zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co zyskuję wbojając 20lvl???

Tibijczyk1990
24-01-2008, 00:36
A więc mam takie małe pytanko... Co zyskuje wbijając 20lvl ponieważ wyskoczył mi komunikat a niestety u mnie z angielskiem jest kiepsko :(:(:(
Jeżeli możecie to piszcie od myślników z góry wielkie THX:):):)

Weczer
24-01-2008, 00:42
Jest tam opisana możliwośc wykupienia promocji (tylko dla PACC) oraz co ona daje. ;]

@Down
Nawet już nie pamiętam (kiedy ja miałem ten komunikat?), ale jeżeli tak jest to ok. :D

Juzefek
24-01-2008, 00:44
Jest tam opisana możliwośc wykupienia promocji (tylko dla PACC) oraz co ona daje ;]

Oraz ostrzeżenia na temat złodziei kont itp.

Verte
24-01-2008, 16:44
Masz także dostęp do przydatnego zadania, jakim jest ,,Desert Quest".
Nie robiąc praktycznie nic, dostajesz na start 10k+mniej cenne nagrody.

Oczywiście jeśli masz pacc, możesz zakupić promocję. Jest ona NIEZBĘDNA dla każdego gracza, który traktuje swoją postać na poważnie.
Mówię oczywiście o graczach posiadających płatne konto.

Krajzel
24-01-2008, 16:52
Po tytule topicu wnioskuję, że z polskim też kiepsko...
Wbijając 20 lvl otrzymujesz nieograniczoną władzę na serverze i respekt wśród tibijczyków z wszystkich światów jednakże możesz też zakupić promocje(tylko dla pacc) i wykonać najbardziej niebezpieczny quest w tibi czyli desert. Jak nie umiesz podstaw ang to lepiej idź do szkoły albo pograj w sapera albo poproś mame do tłumaczenia

Arcan
24-01-2008, 17:09
Po tytule topicu wnioskuję, że z polskim też kiepsko...
Wbijając 20 lvl otrzymujesz nieograniczoną władzę na serverze i respekt wśród tibijczyków z wszystkich światów jednakże możesz też zakupić promocje(tylko dla pacc) i wykonać najbardziej niebezpieczny quest w tibi czyli desert. Jak nie umiesz podstaw ang to lepiej idź do szkoły albo pograj w sapera albo poproś mame do tłumaczenia

A ty zaparz sobie herbatkę ziołową.

@topic
Tak jak napisali wyżej otrzymujesz możliwość zakupu promocji (musisz mieć PACC) i możesz wykonać Vocation quest.

Erhion
24-01-2008, 18:25
Szkoda, że "wbojając" 20 lvl nie dostaje się darmowego słownika języka polskiego i angielskiego. Ilość dysko nie wiadomo co spadła by o połowę.:baby:

kubus993
24-01-2008, 18:45
Szkoda, że "wbojając" 20 lvl nie dostaje się darmowego słownika języka polskiego i angielskiego. Ilość dysko nie wiadomo co spadła by o połowę.:baby:

Będziesz w każdym temacie to pisał? Twoje posty nic nie wnoszą!

Moto
24-01-2008, 19:29
Desert Quest.

JustaNoob
24-01-2008, 19:40
Wszyscy właściwie napisali to samo, powtarzając po innych
Jeden napisał co innego, bo poprawił jakiegoś typa, który sobie robi JAJA z autora tematu :<

Sux N44bZy :D

To ja dodam, że jeżeli jesteś knightem to na 20 lvl masz nowe bronie (polecam wyvern fang jeżeli walisz ze swordów, chyba, że Ty ten od akzuf)

:D

@down
Ale warto już zakupić
A zresztą skąd wiesz, może już ma 25 ?:D

Arcan
24-01-2008, 19:47
Wszyscy właściwie napisali to samo, powtarzając po innych
Jeden napisał co innego, bo poprawił jakiegoś typa, który sobie robi JAJA z autora tematu :<

Sux N44bZy :D

To ja dodam, że jeżeli jesteś knightem to na 20 lvl masz nowe bronie (polecam wyvern fang jeżeli walisz ze swordów, chyba, że Ty ten od akzuf)

:D

Wyvern Fang jest od 25 lvla...

