Pokaż pełną wersje : Shadow'Gunners vs ORMO
Ormo odpada przy tej gildi. Dobre zorganizowanie, przemyslane akcje, nie ma kretow i hakerow w szeregach. Taki galithonel czy jakos tak haknol z 3 osoby z ORMO i zapewne sprzedawal main chary.
A wedlug was kto zapisze sie jako najlepsza noob pk gildia w histori arcani? ORMO czy SG?
Jesli wejdzie tu Sua z gadka o trolach albo o tym ze zomo jest najlepsze to polecam kurs czytania ze zrozumieniem gdyz zadalem konkretne pytanie
pewnie ze ormo ^^
hail offtop !
Szefie :)
26-01-2008, 00:04
Ormo lepsze.
Carlito7
26-01-2008, 00:16
A co z ZOMO? :(
E tam zomo, najlepsza pk gildia na arcanii zawsze bylo dpft! dzieki szalonym atakom drania (ktory az zapomina o uhaniu sie) i pieknym szarzom ljubo [(tiuso prawie na nim hattricka ustrzelil, 7 lvl fraga) i tak pewnie wtedy synus gral, albo inny polo] zadna gildia nie jest im straszna
rofl, pod wzgledem fragów jakie zdobyło ZOMO, zadna gildia of pekersów na arcania , zadne ormo zadne s'g nie moze sie porównywać do Zomowców , wiec w ogóle nie rozumiem o czym tu gadka :/
Ormo odpada przy tej gildi. Dobre zorganizowanie, przemyslane akcje, nie ma kretow i hakerow
Ormo miało dobre zorganizowanie (do czasu).
Kretyni są wszędzie a w SG z tego co widzialem na filmie to należy zadać sobie pytanie kto nie jest kretynem.
Hakerzy? Policz ile jest pl membersów, odejmij 2 i będziesz mial liczbe osób ktora by Cie ojebała.
Doom Terror
26-01-2008, 01:08
rofl, pod wzgledem fragów jakie zdobyło ZOMO, zadna gildia of pekersów na arcania , zadne ormo zadne s'g nie moze sie porównywać do Zomowców , wiec w ogóle nie rozumiem o czym tu gadka :/
ale powaznie,gdyby nie to ze turtle byly przy kazdej akcji to te ataki bylyby rozganiane~ wiec latwiej mieli.
No i loota :D
Sca, g legi, mms itd ownz :D
Picinhoxs
26-01-2008, 08:52
Chyba Homo nie zomo gdyby ludzie niewiedzieli ze dpft samo dpft kazdy member ma 50cc napewno wiec co mu wyjebac kase na sd ;s i jak padl chiłała to czego przed statkiem stal kayetan?
Chyba Homo nie zomo gdyby ludzie niewiedzieli ze dpft samo dpft kazdy member ma 50cc napewno wiec co mu wyjebac kase na sd ;s i jak padl chiłała to czego przed statkiem stal kayetan?
więcej wymówek plx
Thuygioshok
26-01-2008, 12:33
@up
to ty zyjesz?!
@up
to ty zyjesz?!
Żyje i mam sie dobrze B)
Ale tak czy inaczej ;)
Ciacho1920
26-01-2008, 15:48
Nie wszyscy maja 50cc od tak...
Bartholomew
26-01-2008, 15:51
jasne ze ORMO
bo ORMO jest slawne na calej arcanii, a kto tam slyszal o jakims tam ZOMO?
wystarczylo zabic kogos z ZOMO od razu trzeba bylo sie splacac u DPFT.
co to za zabawa?
GallAnonim
27-01-2008, 01:59
ZOMO to podrobka po cholere dpft zakladala by bardzo podobna nazwe do ORMO poprostu sciagneli nazwe od gildi ktora na noob charach nie miala sobie rownych.btw jakbysmy mieli mozliwosci to tez bysmy zabijali 150 ek bo powera napewno takiego mielismy ale jak niestety po kazdej akcji musielismy uciekac na old port i blokowac port bo dpft bieglo. Nawet byla raz akcja jak wpierdolilismy damoona w trapa noobami zablkoowalismy i dla jaj sb sie lognelo ze niby masslog co krzyczal damoon"bellish move fast bellish kill them bellish " to swiadczy samo za siebie :)
anorufexaktam
27-01-2008, 10:41
Nie wszyscy maja 50cc od tak...
hm rozumie ze mowisz za siebie ....
