zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 200 lvl i co potem?

Melabux_1
06-11-2004, 18:50
No właśnei nęci mnie,to pytani hmm od ponad 3 miesięcy :P co się dzieje z charem jak zdobędzie 200 lvl? jakieś jest intro pozegnalne.Czy dalej expisz mając 200 lvl ale nic nie idzie no bo ja się zabije powiedzcie :/

Sozemego
06-11-2004, 18:55
Nic sie nie dzieje. Mozesz grac dale, w tibi nie ma limitu levelu czy skilla. Coz jezeli nazywasz sie Bubble i niedlugo bedziesz miec 200 level to "MOZE" dostaniesz cos od CIP'ów.

MoA
06-11-2004, 19:01
Tez tak sadza :) wkoncu nie codziennie i nei kazdemu stuka dwosetka :)

Costanzo
06-11-2004, 19:33
Przecież to wiadomo, że po 200 lvl'u mozna grac dalej. Ja sie raczej zastanawiam co można dalej robić mając już taki level. Ma tyle życia, że moze brac Demona na solo... Jak bym był na jego miejscu to nie chciało by mi sie juz na pewno expić... chyba, ze w grudniu dojdą jakieś nowe potworki... Mówie o Bubble oczywiście... ;) cya...

eerion
06-11-2004, 19:55
Na pewno można klepać levele ponad 200.
CO do tego wczesniej.
POdobno keidys był postacie na 500 levelu i klepały co się da i w ogóle czarów uczyło się ze zwojów (Pal robiacy SD :] )
Ale przyszła wielka czystka, rpzez co dużo ludzi przestało grać.
Wsyzstko sie zmieniło, aby młodzi gracze też mieli szanse.
i tak sie zaczął obecny system.
tak słyszałem o starych czasach - jak się mylę to niech mnei ktos poprawie

Esio
06-11-2004, 20:04
Zdobywając 200 lvl na pewno dostajesz coś od Cip'Softu ( Jeśli chodzi o Bubble to ona ma męża*w rl który jest CIP'Softem więc ma sporo rzeczy), jesteś popularny na całą tibie na każdym serwie będą o tobie mówić. No i masz sytsfakcję że tak daleko doszłeś. Mam nadzieje że w grudniowym updacie będą nowe potworki oraz itemy.

*to chyba mąż wiem że ktoś z rodziny :]

Raul
06-11-2004, 20:11
@up
Sam jesteś CipSoftem. Sprawdź co to słowo znaczy. Jej mąż to Game Master, nie wiem czy na rl ale napewno w Tibii. I nie pisze się "doszłeś" tylko doszedłeś.

@topic
Jasne, że się gra dalej, ale napewno Bubble coś dostanie w nagrodę za to jak zdobędzie pierwsza 200lvl.

Emil1
06-11-2004, 23:28
Co się stanie gdy ktoś nabije 200lvl?
-Sprzedaje postać (w przypadku Bubble nie możliwe).
-Dostaje prezent.
-Najsławniejsza (i najlepsza) postać w świecie tibi (W depo będziesz miał pełno listów które proszą o autograf)
-Po prostu gra dalej.

Poczekamy zobaczymy. Bubble ma już 198. Dwa lvl ...phi....

Bebilon
06-11-2004, 23:41
Jeśli chodzi o Bubble to ona ma męża*w rl który jest CIP'Softem więc ma sporo rzeczy
Hahaha, jak mozna byc Cip Softem? Jak juz to jest członkiem cip softu.

Btw. Mela***_1 przez 3 miesiace zrobileś tą postać? rotfl

sesaj
07-11-2004, 00:25
Mnie osobiscie ciekawi (i rowniez przeraza) to co na forum sie bedzie dzialo, jak bariera 200lvla zostanie nareszcie przekroczona. Wszedzie tematy na temat bubble...
Taki little sprawdzian dla nowych modkow:)

Khan
07-11-2004, 02:10
200 lev to znak ze postac jest naprawde doswiadczona. Mogliby dac status GM'a jako nagrode.

