Pokaż pełną wersje : Problem z knightem(33lvl+)
Witam mam duzy problem, zrobilem sobie knighta nabilem skile 67/67 w clubie;/. Mam paca i niedlugo 35lvl i wielki problem bo nie mam z zcego walic:(. Wczesniej nie pomyslalem ze z clubem moze byc tyle problemow. Narazie chodze z Dragonbone staff co ma tylko 35 ataku i 18 defu;/. Nastepna dostapna bron to spiked squelcher ale tez 2 reczena.
Pomozcie z czego mam walic bo pacc leci a od nowa nie bede knighta robil.
Devil_Drago
20-01-2008, 17:59
Niestety, ale jeśli nie chcesz używać 2-ręcznych broni będziesz się musiał przemęczyć do 60lvla na którym możesz używać Cranial Basher'a, co najwyżej możesz zainwestować w skull staff, zawsze te 1 akt więcej ma. I nie martw sie, użytkownicy swordów muszą się męczyć z Bright Swordem, a axów z Fire Axem, oczywiście jeśli nie chcą używać 2-ręczynych broni.
@down
Ah, zapomniałem o Sapphire Hammer'ze, oczywiście, jest on dostępny. Myślę, że jego cena może dochodzić do max 10k.
A czy mozna zdobyc w ogole Crystal Mace albo Sapphire Hammer??
Słyszałeś o Pskonejottcie? On wbił wysoki poziom buławami, a nie miał tak szerokiego arsenału jaki mamy teraz...
Dało się kiedyś ze Skull Staffem/War Hammerem, da się i dzisiaj...
@down
Słusznie :( , ale zawsze mogę się usprawiedliwiać, że nie chodziło mi o broń, sposób walki, ale o to, że wystarczy "troche" uporu i wytrwałości. :P
Słyszałeś o Pskonejottcie? On wbił wysoki poziom buławami, a nie miał tak szerokiego arsenału jaki mamy teraz...
Dało się kiedyś ze Skull Staffem/War Hammerem, da się i dzisiaj...
Bo kiedys na wyzszym lvl glownie GFB/HMM/Explo rycerze expili :)
To co radzicie mi grac dalej tym harem? Nie bede mial potem na wyzszym lvlu problemow?. Duzo sie naskilowalem, pacc juz leci.
Czy skilowac co inne?;(
Oj, oj, my nie wiemy czy żal Ci kasy i czasu. :P
Ghost419
22-01-2008, 20:32
Knighci ćwiczący sword muszą biegać z bright swordem (30lvl) aż nie będą mogli używać mystic blade (60lvl). Więc nie załamuj się tylko skilluj, z dobrymi skillami nawet ze słabej broni zadaje sie dobre dmg i jakoś przetrwasz do następnego cluba :D.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.