zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sashra umiera ... ale ładny blok zaliczył ;) TibiaCam TV.

Lexii
18-01-2008, 23:58
http://tibiacam.tv/cams.php?id=vhxrx8ouanas7ypj

Szkoda bo mógł być ciekawy filmik... a wystarczyły uhy z przed update ... te pointy sobie mogą wsadzić ... :P

Natah
19-01-2008, 00:01
co za podniosłość lmfao:D

Ok'rzes
19-01-2008, 00:13
Bosh.... zdarza się na kiego lurował tyle gówna ? Tylko i wyłącznie wina Sashry nie umie się dostosować do upa ? niech nie gra. Tyle.

Michael Rzotkiewka
19-01-2008, 00:22
Bosh.... zdarza się na kiego lurował tyle gówna ? Tylko i wyłącznie wina Sashry nie umie się dostosować do upa ? niech nie gra. Tyle.

lurowal? on tam zlurowal 2-3 monstery a reszta sama przyszla :<

Jucha Furora
19-01-2008, 00:27
To wygladalo jak rutyna xD
"Bosh.... zdarza się na kiego lurował tyle gówna ? Tylko i wyłącznie wina Sashry nie umie się dostosować do upa ? niech nie gra. Tyle."hahah jezeli bys popatrzyl choc przez chwile on lurowal jednego hh demona i pieska reszta shitu sama przyszla widzisz chyba jak pieski szybko biegaja?

Regoor
19-01-2008, 00:28
Początek był fajny, a później już bęc.
Szkoda mi bardzo Sashry, nie wiem dlaczego, ale jakoś lubię tego gracza, może bezpodstawnie, ale lubię. Bardzo mi go szkoda i kolejnych milionów expa, które stracił, w tak głupi sposób.
Widać, że ten update to porażka, choćby na tym przykładzie.

Salarigoth
19-01-2008, 00:30
w*****a mnie tibiacamtv nie da sei tego obslugiwac -.-

Mumin121
19-01-2008, 00:42
Pozostawie to bez komentarza.

A pana u góry poprostu Mi szkoda.

Master-Mada
19-01-2008, 00:48
@Regoor
A samemu Sashrze (nie wiem jak to się odmienia ;p ) nie jest siebie szkoda bo tak się składa że jego 2 char to Embermane i mu ten update w sumie bardzo nie przeszkadza, z jednego h lvla przerzucił się na drugiego z inną profesją i to wszystko :)
Jak kogoś mu może być żal to ogólnie knightów ale ich to chyba wszystkim ... szkoda :P

Nazi
19-01-2008, 00:51
Fajny outfit ^^

Groo0oosZ
19-01-2008, 00:58
LOL! Strzalki = przwijanie i co ty chcesz wiecej? Moze ty chcesz biegac ta postacia? Albo wyslac jego itemki parcelem do siebie?
zal
@top
"pies najlepszy przyjaciel czlowieka" i przybiegly;p
pzdr

Jucha Furora
19-01-2008, 01:00
LOL! Strzalki = przwijanie i co ty chcesz wiecej? Moze ty chcesz biegac ta postacia? Albo wyslac jego itemki parcelem do siebie?
zal
@top
pzdr

doslownie

czajcie tylko napisac ,że sashra pada i :
Użytkowników czytających ten temat: 22 (zarejestrowanych: 13, gości: 9)
Jucha Furora, Groo0oosZ, DexteroO, Iks.de, Mega_RobalXXL, Agro'pol, Ghand, Reflux, Parcatras, GoraPall, Nazi, Czles, Hunab

Agro'pol
19-01-2008, 01:00
tylko czekalem az on padnie i juz bedzie jakis temat na forum jaki to on biedny bo umarl... <lmao> uczcijmy pamiec o tym graczu postem ciszy.xD

Agro'pol
19-01-2008, 01:01
10 znakuff!!oneonecisza post !

Loel_owy
19-01-2008, 03:47
biedactwo :(

Volcan-Raven
19-01-2008, 06:58
ale on sie nie boi pokazac filmow w ktorym pada ;D
a tak to ladnie mu szlo i na koncu nie dal rady bywa i tak ...
moze kiedys odrobi ;)

Rybzor
19-01-2008, 08:08
Jak jest sie typowym tibijczykiem i potrafi sie kliknac jedynie enter game i wpisać pasy to tak jest :(

@topik
Troche za daleko poszedł i sobie nalurował tego no i nie wytrzymal xd, a nawet spoko loocik był.

morwin
19-01-2008, 08:29
Jak jest sie typowym tibijczykiem i potrafi sie kliknac jedynie enter game i wpisać pasy to tak jest :(

@topik
Troche za daleko poszedł i sobie nalurował tego no i nie wytrzymal xd, a nawet spoko loocik był.

Zapomniałeś o F1 i F2...

