zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nie mogę uwierzyć w BANA

FloreQQ
18-01-2008, 19:12
Witam! Jestem w szoku kiedy pisze teraz maila. Zacznę od tego że mam 105 lvl swoim knightem, postać pamięta początki serwera (xantery) w 2005 roku nie gralem wogole. Zrezygnowalem z gry w tibie. Teraz mam ferie więc postanowilem sobie trochę pograć. Zalogowałem się pochodzlem, pozabijalem szczury z nudów i może ze 2 razy napisalem na trade channel że chće kupić giant sworda. Po jakichś 10 minut skonczylem gre. Gdy teraz chcialem się zalogować widzę napis że mam bana! Wchodzę w opcje a tu ZONK nomalnie ZONK. Zobaczcie sami.

http://i25.tinypic.com/2eyjkea.jpg

Ludzie kto normalny 105 lvlem dawal by takie linki. I teraz z pytaniem do was czy gm może sobie od tak zbanować? Oraz gdzie mogę napisać z odwołaniem, zalogowałem się pierwszy raz od 2 miesięcy i ban za nic powtarzam za NIC! Czy Gm mógł przez pomyłke zbanować? Gdzie pisać? Radźcie mi.

Niepozdrawiam bo jestem wkurw.....

Uther92
18-01-2008, 19:17
Ktoś włamał ci się na konto. Przykro mi, od bana się nie odwołasz.

FloreQQ
18-01-2008, 19:19
Ktoś włamał ci się na konto. Przykro mi, od bana się nie odwołasz.

Nikt mi się nie włamał na konto, to ja gralem sprawdzalem last login i sie zgadza, logowalem sie raz wlasnie ok. 14:20 a log jest 14:17 a gralem gdzies do 15! Więc nikt mi się nie włamał! Pomóżcie! Możliwe że ktoś nade mną w trrade chanell napisal taki tekst a gm niechcacy kliknal linijke nizej i ukaral mnie czy cos?

Uther92
18-01-2008, 19:24
W takim razie odwołaj się od bana...:) W najgorszym wypadku nie pograsz sobie w ferie...ale to chyba nie jest jakaś wielka tragedia..nie ?!

Donatz
18-01-2008, 23:22
Wogóle.

Przecież co to jest wbic 105 lvl i żeby mu potem za byle gówno albo z pomylki zbanowali konto. (ironia)

zoliax
19-01-2008, 00:08
Możliwe że ktoś nade mną w trrade chanell napisal taki tekst a gm niechcacy kliknal linijke nizej i ukaral mnie czy cos?
Ano, ano możliwe, pamiętam, że ktoś na tym właśnie forum kiedyś wyśmiewał w podpisie GMa screenshotem, na którm było widać "missclick" mistrza gry. :P

Cóz, kombinuj, próbuj, wymyśl dobrą gadkę i odwołaj się... No i powodzenia. :P

Maste'rsu
19-01-2008, 23:17
Ja sądze że
A- bana moga dać bo ktos ich o to poprosi lub pomylka
B- wiele zasad powino uledz zmianie np. bana na 15 urodziny wbilem bo przylecialo 4 noob i zaczeli mi zerka lac i wbilem na urodziny bana na 7 dni 18 styczen (dzienkuje za to cipy-softy ;* )
C- napisz odwolanie i uzasadnij to dobrze podaj srodki obrony np kiedy ostatnio sie logowales a jak sie nie zgodza zapytaj sie czy hociarz itemy ci pozwola wziosc ^^ !!! powodzenia !!!

Kurizu
20-01-2008, 12:21
@up
On nie dostał Delete...... tylko został ostrzeżony, że kolejne zachowanie tego typu będzie nagrodzone deletem a to różnica....

Niestety ale do tego bana nie możesz się odwoływać bo został on zreportowany bezpośrednio do Customer Support