Ja osobiscie po zdobyciu 200 levela chcialym zeby zrobili jakis fajny quest z bramką ma 200lev nazwany moim imieniem :D

roland
07-11-2004, 08:56
No właśnei nęci mnie,to pytani hmm od ponad 3 miesięcy :P co się dzieje z charem jak zdobędzie 200 lvl? jakieś jest intro pozegnalne.Czy dalej expisz mając 200 lvl ale nic nie idzie no bo ja się zabije powiedzcie :/
Pierw zrób 200 lvl potem pogadamy...

Angel of Death
07-11-2004, 12:52
Na miejscu Bubble chciałbym dostać Magic Long Sworda ;)

kidler
07-11-2004, 12:58
Pierw zrób 200 lvl potem pogadamy...
Roland, jak zwykle powiedziałeś coś mądrego... ehh...

@topic

Hmmm, Khan dobry pomysł z tym nazwaniem questu własnym imieniem, gdybym ja bym był Bubble to na pewno bardziej cieszył bym się wykonując quest nazwanym swoim imieniem, niż z dostania MLS...

]v[ichal
07-11-2004, 13:00
Na miejscu Bubble chciałbym dostać Magic Long Sworda ;)

Z tego co widzialem na zdjeciach (podobno autentycznych) , to Bubble ma magic Long sword :D

Vegefa Ziom
07-11-2004, 13:08
v[ichal']Z tego co widzialem na zdjeciach (podobno autentycznych) , to Bubble ma magic Long sword :D Ona ma już wszystko żadkie i niespotykane. Pupilek CipSoftu?:p .

@(gdzieś na początku tematu)
Bubble zdobywając 200 lvl nadal nie będzie najlepsza, myśle, że Setzer Gambler by ją pokonał, no ale cóż, a najsławniejsza już na pewno jest, sądzać choćby o takich tematach jak ten.

Bastek
07-11-2004, 13:14
tutaj zostal jeden wielki dylemat tibi :)
Co dalej........
Ta gra nie ma sensu jak zycie.... stajesz sie lepszy dazysz do idealu ale nigdy go nie osiagasz... Wdg mnie powinien zostac stworzony serwer dla panow haj lvl, ze po osiagnieciu przechodzisz na serwer nowy (130+), tam to by bylo dopiero sieczyli... Zastanawiam sie co by bylo Bubble vs Ignek (ee? jak to sie psize? ;) )
Ja osobiscie uwazam ze bitwy h-lvl sa o wiele mniej interesujace niz wojny na nowych swiatacz ( palki i sorce WYMIATAJA ) - knight uszkow nie noszi i sie iha... i lfuduje

A wiec ja bym chcial aby powstal Hight Lvl World... PVP - enforced... :)
Tylko ze tutaj pojawia sie kolejna ciekawa rzecz mianowicie co z podstawowymi runkami? Uhow nie robily by juz nooby stojace pod depo kilka miesiecy... (ab plx?)
Dlatego CipSoft musialby pomyslec co z runkami :)
Dla mnie dobrym rozwiazaniem bylo by mozliwosc skupowania runek ze swoich starych swiatow ;] Ale nad tym tez by trzeba bylo pomyslec NO I ZROBIC ...
a wiec ... :)
wszystko przed nami
GL and pozdro ;)
Brawa dla zalozyciela tematu :)

Czarniawy
07-11-2004, 13:15
Najpierw wytrwaj i zdobadz 199lvl potem rob takie posty, co bedzie po 200:) pozdro

Melabux_1
07-11-2004, 13:16
Btw. Mela***_1 przez 3 miesiace zrobileś tą postać? rotfl

nie -,- gram tą postacią od poad 2 tygodni :/ a tak ogólnei w tibię gram od 6 miechów ;)

PiXik
07-11-2004, 13:34
@dostanie jakiś skromny upominek:Pmoże wyskoczy error i będzie 1lvl:P?
Setzer Gambler nie ma szans z bubble wg mnie:|

Karteazusz
07-11-2004, 16:16
@Angel of Death

Hmmm, z tego co wiem to Bubble nie ma MLS-a (Magic Long Sworda, przyp.) oraz nie miała go nigdy w posiadaniu i pewnie go nie dostanie. Powiem tylko tyle, że ma go pewna osoba i nie jest ona wcale jakimś high-levelem. Więcej dowiecie się dzięki... opcji "SZUKAJ"! :]

