Pokaż pełną wersje : Gdzie uzbierać 12lvl. sorkiem 3k na FACC ???
Witam.
Mam pytanie...jak wbiję 12lvl to muszę uzbierać kasę na Wand of Dragonbreath,Spelle,bp mana potionów.....
Gdzie szybko uzbieram tyle kasy czyli 3k ??
Pomyślałem o tym nowym FACC tombie pod Mount Sternum ale nie wiem
Pozdrawiam Light-r:)
Wosqitte
26-01-2008, 21:00
Na tym tombie jest bardzo dużo ludzi szczególnie 25+ sorców/drutów i pare knightów botterów. Może wypadało by się udać do klasyki? Kopalnie elfów/fibula, i 3k samo wpadnie do kieszeni. Co do klucza to możesz poczekać chyba 5 minut pod wejściem na roty, i wbić razem z kimś innym, hm? Możesz go kupić potem jak już będziesz miał wolną kase i będziesz np. z Wand of Decay huncił, a i kasa baaardzo dobra na każdym lvlu.
robiac lootbagi na ghoulach i skeletonach
moze byc ghostland albo mt sternum na nizszych poziomach
viking helmet 66gp (chyba) carlin
brass helmet 30 gp carlin
mace 30gp thais
sword 20gp thais
1 godz zbierania
uwaga na cyclopy na wyzszych poziomach
robiac lootbagi na ghoulach i skeletonach
moze byc ghostland albo mt sternum na nizszych poziomach
viking helmet 66gp (chyba) carlin
brass helmet 30 gp carlin
mace 30gp thais
sword 20gp thais
1 godz zbierania
uwaga na cyclopy na wyzszych poziomach
Czemu viking i brass helmet w carlin? W thais też można sprzedać.
Czemu viking i brass helmet w carlin? W thais też można sprzedać.
Ponieważ expiąc na ghostlandzie, nie będzie szedł do thais tylko po to, żeby sprzedać brass helmy, daj spokój... Ja polecam jeszcze minotaury na fibule, mimo, że jest ich tam mało, to dla Twojego lvlu w sam raz
Fakt, ale też mówił o DTD.
Jak pod mount sterrum to nie radziłbym Ci expić na niczym innym niż ghoule i skeletony, ponieważ niżej łatwo mógłbyś paść (mummy sparaliżuje, a np. beho lub shambler dokończy)... Możesz też latać na ghostlandzie lub popłynąć na foldę i zrobić lootbag (koniecznie weź parcel, ponieważ na szczycie góry jest skrzynka).
Po 1.: Viking 69gp u Corneli
Po 2.: Czemu w Carlin ? BO GHOSTLAND JEST OBOK CARLIN
Po 3.: Co wy on ma lać 1 ghoula 3 minuty ? Przecież on zbiera dopiero na wanda dla 13+ to co po 8-12 lać te ghoule będzie ? Myślcie troche ..
@Topic : Kup se parcel i zrób sobie lootbaga na Foldzie ;).
Najlepiej fibula,roty koło venore,lub minosy :)Na ghoustland lepiej nie idz przyblokują Cię 2 ghoule i możesz paść.
Ja radziłbym na jednym ghulu oraz na skeletonach kolo venore i rob lootbagi jak ci sie poszczesci to mozesz w 2 dni uzbierac nawet 7k mi sie poszczescilo i pamietaj siedz tam po 7h ja tak zrobilem i uzbieralem tyle i uwazaj na tego ghula ale wrez wrazie W kilka health potionow i mana potionow oraz mozesz poziom wyzej roty ubijac i zbierac macki w venore warta jedna jest 30 gp i zbieraj ze skeletonow viking helmety i macki viing helmet w ab'dendriel jest jeden viking helmet warty 66 gp.
kijwieco
29-01-2008, 21:43
Omg... w kolko to samo piszecie ...
Moim zdaniem zeby uzbierac duzo kaski idz do ab dendriel kup klucz za 50gp i wlaz na trolle z nich leci po 10gp no i uzbierasz sobie. ja na 8 lvlu poszlem druidem i na 10 mialem juz tyle kasy ze hoho. w 10 minut jakies 300gp. ;]
Alanus Lutinum
29-01-2008, 21:54
@all up
Tymi sposobami on wbije 20lvl i będzie mógł zrobić deserta
@topic
Narazie nie ma większego sensu zdobywać eq. Na faccu bardzo trudno o coś dobrego. W sumie z 12lvlem to dużo nie nazbierasz (jeszcze sorcerer), jak już to zanim te 3k nazbierasz to wbijesz spokojnie 15lvl. Skoro nie umiesz sobie poradzić, bo na forum czytasz to lepiej idź sobie zagraj w Gothica-tam nie ma żadnego waste.
@do wszystkich
Next offtop, takich tematów było x1000 (chyba nawet więcej). A informacji na forum jest bardzo dużo. Ech im więcej nowych graczy tym więcej niepotrzebnych tematów i postów (jak np. ten) na forum, których nikt nie przeczyta ^^.
@pare osob up
viking w carlin 66 gp
w carlin bo kolo carlin ghostand a w thais nieda sie sprzedac i tam ludzie to wywalaja
jak bedzie expil na poziomach -1 i -2 to mu sie nic niestanie a tam rzadko ktos biega 12 sorc niema po co isc wyzej ani nizej
w abdendriel oraz venore niema skeletonow i ghouli (albo pojedyncze;))
brass helma tez w thais sie sprzedac nieda
@ktos tam jescze up:cup:
lol siedziec na takim respie po 7 godz dziennie ty chyba oglupiales
health poty na ghoule ghoul na dystans nie bije wiec po co
i bez jaj ghoul jest jak rat tylko ze ma hp wiecej8o
sorc pobiega naokolo i go zabije
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.