Pokaż pełną wersje : Co sie stanie gdy tibia sie skonczy
kapi4572753
26-01-2008, 20:59
mam tu na mysli co bendzie sie dzialo waszym zdaniem ??co wy byscie zrobili ???co by robili te wszystkie wysoko poziomowe postacie ???
jak ""cip soft" (czy jakos tak)zakonczy ta gre tylko niepiszcie takich postow ze tibia sie nieskoczy kiedys ten dzien nadejdzie a wtedy to chyba 3 wojna swiatowa wybuchnie xd
Mam nadzieje ze pojdziesz do szkoly.
Może kiedyś ... :p
Narazie nikt nic nie mówił więc wyluzuj ;]
Co??!?? Walnij się w łeb bo głupoty gadasz,co najwyżej to ludzie się opamiętają, znajdą inną grę. Powstanie masa ots'ow. Najprawdopodobniej tibia skończy się, gdy CipSoft nie będzie czerpał zysków z pacców, prościej mówiąc będzie miał waste ;P
A po co by mieli sami pozbawiac sie kasy z PACCow?
Dwimenor
26-01-2008, 21:09
To się stanie? Admini&Moderatorzy fansitów pójdą na emeryturę, obijać się maybachami po mieście.
Jak by się skończyła Tibia to mam nadzieję że byś poszedł do szkoły :) I nie zakładaj takich tematów X(
Narazie Tibia wciaz wykazuje tendecje rosnaca a nie wymierajaca :)
Nie jest moze to tak szybkie jak bylo 2 lata temu ale wciaz graczy przybywa a nie ubywa.
Tibia sie skonczy gdy zacznie graczy ubywac, gdy to sie stanie CIP poczatkowo zacznie zmniejszac liczbe serverow (laczyc po kilka najputszych w jeden), pozniej zaczna zmieniac sie regoly zakupu PACC a na koniec jakas firma ich pewnie wykupi.
To jest opcja pokojowa, istnieje tez opcja taka ze wejdza im wierzyciele na servery i ktoregos pieknego dnia po obudzeniu jak sie zalogujecie bedzie komunikat ze niestety nie dziala i dzialac juz nie bedzie.
Co do graczy... gracze beda robili to co zawsze, czesc pojdzie na OTS (niewielka pewnie czesc bo OTS w Tibi jest slabiutko rozwiniety) a reszta pojdzie grac w WoW, MU, itp.
wszyscy popełnimy masowe samobójstwo pod siedzibą cip softu
Wylansowany
26-01-2008, 22:10
@up
Lepiej nie, bo będzie rewolucja światowa z powodu komputerów :p
@Topic
Są w końcu inne gry...
mam tu na mysli co bendzie sie dzialo waszym zdaniem ??co wy byscie zrobili ???co by robili te wszystkie wysoko poziomowe postacie ???
jak ""cip soft" (czy jakos tak)zakonczy ta gre tylko niepiszcie takich postow ze tibia sie nieskoczy kiedys ten dzien nadejdzie a wtedy to chyba 3 wojna swiatowa wybuchnie xd
wtedy bym musiał sięgnąć po kabel od myszki :( ;( :confused:
Avallach
26-01-2008, 23:35
Taaa, dawac pindolniem zbiorowe sepuko!!
A tak na serio, to moze znow zaczniecie uczeszczac do szkoly ;/
Edit: Heh nawet nie czytalem waszych postow, ale widze ze czesci mysli tak jak ja ^^
Narazie Tibia wciaz wykazuje tendecje rosnaca a nie wymierajaca :)
Nie jest moze to tak szybkie jak bylo 2 lata temu ale wciaz graczy przybywa a nie ubywa.
Tibia sie skonczy gdy zacznie graczy ubywac, gdy to sie stanie CIP poczatkowo zacznie zmniejszac liczbe serverow (laczyc po kilka najputszych w jeden), pozniej zaczna zmieniac sie regoly zakupu PACC a na koniec jakas firma ich pewnie wykupi.
To jest opcja pokojowa, istnieje tez opcja taka ze wejdza im wierzyciele na servery i ktoregos pieknego dnia po obudzeniu jak sie zalogujecie bedzie komunikat ze niestety nie dziala i dzialac juz nie bedzie.