@film
jakby się leczył zamiast otwierać ciała i sprawdzać loot to bardzo możliwe, że przeżyłby >.> 'i died cause of no healing'

Siggurdius
19-01-2008, 10:10
myslal ze jak ma 250 level to te potwory nie sa go w stanie zabic - widzial po prawej stronie ze do niego podbiegaja. pozatym takie kozakowanie sie nie oplaca, lepij zrobic sciane mwalli i pojedynczo je bic

Gelt
19-01-2008, 10:54
Zapomniałeś o F1 i F2...

@film
jakby się leczył zamiast otwierać ciała i sprawdzać loot to bardzo możliwe, że przeżyłby >.> 'i died cause of no healing'

Leczył się. To bot sprawdzał za niego ciała :P

grzelu8
19-01-2008, 11:04
Sashra umie grac lepiej niz my wszyscy wiec nie pier***cie

szymon287
19-01-2008, 11:06
Szkoda mi bardzo Sashry, nie wiem dlaczego, ale jakoś lubię tego gracza, może bezpodstawnie, ale lubię.

Me 2 xP
Co do akcji... i tak dlugo sie trzymal ^^

Marecki666
19-01-2008, 11:18
O, NIE! MUJ KOHANY SASZRA DEDNOM! O, NIE, SASZRO NIE ZAUAMóJ SIE, ODROBIRZ TO! IDE SKOCZYC Z OKNA :(

@topic
Skad tyle ludu ma G shielda i G helma? :P

Jucha Furora
19-01-2008, 11:32
O, NIE! MUJ KOHANY SASZRA DEDNOM! O, NIE, SASZRO NIE ZAUAMóJ SIE, ODROBIRZ TO! IDE SKOCZYC Z OKNA :(

@topic
Skad tyle ludu ma G shielda i G helma? :P

ja terz pujde dobże?terz go koham zauszmy fanklup i inni bendom mogli sie przylonczydź

@topic
za anticy

Piio
19-01-2008, 12:15
Sashra gra bardzo dobrze. Widac to po jego filmach już od 180 lvlu. Nie powiem żebym był jakimś jego fanem ale przynajmniej zna się na rzeczy. Kręci dobre filmy. Lubię tego gościa.

Ja nie wiem czy dużo osób ma g shielda i g helma. Wiem że jeśli chodzi Ci o to że embermane tez ma to wiedz że to jedna i ta sama osoba i sobie eq tylko przekłada. G helmów jest więcej bo na antice kiedyś leciały z demców (mówiono to już 9999999 raz na tym forum).

Update zjebał całkowicie podstawową funkcję knighta jaką jest bloczenie. Sashra tyle w to grał, ciężko na to pracował, w końcu dorobił się wysokiego lvlu, mógł sobie blokowac dużo silnych potwórów. Teraz mu to odebrali.... dlaczego? Bo inni gracze byli urażeni że ich postacie nie są równie dobre, zaczęli mówić że to przez to że on ma lepszą profesję. Cipy zaczeły myśleć i zjebali swoim myśleniem wszystko. Wszystko od tibi 7.4. A wszystko przez zazdrość innych graczy.

Salarigoth
19-01-2008, 12:38
zal
@top
pzdr

Nie o to chodzi ,chodzi o to ze mi debugi wszedzie wyskakuja a robie wszystko dobrze juz tego uzywalem milion razy i czesto byly problemy-.-

@ryba
ty sie zamknij bo jestes ostatnia osoba od ktorej cokolwiek bym chcial uslyszec

Sir Dark Archeon
19-01-2008, 14:43
8o Nie no demca 3 hellhound i 2 hellfire fightery wziasc naraz na klate to samobojstwo... Nawet stare UH nic by mu nie daly bez leczenia przez innych graczy.... Leczyla go tylko 1 osoba ktora i tak przestala.... wiec ded byl pewny.. szkoda.

Kup.Se.Musk
22-01-2008, 18:56
Szedł jak czołg, ale nawet i najlepszy pancerz nie przetrzyma takiej ofensywy i techniki ;d Ciekawi mnie też jego ilość zer na koncie, że nie zbiera tych GP i platynek.

Vasth
22-01-2008, 19:19
Szedł jak czołg, ale nawet i najlepszy pancerz nie przetrzyma takiej ofensywy i techniki ;d Ciekawi mnie też jego ilość zer na koncie, że nie zbiera tych GP i platynek.

'Pewnie kupuje kase na Allegro.'
Nie wiem co on chcial osiagnac :X Czy on w ogole uzywal potionow? =o

poreda
22-01-2008, 20:48

A pana u góry poprostu Mi szkoda.

BOŻE!! TY W KAŻDYM TEMACIE, PISZESZ TO SAMO! Tego mi szkoda, tamtego mi szkoda, tego tematu mi szkoda tego postu mi szkoda... Daj już spokój, bo mało kogo obchodzi czego ci szkoda.

@Topic
Film zapowiadał się zajebiście, bardzo ładnie mu szło, ładny loot a tu bach :(

Mumin121
22-01-2008, 20:55
Szacunku człowieku, szacunku.

