PDA

Pokaż pełną wersje : Healer, a Demce

ErAgOg
24-01-2008, 20:48
Na samym początku chciałbym powiedzieć: Tak, tak korzystałem z opcji szukaj i nic nie znalazłem.

A więc do rzeczy:
Kumpel (100 sorc) poprosił mnie abym był jego healerem i abym go leczył między innymi na demcach. Mam 36 ED, eq myślę, że tu roli nie odgrywa i mam kilka pytań:
1. Jeżeli demon walnie jakiś czar obszarowy, albo się na mnie przerzuci to mogę w jedną chwilę polec. Więc chciałbym się dowiedzieć jakie hity jest on w stanie walnąć z obszarowych czarów i (ewentualnie, bo mogę szybko zwiać na inne piętro) gdyby się na mnie przerzucił to po ile jest w stanie walnąć z łapy i z tych czarów, które nie dosięgają zwykle healerów i shooterów jeżeli demon się nie przerzuci.
2. Jakie będzie waste mana potionów przez 2 godziny leczenia.
3. Ile czasu może zająć ubicie jednego demca, kiedy qmpel będzie walił z sd (hity ~600).
4. Po ile mniej więcej byłbym w stanie go leczyć z SIO/UH i ile czasu by zajęło demcowi zabicie qmpla, gdyby miał utamo vita i gdyby go nie miał (np. skończyłoby się).

Z góry THX za odpowiedzi!
Pozdro.

@EDIT
Nie wiem czy to zrobi dużą różnicę, ale zanim wybierzemy się na pierwszy hunt wbiję zapewne 40 lvl.