Pokaż pełną wersje : Ale nudy !!!!!
Dajcie cos nowego same nudy !!!!!!!!
Ani jednego fajnego filmu !!!!!!!!!!
Moze i sa ale nie ogladalem !!!!!!!!
Ładujcie tymi filmami plz !!!!!!!!!
Ładujcie tymi filmami plz !!!!!!!!!Lol koles co ty sobie myslisz. Co to ma byc za temat ! Jest tu duzo filmow najlpierw je ogladnij potem gaadaj. Mowisz ze nie ogladales to po jaka cholere piszesz ten temat zamiast ogladac :[ Schowaj sie lepiej do buta !
Omg, a po co są 'Zamówienia na filmy' ? Najpierw myślcie, a potem piszcie a nie na odwrót :P Post do wywalenia...
skoro wszystkie jest takie "nudne" to moze daj cos od siebie pokaz swoje super filmy
Vegefa Ziom
05-11-2004, 19:45
Ładujcie tymi filmami plz !!!!!!!!!8o LOL! hahahaha fajnie, że piszesz taki temat, buahahahahaahhahaha, na więcej mnie nie stać, znaczy stać mnie, ale to by było pewnie tak samo "nudne" jak filmy co? Czego ty się spodziewasz? że ci będzie 8 lvl blokował demona? Nie sorry nie będziesz blokował swoim "main charem" demona bo nie masz pacca zapewne, la en ie ma się co dziwić, tyle tam sy-lab w tej ankiecie.
Masz tu supermegaza.je.biściefajnylink (http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8485), PowerSuperMegaPrzycisk SZUKAJ czeka na ciebie...
Master Sorcerer
06-11-2004, 09:48
HIHO!
Ładujcie tymi filmami plz !!!!!!!!!
LóL jezeli masz tyle nudnych filmow idz przed telewizor!! heh a jak nie to kiperr ma zawsze fajne filmy ;) Inni te ale jego mi sie najbardziej podobaja...
Jeszcze jedno jak Ci sie tak nudzi sam se idz na hunta co to nie sa jakies super wyczyny ktos chce pokazac jak zabil demoa albo rata i jezeli ci sie nie podobaja twoja sprawa!
Arcymag Kręgu wody
06-11-2004, 10:21
Ho super temat!!
Najlepszy ze wszystkich!
A te twoje wykrzykniki.... BAJER!!!
A na serio jak ktos powiedzias sa od tego 'Zamowienia na filmy'
Jorg Bruce
06-11-2004, 17:59
:tongue: Lolusie od czego jest temat " Zmuwienia na Filmy " (<_^^No Coment^^_>)
:tongue: lolu pamietaj jak cos no to " Zmuwienia na Filmy "
(<_^^No Coment^^_>)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.