Pokaż pełną wersje : Zapomniani
.. było. Poszukaj tematu "legendy costam ~".
Edit:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=129981
Picinhoxs
22-01-2008, 11:00
Ja proponuje zebys ze zamknal
Uzyj opcji szukaj..
pic~ jak dla mnie to jestes zalosny probojesz zrobic z siebie wielka gwiazde a tak naprawde to ci wychodzi gowno u majtek poprostu zal 4 you... wbijesz 50 lvl i myslisz ze jestes boss jezdzisz na kazdego zgrywasz cwaniaka robisz posmiewisko z innych na forum
TAK ODEMNIE Z DEDYKACJA
zamknij sie :)
Picinhoxs
22-01-2008, 19:43
Ta a ty wielki kozak wystarczy z toba banshee zrobic ;s na 6 osob ostani wlazl :s _/. I jesli chcesz wiedziec to Picinhoxs chociaz ma renome na tym forum
19:53 Lamusini [143]: O 2 nooby z forum ;s
A i byc idiota nieumiec napisac czyjego nicku :s
Jeszcze mialem ochote napisac o twoim @$$lickowanie ale ehhh....
ja nikomu sie nie podlizuje wrecz przeciwnie... jak czytam kazdy twoj post to wiem ze mieszkasz w carlin
"ded, hunted, leave, mine, ghoul, free, item, ctrl + q, www.golesiostry.pl"
nie wiesz to nie pierdol nie wlazlem jako ostatni na banshee mam movie jak chcesz to ci moge je wyslac wmv to jest
Doom Terror
22-01-2008, 23:37
macie mozliwosc pw~ i z niej korzystajcie,bo takie obrzucanie sie gownem poziomu forum nie podnosi
amasi_cyc
22-01-2008, 23:54
Czesc nazywam sie Amasi i chce powiedziec ze fajne to forum poniewaz duzo ludzi chce przekazac swoja wiedze innym a ta wiedza nie zawsze jest sluszna
z powazaniem
twoj Amasi
P.S
Carlin jest moje
@up Kuscoo mosisz pisac z 2 konta?
Musze cie rozczarowac ale amasi to nie ja aczkolwiek moj kumpel z cafei :p
Picinhoxs
23-01-2008, 10:50
ja nikomu sie nie podlizuje wrecz przeciwnie... jak czytam kazdy twoj post to wiem ze mieszkasz w carlin
"ded, hunted, leave, mine, ghoul, free, item, ctrl + q, www.golesiostry.pl"
nie wiesz to nie pierdol nie wlazlem jako ostatni na banshee mam movie jak chcesz to ci moge je wyslac wmv to jest
W moim drobnym zdaniu... Uwazam ze nigdt nie napisalem ctrl+q , mino , ghoul .
Ded : zwykle do kumpli jak juz chce kogos nastraszyc chyba ze w wynikajacej chwili lub chociaz wczoraj pewnien 29 druid expiacy na foldzie napisal do mojego kolgi z zasciany ded
Wiec ja jako patrzac na moj zarobek pobieglem i bilem go / 4k zawsze cos
Hunted tak to czasem pada z moich ust ale juz nie wiem kiedys ;s powiedz mi kiedy jak juz to uzywam Private Channel
Leave owszem amazony od 22lv do 30 lv czesto sie pisalo;s
Wiec skoncz juz i przypomnij Araradowi zeby juz placil ;s bo sie plules do mnie za nia ;s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.