Pokaż pełną wersje : Nie daj sie zchackowac przez tibicam!!!
Wiec, jak sciagacie jakies filmiki to pamietajcie ,ze ich format to jedynie xxx.rec
Pliki innego formatu (*****) to poprostu keylogery.
inna rzecza sa pliki spakowane (*****, ***** etc) Moga sie tam zanjdowac pliki .rec (spakowane aby zajmowaly mniej miejsca) lub pliki exe (keyloger spakowany dla pozorow)
duzo filmow znajdziecie na forum www.tibia.de
Nie dajcie sie zchackowac!!!
mysle ze jest to dobry temat dla początkowych graczy ( nie uwazam ze ten temat jest beznadziejny itp.)
Piszac ten temat w szczegolnosci odnioslem sie do poczatkujacych graczy.
Wydawalao mi sie to oczywiste...ale poczatkujacy w sensie tego co dopierao zaczol sie zajmywac filmikami.^^
Pragnę napomknąć ze nie wszystkie rary\zipy sa bezpieczne... moga byc uszkodzonym arhciwum przy ktorym sie instaluje kl ;)
Jurand ze Spychowa
07-11-2004, 10:49
Dobry temat !!! Moze sie przydac dla jakis nowych graczy!!! Kturzy nie rozruzniaja rar od rec itd.
Lotux druid
07-11-2004, 19:39
to mi sie okazalo ze w folderze zip jest .Jpg a otworzylem i patrze a tu wielkie nic
(CZarnY ekran) :( a temat byl fajny "free golden legs" :D
Ja mam pytanie , mój skaner antyvirusowy znalazł juz na moim kompie 88 trojanów. Czy trojany mogą być keyloggerami?
Master Sorcerer
07-11-2004, 21:22
HIHO!
Wiec, jak sciagacie jakies filmiki to pamietajcie ,ze ich format to jedynie xxx.rec
Pliki innego formatu (*****) to poprostu keylogery.
inna rzecza sa pliki spakowane (*****, ***** etc) Moga sie tam zanjdowac pliki .rec (spakowane aby zajmowaly mniej miejsca) lub pliki exe (keyloger spakowany dla pozorow)
duzo filmow znajdziecie na forum www.tibia.de
Nie dajcie sie zchackowac!!!
Taaa... Masz racje zgadzam sie z toba w zupelnosci ;)
Master Sorcerer
07-11-2004, 21:24
HIHO!
Ja mam pytanie , mój skaner antyvirusowy znalazł juz na moim kompie 88 trojanów. Czy trojany mogą być keyloggerami?
Mysle ze rczej nie. Trojany to tylko virusy wiec raczej nie mozliwe zeby mialy cos zwiazane z keyloggerami
Dr.Unknown
07-11-2004, 21:30
HIHO!
Mysle ze rczej nie. Trojany to tylko virusy wiec raczej nie mozliwe zeby mialy cos zwiazane z keyloggeramiTak, ale o ile się nie myle to trojany, jak sama nazwa mówi polegają na tym, że przekazują informacje z twojego komputera, na komputer hakera(np. wpisywane znaki).
Fejkowiec
07-11-2004, 21:35
Temat na pewno pomoże początkującym, lecz czy musiałeś go wkładać w dziale "Filmy"? Dział "Inne" też by się nadawał. Ale spoko ;)
Początkujący (i nie tylko) - nie dajcie się!
Dr.Unknown - racja. Trojan to generalnie progs laczacy w jakikolwiek sposob komp autora i komp ofiary. Czyli taki keylogger majacy za zadanie wyslac zapis klawiatury do autora bedzie wykraty przez antyvira jako trojan.
Radovan - radze szybki format albo logwanie sie z jakim plikiem txt
@up
Format planuje za 2 dni. A Antyvir usunał trojany (123 miałem) W 6 zmienił nazwę. Potrzebuję teraz jakiegoś stałego antyvira z ochroną na okrągło. Co polecicie? A z tym txt to nadal musze?
MMMMM moze AVK ??? Pc clin I nie zapomnij o AD Avare
[QUOTE=Fejkowiec]Temat na pewno pomoże początkującym, lecz czy musiałeś go wkładać w dziale "Filmy"?
A no dlatego , gdyż wydaje mi sie że nie każdy kto chce obejżeć filmki zajrzy do innego dzialu.
Ja wlasnie ynalayem takie cođ jak www.anti-keyloggers.com i tam jest program anti keyoggerowy. Zanosi się na fajny. Ale to tylko demko. :)
Własnie zainstalowałem i jest super. Już znalazł mi 4 keyloggery. Program chodzi cały czas i szuka na bierząco. Kiedy znajdzie (automatycznie disable robi na nich)
A i jeszcze jedno. Wykryło mi , że moja Tibia jest keyloggerem. Ale to chyba niemożliwe , żeby Tibia sama w sobie była keyloggerem??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.