Co do graczy... gracze beda robili to co zawsze, czesc pojdzie na OTS (niewielka pewnie czesc bo OTS w Tibi jest slabiutko rozwiniety) a reszta pojdzie grac w WoW, MU, itp.
Co będzie oznaczało koniec WoW i Mu, wielka inwazja noobów obciążających serwer.
Co by było, gdyby... Tak ci się spieszy do końca Tibii? Tibia nigdy się nie skończy, chociaż "nie znacie dnia ani godziny" :O
Skutkiem zniszczenia Tibii będą masowe samobójstwa, co z pewnością rozwiązało by problem głodu na świecie.
hmmm... gdyby tibia sie "skonczyla".... co tu duzo gadac BEDE BRONIL TIBII KRZESLEM!!!!!8o8o8o8o8o8o
zatluke clipsoft nocnikiem potem wlacze ich kompy coby servy byly online i se popelnie sepuku a co do maybachow to tylko rydzyki nimi jezdza
populacja brazylii spadnie o 40% , a polski jakies 20%, TVN sie obsra ze szczescia [:
Sebcio :)
27-01-2008, 00:12
Słowami OTS jest slabo rozwiniety gremlin sie osmieszyl :) zlota malina roku 2008.
Segalczuk
27-01-2008, 00:12
Heh , raczej sie tak szybko to nie stanie , bo tibia rosnie na popularnosci a nie traci ;p
@up , :D
Wszyscy gromadnie strzelimy sobie w głowę przed komputerami.
Co będzie oznaczało koniec WoW i Mu, wielka inwazja noobów obciążających serwer.
Oj tak niestety ;( Chociaż wtedy znając życie też pełno noobów poleci do Lineage II
Masowe samobójstwa : wtedy napewno będzie w Polsce przynajmniej 10 takich przypadków o.O
To się stanie? Admini&Moderatorzy fansitów pójdą na emeryturę, obijać się maybachami po mieście.
Hahahahh :D:D:D
hmmm... gdyby tibia sie "skonczyla".... co tu duzo gadac BEDE BRONIL TIBII KRZESLEM!!!!!8o8o8o8o8o8o
zatluke clipsoft nocnikiem potem wlacze ich kompy coby servy byly online
Żal.. Nawet jeśli to żarty to na poziomie 5 latka ..
Chocapic
27-01-2008, 01:03
@ kapi4572753
Ja ci życzę, abyś zaczął inwestować w naukę, w tym ortografie jako pierwszą do opanowania.
Vanhelsen
27-01-2008, 01:16
Co będzie oznaczało koniec WoW i Mu, wielka inwazja noobów obciążających serwer.MU może tak, ale nie WoWa, ten ma skuteczną zaporę przed nobostwem - abonament...
A co ja bym zrobił gdyby Tibia się skończyła?... Nic... I tak od 3 lat nie gram więc siedział bym spokojnie i dalej spamował na tym forum... :baby:
@down: wiem, ale nie biorę pod uwagę prv serwerów...
@up : istnieją w WoW-ie nieoficjalne serwy tzw. Piraty ;P Chociaż jeśli chodzi o WoW-a to jest jednak ogromna różnica pomiędzy oficjalem a piratami
@Down : ładna ort. jak na modka xD chociaż mimo wszystko macie raczej dużo pracy więc jeszcze jakoś niby jest to dopuszczalne ;)
porzadnym grom inwazja kretynow raczej nie grozi, inteligencja poldebili nie pozwala grac w nic powyzej tetrisa ( co wprost oznacza ze tibia kwalifikuje sie pod wgzledem trudnosci troche ponizej tetrisa ).
porzadnym grom inwazja kretynow raczej nie grozi, inteligencja poldebili nie pozwala grac w nic powyzej tetrisa ( co wprost oznacza ze tibia kwalifikuje sie pod wgzledem trudnosci troche ponizej tetrisa ).
Oj nie obrazaj mi tu tetrisa ;P.
Mietek919
27-01-2008, 04:16
Jeśli tibia pewnego dnia przestałą by działać to Masa ludzi stałaby pod siedzibą Cipsoftu z M16 i odliczając 3...2...1.... wtedy żaden pracownik cipsoftu nie przeżył wszyscy by się rozeszli i zagrali w WoW,L2,Mu.:D
Słowami OTS jest slabo rozwiniety gremlin sie osmieszyl :) zlota malina roku 2008.
