zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ciekawe sposoby PA

Lafa
19-01-2008, 15:47
Temat powstal z inicjatywy moich wczorajszych obserwacji gildi DPFT okolo godziny 22-23 w przy dp Ankh. Uczestniczyli tam 3 aktywni gracze i 1 bierny. Mam na mysli Lolo Volloso, Ljubo De'merte i Shavenisa. Otoz owi panowie postanowili bic kazdego kto bez ich zgody oposcil dp albo nie stal w nim. Nastepnie kazali sprzatac ciala pewnemu 110 ek+ pod grozba hunta. Chlopak sie nie ugiol (zapewne dlatego ze to rodzina typa z dpft 150+ i jest na liscie pro) wiec zabawni panowie zaczeli go bic (jak zreszta polowe osob ;p). Ktos zwrocil uwage ze gostek jest na liscie pro a wiec przestali. Bardzo zaciekawila mnie kreatywnosc owych meberow gdyz poraz 1 widzialem takie zachowanie. I teraz pytanie do was czy wy spotkaliscie sie albo uprawialaiscie takie formy PA?

Pozdrawiam

Vasudanin
19-01-2008, 15:51
mozecie sie ze mnie smiac ale ja tez pierwszy raz w zyciu o takim zachowaniu slysze ja nigdy czegos takiego nie robilem

ps. jest wejscie drugi do dp od dolu chyba ze je tez obstawili

skarabeusz323
19-01-2008, 16:55
az zal co panowie wyrabiajal

Doom Terror
19-01-2008, 16:56
znajomy pyta pro typa "mozemy ubic xx,ubil mi rla"
-"ta mozecie"
tydzien pozniej
"armor i boh"

no,a na reszte sobie zasluzylem wiec nie bede opisywal xD

slyszlaem tez o sapaniu za out~ tittle itp.aczkolwiek sam z jakims specjalnym pa sie nie spotkalem :p

Lafa
19-01-2008, 17:34
Dzis na irdi paru panow polozylo g legi w domku typa i powiedzieli ze owe g legi ukradl on ich koledze. Dalsze losy dopiszcie sobie sami a jak kogos ciekawi to gostek oddal te spodenki. Jednak nie wystarczylo to im i za uwaga "ofensywne i niezdyscyplinowane zachowanie" ma placic 2 pare g legow. Co ciekawe gostek od 3 h siedzi na demcach i lotuje xDDDDDDDDD

Picinhoxs
19-01-2008, 17:37
Mi ktos mowil ze dpft dorwalo czyjes rl foty (a ze mine mial nie tego) kazali mu placic za morde ale niewiem czy to rl historia

bemo
19-01-2008, 17:49
buhahahahahahahahahahaahhaha pici buahahauhauhauha :D:D:DD:

co do tych h lvli co akurat uczestniczyli w tej 'jadce', znam ich i wiem ze zawsze robia niezle pa :)

ja jakos nie moge sobie przypomniec najlepszego, jak mi sie przypomni to napisze
:P
:cup:

Lafa
19-01-2008, 18:48
http://forum.funtest.pl/pogawedki/6549.html

moze nie na temat ale smieszne xd

Retukss
20-01-2008, 00:46
no ja kiedyś padłem od Milowina (jeszcze jak był w dpft) za to że niby "exivowalem Firoxisa" co było oczywiscie nieprawda :p
A mój jeden kumpel miał hunta za to że nie odpisał na priv ^^

Zalgadis
20-01-2008, 00:49
Tak to jest jak dzieci mają kompleksy w realu i sie mszczą na innych w tibii xD

Filush
20-01-2008, 03:22
No raz mielismy Ormowcami takie przypadki, że raz koleś padł za czerwone buty a drugim razem za to, ze padł pierwszym razem i nic z niego nie poleciało, ... a tutaj to jakieś amatorstwo...

Koszyk
20-01-2008, 12:32
No raz mielismy Ormowcami takie przypadki, że raz koleś padł za czerwone buty a drugim razem za to, ze padł pierwszym razem i nic z niego nie poleciało, ... a tutaj to jakieś amatorstwo...

hahahahahah : D

notop
20-01-2008, 12:40
Temat powstal z inicjatywy moich wczorajszych obserwacji gildi DPFT okolo godziny 22-23 w przy dp Ankh. Uczestniczyli tam 3 aktywni gracze i 1 bierny. Mam na mysli Lolo Volloso, Ljubo De'merte i Shavenisa. Otoz owi panowie postanowili bic kazdego kto bez ich zgody oposcil dp albo nie stal w nim. Nastepnie kazali sprzatac ciala pewnemu 110 ek+ pod grozba hunta. Chlopak sie nie ugiol (zapewne dlatego ze to rodzina typa z dpft 150+ i jest na liscie pro) wiec zabawni panowie zaczeli go bic (jak zreszta polowe osob ;p). Ktos zwrocil uwage ze gostek jest na liscie pro a wiec przestali. Bardzo zaciekawila mnie kreatywnosc owych meberow gdyz poraz 1 widzialem takie zachowanie. I teraz pytanie do was czy wy spotkaliscie sie albo uprawialaiscie takie formy PA?

