Pokaż pełną wersje : Kolejny błąd oco chodzi?
tibiotyk
24-01-2008, 23:30
Witam
Przed chwila zmieniałem sobie hasło do konta i gdy je zmieniłem zalogowuję sie na nie w tibi i wyskakuje taki błąd napis
Account number or password is not correct
Pomóżcie nie wiem o co chodzi?
Źle wpisałeś hasło lub numer konta.
tibiotyk
24-01-2008, 23:40
wchodzę na tibia.com wpisuje hasło i numer konta wszystko dobre i nic nie działa usunięte konto niemożliwe proszę o pomoc
bardzo mi zależy na końcie.
Tibiotyk <=== NAUCZ sie Angielskiego , chociaż podstaw .. błagam , zakładasz takie bezsensowne tematy ... ;( ;(
Jeśli wszystko wpisujesz dobrze, a mimo to wyświetla Ci się taki komunikat, oznacza to, że ktoś shackował (scrackował?) Ci konto.
tibiotyk
24-01-2008, 23:45
Nie bo ta tibia.com tez wpisuje hasło loguje się na takie co miałem nowe i wyskakuje mi takie coś
A wrong password has been entered 5 times in a row. You are unable to log into your account for the next 5 minutes. Please wait.
a jak wpisuje byle jakie hasło to wyskakuje co innego że złe hasło nie wiem o co chodzi.
O a jak teraz zalogowałem sie na konto do gry tiba wyskoczyło Ip adress blocked for 30 minutes.Please Wait
Nie bo ta tibia.com tez wpisuje hasło loguje się na takie co miałem nowe i wyskakuje mi takie coś
A wrong password has been entered 5 times in a row. You are unable to log into your account for the next 5 minutes. Please wait.
a jak wpisuje byle jakie hasło to wyskakuje co innego że złe hasło nie wiem o co chodzi.
to znaczy coś takiego : złe hasło zostało wpisane 5 razy pod rząd . nie możesz sie zalogować na swoje konto przez kolejne 5 min ... szczerze ci przyznam że nie wiem , jak jest kiedy ci hackną konto , bo mi sie nigdy to nie przydarzyło , ale to tak wygląda na hacka ..
ps. nie wierzę że masz tyle lat i nie rozumiałeś komunikatu z twojego 1. postu :/
Co do hacka całkiem możliwe ale przy hacku raczej pisze :
Account disabled for 5 minutes. Please Wait. - tak ja i wiele innych osób miało jak ich hacknięto
tibiotyk
24-01-2008, 23:59
Nie strasz mnie jest to dla mnie bardzo ważne może inni coś wiedza na ten temat.
Zbierając wszystko do kupy:
Jeśli wpisujesz passy pierwszy raz i wyskakuje Ci komunikat Account number or password is not correct, pomimo, że dobrze wszystko wpisałeś, jest to na 100% hack. Jeśli wyskakuje Ci komunikat A wrong password has been entered 5 times in a row. You are unable to log into your account for the next 5 minutes. Please wait- oznacza on, że pięć razy źle wpisałeś hasło i musisz czekać. Jeśli masz komunikat Ip adress blocked for 30 minutes.Please Wait- oznacza on, że masz zablokowane ip z tego powodu, że zbyt wiele razy wpisałeś niepoprawne hasło. Musisz poczekać chwilkę i znowu spróbować.
tibiotyk
25-01-2008, 00:04
Hack nie może być bo to sie stało chwile po zmienieniu hasła wcześniej wchodziło normalnie od razu gdy zmieniłem hasło zmieniam co 7 dni dla bezpieczeństwa.
Piranezi
25-01-2008, 00:15
Modle sie zeby byl to hack , i zeby nikt Ci wiecej konta nie zalozyl
tibiotyk
25-01-2008, 00:21
hahaha bardzo śmieszne Piranezi ty sie módl żebyś wieczorem do domu doszedł to nie jest śmieszne młody.
Jest działa konto super dziękuje wszystkim i życzę nabicia trzysetnego levelu powodzenia.
Aha przy okazji jak kupić PACC tani i łatwo bo z kupy waniem przez neta cienki jestem.
@tibiotyk
wy*ierdalaj z tad , gowniarzu .
po twoim nicku i lv widac ze jestes bardzo pro player.
ja bym się na twoim miejscu nie bał o hacka , bo kto by chciał swoją drogą 9 lvl pala ... ejj.. serio masz 15 lat ?? bo z twoich postów tak nie wynika , no i z poziomu twojego angielskiego również :)
edit. zgadzam sie z Panem Up :]
down. Kpisz ze mnie ?
ps. zmień swój wiek w podpisie , bo pewnie kłamiesz X(
tibiotyk
25-01-2008, 00:36
Macunio
Naucz sie pisać.
