Pokaż pełną wersje : graveyard of the doomed
siema mam pytanie znajomy pewna osoba powiedziala mi zebym tam poszedl expic na 25 knighcie skille 70/70, plate set,crystal sword
gdzie to jest nigdzie tego nie moge znalesc moze ktos pomoc?:D
o ile się nie mylę to pod mount sternum...
a poza tym radze ci tam uważać, lepiej kup jakąś lepszą zbroję czy coś.
i następnym razem szukaj.
no w tym zecz ze nie mam kasy i chce odrobic to co mnialem wczesniej i szukam jakiegos miejsca gdzie by wmiare szybko kasa wypadala, oraz exp szedl przyzwoicie ...
mało takich miejsc... Ghoule, skeletony i rotwormyy pod Ab spróbuj, ale nie wiem jak na 25lvl tam będzie exp szedł.
a jakiemiejsce poradzili byscie na moim miejscu? :D
Poh wszystkie respy cycow - obok temple ghoule, skelty - wejscie na dreamer challenge questa (ghoule, skelty) - Respy obok KWT 0, -1.
z takim eq sobie poradze z cycami ?:)
Wiecej piszesz niz robisz. Sprobuj przeciez cyclop nie sciagnie Cie na hita.
Ja pierd**** ludzie przestańcie pisac o tym miejscu ... tuz po upie bylo to cudowne miejsce gdzie siedzialy moze 2-3 osoby.Teraz siedzi tam 15 osob z lvl 15-20 przez takie tematy -.- wkurza mnie to .... potem narzekacie ze bez pacca nie ma gdzie expic, bo wszystko zajete (ciekawe dlaczego -.-') Jak tak dalej pojdzie to nie ma szans zeby jakies miejsce bylo dosc puste i dalo sie tam spokojnie huncic (na paccu ofc).... Czasem pomyslcie o innych a nie zakladacie tematy gdzie jaracie sie ze pod cycami jest tomb (nie mowie konretnie o tym temacie) .... i jeszcze potem pierd***** ze cip nie wymysla nowcyh miejsc dla faccow i ze wszytko jest zajete i nie da sie grac bez pacca ( NC ) -.- zycze wam powodzenia w grze bez facca ... -.-
FryzjerZenon
18-01-2008, 23:58
Ja pierd**** ludzie przestańcie pisac o tym miejscu ... tuz po upie bylo to cudowne miejsce gdzie siedzialy moze 2-3 osoby.Teraz siedzi tam 15 osob z lvl 15-20 przez takie tematy -.- wkurza mnie to .... potem narzekacie ze bez pacca nie ma gdzie expic, bo wszystko zajete (ciekawe dlaczego -.-') Jak tak dalej pojdzie to nie ma szans zeby jakies miejsce bylo dosc puste i dalo sie tam spokojnie huncic (na paccu ofc).... Czasem pomyslcie o innych a nie zakladacie tematy gdzie jaracie sie ze pod cycami jest tomb (nie mowie konretnie o tym temacie) .... i jeszcze potem pierd***** ze cip nie wymysla nowcyh miejsc dla faccow i ze wszytko jest zajete i nie da sie grac bez pacca ( NC ) -.- zycze wam powodzenia w grze bez facca ... -.-
Najelepiej wszystko dla siebie, nie? Nikomu nic nie dac?
Jak ci nie pasuje to idz na pvp i "leave" jak nie to dead i tyle.
Co do topicu, ja bym Ci radzil isc na roty kolo Venore.
W 5h, wbijesz 27, zarobisz kilka k na knight armor i zostanie ci jeszce na kilka bp life fluidow :)
Potem mozesz z lf isc na cycki.
Najelepiej wszystko dla siebie, nie? Nikomu nic nie dac?
Jak ci nie pasuje to idz na pvp i "leave" jak nie to dead i tyle.
Co do topicu, ja bym Ci radzil isc na roty kolo Venore.
W 5h, wbijesz 27, zarobisz kilka k na knight armor i zostanie ci jeszce na kilka bp life fluidow :)
Potem mozesz z lf isc na cycki.