Pozdrawiam

OMG co teraz zrobisz...ja bym sie mamie poskarzyl

Lafa
20-01-2008, 13:11
OMG co teraz zrobisz...ja bym sie mamie poskarzyl

Powiem Ci, ze nic nie zrobie bo mnie to jebie co inni robia

Picinhoxs
20-01-2008, 13:43
Powiem Ci, ze nic nie zrobie bo mnie to jebie co inni robia

Szczególnie ze mama notopa jest sciane obok:baby:

Vasudanin
20-01-2008, 13:49
przypomnial mi sie jeden tyle ze dawno to bylo

gosc dostal hunted (zrookowali go pozniej) na trollach pod ab za to ze nie dostal 20 exp'a za niego tylko 19 bo oni go z fista dobili

Troll ma 50 hp ludzie ktorzy uprawiali PA zdjeli Trollowi z fista 4 hp i udawali afk troll ich bil jakis 8 lvl podszedl i zabil trolla (przecierz oni afk poza tym lvl'e 100+ wiec co to dla nich te 20 expa) kiedy zabil trolla dostal 19 expa i dostal za to hunted i rooka xD
^ wersja dla niekumatych

@down
kozaki xD
@Picinho cos tam cos tam
to na rl bylo -.-
ale dawno nickow juz nie pamietam skomplikowane byly xD

Thuygioshok
20-01-2008, 15:37
no jasne! 100lvl nabija fraga na 8! moze liczyl ze chain armor poleci ;o

Picinhoxs
20-01-2008, 16:20
Ja tam pamietam jak Redri robil pa na GM bo wiedzal ze gwalcil córke sasiada :S

Xr3
20-01-2008, 16:29
Jacy wy durni jesteście Jacy wy jesteście durrni jacy durrrrni!!! Jeżeli komuś imponuje PA na na neutralnych graczach to szmatami dla mnie jesteście. Wszyscy którzy tak robiąX(

Picinhoxs
20-01-2008, 16:32
przypomnial mi sie jeden tyle ze dawno to bylo

gosc dostal hunted (zrookowali go pozniej) na trollach pod ab za to ze nie dostal 20 exp'a za niego tylko 19 bo oni go z fista dobili

Troll ma 50 hp ludzie ktorzy uprawiali PA zdjeli Trollowi z fista 4 hp i udawali afk troll ich bil jakis 8 lvl podszedl i zabil trolla (przecierz oni afk poza tym lvl'e 100+ wiec co to dla nich te 20 expa) kiedy zabil trolla dostal 19 expa i dostal za to hunted i rooka xD
^ wersja dla niekumatych

I co gdzie te 100levele mieli tego Trolla poszli po niego specjalnie?!?
Daj IP tego otsa pogadam z nimi ... hi?

Candioniuszom i Xeremoniuszom mu(ó)wimy stop!?!

Lafa
20-01-2008, 17:35
Jacy wy durni jesteście Jacy wy jesteście durrni jacy durrrrni!!! Jeżeli komuś imponuje PA na na neutralnych graczach to szmatami dla mnie jesteście. Wszyscy którzy tak robiąX(

eeee Za to ty jestes dla nas elo bo poszedles na non pvp bo sie bales pvp albo pa

Filush
20-01-2008, 18:16

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Świat: Candia

Dobrze dobrane argumenty zawsze mi imponowały.

himato
20-01-2008, 19:08
pomysly na PA:

1. wkurzyc spokojnie goscia, zeby zaczal ciebie obrazac - za obrazanie placi.

2. "i'm first here" - wjebac sie na respowisko z cytatem. gosciu nie wytrzyma i walnie wiazanke. za obrazanie (fayter dostal PA zmodyfikowane, odgrazal sie, ze go ubije).

3. dotykanie loota - zobaczysz w czyjegos loota - placisz.

4. AFK-owanie - nie odzywasz sie - placisz.

5. Ostatnio bardzo popularmy sposob - na boota - piszesz priv. nie odzywa sie - na bank boter. ubijasz i kazesz sobie placic. gorzej gdy "boter" na kolege h lvl - role sie odwracaja, a tak przewaznie jest.

