Pokaż pełną wersje : Vyverns!
kazik111
21-01-2008, 18:37
Mój char ma :
21 lvl, 4 mlvl 82 % do 5 , Skille : 68/68 zaraz 69 ale dobijam do 70/70
Mam pytanie czy dałbym rade huncić vyverny Jeżeli tak to prosze o Wiadomości na temat :
Jakie taktyki na vyverne .
Czy to jest opłacalne.
I ile brać potionów.
Paccliker
21-01-2008, 19:01
Tak weź Uhy leczą za 40 ale mały drobny szczegół. Dziecko pomyśl czasem uhy nie leczą jak dawniej. Myślę, że skille 70 wystarczą ale lvl wbij z 25 przynajmniej. Enchantowanie nie jest pomocne z racji tego, że wywek na nic nie jest słaby. A lvl 25 z racji,że jak jakiś noobek cie zbloczy albo jak walną 2 na raz z wava to może być cienko. Dwarven ring oczywiście także załóż. :)
kazik111
21-01-2008, 19:05
Zapytałem się ile mam wziąść uhów (Albo potionów)
Powiedz mi jeszcze ile średnio potionów zejdzie mi na jedną vyverne .
A i zamierzam expić na pojedynczych spawnach.
I czy huncenie ich jest opłacalne .
I Ile vyverna średnio hita (chodzi mi o Atak z dystansu (trucizną) Bo nie zamierzam dostac z wave.
Smash-Shady
21-01-2008, 19:07
skille-ok
lvl-wystarczy by bic wyvki dla sportu, na hunt to tak ze 25 albo 27 by starczyl
ilosc potionow-wez bp i zobacz ile bedzie leciec na 1 wyve
czy oplacalne? zalezy od loota
o ile mi wiadomo wyvka łejwem tylko zatrowa.... -,- nie zadaje nim obrazen tak odrazu np bach bach 100 100...
kazik111
21-01-2008, 19:09
Jak hunciliście vyvki to tylko jeszcze chce wiedzieć ile ona hita
Bede unikać wave chodzi mi o ataki z pazura i dystansu .
Smerf.Secura
21-01-2008, 19:12
Widze,że w tym temacie wypowiadają się osoby,które nie maja pojęcia.
Po pierwsze na wyvki wystarczy nawet 15 lvl.
Po drugie minimalne skille to 75\75.
kazik111
21-01-2008, 19:14
Jak się na tym znasz to odpowiedz mi na to na co chce odpowiedzi -.-
1 maly szczegol - Uhy sa od 24 LVL
kazik111
21-01-2008, 19:29
Nie powiedziałem ze na 21 lvl odrazu chce isc na vyverny (nadodatek z uhami hahahahah )
Chodzi mi o to czy teraz bym dał rade a na vyverny bede chodził na 25 lvl :)
Bo jak nie wiadomo czy teraz mi to siĘ OPŁACI to narazie nie ide ^^
Expienie na wyvernach jest wogule nie opłacalne duże waste i prawie nic nie wypad więc radze ci expić w innym miejscu np tomby pod mount sterum(nie wiem jak sie to pisze),ghostland forteca koło ab'dendriel.
kazik111
21-01-2008, 19:41
Expienie na wyvernach jest wogule nie opłacalne duże waste i prawie nic nie wypad więc radze ci expić w innym miejscu np tomby pod mount sterum(nie wiem jak sie to pisze),ghostland forteca koło ab'dendriel.
Nie chodzi mi o expienie stałe...
Chodzi mi o hunty ... np. na godzine se lece na vyverny ( może a rusz coś wypadnie ) Jak coś wypadnie to zostaje dłużej Jak nic nie poleci to spadam na stały exp (powiedzmy dwarfy :P)
Henry_Pallek
21-01-2008, 19:52
Hehe ja juz tyle razy biłem te Vywerny a nic prócz power boltów dobrego mi nie poleciało,więc nie sądze że jak pojdziesz sobie od czasu do czasu je huntowac , to znajdziesz pare WoI.
kazik111
21-01-2008, 19:56
Hehe Zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo :)
nie chodzi ci o expienie , a o huncenie ich , a na samym początku pytasz "czy dałbym radę EXPIĆ na wyvkach" ... B) to się zdecyduj . A propos huncenie i expienie na nich jest według mnie nieopłacalne , no chyba, że ktoś ma zawsze szczęście do loota B)
kazik111
22-01-2008, 10:08
nie chodzi ci o expienie , a o huncenie ich , a na samym początku pytasz "czy dałbym radę EXPIĆ na wyvkach" ... B) to się zdecyduj .