Mysle tez o innych ktorzy znaja to miejsce .... i chce zeby choc jedno miejce na facc arena bylo dosc wolne .... potem pierd**** snuty i zakladacie tematy ze bez pacca to nie da sie grac bo wszystkie miejsca sa zajete ... Nie dziwie sie dlaczego.Teraz na faccu wbicie 5 lvl trwa kilka dni lub nawet tygodni, bo wszystkie miejsca sa zajete (nawet dragi przez 20 lvl ...). Gz dla was i powodzenia -.-'
@up
Weź takie odp zostaw dla siebie bo mnie to wnerwia jak to widzę
@topic
Z cycami spokojnie sobie poradzisz :) Tylko weź trochę HP i expij ;)
@topic
Z cycami spokojnie sobie poradzisz :) Tylko weź trochę HP i expij ;)
Może z cyklopami? ;)
ciemne dropsy
19-01-2008, 15:07
Tyle ze 2x up ma racje -.-' kurwa jeszcze zacznijcie pisac o najlepszych miejscach do afkowania -.-'
Tyle ze 2x up ma racje -.-' kurwa jeszcze zacznijcie pisac o najlepszych miejscach do afkowania -.-'
Chociaż jeden madry ... Ja i tak przestalem sobie tym nerwy szargac bo po co .... niedlugo i tak kupie sobie pacca i bede mial to gdzies. Tylko pozniej nie zakladajcie tematow i nie pierdo**** snutow ze na faccu nie ma gdzie expic ... GL -.-'
sam znalazłem to miejsce ponieważ nikt nie wiedział gdzie to jest, tak po za tym nie sądzisz że przesadzasz? wes idź sobie pograc w diablo albo co w singlu, to jest mmorpg nie zapominaj że sam tutaj nie grasz
korzystając z starego mojego wątku, może zadam pytanie wbiłem 30 lvl
knight armor,plate legsy,bright sword,dragon shield,fur bootsy gdzie bym mógł poexpic na moim lvl? na facc? bo na tym graveyard, już troche wolno to idzie?
Depeszowiec92
23-01-2008, 21:21
Mysle tez o innych ktorzy znaja to miejsce .... i chce zeby choc jedno miejce na facc arena bylo dosc wolne .... potem pierd**** snuty i zakladacie tematy ze bez pacca to nie da sie grac bo wszystkie miejsca sa zajete ... Nie dziwie sie dlaczego.Teraz na faccu wbicie 5 lvl trwa kilka dni lub nawet tygodni, bo wszystkie miejsca sa zajete (nawet dragi przez 20 lvl ...). Gz dla was i powodzenia -.-'
Nie podoba się nie graj. Nie jesteś sam, inni tak samo mają prawo tam siedzieć (non-pvp). Jak fryzjer~~ mówił, zmień sobie świat i po kłopocie :P
sam znalazłem to miejsce ponieważ nikt nie wiedział gdzie to jest, tak po za tym nie sądzisz że przesadzasz? wes idź sobie pograc w diablo albo co w singlu, to jest mmorpg nie zapominaj że sam tutaj nie grasz
korzystając z starego mojego wątku, może zadam pytanie wbiłem 30 lvl
knight armor,plate legsy,bright sword,dragon shield,fur bootsy gdzie bym mógł poexpic na moim lvl? na facc? bo na tym graveyard, już troche wolno to idzie?
Elf Fortress.
ja też ich popieram... a co do tego pana co powiedział żeby zabić jak nie chce pójść... niektórzy to takie nooby że zaraz spowrotem przybiegną i co ? mam sobie na nim rs'a wbic ?? no i podawajcie te miejsca do afkowania :P
wszystko jest dla wszystkich dla mnie głupotą jest ukrywanie tych informacji na forum, skoro to i tak jak będą chcieli to się dowiedzą ...
Henry_Pallek
24-01-2008, 13:40
Chcesz szybko zarobic to idz na Ghostland.Z ghuli wypada naprawde duzo kasy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.