PDA

Pokaż pełną wersje : Jak SiĘ DostaĆ Na Folde Lub Senje?? PomuŻcie Plz!!

Dzikuska
05-11-2004, 19:49
Prosze pomużcie.. :( Jak dostać się na Folde lub Senje..? I czy wogóle warto tam iść/płynąć..? Jeśli możecie to proszę, napiszcie coś trochę o tych dwóch wyspach..bo ja naprawde nie mam nic o nich pojęcia..;(Bym chciała tam sie dostać ale nawet niewiem jak..:( próbowałam popłynąc tratwą-tą na wschód od Carlin, ale mówie do NPC -Hi-Senja/Folda..a on nic ;( Będe Wdzięczna za pomoc!! Z góry dzięki :* :confused: :confused: :confused: ;) :confused: :confused: :confused:

natalek
05-11-2004, 19:52
trwatfa na wschod??yy no.. na wschod chyba nie ma, jak juz to na zachod a w sumie polnocny-zachod. Jest tam statek a troche nad statkiem tratfa. Idz na tratfe i za ~20gp koles Cie teleportnie na Senje/Vege/Folde... jak bym mial port ftp to bym dal jakies jpg ale nie mam :P powodzenia :P
@edit
co do potworkow to przeczytaj to:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10580
a jesli chcesz plynac expowac to na senji jest jeden resp frost trolli wiec dla expa nie plyn tam :)
pozatym na foldzie jest duzo PK.. Wiec wez UH albo badz ostrozna :)

Angel of Death
05-11-2004, 19:59
Można tam popłynąc tratwą na północny zachód od Carlin . Na Foldzie na powierzchni są frost trolle i polar beary . W podziemiach jest dużo różnych potworów. Frost trolle, rotwormy, minotaury , slimy, spidery i jeszcze chyba orki jakieś i jakieś inne minoski :p aha i jest też fire elemental ( jak wejdziesz i bedzie wookoło duzo lawy to wyjdź bo jak pójdziesz dalej to będziesz miała z nim spotkanie zakończone zapewne dedem :p ) . A na Senji nie wiem dokładnie ale na powierzchni chyba nic nie ma wiem że jest tam jakiś quest w zamku ( dalej cisza - quest spolling) . :]

Dzikuska
06-11-2004, 14:38
;) ;) Dziękuje za pomoc :) naprawde bardzo mi pomogliście :) Jeszcze raz dziękujeee Kochaniiii :*