Pokaż pełną wersje : Vampir
orschabal
22-01-2008, 21:30
Hejka mam pytanie czy ja 40 level sorcer i 30 level sorcer poradzą sobie z 1 Vampirem n Południu Poh.
Mamy chrapke lootnąć Bohy.
Więć proszę o odp.8o
Moje eq: Crown Armor,Vampire Shield,Boh,K-legi,WoI
Dasz na luzie ! Jest tylko jeden problem.. z vampów bohy nie lecą (;
orschabal
22-01-2008, 22:11
Dasz na luzie ! Jest tylko jeden problem.. z vampów bohy nie lecą (;
AAAAAAaaaaaaa to straszne ale przecierz jeszcze przed upem bohy leciały .(tak mi sie zdaje)
Smerf.Secura
22-01-2008, 22:14
Zlotować bohy może jedynie vampir z Ciebie,a nie ty z niego,because bohy nie lecą z vampa :<
z vampa best loot to vampire shield a co do hrapki na boh-y to może z necromancerem ci sie pomyliło bo odkad pamiętam nie lecą z vampów
Musiało ci się z necromancerem pomylić. Z niego boh'y lecą ;) .
@Edit
Xelu szybszy byłeś :P
orschabal
22-01-2008, 22:21
Musiało ci się z necromancerem pomylić. Z niego boh'y lecą ;) .
@Edit
Xelu szybszy byłeś :P
hehe tyle czasu żyłem z myślą że z vampa lecą bohy,ale dam mu rade czy nie? i czy będzie duże waste?
maniek1010
22-01-2008, 22:33
dasz rade lekko. ja vampa na poludniowej drefii ubilem na 29 lvl solo
Rozwalisz go bez problemów tylko czy waste to od ciebie zalezy jakiej techniki uzyjesz. Jesli resp pojedynczy to bierzesz WOI i tak zeby cie nie bił chodzisz sobie. pilnuj tylko zeby szybko exurke wcisnąc jak paralyze dostaniesz bo hit 100+ to nie rzadkość będzie. Jak resp większy robisz 2 ds i stoisz za nimi i z WOI walisz. Co do lotów z vampa to nie spodziewaj sie ze zarobisz... trochę gp, rzadko spikie sword, rzadziej ice rapier a o vampire shield to tylko jak masz w cholere szczęscia.
pozdrawiam
Bez problemu dasz rade tylko bohy ani przed upem ani teraz nie lecą:)
Smerf.Secura
24-01-2008, 11:08
Patrząc na inteligencje autora tematu,śmiem wątpić,że on dojdzie do tego vampa...
orschabal
24-01-2008, 15:30
Patrząc na inteligencje autora tematu,śmiem wątpić,że on nawet nie dojdzie do tego vampa...
Ty byś nie doszedł do kibelka bez pomocy mamy!
e widze że gra na non pvp więc poh zapchany będzie... gs mu nie grozi...
Patrząc na inteligencje autora tematu,śmiem wątpić,że on nawet nie dojdzie do tego vampa...
Chyba śmiesz wątpić, że dojdzie?
Jakoś często widze twoje bezsensowne posty...
@topic
Atakuj z WoI, i uciekaj żebyś nie dostał. Uwaga na paraliż.
prawie_demon
24-01-2008, 15:52
ja wampiry walilem od9 oczywiscie z 10 kolegami:p:p:p:p:p
Mroczny_Angel
24-01-2008, 16:32
jak Ty chcesz lootnac cos cennego z vampa to powodzenia ten resp na pohu srednio 30 minxD
Mając takiego sorcerera, możesz bez problemu expić na vampach.
Nie potrzebny Ci kolega, bo to następna kieszeń do podziału loota.
Oczywiście bohów z Vampira nie lootniesz.
Jeśli uprzesz się, by zabić Necromancera (Tak, z niego lecą bohy), możesz poprosić kumpla o pomoc.
To szczęście czasem sie przydaje xDDD Ahahhaha Ten Vampir na poludniu Poh jest zajebisty. Zabilem go z FD 25 sorcem tak sie go dygałem, ale najcudowniejszy byl loot! bo w bagu siedział Vampir Shield :D:D:D:D:D:D:D Było to pomiędzy upkiem 7.6/7.7
Przed solowaniem go wybrałem się tam z kolega 14 sorcami i go z vortexow zabilismy, tylko manasy na exure szly bo paraliz xD
40 sorcem to sie na tombie Vampiry się klepie :)
Jak expisz na DC wyskakuj czasem na tego vampa bo na pojedynczym spawnie szanse na loot są większe. I uważaj na Czarownice która respi sie blisko Vampa
Pozdro B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.