ZOMO to podrobka po cholere dpft zakladala by bardzo podobna nazwe do ORMO poprostu sciagneli nazwe od gildi ktora na noob charach nie miala sobie rownych.btw jakbysmy mieli mozliwosci to tez bysmy zabijali 150 ek bo powera napewno takiego mielismy ale jak niestety po kazdej akcji musielismy uciekac na old port i blokowac port bo dpft bieglo. Nawet byla raz akcja jak wpierdolilismy damoona w trapa noobami zablkoowalismy i dla jaj sb sie lognelo ze niby masslog co krzyczal damoon"bellish move fast bellish kill them bellish " to swiadczy samo za siebie :)
"która na noobach nie miała sobie równych" lol tak samo nie mieliscie sobie rownych na mainach? a kto przegrał wojne?:confused:
mozwliwosci trzeba sobie stworzyc,ale widocznie wy nie potrafiliscie tego dokonać yo !:evul:
Takie małe sprostowanie, Ormo to nie była gildia noob charów z SB. Jak się wojna zaczela to dopiero wtedy kilku sb i randomów dolaczylo do gildi.
Bartas15
29-01-2008, 20:26
Ty Heactor kogo ja haknełem z ormo? Seyna ?Zapytaj go jak było i już dawno jest luz.Chyba nie pamiętasz jak padałes na rsie i kto ci wtedy eq i na runy dawał.A ,że pare osób zostało ojeb***** to prawda ale nie z ormo ani z tego otoczenia.Smierdzielu może ty sprzedawałeś main chary bo ja ciebie pamiętam tylko z tego jak przyszedłem do ormo miałes rsa i pare razy odemnie p seta dostałes i runki.Ale pewnie nie pamiętasz ,gdy był przestuj i filu nic nie organizował kto nagadywał wszystkich na akcje.Zapytaj Rethonda,Speactora i innych ,którzy wtedy walczyli.A jedyne co sprzedałem to moje własne eq ,żeby na sdki było na mass sd.
I na koniec powiem zakazane słowo.
Żal
Doom Terror
29-01-2008, 21:26
ja pamietam ubilem gili~ za to ze niby seyna hacknal,ale rozeszlo sie po lokaciach i juz luzik.Odnosnie ormo to na poczatku tym gardzilem,potem dolaczylem do kupy aby sprawdzic ich "zajebistosc",po czym nabralem do nich szacunku,no a potem to juz wiadomka
Bartas15
29-01-2008, 22:02
No ale wiesz Heactor rzuci pare haseł sprzedawałeś ,hakowałeś i myśli ,że kozak.
Thuygioshok
29-01-2008, 22:16
nie oszukujemy sie wyjebales mnei na calego, ale przyszedles na kleczkach i ci wybaczylem
@down
wyjebal mnie na moje eq/kase nawet uhy mi zajebal, ale przeprosil ladnie i mu wybaczylem juz jest lus
Doom Terror
29-01-2008, 22:20
o lol,to juz sie pogubilem i nie wiem jak bylo :(
Naucz sie pisac moj nick?
Pozatym pamietam jak ojebales Palloyem Pladin'Boxera ziomka z gildi Sixty-Nine (gildia Valoth Artha chyba ;P) a takze postac Diego'Odin jak dobrze pamietam. Nie wiedzialem ze wszystko juz wyjasnione, dostalem delete i nie wiedzialem ze przebaczono ci grzechy, a wiec sorry za porywczosc i zapamietaj Hectore a nie Haector ;d
Bartas15
29-01-2008, 23:43
Ludzie ,których wymieniasz nie byli w ormo nigdy i nie znałem ich prawie...
A po 2 najpierw zacznij od siebie jak mojego nicku nie pamiętasz to dlaczego ja mam twój pisac poprawnie :)Nie zasługujesz na to wymyślając bajki na mój temat.
Pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.