Jak moze byc dobrze rozwiniete cos co nie ma zadnego wiekszego wsparcia?
Wiesz to ze istnieja setki czy nawet tysiace "fri itens jak bedzies mg na miom OTS" nic nie znaczy.
Nie ma nikogo kto by zbiorowo opiekowal sie najlepszymi OTS, strony gdzie mozesz wejsc i masz tak jak na Tibia.com kilka-kilkanascie prywatnych serverow gdzie gdzie na kazdym moze (i gra) po kilkaset osob.
Wylansowany
27-01-2008, 09:35
A ja znam pewnego 10-latka, który zrobił fajnego OTS-a:baby:...
Metal'Hard'Rocker
27-01-2008, 10:03
Zwiększy się liczba pogrzebów kobiet w średnim wieku. I krzesła będą musiały być bardziej wytrzymałe.
"porządnym grom inwazja kretynów raczej nie grozi, inteligencja poldebili nie pozwala grac w nic powyżej tetrisa ( co wprost oznacza ze tibia kwalifikuje się pod względem trudności trochę poniżej tetrisa )."
Tetris ROX Pozwoliłem sobie poprawić błędy
kapi4572753
27-01-2008, 11:17
moje bledy ortograficzne prosze bez komentarza wy tez macie jakies wady;)
Myśle że lepszym tematem byłby : "Co się stanie jak Tibia się nigdy nie skończy?"
Niech sobie każdy na to pytanie odpowie myśląc o swoim życiu w perspektywie kilku, kilkunastu,kilkudziesięciu lat. A może moje życie to Tibia i będe grał do końca moich dni? Trochę czarny humor..ale taka jest prawda.
Sebcio :)
27-01-2008, 11:55
To ze wiekoszosc otsow robia 10 latki ktore w tibi padly na szuczrze i zalamaly sie psychicznie nie znaczy ze wszystkie sa beznadziejne i slabo rozwiniete, niektore otsy sa moim zdaniem duzo lepsze niz tibia jesli chodzi o rozwiazania balansacji profesji questy itp. Jest duzo zdolnych osob ktore sie nimi zajmuja i nie jest to rzecz trudna to tylko C++... to poprostu cipsoft jest leniem ktory w pol roku potrafi zjebac gre na kolejne pol roku i wmawiac wszystkim ze zbalansowanie wszyskich profesji naraz jest nie mozliwe i ze ciezko pracowali. Hail.
Flemessssss
27-01-2008, 12:14
No i co jak sie skonczy znajdzie sie cos innego. Naprzyklad Lineage.
Może wreszcie te 60,000 ludzi zajmie się czymś pożytecznym a nie bezmyślnym klepaniem pikseli
zatluke clipsoft nocnikiem potem wlacze ich kompy coby servy byly online i se popelnie sepuku a co do maybachow to tylko rydzyki nimi jezdza
Dlaczego wy kurwa piszecie Clipsoft przeciez to jest Cip kurwa soft.!
Koszalek
27-01-2008, 17:33
Lol lepiej nie myslec o tym ze tibia moze sie keidys skonczyc albo ze wybuchna serwery bo cala praca te wbijanie lvlów poszla by na marne i nie bylo by w co grac bo wszystkie gry są jakies powalone albo ze sie koncza albo nie dorobione, tibia jest prawie ze idealna, nie jest idealna bo jest przeludniona i ciezko o wolne expowisko, problemy techniczne tez sprawiaja ze zal dupe sciska. Kurde bez tibii to niechcialo by mi sie rano wstac, a tak to wstaje i mysle "przemęcze sie te kilka godzin w szkole ale pózniej po szkole przyjde i bede pykał w tibie xd" i tibia i te kolejne lvle sprawiaja tyle radosci ze hohoho.
Noo... nie wiadomo, czy kiedys cos takiego bedzie :) Cipsoft zgarnia tyle kasy za PACC, ze glowa mala, a lagi na serwach non-pvp kiedy gra 1000 osob, ze ja pierd... Jak serwery beda sie sypac, wylacza na kilka dni, oddadza Pacca, zmienia serwery i znowu pojada na hawaje :)
Nie będę miał w co grać bo gry typu 3D mnorpg dla MNIE śmierdzą żywym kałem.
