zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jak napisac do gm

MARR
25-01-2008, 15:50
sluchajcie mam pare spraw a nie wiem jak napisac do gm jak ktos wie jak napisac do gm na harmioni to niech powie . ekhm napisze

Vasudanin
25-01-2008, 15:54
jesli chodzi o PW to po prostu wpisujesz nick gm w specjalnym miejscu tam gdzie sie wybiera kanal (trade,help,game-chat itd.)

a jesli raport to ctrl + r (pamietaj ze musi byc w jezyku angielskim)

Aevolana
25-01-2008, 16:14
to co wyżej(ctrl + r)

Groo0oosZ
25-01-2008, 16:15
2x @up
Powodzenia...
@topic
Lepiej wyslij meila bo spotkac GM'a online to naprawde fart ja mam wszystkich w vip i jeszcze ani razu nie byl zaden online sam musze napisac:/
pzdr
@down
a o ile ze jest? Ja sie nie znasz to sie nie wypowiadaj...

Asash
25-01-2008, 16:20
@up
Hahahahaha? Wiesz o tym że GM nie jest na zielono jak jest online? Już miałem 3 razy taki przypadek -.-
@topic
Ctrl + R,forum tibia.com,Priv

Aroonia
25-01-2008, 16:41
@down
a o ile ze jest? Ja sie nie znasz to sie nie wypowiadaj...

Tylko, że Asash ma rację. Kiedyś na Trade pisał i postanowiłem go dodać do Vip, o dziwo był czerwony. Użyłem exivy i czar podpowiedział mi gdzie znajduje się Gm, na liście ciągle był offline.

Groo0oosZ
25-01-2008, 17:14
Ej no to sorry!!! Widocznie kiedys tak bylo;/
Ale zobaczcie sobie na tibia.com---->support----> Gamemasters list
i tam zobaczcie ostatnie logowania chyba ze tez sie nie zapisuje:]
pozdro

Moreek
26-01-2008, 13:53
Możesz spróbować komendy ctrl+r. Raportowalem ludzi z 50 razy i nigdy nie zjawil sie gm. Pamietaj ze tylko 1 gm za jezyk polski więc pisz po angielsku.

Slythia
26-01-2008, 13:58
Tylko, że Asash ma rację. Kiedyś na Trade pisał i postanowiłem go dodać do Vip, o dziwo był czerwony. Użyłem exivy i czar podpowiedział mi gdzie znajduje się Gm, na liście ciągle był offline.
Potwierdzam. Wlasnie cm pisala na tutor channel, a na mojej liscie vip byla nadal czerwona ;).

A co do harmoni.. Gm sa tam stosunkowo czesto. Lecz radzilabym najpierw zapytac na help, czy warto pisac do gma. Jesli zas chcesz zraportowac go - polecam gamemasterboard na forum.

MARR
26-01-2008, 17:39
jaki ma nick polski gm

Metal'Hard'Rocker
26-01-2008, 17:43
Skąd się biorą takie nooby jak ty? Na cholerę SPAMUJESZ jakimiś głupi tematami? Myślisz ze Ci da FREE ITEM? To jesteś w błędzie.

Slythia
27-01-2008, 02:08
jaki ma nick polski gm
Xadam. Lecz watpie, ze go zlapiesz. A o co chcialbys sie zapytac/co powiedziec?

Dagus
27-01-2008, 02:15
GM to Ci się udzieli kilka razy jak nowy świat jest -.-
Raportowanie ludzi przez ctrl+r mija sie z celem. Komunikat żeby czekać na odpowiedź jest wieczny.

Gelt
27-01-2008, 02:21
Xardas. Lecz watpie, ze go zlapiesz. A o co chcialbys sie zapytac/co powiedziec?

PL Xadras.?;o Dobrze wiedzieć, myślałem że to Xadam :P

Metal'Hard'Rocker

Wyluzuj..

Slythia
27-01-2008, 02:27
GM to Ci się udzieli kilka razy jak nowy świat jest -.-
Raportowanie ludzi przez ctrl+r mija sie z celem. Komunikat żeby czekać na odpowiedź jest wieczny.
Zalezy wszystko od swiata ;). Raz widzialam paru gmow (albo jednego na paru postaciach) w ciagu 2 dni na jednym swiecie... Tak prawie po prostu ;P.
Czyli... Da sie trafic na gm. Lecz trzeba miec po prostu szczescie. Gdy ctrl + r nie dziala to zawsze jest forum.

@up
Pomylka, poprawiam ;D.
Skad ja tego xardasa wytrzasnelam?

Duch Niespokojny
27-01-2008, 03:07
Najlepszym sposobem (co nie znaczy, że dobrym) jest napisanie na forum "gamemaster (http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=14)". Z tym że zarówno to, jak i ctrl+r dotyczą tylko zgłaszania naruszenia zasad przez innych graczy (ew. na forum możesz jeszcze zapytać o coś, co dotyczy GM-ów). Jeżeli te "parę spraw" dotyczy wprowadzenia jakichś zmian w Tibii, to użyj forum "proposals (http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=10)". Jeżeli natomiast chcesz GM-a poprosić o frea itanz, teleportowanie cię do skarbca imperatora w Kazordonie albo spytać czy sam możesz zostać GM-em, to zapomnij.

Encis
01-02-2008, 08:35
co do tego ze gm jest online ale w vip na czerwono, dzieje sie tak poniewaz gm moze znikac, wpisuje komende i znika jest niewidoczny, tak jakby go nie bylo.
pzdr

<.<
01-02-2008, 09:05
Do GM'a napisz po angielsku.

Slythia
03-02-2008, 03:29
Do GM'a napisz po angielsku.
Ameryke odkryles...

@Down
Wybacz, lecz akurat odczulam taka potrzebe...

Lechista
03-02-2008, 12:35
trzeba było odkopać temat z przed kilku dni żeby napisać taką bzdurę ??
-,-

KACpero_1994
03-02-2008, 12:43
Ctrl+R
To jest raport który musi być w języku angielskim......
xD