6. Outfit - to jest najzabawniejsze - byly rozne wersje. szwedzi ganiali za bialo- czerwone kolory. teraz jest ich tyle, ze zawsze sie znajdzie "bez czapki".

7. zawsze popularny sposob na arcanii - "na kolege" - ty wiesz kogo ja znam, jestem rl Bubble - masz ...... i takie tam drobiazgi. h lvl sciaga myto a ty masz reputacje "nie do ruszenia". powod niewazny, wazne zeby byl kolega z h lvl-em.
7.

Doom Terror
20-01-2008, 19:41
2. "i'm first here" - wjebac sie na respowisko z cytatem. gosciu nie wytrzyma i walnie wiazanke. za obrazanie (fayter dostal PA zmodyfikowane, odgrazal sie, ze go ubije).

widze ze tez kochasz do tego wracac :P

Carlito7
20-01-2008, 19:58
Zeewor: sry
Zeewor: but
Zeewor: arcania is arcania

himato
20-01-2008, 21:49
nie wracam

raczej opisuje schematy z ktorymi mialem kontakt

arcania to tylko arcania

tibia to tylko gra

a hamstwo czy wirtualne czy rzeczywiste - pozostaje hamstwem

notop
21-01-2008, 08:18
pomysly na PA:

1. wkurzyc spokojnie goscia, zeby zaczal ciebie obrazac - za obrazanie placi.

3. dotykanie loota - zobaczysz w czyjegos loota - placisz.

4. AFK-owanie - nie odzywasz sie - placisz.

5. Ostatnio bardzo popularmy sposob - na boota - piszesz priv. nie odzywa sie - na bank boter. ubijasz i kazesz sobie placic. gorzej gdy "boter" na kolege h lvl - role sie odwracaja, a tak przewaznie jest.

6. Outfit - to jest najzabawniejsze - byly rozne wersje. szwedzi ganiali za bialo- czerwone kolory. teraz jest ich tyle, ze zawsze sie znajdzie "bez czapki".

7. zawsze popularny sposob na arcanii - "na kolege" - ty wiesz kogo ja znam, jestem rl Bubble - masz ...... i takie tam drobiazgi. h lvl sciaga myto a ty masz reputacje "nie do ruszenia". powod niewazny, wazne zeby byl kolega z h lvl-em.
7.

zapomniales dodac
zbieram na chora anie jestem z fundacji polsat dawaj bohy na skladke

znam kogos kto tak robil ;p

bemo
21-01-2008, 12:05
heheheheh no tak dobre dobre :P ps pisze ze szkoly na 'makintoszu jablku' wiec sie nie smiac jak jakas literka sie nie wklepie.

przypomnialo mi sie jak mialem 40 lvl jeszcze we wakacje :P stoje na pohu gosc mi zrobil zakletego spira (ta cos tam ten spir na e mial, nie pamietam) no to widze wyverna na yellow leci do przodu a mowie walne se ja no to walem best hit akurat wtedy wszedl xD pozniej widze biega jakis 46 pallek za ta wyvka mowie sorry nie widzialem go wyvka leciala do przodu, za 2 minuty reyilin sie zjawil no i tak stracilem c legi :)

stare czasy, bo teraz juz lio nie mam ;(

no ale znowu zaczynam gre na arcani stopniowo, bo neta nie bede mial na laptopie ;]

btw moj nick to leoneek, BUY MAMMOTH FUR CAPE XD
pozzzzzz

Filush
21-01-2008, 12:48
Co ?

bemo
21-01-2008, 15:09
no i kto ma fajny avatar ? <<<<<<<<

Szefie :)
21-01-2008, 17:17
widze popularne staly sie avatary w postaci dolnych partii ciala kobiety...

bemo
21-01-2008, 17:26
no pewnie xD ale ja dupki nie pokazuje :>

Bartas15
21-01-2008, 19:31
Misiek Shady największy Pa ,a jak nie chciałem mu zapłacic i kumpel napisał to zaraz Medvih mu dupe ratował...
Arcania is Arcania

Filush
21-01-2008, 21:47
Ja tam do PAowców nic nie mam, bo doskonale wiem, że to co oni teraz robią (co oni w ogole takiego robią ?) to ja bym robił codziennie i to bardziej stanowczo.

RavaLuno
21-01-2008, 23:31
Ja tam do PAowców nic nie mam, bo doskonale wiem, że to co oni teraz robią (co oni w ogole takiego robią ?) to ja bym robił codziennie i to bardziej stanowczo.

co racja to racja B)