Pokaż pełną wersje : Skill 80+ i co dalej?
Mroczny_Angel
18-01-2008, 19:12
szczerze przyznam ze nie wiem na czym skilowac powyzej 80 pallem slime odpada bo padaja jak muchy na cycach duzo ludzi dwarf geo teraz bije z magi a monk zabija drugiego monka a mam za slaby shieldieng zeby wziasc go na siebie ..
teraz pytanie na czym skilowac dalej?
Locus_Arisek
18-01-2008, 20:14
To zalezy od Twojego lvl. Ja np mam 65+lvl i 80 dista i mi to wystarcza. Zalezy tez gdzie zamierzasz expic. Jesli dragi gs to spokojnie wystarczy
Moja koleżanka brała speary i tarcze i na potwory które mają dużo HP i jest ich dużo (np. cyce, scaraby), na wyższym lvlu od czasu do czasu się uleczysz tak jakby byś skillował :).
Mroczny_Angel
19-01-2008, 01:08
mam 58 lvl chce wbic przynajmniej 85... hunty bk itd a on ma mocny arm. wiec wiecie a bicie cycow eh tam jest tyle ludzi...
Jeśli masz takiego hara to możesz spokojnie expić ze skilami na Ankahmun, oczewiście kiedy masz paca. Jak nie spróbuj na różnych minosach.
Pozdrawiam.
Sądze że nie pownienes skilowac ale to twoja sprawa (skile gz) wiec :P
L.Sniper
19-01-2008, 11:56
Ja mam prawie 80 dista na 50 lvlu i moze zaczne skillowac dopiero na 70 lvlu . Zawsze skiloowalem na monku z kamykami i dwoma bugami i nie zdarzylo sie tak zebym zabil monka :p na 70 lvlu chce miec przynajmiej 87-88 dista i 70 shield :D
Mroczny_Angel
19-01-2008, 23:16
no fakt na nonpvp moze bym nie zabil monka ale monk mnie by juz moglxD
widziałem kiedyś jak ludzie z mocnym shieldingiem skillowali na monkach na Edron. Może tam spróbuj?
Na skilach 80+ palkiem juz sie nieoplaca skilowac , poniewaz idzie fortuna pieniedzy na kamyczki .
Szwajceneger
22-01-2008, 10:16
co z tego że idzie dużo kasy,skille to podstawa,aż mi żal dupe ściska jak widzę 100+ lvl ze skillem 80X(
lepiej wydać tę fortunę na kamyczki i skillować,zbieraj pieniądze i kamyczki na małpach całą kasę wydawaj na kamienie i skilluj
Slimy padają jak muchy??? to z czego ty je bijesz speary czy bijesz tylko matke???? jesli bedziesz bil z small stones atk5 w kolny to napewno nie beda padac jak muchy.
Ufocznik
22-01-2008, 21:27
co z tego że idzie dużo kasy,skille to podstawa,aż mi żal dupe ściska jak widzę 100+ lvl ze skillem 80X(
lepiej wydać tę fortunę na kamyczki i skillować,zbieraj pieniądze i kamyczki na małpach całą kasę wydawaj na kamienie i skilluj
ta? mam 106 lvl i skille 84/82 (ek), i co? pewnie sam nie miales nigdy ani 100 lvl, ani skilla 80 :S
@top
to juz n-ty temat, o trenowaniu palem (do kur*y nedzy! paladyn sie pisze przez jedno "L"!), ktory przeczytalem, a mimo to ciagle nie moge zrozumiec jaki jest sens w tym trenowaniu [palem]
Mroczny_Angel
23-01-2008, 00:57
Slimy padają jak muchy??? to z czego ty je bijesz speary czy bijesz tylko matke???? jesli bedziesz bil z small stones atk5 w kolny to napewno nie beda padac jak muchy.
Ty chyba w zyciu ze skilem 80 nie trenowales palem na slimach:) bo ja je hitam srednio po 15^^ slime ma do dupy obrone co widac po tych hitach...
do pana wyzej mam kase na traning tylko pytanie na czym... czasami kogos spotkam trenujacego na monku to 6h z glowy mam i spokoj a pozatym to nie ma gdzie ... a jak juz wczesniej gadalem nie mam takiego shielda na monka...;p
Memento Mori
23-01-2008, 01:31
@up: ja jakos dotrenilem bezproblemowo do 86 dista moim palem (aktualnie 65lvl) na non-pvp na slimach i dalej moge na nich trenic.
Ostatecznie zrob zwanzig, wez 2 matki na klate i z dista bij klony (male pomieszczenie potrzebne).
ehh nie skilluj narazie poprostu idz expic bo skille masz w porządku...
Pawelek02
23-01-2008, 13:11
small stones i wolna miejscowka na cycach ;)
Mroczny_Angel
24-01-2008, 15:35
@up: ja jakos dotrenilem bezproblemowo do 86 dista moim palem (aktualnie 65lvl) na non-pvp na slimach i dalej moge na nich trenic.
Ostatecznie zrob zwanzig, wez 2 matki na klate i z dista bij klony (male pomieszczenie potrzebne).
ja zawsze biore 2 na klate pod pustynia(facc) jest niezla miejscowa ze mozna wyropac do 3ech slimow do malego pomieszczenia bo oczywiscie jeden nie wyrabial...;/
apropo gratuluje cierpliwosci albo bota^^
small stones i wolna miejscowka na cycach ;)
znajdz mi taka wolna od low lvl sorcow bijacych wszystko co sie da na non pvp-.-
Na skilach 80+ palkiem juz sie nieoplaca skilowac , poniewaz idzie fortuna pieniedzy na kamyczki .
Dokładnie, radziłbym trochę teraz poexpić. Zobaczysz, że podczas paru kilkugodzinnych wypraw skill sam wejdzie.
Mroczny_Angel
24-01-2008, 17:47
jezuuuuuuu ale ja mam kupe kasy na te kamyyczki a uczac sie nie poexpie... pozatym puzniej i tak bym muial je podbic nie sadzicie?bo na 100 lvlu skile 90 to troche malo... przynajmniej jak dla mnie
PanKracy
24-01-2008, 18:03
Szkoda gadać!
Imm0rtal
24-01-2008, 18:19
Użyj convince rune na dark monku i trenuj :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.