Sory mój błąd... :)
knight-kuba
22-01-2008, 11:47
albo mi sie wydaj albo nie podales swojej prof..ale zgaduje ze najt a dla niego huncenie wywki jest NIEOPLACALNE co innego jak bys byl palem/sorcem/drutem, a co do lootu do ja expiac na wywka 30ms zawsze mi sie zwracalo po 1h huncie
hmm.. huncenie z tego co mi wiadomo , żadko kiedy jest opłacalne i musi sypnąć lootem żeby się zwróciło , a ja do wyvek nie mam szczęścia i ogólnie nie polecam :)
Zapytałem się ile mam wziąść uhów (Albo potionów)
(nadodatek z uhami hahahahah )
Widzę, że autor często zmienia zdanie.
@topic
Wyverny sobie czasem dla sportu ubijaj, ale jak powiedziało kilka osób są mało opłacalne.
kazik111
22-01-2008, 17:00
Widzę, że autor często zmienia zdanie.
Chodziło mi o to że na 21 lvl z uhami -.- (bo są od 24 -.-)
Mike.Mystic
22-01-2008, 17:39
Żal mi dupe ściska jak czytam wasze mongolskie teorie.
@Topic
Dobij 25 level. Skile 75/75 ci w zupełności wystarczą. Jeśli walczysz swordem kup sobie crystala , axem -double club - sam nie wiem nigdy nie miałem. nigdy nie masz przysobie bp health potionów bo ja tak. Na wyveryna 1 czasem zejdzie 1 może 2 czasem wcale. loot - nieopłacalny. Idź expić lepiej na ghostland , tomb pod MT , kopalnie dwarfów , DC jak wbijesz 50 możesz próbować na OF.
kazik111
22-01-2008, 18:32
@Topic
Dobij 25 level. Skile 75/75 ci w zupełności wystarczą. Jeśli walczysz swordem kup sobie crystala , axem -double club - sam nie wiem nigdy nie miałem. .
Wale axem i jak wybiore sie na vyvki na 25 lvl to bede je huncił z naginaty mam już kupioną.
Wiecie co ? Zal XD
@ TOPIC :
70/70 starczy .
Wyverna potrafi zadac obrazenia ( o ile stoisz bez shielda) do 110 hp .
Wiem Bo dzis tyle pallem dostalem jak bieglem z Arba ;p :baby:
Wez na wrazie czego mana potiony bo na exane many Ci nie starczy .
Pozdrawiam .
Ah I Btw Polecam po1 spawn .
kazik111
22-01-2008, 19:16
@up
O taką wypowiedz mi chodziło Very Thanks.
kazik111
22-01-2008, 19:23
@ up
przeczytaj posty to bedziesz wiedział :)
Avallach
22-01-2008, 19:23
tak 75/75
z twojego profilu wynika to ze sie madzrysz jak gowno wiesz (masz 74 wiec chyba nie huncieles wyvek ^^)
kazik111
22-01-2008, 19:25
@ up
Haha
@topic zaczyna się rozkręcać :P
kazik111
22-01-2008, 19:26
Już nie długo...
18:28 You advanced in shielding. 69 :)
Najlepiej to nigdzie, na rzadne wyverny nie idz, bo wyvki twojego szpanerstwa sie wystrasza, a pozatym zgrywasz twardziela nabq.
Jak napisal pan up, czesto zmieniasz zdanie (i smierdzisz, denerwujesz). DRZWI NA LEWO ;]
@edit
Smerfie, idz 15 knightem na wyvki, wilkie gz sam poison cie zabije ;o
@edit2
Zastanow sie czy smiejesz sie z goscia ktory mowi ze uhy od 24 lv czy (jak sam napisales na poczatku tematy) chcesz wziac uhy na hunta x,x
kazik111
22-01-2008, 19:48
Najlepiej to nigdzie, na rzadne wyverny nie idz, bo wyvki twojego szpanerstwa sie wystrasza, a pozatym zgrywasz twardziela nabq.
Jak napisal pan up, czesto zmieniasz zdanie (i smierdzisz, denerwujesz). DRZWI NA LEWO ;]
Myślisz że kozak jesteś bo masz 40 lvl ??
