Pokaż pełną wersje : Wrl quest by 70ms
70ms robiacy wrl quest.
Film oczywiscie mój.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36292
Nic specjalnego. Chociaz moze komus sie przyda :)
Nic nadzwyczajnego.
@Kocham takie idiotyczne odpowiedzi :)
@temat :)
gz wykonania i fart z tym lootem ;P
Mazur199
18-01-2008, 13:35
nie rozumiem dlaczego boisz sie wziac hero na klate
Słabo ogarniasz tą gre :/
Jucha Furora
19-01-2008, 02:05
Czemu słabo ogarnia tą grę?
Nie chce brac hero na klate bo moze z utamka jest waste a bez moze mu jebnac pod rzad 2 duze melee i bb.
@film_
Farciarz;o
@Kocham takie idiotyczne odpowiedzi :)
Dlaczego uważasz, że moja odpowiedź była idiotyczna? Wyraziłem swoją opinię na temat tego filmu, ponieważ tego typu filmy widziałem 666 razy i nie ukrywam, że jest on nudnawy. Jak można zauważyć trzeba zrobić naprawdę dobry film, aby mi się podobał, który byłby jedyny w swoim rodzaju i odbiegający choć trochę od filmów znajdujących się na tym spamowisku.
Budy_Maximus
21-01-2008, 10:58
Jak można zauważyć trzeba zrobić naprawdę dobry film, aby mi się podobał, który byłby jedyny w swoim rodzaju i odbiegający choć trochę od filmów znajdujących się na tym spamowisku.
O taaak. <10 znaków>
Szczerze? To dawno nie widziałem takiego chaosu :P Wydaje mi się, że Twój char był robiony na bocie*, patrząc na mlev i Twoje 'umiejętności'...
*To tylko moja opinia, niekoniecznie zgodna z prawdą, jeżeli to nie jest prawda to sorki.
Szczerze? To dawno nie widziałem takiego chaosu :P Wydaje mi się, że Twój char był robiony na bocie*, patrząc na mlev i Twoje 'umiejętności'...
*To tylko moja opinia, niekoniecznie zgodna z prawdą, jeżeli to nie jest prawda to sorki.
Jeszcze jest opcja "Allegro" ale bardziej wygląda mi to na wybotowanego chara.
Niestety char nie byl robiony na bocie ani nie zostal kupiony na allegro.pl.
Tego chara robilem sam. Moze i nieogarniam tej gry, ale co tam. Poprostu gram bo lubie:)
Pozdro.
Sry za błedy otrograficzne lub interpunkcyjne.
Czemu słabo ogarnia tą grę?
Nie chce brac hero na klate bo moze z utamka jest waste a bez moze mu jebnac pod rzad 2 duze melee i bb.
@film_
Farciarz;o
Widać ze spec jestes. Ja solowalem hero na 68 ED przed upem. Teraz mój qmpel 48 Ed gania sie z nim i soluje bez problemu majac 385 hp. Co prawda moglby pasc na 2 comba ale przecierz moze sie exurnac teraz po kazdym hicie. Oczywiscie mowimy o solowaniu hero bez utamy. Co do solowania z utamo to tak waste w h*j.
Edit:
Przecierz bil bez utamy. Ostatniego zabil na utamo bo wlaczyl utame przy biciu wrl i mu sie nie skonczyla.
Niestety char nie byl robiony na bocie ani nie zostal kupiony na allegro.pl.
Tego chara robilem sam. Moze i nieogarniam tej gry, ale co tam. Poprostu gram bo lubie:)
Pozdro.
Sry za błedy otrograficzne lub interpunkcyjne.
Skoro nie wstydzisz się do tego przyznać, to ja kończę ten spór i życzę ci sukcesów:)
@Edit
Zapomniałem wspomnieć, że możesz się też bać waste, czy deda przez jakiś lag. Jeżeli tak jest, to przynajmniej na filmach staraj się stracić te kilka gp więcej na mf po to, żeby komenty były zachęcające:)
omg jakie opinie "allegro, bot ma mały mlvl", koleś nie chciał mieć waste i tyle, gratz questa B)
Nie no. Kazdy wyraża swoje zdanie, dlatego nalezy do uszanować. Co do mlvl'a nie jestem kolesiem ktory lubi robic runy.Chce to gram nie to nie, nic na sile.
Pozdro i dzieki za te dobre i zle komenty ;]
Jucha Furora
21-01-2008, 21:35
Widać ze spec jestes. Ja solowalem hero na 68 ED przed upem. Teraz mój qmpel 48 Ed gania sie z nim i soluje bez problemu majac 385 hp. Co prawda moglby pasc na 2 comba ale przecierz moze sie exurnac teraz po kazdym hicie. Oczywiscie mowimy o solowaniu hero bez utamy. Co do solowania z utamo to tak waste w h*j.
Edit:
Przecierz bil bez utamy. Ostatniego zabil na utamo bo wlaczyl utame przy biciu wrl i mu sie nie skonczyla.
Bierz pod uwage ,że stał tam jeszcze ds oraz(?) Dark Magician czy jakis inny syf.
Mój kumpel ostatnio wybotował na kalkulatorze komputer.
A drugi kumpel pogryzl głośniki i ma membrane w przełyku bo mu utkwiła;/
Może chodził up/down bo nie ma zbyt dobrego refleksu i by się nie uleczył?
Do wszystkich ,którzy mówią allegro/bot etc. spójrzcie to jest książkowy przykład człowieka,który ma swoja postac ,żeby grac dla przyjemności.
Nie obchodzi go co mówią inni,nie jest maniakiem ani pejdżerem.
Bierz pod uwage ,że stał tam jeszcze ds oraz(?) Dark Magician czy jakis inny syf.
Mój kumpel ostatnio wybotował na kalkulatorze komputer.
A drugi kumpel pogryzl głośniki i ma membrane w przełyku bo mu utkwiła;/
Może chodził up/down bo nie ma zbyt dobrego refleksu i by się nie uleczył?
Do wszystkich ,którzy mówią allegro/bot etc. spójrzcie to jest książkowy przykład człowieka,który ma swoja postac ,żeby grac dla przyjemności.
Nie obchodzi go co mówią inni,nie jest maniakiem ani pejdżerem.
Patrząc jeszcze głębiej, moje wyobrażenie zmienia się o 360 stopni, więc mój koment jest teraz w pełni pozytywny.
Patrząc jeszcze głębiej, moje wyobrażenie zmienia się o 360 stopni, więc mój koment jest teraz w pełni pozytywny.
o.O To jest przyklad ze ludzie sie zmieniaja, a co najwazniejsze ze nie na gorsze ;s
Pozdrawiam.
o.O To jest przyklad ze ludzie sie zmieniaja, a co najwazniejsze ze nie na gorsze ;s Pozytywne podejscie do sprawy;]
Pozdrawiam >>Royek Ciebie w szczegolnosci ;)
PS: Przepraszam za spam ale komp zmulil i myslem ze nie wysłałem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.