Pokaż pełną wersje : Exp 58 lvl sorcem
Kasiek123321123
18-01-2008, 17:15
Mam pytanie do was ludziska :P
tylko prosze niewyjeżdzajcie ze kupilam chara.
Do 39 lvl expilam na larvach...potem był exp x2 to sie 50 szybko wbilo. Potem na tomby -2 z monkami XD tera mam 58 i niewiem gdzie expic. Prosze tylko niemówcie nic o tombach bo ja już ich mam dosyc ;/
Smoki z frigo. Tak, będzie Ci sie zwracać. Nie, nie padniesz chyba ze jestes ciota. :evul:
Koles up ma racje ze smoki ale to wszystko zalezne od swiata na jakim grasz.. na non-pvp d lair'sy pozajmowane wiec nie ma tam czego szukac.. ;/ Ja radze na necro na darashi rano gdy jestes sam wybijasz spawna 4x 3x i 2x z exori flam do tego ubijasz dsy z visa badz frigo i jest git ;] Jezeli nie masz kasy to stawiasz dsa badz dwa i bijesz spawny 2x i 3x albo tylko 4x bo po drodze na innego respa inne dsy Ci ubija twojego ^^ Mape jak dojsc etc. znajdziesz w jakichs poradnikach badz opisanym necromancer quescie :)
Mysle Ze Pomoglem :)
Donpeyot
18-01-2008, 17:41
na piratach dobrze ci się powinno expić
Na dragonach najlepiej. Chyba że masz paca to mozesz na Ankrahmun na scrabach.
A tak wracając do Wipigi, nie wyzywaj graczy że są ciotami bo sam nią jesteś, nierozumiem jak można paść na giant spider 62 master sorcererem.
Pozdrawiam.
L.Sniper
19-01-2008, 11:58
Ja rowniez mysle ze na dragach bylo by najlepiej :)
juran_se_spychowa
19-01-2008, 12:13
2xUP@
Zbłaźniłeś się... Jaki problem paść na 62 sorcem na GS'ach? Nie znasz sytuacji więc sie nie wypowiadaj. Może go w podziemiach 2 gsy Trapły i nie zdążył się uhać albo mial LAGA... Uważasz, że taki Casper'Poderoso jest ciotą? Bo jak można paść na frost dragonie z 213 lvl?! Dziwne...Jak to możliwe... To chyba noob straszny... -.-
Topic@ Ja myślę, że powinny ci starczyć smoki do 70 lvl... później, to już powinieneś wiedzieć gdzie expić ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.