Pokaż pełną wersje : Zjawisko polskiej wsi w Tibii
http://www.members.lycos.co.uk/midarth/wies.JPG
No cóż, aż szkoda ko"ń"mentować...
http://www.members.lycos.co.uk/midarth/powerranger.JPG
Tego już znieść nie mogłem... ;)
fil0nson
05-11-2004, 19:09
A ja to jednak skomeńtuje !!! :D Bardzo się uśmiałem powiedz tylko, czy to jest autentyczne. [GOGOGO Powerrangers... buahahahahhahahahahah] :D :D
no wiecie ja osobiscie tez sie w to keidys bawialm ale napraqwde sprobujcie to jest dobre na zabicie nudy xD
Ja tez tak sie bawilem tylko ze my pk zabijali
Magnus Da'Mort
05-11-2004, 20:50
Wiem ze to jest zaj***ste :D wkoncu to ja bylem przywodca. Szkoda ze nie ma skreenow jak w Carlin byliśmy :D o co tam sie dzialo :D
Haha, widze , że ktoś dał ss z mojej rodzimej Elysii :) . Paru kolesi znam osobiście :p .
Viperiusz
06-11-2004, 11:57
to sie nazywa numer!Nie ma to jak transformacja:P
Zagan ale z ciebie nób
do mnie do klasy chodzi elivines( na pewno ci cos to mowi) znam go na rl z 8 lat i sie nie chwale....
Wiem ze to jest zaj***ste :D wkoncu to ja bylem przywodca. Szkoda ze nie ma skreenow jak w Carlin byliśmy :D o co tam sie dzialo :DIMHO to jest zalosne, obciachowe i kretynskie a nie za***iste.
to jest dobre na zabicie nudy Czy gra sama w sobie nie jest dla zabicia nudy? No chyba ze dla Was, tak jak na polaczkow przystalo gra ogranicza sie do stania pod depo i gadania o glupotach.
Zagan ale z ciebie nób
do mnie do klasy chodzi elivines( na pewno ci cos to mowi) znam go na rl z 8 lat i sie nie chwale.... a co teraz zrobiles?
Poza nie widze w poscie zagana nic czym by sie chwalil :)
Wkoncu cos z mojej ukochanej Elysi! tak trzymac!
No nic nie chce od nich... wyganim ich tylko to moge powiedziec :P
Heh... :P a to dobre było.
Nie ma to jak Elysia :]
O Magus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że teraz w modzie jest gadanie
,,Polacy to idioci i frajerzy,, ale nawet to ,że jesteś modkiem nie uprawniacię do gadania co Ci się żywnie podoba
moim zdaniem było to śmieszne a jak Tobie nie pasuje sposób zachowania się Polaków to załóż opaske ze swastyką i idź tłuc to dziadostwo ale na ulicach bo przez net każdy odważny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko Polacy na tym świecie i w Tibii sie wygłupiaja!!!!!!!!!!?????????
reszta świata aby grać w tibie zakłada garnitur!!!!!!!!!! i odmawia modlitwe na klęczkach
ile ty masz lat żeby tak komentować zachowanie innych?????!!!!!!!!!
Lolll dobre ;)tylko jak wyskoczycie z pokemonami to już przesadzicieps.pikapika rotfl lolllllll
O Magus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że teraz w modzie jest gadanie. Polacy to idioci i frajerzy,, ale nawet to ,że jesteś modkiem nie uprawniacię do gadania co Ci się żywnie podoba moim zdaniem było to śmieszne a jak Tobie nie pasuje sposób zachowania się Polaków to załóż opaske ze swastyką i idź tłuc to dziadostwo ale na ulicach bo przez net każdy odważny!!!Tylko Polacy na tym świecie i w Tibii sie wygłupiaja? reszta świata aby grać w tibie zakłada garnitur!!!!!!!!!! i odmawia modlitwe na klęczkach ile ty masz lat żeby tak komentować zachowanie innych?????!!!!!!!!!Bla, bla, bla. Moj wiek masz pod avatarem a poza tym nie musze byc modkiem by moc wyrazac swoje zdanie. Kazdy user ma to prawo czy to sie komus podoba czy nie. A zresztą co sie tak obruszyłeś, prawda w oczy kole?
Dr.Unknown
07-11-2004, 20:13
Bla, bla, bla. Moj wiek masz pod avatarem a poza tym nie musze byc modkiem by moc wyrazac swoje zdanie. Kazdy user ma to prawo czy to sie komus podoba czy nie. A zresztą co sie tak obruszyłeś, prawda w oczy kole?Wolność słowa, po to jest forum, aby dyskutować i Każdy, nie zależnie od wieku i statusu na forum ma prawo wyrazić swoje poglądy, o ile nie godzą one w cudzą godność i przekonania(np. religijne).