Ewentualnie pogram sobie od czasu do czasu w cs'a...
1. Tibia się nie skończy.
2. Jak już by się skończyła to wzrosłaby frekwencja w polskich szkołach.
3. Powstałyby miliony OTS'ów.
4. Wybuchłaby III wojna światowa?
PalAnonim
28-01-2008, 12:57
Będą masowe samobójstwa ludzi dla których tibia jest całym życiem :) A dla tych dla których to była zwykła (zapewne jedna z wielu) gra nic się pewnie nie stanie bo znajdą coś innego :)
Jeden z moich kolegow popelnilby samobojstwo:p
@up
Za to ja nie. Nie jesteś śmieszny. ;p
Ha, gdyby tibia się skończyła to bym skakał z radości.
ty ub
kuamiesz i nie
Co proszę? Sorry ale nie rozmawiam w twoim języku.
Koszalek
28-01-2008, 18:55
@up
Ha, gdyby tibia się skończyła to bym skakał z radości.
dlaczego?
ja bym sie załamał
:evul::evul::evul::evul::evul:Armagedon:evul::evul ::evul::evul::evul:
Wylansowany
28-01-2008, 19:02
dlaczego?
ja bym sie załamał
Dlaczego niektórzy by skakali z radości? Tak szczerze?
NIE BYŁOBY JUŻ TAKICH LUDZI, KTÓRZY POZA EKRANEM NIE WIDZĄ ŻYCIA. (łącznie z tobą)
Koszalek
28-01-2008, 19:07
Dlaczego niektórzy by skakali z radości? Tak szczerze?
NIE BYŁOBY JUŻ TAKICH LUDZI, KTÓRZY POZA EKRANEM NIE WIDZĄ ŻYCIA. (łącznie z tobą)
aha haha aha haha co poradzic.. -.- no niektórych to by moze juz nie bylo bo by niewytrzymali bez tibii
silas123
28-01-2008, 20:33
Ja bym zwołał wszystkich kumpli grających w tibie a oni swoij a tamci jeszcze swoich!! Byśmy wydrukowali sobie screny z gry i byśmy nosili je przy sercach!!! zrobilibyśmy atak PvP krzeslami na siedzibę Cipsoftu a potem na ludzi ktorzy sż przeciwni tibi !! ( 99% dorosłych, 100% nauczycieli z mojej szkoły). Ciekawostka: u mnie w szkole jest człowiek który w dzikim szale zaatakował pierwszoklasistę ( chodzę do gimnazjum ). Potem tłumaczył na w klasie że to zrobił z powodu snu o końcu tibi i że mam mu kompa zabrała !!
@sikaś, przepraszam, silas:
Idiota...
@top:
A gdybyś miał kurę która znosi złote jajka za garstke paszy (a tych jajek znosi coraz więcej) to zrobiłbyś z niej rosół? Puknij się w pustą głowe, tibia prędzej będzie 4D niżeli miałby się skończyć.
psajdak123
28-01-2008, 23:52
To ja chce zeby napisali ze zylem w czasach 'Tibi' kiedy umre...
moze kiedys stane se legenda :*
Kubusssek
29-01-2008, 00:07
To ja chce zeby napisali ze zylem w czasach 'Tibi' kiedy umre...
moze kiedys stane se legenda :*
Ta wsadza Ci do trumny laptopa i internet i bedziesz grał po smierci..8o
silas123
29-01-2008, 10:25
Ta wsadza Ci do trumny laptopa i internet i bedziesz grał po smierci..8o
o co ci chodzi ? Zupełnie nie rozumiem twoich nerwów !
neopostman
29-01-2008, 18:53
Kiedy skonczyłaby sie Tibia..
