zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem Z PARCELEM

Tommi69
22-01-2008, 23:58
Witam mam 1 Zasadnicze pytanie ktore mnie nurtuje z tego powodu ze stracilem przez to sporą ilość gp nie wnikajmy w szczegóły ile :P

Mam 2 Konta na 1 mialem postac na servie powiedzmy Harmonia a na 2 nie mam gdy che wyslac cos z tamtego konta na postac na tym koncie na harmoni musze owa postac stworzyc i tak tez zrobilem lecz odrazu po stworzeniu tej postaci wyslalem kase z 2 konta nawet nie logujac sie na ta poprzednia postac stworzana. Pare h pozniej gdy wyszedlem z rooka patrze w dp nic nie ma czekam juz tydzien i nic nie mam
I tu nasuwa sie pytanie co sie stalo z parcelem ZNIKL ?? prosze o szybko odpowiedz

Ps. Jestem 100% pewien ze dobrze zaadresowalem parcela i dobre miasto wpisalem zeby ktos nie dodawal niepotrebnych postow typu: moze zle zaadresowales albo pomyliles miasta kwota byla duza wiec specjalnie uwazalem aby dobrze wpisac Prosze O POMOC

Cafe
23-01-2008, 00:04
Tak z ciekawości, obydwie postacie zostały stworzone na jednym serwerze ?

Andrealfus
23-01-2008, 00:09
obie postacie musza byc na 1 serwerze, musza byc chociaz raz zalogowane (chyba a raczej napewno musza postacie byc na mainie) w chwili wysylania parcela pewnie zostal ci na skrzynce

Gelt
23-01-2008, 00:38
1. Obie postaci na jednym serwerze.
2. Postać do której jest wysyłany parcel musi być zalogowany conajmniej raz.

Tommi69
23-01-2008, 00:44
Tak na 1 serwerze
po 2 nie musi byc postac na mainie zeby wyslan na nia eq
a po 3 wlasie oto mi chodzi co sie dzjeje jak wysle cos na nia przed 1 zalopgowaniem parcel znika ??

Smerf.Secura
23-01-2008, 08:53
OMG.Pewnie ktoś podpieprzył parcel.

Rohas
23-01-2008, 12:14
Postacie musza byc na mainie obie. Kiedys mogles wysylac do dp na mainie na chara ktory byl na rooku, ale teraz ta postac musi byc mainie.
*down
I po co nabijac sobie posty?

Nagul
23-01-2008, 13:01
tak jak pan wyżej ^^

Hyrzy
23-01-2008, 13:56
Postacie musza byc na mainie obie. Kiedys mogles wysylac do dp na mainie na chara ktory byl na rooku, ale teraz ta postac musi byc mainie.
*down
I po co nabijac sobie posty?

Jesli masz zamiar pieprzyc takie głupoty to lepiej sie wogle nie udzielaj
powiem to ostatni raz: parcela mozna wyslac na postac ktora jest na rooku ale musi byc ona chociaz raz zalogowana , pewnie ktos ukradl ci parcela

do tego pana ktorego zacytowalem: jak ty bys chcial wyslac parcel na rooka - adresujac go:
nick
rookgaard?
nie wspominajac juz o tym ze na rooku nie ma dp zeby mozna bylo ten parcel odebrac

Rohas
23-01-2008, 14:05
*up
Czytanie ze zrozumieniem sie klania.
wysylac do dp na mainie na chara ktory byl na rooku
Chodzi o to, ze kiedys bedac na rooku, ktos mogl do Ciebie wyslac paczke zaadresowana, np. Mietek, Thais. I czekala ona sobie wtedy na Ciebie, az wyjdziesz. Teraz rozumiesz? ..
*down
Mowiac najprosciej - znikl. Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, chyba, ze bylo drogie >.<

Tommi69
23-01-2008, 14:33
A ja poraz kolejny Pisze Nikt Mi nie Podpieprzyl Parcela -.- bo zostal wyslany i nie doszedl czyli znikl ?? bo co innego moglo z nim sie stac ??

Hyrzy
23-01-2008, 15:39
*up
Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Chodzi o to, ze kiedys bedac na rooku, ktos mogl do Ciebie wyslac paczke zaadresowana, np. Mietek, Thais. I czekala ona sobie wtedy na Ciebie, az wyjdziesz. Teraz rozumiesz? ..
*down
Mowiac najprosciej - znikl. Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, chyba, ze bylo drogie >.<

Nie mam problemow z czytaniem ze zrozumieniem , parcel mozna nadal wyslac na postac ktora jest na rooku (musi byc raz zalogowana) i czeka on sobie spokojnie w dp az odbiorca wyjdzie z rooka , nie wiem co sie dzieje gdy wysylasz parcela na postac ktora nie byla zalogowana ale juz istnieje , prawdopodobnie parcel zostaje na mailboxie jak w przypadku gdy blednie wpiszemy nick postaci

Aiden
23-01-2008, 18:55
Jeśli się nie zalogowałeś na tą postać na rooku chociaż raz to parcel wpadnie do skrzynki ale nie dojdzie do tej postaci. Innymi słowy mówiąc: Parcel wraz z zawartością przepadł.

Tommi69
23-01-2008, 23:06
no i taka odpowiedz mi chodzilo a nie jak inni sie rozpisywali o tym czy dobrze wpisalem i czy niekt nie ukradl ;/ szkoda mialem w nim spora sumke ;/ chyuba napisze do cipow aby to zmienili XD dzieki narazie

Cykor
23-01-2008, 23:51
Ale jakby co jeden napisał że na rooku nie ma dp właśnie że są tam gdzie jest dla pacc.