zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Parcel

danielo99
26-01-2008, 11:37
Mam pytanie dotyczace wysylania paczek do depo jestem, w carlin i mam troche rzeczy ale cjhce je przeniesc do venore jak mam wyslac paczke z tymi rzeczami do depo w venore.

SirAdasii
26-01-2008, 12:03
kupujesz parcel u NPC :) hi > parcel > yes (15 gp.) dostajesz paczke + liscik taki. Otwierasz ten liścik i wpisujesz tam
"Name < swój nick; dajesz enter i pod spodem piszesz
Miast <gdzie chcesz przeslać"
Gdy już wypełnisz ten świstek wrzucasz go do paczki wraz z itemami jakie chcesz przesłać, następnie wrzucasz paczkę na niebieską skrzynkę pocztową... jeżeli zniknie tzn. że się wysłała, jeżeli zostanie tzn. że coś zrobiłeś źle!

Vasudanin
26-01-2008, 12:06
jezeli cenne itemy wysylasz (tzn. kasa,jakies eq itp.) to wysylaj stojac blisko zeby ci nikt nie zakosil
ale jezeli nie maasz capa zostaw to w dp i poloz bagi w odleglosci 1 kratki od siebie zebys nie musial taszczyc samego parcela

pozdro

ps. na reszte odpowiedzial kolega up

speed'speed
27-01-2008, 18:56
bierzesz z depo 15 gp idziesz do kolesia który stoi w dp mówisz hi parcel yes bye. i masz parcela i karteczke otwierasz ja wpisujesz nick na który chcesz wysłac enter i miasto do którego chcesz wysłac. potem idziesz do tego miasta otwierasz dp i masz parcelka z itemkami. aha jeszcze musisz tego parcelka położyc na skrzynke pocztową taka niebieska stoi w każdym dp i poza dp tez pozdro ziom dla ciebie mam nadzieje że uda ci się wysłac:)