zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Artykuły

Despirited Shadow
06-11-2004, 12:33
To może jakaś krecia ślepota, ale wydaje mi się, że artykuły znikły z tibia.pl... zawsze były obok downloadu a teraz jakos znikły nie moge ich znaleźć...

Raul
06-11-2004, 13:03
Spójż w tym dziale na mój temat, który się znajduje pod Twoim. Artykuły zmieniły nazwę na Poradniki i są teraz na stronie głównej na górze po prawej w dziale Gazetki. A na forum tu gdzie zawsze tylko tak jak mówie teraz Poradniki.
I teraz coraz więcej będzie takich tematów: "Gdzieznikły artykuły?"

MatKus
06-11-2004, 13:25
A to jest tylko wstęp do przemeblowania.
Jeśli pomysł z gazetką wypali, byćmoże puścimy osobny serwis tylko z gazetką i poradnikami, z całkiem innym layoutem, pod adresem jakimś lekko innym (np. gazetka.tibia.pl lub coś podobnego), i wtedy te artykuły całkiem znikną z tibia.pl, pozostanie tylko link do gazetki.
Tylko że do tego, to musi być trochę więcej trochę ciekawszych tekstów, bo jak na razie, to same wywiady, i to raczej średnio prowadzone.

kidler
06-11-2004, 14:02
MatKus, jesli dobrze rozumiem to puscicie osobna strone z poradnikami i gazetka?? Nie tylko nie to :P, nie chce mi sie latac po stronach, chyba ze dacie tutaj jakos ladnie linki do tej stroni albo cos takiego nie wiem...