Fajne.Lol muahaha gildia power rangers =p.A co ma wies do power rangers :p?Go go power rangers xD.
Dan the Automator
07-11-2004, 20:56
O Magus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że teraz w modzie jest gadanie
,,Polacy to idioci i frajerzy,, ale nawet to ,że jesteś modkiem nie uprawniacię do gadania co Ci się żywnie podoba
moim zdaniem było to śmieszne a jak Tobie nie pasuje sposób zachowania się Polaków to załóż opaske ze swastyką i idź tłuc to dziadostwo ale na ulicach bo przez net każdy odważny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko Polacy na tym świecie i w Tibii sie wygłupiaja!!!!!!!!!!?????????
reszta świata aby grać w tibie zakłada garnitur!!!!!!!!!! i odmawia modlitwe na klęczkach
ile ty masz lat żeby tak komentować zachowanie innych?????!!!!!!!!!
...kiedy to akurat jest żałosne ;-)
Offtopic:
Buhaahahha 3 modków mam zawartych w jednym temacie (mój rekord)... rotfl ;)
Ontopic:
LUDZIE! To ma być śmieszne? Bajka dla (za przeproszenie) gówiażerii?? Jeżeli było by tam coś ciekawego... A tak to mogę wam streścić każdy odcinek (oglądałem ostatnio z 4-5 lat temu, żeby nie było):
1. jesteśmy sobie zaje...fajni Power Rangers
2. wysyłają potwora który jest super i wogóle
3. nie damy rady...
4. jakaś przekozacka plastkiowa broń co się sama składa i fajnie brzęczy
5. potwór rośnie bo nie może przegrać
6. śmierć potwora zabitego przez mega zorda albo inne gów... no coś takiego
7. KONIEC
(nie pamiętam tak dokładnie, więc jak coś to mnie poprawcie)
Zastanówcie się nad sobą... Czy krzyczenie "dalej zabić złe potwory Rity i Zeda" jest śmieszne? Więc wiecie co... ZACZNIJCIE OGLĄDAĆ POKEMONY!!! <pika pika, pikaczuuuuu, srutututtuut, bumbum hwahahahwa>
eee to ja już mam sobie iść??
fil0nson
07-11-2004, 21:55
Żałosne czasami się rówan śmieszne. To jest takie. Ja się z tego naprawde szczerze śmiałem. :D
Ja kilks dni temu stoje w ogrodzie moim pallem i ktos krzyczy szukamy vice lidera do gildi power rangers a ze u mnie w domu byl moj kumpel ktory nie gra w tibie to tak sie z tego polewalismy ze strach.
ALe tak serio to moze to jest smieszne ale zrobili wlasna gildie i sie bawia jak dzieci przynajmniej maja radosc z grania w tibie.
w sumie to zawsze fajnie jest miec jakos gildie wspolnie zrobiona a w tym przypadku padlo na power rangers :D
DZIĘKI BOGU!!!!!!!!! Nie ma nikogo znajomego na ss-ie i w tej gildii, to kompromituje "Mój" serwer :(((
A mi to nie przeszkadza, a pozatym brazylijczycy by takiego czegos nie zrobili bo nie maja takiego samego poczucia chumoru jak my, Polacy (oczywiscie mowa o tych w Tibi) gratz dla was za pomysl!
Wolność słowa ma swoją granice ( wolność i uczucia innych ) nikomu nie zakazuje wypowiadania swojego zdania, ale nie każdy ma takie poglądy jak ty czy ja ( poczucie humoru też ) .
Masz 22 lata i powinieneś wiedzieć , że średnia gracza w Tibie wynosi 14 lat i jako starszy dajesz zły przykład plując na naród którego jesteś członkiem.
Nie zrozumcie mnie źle, nie jestem z Młodzieży wszechpolskiej ali nic w ten deseń , jak widze akcje odgrywane przez swe lub o zgrozo br! lub ger to dochodze do wniosku , że Polacy to śmietnka intelektualna SERIO!!!!!!!!!!!!
Wiem ze to jest zaj***ste :D wkoncu to ja bylem przywodca. Szkoda ze nie ma skreenow jak w Carlin byliśmy :D o co tam sie dzialo :D
Czlowieku, porazaz inteligencja, plakac sie chce jak patrze na takie zalosne cioty -.-
Teraz coś EVUL:
To przydarzyło się mojemu bratu jak trenował... No cóż typowy Polak, a szkoda...
http://www.members.lycos.co.uk/midarth/pacc.JPG
lady kotka
10-11-2004, 13:37
istne po***y :evul: undefined
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.