Idz lepiej na raty.. -.- choć i one cię zaj*bią
kazik111
22-01-2008, 19:55
To mnie doj*bało
Ja tam wole dragi duzo bardziej niz wywy. Lipne to to jak nie wiem. Ciezko hity wchodza. Prosciej jest mi zabic draga, niz to dziadostwo. A loot z draga jest duzo lepszy (tez lipa ale zawsze lepszy).
Ogolnie NIE polecam wywern nnwet na hunt. Jak juz tak chcesz huncic to smoka. Jest pare pojedynczych spawnow, m.in. W zamku kolo AB, w kanionie w Kazzo, niedaleko kazzo, Thais ancient temple, thais ancient temple2+maly zielony i napewno sporo innych miejsc.
Paladin'Popek
22-01-2008, 21:16
Wiecie co ? Zal XD
@ TOPIC :
70/70 starczy .
Wyverna potrafi zadac obrazenia ( o ile stoisz bez shielda) do 110 hp .
Wiem Bo dzis tyle pallem dostalem jak bieglem z Arba ;p :baby:
Wez na wrazie czego mana potiony bo na exane many Ci nie starczy .
Pozdrawiam .
Ah I Btw Polecam po1 spawn .
;o 39 Rp z Arba GZ dobijaja mnie ludzie ktorzy pisza takie cos...
@top
Wyv wogole dla knighta nie polecam ale jak juz to dobij ten 25 i skille 70/70+ i z naginata lec stoj ZAWSZE na ukos miej dwarven ringa lub axe ring lecz sie raczej potionami no chyba ze pacc to wtedy exana mort + mana potion
lol co ci nie pasuje w 40rp i arbie?
jesli nie wiesz, to na niektorych swiatach to po 120k~ chodzi, a uzbieranie tylu na 40rp to chyba nie wyzywanie
CICHO ... autor tematu już otrzymał satysfakcjonującą go odpowiedź .. a wy się teraz kłócicie o pierdoły :baby: Topic chyba do zamknięcia .. :]
Droozer87
22-01-2008, 21:56
Zabic dasz rade ale czy to oplacalne to watpie .Potionow bedzie ci szlo duzo na zwrot nie licz lepiej wbij parenascie lvli i dopiero idz.
Na moim Charze na 21 sorcu się biło Wyvka (ze słabym blokerem) :P
:mag:
Zalosny temat... nabij 25lvl ! skile sa ok ! i spier*** do carlin ... tam jest z 1 wyvernem ... nawet pisac wyvern nie umiecie! X(
Zal mi was...! wez bp health potion... i sobie zobacz... czasem sie zwroci czasem nie... zalezy...
czasem perla wypadnie,czasem woi, a czasem kasa ...8o
z magiciem mi sie pomyliło oO
kazik111
24-01-2008, 12:28
n/c Chyba że Ci się przez przypadek "2" wdusiło :D
Jeżeli się nie znasz to się nie wypowiadaj ,a uh-y są żeczywiście od 24 lvl Każda runa jest od lvl takiego na jakim można ją dopiero robić Ciptsoft wprowadził to w zimowym Update 2007. :)
Tak weź Uhy leczą za 40 ale mały drobny szczegół. Dziecko pomyśl czasem uhy nie leczą jak dawniej. Myślę, że skille 70 wystarczą ale lvl wbij z 25 przynajmniej. Enchantowanie nie jest pomocne z racji tego, że wywek na nic nie jest słaby. A lvl 25 z racji,że jak jakiś noobek cie zbloczy albo jak walną 2 na raz z wava to może być cienko. Dwarven ring oczywiście także załóż. :)
Zdanie z tym wave genialne... wyverna z wave TYLKO zatrówa >_>
Henry_Pallek
24-01-2008, 13:37
n/c Chyba że Ci się przez przypadek "2" wdusiło :D
Koleś obudź się,update był :P
Podoba mi sie że Avallach uczy nas jak bić wyverny ze skilami 75/75 gdy sam takich nie ma a ma bodajże 68lvl. Pozdrawiam Avallacha:P
Mroczny_Angel
24-01-2008, 16:41
co do bicia ich dasz raded ile potionow nie mam pojecia a co do lootu to Ci powiem tak:
huncac pallem na 40 lvlu skile 80 na 65 z lootem po 2h na respie 7 wyvek na ktorym co 45 sek byla 1 wyva po godzince max 2 woi zlootowalem plus jakis emerald i p bolt i kasy z 1,5k
zuzywalem przy tym jakies 20 strong mana pot.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.