Maksi0
25-01-2008, 08:40

a może się po prostu pomylił? jesteś taki idealny ? -.- przemyśl to!

@
Promocja!- dzieki niej, mana i hp szybciej rosna :)
desert quest- nie robiac nic, masz 10k
i to chyba tyle?

domin3x
25-01-2008, 08:49

A co mu da słownik, jak zamiast 'i' napisał 'o'? Zły klawisz wcisnął, nie spojrzał i wyszło co to wyszło, a w poście napisał już dobrze... >_<

<.<
25-01-2008, 08:56
Jak u ciebie z angielskim kiepsko, to po co grasz w Tibię?

Ghand
25-01-2008, 10:09
@większość up

Po jaką cholerę dziecku tłumaczycie? Niech się pouczy angielskiego, a nie na talerzu wszystko by chciał. >.<

OldSlayer
25-01-2008, 11:06
desert quest- nie robiac nic, masz 10k
i to chyba tyle?

Ja mam co najmniej 20 z deserta nie wiem jak można mieć 10 ;p

Itachi
25-01-2008, 11:12
a probowal ktos z was choc zastanowcic sie (nie mowie o wykonaniu, bo to przekracza sily tych co wola otworzyc zakladkie 'questy' na forum ) jak zrobic CALEGO vocation questa? Wszyscy sie tu wysmiewacie ze to proste. 10k za free itp...

Aiden
25-01-2008, 11:15
Ja mam co najmniej 20 z deserta nie wiem jak można mieć 10 ;p

Normalnie. Każdy zwykły gracz ma z tego questa 10k, a że Ty jesteś cheaterem to już inna sprawa...

Mardud
25-01-2008, 11:35
http://img99.imageshack.us/img99/7751/20lvlhintska6.png (http://imageshack.us)

1. Nigdy nie dawaj nikomu swojego hasła i/lub numeru.
2. Używaj bezpiecznego hasła.
3. Nie trzymaj numeru i hasła zapisanego na komputerze. (czy jakoś tak)
3. Nie ściągaj zmodyfikowanych klientów bądź narzędzi do Tibii.
4. Nie dziel, nie sprzedawaj konta.
5. Chroń swój komputer.
6. Nie pokazuj nikomu maila, na którym zarejestrowałeś się na Tibii. (czy jakoś tak)
7. Spersonalizuj swoje konto!

Wyżej pisze, że jesteś super i wszyscy się z tego w CipSoft'cie cieszą, że możesz sobie kupić promocje jak masz PACC i żeby zabezpieczyć dobrze swoje dane acc/pass tak w dużym skrócie. :)

Erhion
25-01-2008, 16:38
Będziesz w każdym temacie to pisał? Twoje posty nic nie wnoszą!

Twój też.:baby:

Tibijczyk1990
26-01-2008, 00:02
Ok dzięki ale o desercie to wiedziałem ;p a jeżeli chodzi wam o słowo "wbojając" to była zwykła literówka spójrzecie na klawiature -.- "o" jes koło "i" i nie potrzebny mi słownik języka polskiego możliwe,e aytorowi tego posta który się ze mnie wyśmiewał :p

MicroDemo
26-01-2008, 00:10
Bloodwin po twoich postach udalo mi sie wywnioskowac ze masz 5lat i grasz w tibie od tygodnia

Hodal
26-01-2008, 00:21
Do założyciela tematu : Zyskujesz mhmm...SATYSFAKCJĘ..?

Btw. ktoś mówił, żeby sobie poszukał...Ty, który to powiedziałeś posłuchaj : on ma prawo się nas tu o to spytać od tego jest to forum..

Dego
26-01-2008, 01:55
bendziesz mniec 20 level i bendziesz szanowany wsrut tibijczykuw na twoim miescie thain. oraz bendziesz miec moznaliwosc kupowania "mama fluiduf, na swiecie thain"