Pokaż pełną wersje : pomoc w sprawie expienia
Długo się zastanawiałem gdzie umieścic ten temat ale nic nie pasowało więc wybrałem inne....
oto moja sytuacja mam druida lvl 12 i konto pacc moje eq to plate set i dvarfen shield i mam do dyspozycji 1200 gp
Moje pytanie brzmi czy poczeka do 13 lvl i kupi lepszą różdżkę czy kupi może exori vis/mort tu też chciałbym poznać wasze zdanie...
jak na razie cały czas siedze na orkach w thaisie ale chciałbym sprobowa przenieść się na pustynie i scaraby sprobować ogarnąć tylko nie wiem gdzie są takie odpowiednie dla mojego lvl respy byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź
pozdrawiam
Donpeyot
18-01-2008, 00:46
Kup różdżkę, hity z exori na razie będziesz miał mizerne. Wbij lvl na larwach albo rotach, zarobisz trochę kasy. Eq może być. Scaraby sobie odpuść - mają za dużo hp i za mocno biją jak na twój lvl.
@down: myślę, że Edron i tamtejsze roty. Ale to dziwne, że cię wasp zabił.
ale wogóle polecasz zmienia miasto bo na początku trochę ciekawości na rooku wybrałem liberty bay uszedłem 200 metrów za miasto i mnie wasp zabił tak więc jakie miasto jest najlepsze w moim położeniu ?
Nie powiedziałeś jaki to serwer,... :confused:cóż w twoim przypadku polecam Edron. Kolo dp jest "tajemne przejście8o" do dużego expowiska Trolów oraz Goblinów. Mapka:
http://i2.photobucket.com/albums/y21/slimaczek/_1/EdronTrollsGoblins.png
Zdjecie z zapożyczone dobrego poradnika[autor :"slimaczek"] : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=121977 < polecam :D
Mam nadzieje ze coś nie coś pomoglem????:cup:
A co do pytania, bo pózniej je zobaczyłem ;p
czy poczeka do 13 lvl i kupi lepszą różdżkę czy kupi może exori vis/mort tu też chciałbym poznać wasze zdanie...
Wydaje mi sie, iz kupic sobie roda na 13 lvl, co do exori vis/mort/flam mysle ze na 20+ mozna kupic jeden z nich... ale twoj wybór :)
no tak gram na pvp a dzięki za tę mapkę bylem już raz na edron ale nie umiałem się odnaleźć :P
MasterTusk
18-01-2008, 01:37
Ja proponuję rotwormy na Darashii. Dużo kasy stamtąd wyniesiesz. Wal z różdżki od 13lvla(dobij ten 1lvl). Jak nie wiesz jak dojść to zapraszam na gg(mam w profilu)
idz na roty w dara... Jak dobzre bedziesz szedl, to wyjdzie ci nawet 10k expa na godzine. Fooda pelno. Robakow na rybki jest. zlota duzo. W godizne wbijesz 2 lvl i 5k zlota nazbierasz jak sie dobrze uwiniesz. i mozesz tam byc nawet do 20 lvl...
Groo0oosZ
18-01-2008, 03:43
idz na roty w dara... Jak dobzre bedziesz szedl, to wyjdzie ci nawet 10k expa na godzine. Fooda pelno. Robakow na rybki jest. zlota duzo. W godizne wbijesz 2 lvl i 5k zlota nazbierasz jak sie dobrze uwiniesz. i mozesz tam byc nawet do 20 lvl...
Nie ukula 10k expa/h a tym bardziej 5k gp/h :] Ja solo na fibula rotworms
na 15 lvl bijac wand+lmm robilem 8k/h~ a kasa 1,5k -2k/h takie sprostowanie:]
pzdr
nie wiem jak sorcem ale knightem tyle bije ;)
L.Sniper
18-01-2008, 14:11
Kup rozdzke. Proponuje expic na rotach poznsiej na 19 lvl jak bedziesz mial lepza rozdzke mozesz sie przejsc na pustynie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.