@topic:

Jakbym miał taką postać na 198 lvl. - to nie sprawiałoby mi radochy granie ją. Co bym ją robił? Siedział na OrcLandzie, jak Bubble? Raczej to EQ i level ta postać ma dobry, bo skille są tak zjechane jak na ten level. ;)
Gratuluje jej jednak świetnego tempa expienia i życzę szybkiego nabicia 200 lvl. :p

roland
07-11-2004, 17:22
Roland, jak zwykle powiedziałeś coś mądrego... ehh...

@topic

Hmmm, Khan dobry pomysł z tym nazwaniem questu własnym imieniem, gdybym ja bym był Bubble to na pewno bardziej cieszył bym się wykonując quest nazwanym swoim imieniem, niż z dostania MLS...
Dziękuje...
Chcesz zostać tranzwestytą(bubble to na rl kobieta)

Chopkers
07-11-2004, 17:25
dobry pomysł jest z tym "statuskiem" GM-a ;)
moim zdaniem powinna dostac cos, czego nikt nie widzial ani o nim nic nie wiedomo (poprostu powinni zrobic jakąś rzecz dla niej).

Zdobywając 200 lvl na pewno dostajesz coś od Cip'Softu ( Jeśli chodzi o Bubble to ona ma męża*w rl który jest CIP'Softem więc ma sporo rzeczy), jesteś popularny na całą tibie na każdym serwie będą o tobie mówić. No i masz sytsfakcję że tak daleko doszłeś. Mam nadzieje że w grudniowym updacie będą nowe potworki oraz itemy.

*to chyba mąż wiem że ktoś z rodziny
powiem ci ze myslalem ze nic juz mnie nie rozbawi... a jednak:D

tak dla informacji:
-CIPsoft to kilka osób mieszkających w niemczech, i studiujących na tym samym uniwersytecie (chyba), którzy poprostu wymyslili i stworzyli tibie.
-Bubble jest chinką(czy japonką ale mniejsza o to), i nie moze byc zona cipsoftu bo: cipsoft to kilka osób, mieszkają pare tysiecy kilometrów od niej, mezem to ona moze byc ale gm-a i to na tibii (nie w rl'u, chociaz kto wie czy niema jakiegos chinskiego gm'a. lecz to malo prawdopodobne).

Karteazusz
07-11-2004, 17:44
OK, napisze tak OFFtopic, nie miejcie mi tego za złe...

- Magic Long Sword - czyli najbardziej pokręcona legenda Tibii...

Pierwszym posiadaczem najlepszego miecza w Tibii, którym jest słynny Magic Long Sword (w skrócie MLS...), była osoba, która jako pierwsza zorganizowała konwent Tibii (nicka tej osoby nie zna pewnie nikt z tego forum, lecz spróbuje znaleźć informacje o tym, kto był). Było to dawno, kiedy w Tibii nie było opcji Safe Trade (czyli, tak jak teraz - patrzysz co ktoś Ci oferuje i dopiero możesz się zgodzić...) i wtedy transakcji dokonywała zaufana osoba, która nazywana był Traderem. Pewnego dnia postanowiono sprzedać Magic Long Sworda. Aukcję wygrał Recca (obecnie lvl. 103 - elite knight), płacąc za niego e-platem, kilkoma Dragon Scale Mailami i różnym sprzętem wartości 10 mln GP. Traderem w tej aukcji był Alex, najlepszy i najbardziej zaufany trader tamtych czasów. Odebrał on itemy od Recca, odebrał MLS-a i zamknął wszystko w swoim depo, po czym się wylogował. Potem oddał itemy Recce, lecz Magic Long Sword jest w jego posiadaniu. Z relacji doświadczonych graczy wynika, że Bubble miała go w swoich rękach (sorry, że napisałem iż jest inaczej...), lecz już go nie ma. Podobno Alex wypożycza MLS-a po zapłaceniu odpowiedniej kwoty.

Tekst by Dr. Omader - ja tylko trochę go przerobiłem...