Pokaż pełną wersje : jak zanzczyć ... ?
Elektroman
06-11-2004, 11:49
Jak zaznaczyć innego gracza aby nie mieć białej czaszki ?? np. Inni gracze widząc PK atakowali go i nie mieli białej czaszki. Gdy ja spróbowałem go zatakować to wyskoczyła mi biała czaszka przez co zabili mnie :( .
Rincewind
06-11-2004, 11:52
może to nie był pk tylko kilku kolesi się w party bawiło, albo byli w party i udawali że on jest pk , żeby ktos go zaatakował, dostał czachę i żeby mogli tego kogoś zabić.
Kenethorn
06-11-2004, 11:54
nie da sie zaznaczyc innego gracza, chyba ze w okienku battle najedziesz myszka na gracza (ale nie klikaj bo go zaatakujesz !) to gracz bedzie obramowany na bialo, a za atakowanie pk nie dostaje sie czachy
Omg...jest takie coś jak Party mode -.-
Wcisnąłeś na kogoś innego albo jakoś Cię wrobili.
Mogłeś mieć też laga i nie trafiłeś w tego co potrzeba. Albo kliknąłeś w momencie kiedy kolesiowi już zniknęła czaszka. A może uderzyłeś go z gfb albo innej runy obszarowej i zraniłeś nie pk za co dostałeś skulla.
Dajce spokoj ludzie!
Koles po prostu widzial grupke ludzi w Party co się bili (moze nawet trenili) tez chcial sie dolaczyc i kliknal attack. Dostał skula, zatłuki go i tyle! Koniec filozofi, "a może to, a może sro"!
W tibii nie da sie 'zaznaczyc' kogos. Jest czerwona ramka jak kogos atakujesz, czarna jak on cie atakuje, lub zielona jak idziesz za kims.
]v[ichal
07-11-2004, 13:20
@up
a skad wiesz?
Mogłeś mieć też laga i nie trafiłeś w tego co potrzeba. Albo kliknąłeś w momencie kiedy kolesiowi już zniknęła czaszka. A może uderzyłeś go z gfb albo innej runy obszarowej i zraniłeś nie pk za co dostałeś skulla.
prawdopodobnie mial laga , albo np ktos doszedl i lista batle sie przesunela i miss :S
Vegefa Ziom
07-11-2004, 13:40
@]v[ichal
Khan ma w 100% rację, mnie też kiedyś tak wrobili, gdyby miał laga to by nie pisał tego tematu(tak myślę) bo po co domyślił by się, że przez laga, po prostu latali i szukali Newbich, dla objaśnieniqa napiszę system skulli:
Redskull: koleś zabił w ciągu dnia więcej niż 2 osoby
Whiteskull: Może być spoowodowany missklickiem lub nie w każdym razie jest to też Player Killer
Yellowskull: Nie musisz się gościa obawiać bo to nie jest pekus, on poprostu bił/bije pk który go pierwszy zaatakował.
Greenskull: Party mode, playerze którzy są w praty mode megą się bezkranie bić bez konsekwencji bycia pk, jeśli takiego zaatakujesz to masz white skulla.
EDIT:
@Down
Czytaj ze zrozumieniem:p , napsiałem WIĘCEJ niż 2 osoby, czyli trzy i w górę, ąz do bana.
Kenethorn
07-11-2004, 14:31
@up
o ile wiem redskull jest za zabicie 3 osob w ciagu dnia a nie 2 :]
yellow skull to jest ktos kto tlucze pk, i tylko ten pk z white skullem (nie wiem jak z redem :P) widzi yellow skulla
green skulla w party widza tylko ci co sa w party :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.