A co mam napisać? Zbluzgać go za to, że nie umie obsługiwać tak banalnej rzeczy jak tibicam.tv? To może jeszcze nie wie, jak użyć żelazka, albo włączyć mikrofalówke? A nawet jeśli nikogo to nie obchodzi, mam prawo do pisania. I nie pisze tego dla Ciebie, komentarz jak komentarz. ; )

@down

No przykro mi, każdy ma to coś pod czaszką. Pisałem na temat. Zacytować?

Wiecej nie ma co pisać. Padł, przeliczył się i co? Mam pisać tak jak ty? Woah, super loot itd.? Raczej nie.

poreda
22-01-2008, 21:08
Szacunku człowieku, szacunku.

A co mam napisać? Zbluzgać go za to, że nie umie obsługiwać tak banalnej rzeczy jak tibicam.tv? To może jeszcze nie wie, jak użyć żelazka, albo włączyć mikrofalówke? A nawet jeśli nikogo to nie obchodzi, mam prawo do pisania. I nie pisze tego dla Ciebie, komentarz jak komentarz. ; )

Chodzi mi o to że nabijasz bezsensownie posty, a to co dla ciebie jest banalne dla kogoś może być trudne, I NA ODWRÓT. Pozatym masz prawo do pisania na TEMAT a nie pierdolenia o dupie Maryny.

Etoric
22-01-2008, 22:15
szacun dla niego, równie dobrze mógł spierdolić do shooterów, i się leczyć cały czas, aż reszta torująca drogę ucieczki by popadała. Te 2 levele odrobi w mgnieniu oka, a szacunku by nie odrobił[; Co do winy to imo jego wina, gdyby całą ekipe ustawił 4sqm wyżej na pewno by do tego nie doszło, cóż człowiek uczy się na błędach,prawda?

Farr
23-01-2008, 09:29
Niech wszyscy dedzą i kończą z tą grą to może cipsoft wróci po rozum do głowy i przywróci tibie 7.2 lub 7.6 teraz to już jest OTS a nie tibia jeszcze brakuje żeby w lecie zrobili training monki ,manaruny dające full mane i posiadające 100 ładunków i może golden helmety z questu na cave ratach _/

Monouth
23-01-2008, 11:08
To ze nielurowla sobie po trochu a lurnal tyle i padl to zwykle ZNOBIENIE ,zrobilem poi 8 razy "nobom" i znam ten qust napamiec ,o ze padl totylko jegonobostwo i narazanie ekipy czyszczacej dla porownania
2 helfire i dem ma go na hita
2 psy majago na hita
byly 3 psy 2 helfire i dem - mial farta ze it ak siedlugo trzymal

MarccoV
23-01-2008, 16:58

Koledze ujawniaja sie kompleksy ze krytykuje wszysko do okolla juz ktos napisal ze Tez na to wskazuje avatar:D ;pp

Jakkolwiek Filmik SpoKO!

Ok'rzes
23-01-2008, 17:32
@Salarigoth

Ty głupcze z Ryby zejdź bo jest to porządny i normalny ( względem niektórych jegomości na forum) obywatel. Ty natomiast jesteś zgniłą jednostką nie dającą nic oprócz... no dobra dającą dużo radości z siebie samego. Dziękuje.

---
Co do tego, że lurnął faktycznie mój błąd xDD:cup:

Bykunn
23-01-2008, 17:34
Nie wiem o co Wam chodzi z tym tibiacamtv.~. Mi naprzykład na kompie nie działa i prosiłbym o rehost na rapida albo tibiabr~ whatever.
Z góry dzięki

Bartholomew
23-01-2008, 17:50
no bywa, to nie jego wina ze mu zjebali lecznie ;x

Koszyk
23-01-2008, 18:51
Zdarza się nawet najlepszym ;).

Cambodia
26-01-2008, 05:26
Za duzo nalurowal i sie przeliczyl:confused:

Rodi
26-01-2008, 11:23
Update zjebał całkowicie podstawową funkcję knighta jaką jest bloczenie. Sashra tyle w to grał, ciężko na to pracował, w końcu dorobił się wysokiego lvlu, mógł sobie blokowac dużo silnych potwórów. Teraz mu to odebrali.... dlaczego? Bo inni gracze byli urażeni że ich postacie nie są równie dobre, zaczęli mówić że to przez to że on ma lepszą profesję. Cipy zaczeły myśleć i zjebali swoim myśleniem wszystko. Wszystko od tibi 7.4. A wszystko przez zazdrość innych graczy.

hahahahahahahahahahahahah!!

Wiec twoim skromnym zdaniem powinien sobie zlurowac tego 2x wiecej i stac? I tak dlugo sie trzymal jak na takie potwory

mezowski86
26-01-2008, 18:01
200ek by sie tyle samo trzymal.

vuxes
26-01-2008, 20:12

Przed updatem też mógłby się złożyć i to nawet jeszcze szybciej.