Jestem słaby z angielskiego ja sie nie dziwie że wy szpanujecie bo korzystacie z programów do przetłumaczenia ha i odwalcie sie jak macie mnie pojeżdzać.
wchodzę na tibia.com wpisuje hasło i numer konta wszystko dobre i nic nie działa usunięte konto niemożliwe proszę o pomoc
bardzo mi zależy na końcie.
Nie strasz mnie jest to dla mnie bardzo ważne może inni coś wiedza na ten temat.
...Aha przy okazji jak kupić PACC tani i łatwo bo z kupy waniem przez neta cienki jestem.
jak już jesteś taki drobiazgowy to ja też będę :]
Na moje oko temat już zamknięty ;P
Coach : dobra skończ, bo jeszcze padnie w tibii i spadnie na 9 lv, bo się zdenerwował :evul::evul:
Lechista
25-01-2008, 01:00
Nie stresujcie kolegi!!! Wpisz stare hasło do gry, a jak się nie uda to wpisz nowe(Uwaga, patrz czy nie masz włączonego Capslocka) jeśli to nie pomoże to zajrzyj na skrzynke pocztową i zobacz na jakie dokładnie hasło zmieniłeś, jak dalej nie pomaga to sprawdź czy nie masz tak, ze jak piszesz "y" to ci wyskakuje "z"(dzieje się tak gdy naciśniesz jednocześnie shift o ctrl. to nazywa się klawiatura "umlałt"[tak po polsku :D])
Jak to nic nie to, użyj recover key, albo wyślij sobie nowe pasy na maila. Nie pytaj się jak, poszukaj w poradnikach, było 100 tematów pt. jak się odchakować
ps. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42730&highlight=recover
@down
Nie chciało mi się :D
Nie stresujcie kolegi!!! Wpisz stare hasło do gry, a jak się nie uda to wpisz nowe(Uwaga, patrz czy nie masz włączonego Capslocka) jeśli to nie pomoże to zajrzyj na skrzynke pocztową i zobacz na jakie dokładnie hasło zmieniłeś, jak dalej nie pomaga to sprawdź czy nie masz tak, ze jak piszesz "y" to ci wyskakuje "z"(dzieje się tak gdy naciśniesz jednocześnie shift o ctrl. to nazywa się klawiatura "umlałt"[tak po polsku :D])
Jak to nic nie to, użyj recover key, albo wyślij sobie nowe pasy na maila. Nie pytaj się jak, poszukaj w poradnikach, było 100 tematów pt. jak się odchakować
ps. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42730&highlight=recover
ej wyżej napisał(chociarz nie wiem jak mu sie to udało) że już jest OK... czytaj xP
tibulkensen
06-05-2008, 07:57
czesc mam ten sam problem weszłęm do mojego kumpla gildi i nie moge grac w tibie
zawsze wyswietla mi sie jesno i to samo A wrong password has been entered 5 times in a row. You are unable to log into your account for the next 5 minutes. Please wait.
czesc mam ten sam problem weszłęm do mojego kumpla gildi i nie moge grac w tibie
Na to wygląda, że "kumpel" cię okradł.
O a jak teraz zalogowałem sie na konto do gry tiba wyskoczyło Ip adress blocked for 30 minutes.Please Wait
tiba? przypomnialo mi sie pewne opowiadanko na torgu, glowny "boochater" wlasnie tak mowil ^^ (nie, nie odwiedzam zwykle torga, ale czasem mnie linki poniosa)
Macunio
Naucz sie pisać.
on napisal dobrze +.+
Jestem słaby z angielskiego ja sie nie dziwie że wy szpanujecie bo korzystacie z programów do przetłumaczenia ha i odwalcie sie jak macie mnie pojeżdzać.
lolol, ja mam 13 lat (przepraszam, to sie wiecej nie powtorzy...) i znam angielski lepiej od ciebie? somg...
przypomnialo mi sie kiedys jak kolega opowiadal ze widzial w kafei goscia jak w tibie gral i 20 lvlkiem chcial wstapic do jakiejs gildii, to caly czas uzywal tlumacza, nawet jak chcial powiedziec "yes" (na koncu lider powiedzial, zeby sie odpieprzyl [fuck off and never come again!], to on to znow do tlumacza :P )
>>>Mazix<<<
08-05-2008, 09:38
Macunio
Naucz sie pisać.
Nie, my się óczymy.
Skoro masz 15 lat, to dlaczego wciąż nie umiesz trafiać we właściwe klawisze na klawiaturce?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.