Bylby to pewnie piekny letni dzien, w ktorym poswiata slonca swiecilaby niczym lampka oswiecajaca ciemna noc. Wstalbym czujac wolnosc i cieszylbym sie ze nie bede mial styku z niedorozwinietymi, perwersyjnymi 13-latkami, ktorzy moze w koncu odnajda w sobie sens edukacji i udaja sie w niecheci i smutku do szkoly a ja bede mial swiadomosc ze polskie spoleczenstwo zmienia sie na lepsze i na bardzie przyszlosciowe. Przestanie mnie meczyc ta wizja w ktorej w ciagu 20 lat istnienia Tibi, gra ta bedzie traktowana jak normalne zycie do tego stopnia ze przez nia wybuchnie juz wspomniana III wojna swiatowa. Bede mial te swiadomosc ze nasz ojczysta mlodziez moze w koncu doceni to co ma zamiast okładając swoje matki krzesłem wzamian za to, że chciały dbać o zdrowie swoich pociech. Uciesze sie jak dojdzie do mnie ze wzrosnie zywotnosc polakow, przed czym poprzednia wysoka smiertelnosc byla spowodowana zbyt dlugim siedziem przy komputerze... Bede sie cieszyl widzac jak to wszystko zmienia sie na lepsze, tylko.. czy taki dzien wogole nastapi :|?
Licze na to ze tak..
jakie pytanie ;( jak sie tibia skonczy to bedziemy plakac w chusteczki ;(;(;(;(
Maste'rsu
30-01-2008, 16:27
1- powstanie wiele tibio podobnych gier któe zalorza fani
2-Ots'y sie nagle rozwina
3-Mu Wow beda oblegane
a reszta pujdzie do roboty i beda sie zastanawia czemu sie nie uczylem ortografi jak bylem mlody ino gralem w tibie
Tibia się skończy, gdy powstanie taka fajowska gra za free w 3D i wtedy dzieci neo pójdą w nią grać. A tka nawiasem, to czy cipsoft podaje ile graczy odchodzi od nich? I czy liczą dzieci, które zagrają w tibie przez tydzień i rzucą to? OTSy to teraz lepsza alternatywa. A to, że wsparcia nie mają to nic. Linux ma? Ja bym się cieszył jakby Tibia się skończyła. Nie byłoby tyle psycholi na ulicy. Wiecie koniec Tibii na pewno nastąpi. Cipsoft robi autodestrukcje Tibii następnymi badziewiastymi update'ami. Robić balansacje postaci przez kilka lat -.-. Jak jak miałem OTSa to dodałem kilka czarów, skille trochę potworków i już zamiast królowania sorców, było pełno pallków, najtów i drutów. Zrobiłem to w 2 dni. Prawdziwi gracze już odchodzą, a na ich miejsce wkraczają dzieci neo, nooby i oszołomy / maniacy.
Lechista
31-01-2008, 21:24
Trzeba tylko kretyna żeby napisać taki temat. Jestem za zamknięciem. Ps. ludzie zaczną grać w cs'a(nieeeeeeeee)
X-Anylon
31-01-2008, 22:03
Kiedy skonczyłaby sie Tibia..
Bylby to pewnie piekny letni dzien, w ktorym poswiata slonca swiecilaby niczym lampka oswiecajaca ciemna noc. Wstalbym czujac wolnosc i cieszylbym sie ze nie bede mial styku z niedorozwinietymi, perwersyjnymi 13-latkami, ktorzy moze w koncu odnajda w sobie sens edukacji i udaja sie w niecheci i smutku do szkoly a ja bede mial swiadomosc ze polskie spoleczenstwo zmienia sie na lepsze i na bardzie przyszlosciowe. Przestanie mnie meczyc ta wizja w ktorej w ciagu 20 lat istnienia Tibi, gra ta bedzie traktowana jak normalne zycie do tego stopnia ze przez nia wybuchnie juz wspomniana III wojna swiatowa. Bede mial te swiadomosc ze nasz ojczysta mlodziez moze w koncu doceni to co ma zamiast okładając swoje matki krzesłem wzamian za to, że chciały dbać o zdrowie swoich pociech. Uciesze sie jak dojdzie do mnie ze wzrosnie zywotnosc polakow, przed czym poprzednia wysoka smiertelnosc byla spowodowana zbyt dlugim siedziem przy komputerze... Bede sie cieszyl widzac jak to wszystko zmienia sie na lepsze, tylko.. czy taki dzien wogole nastapi :|?
Licze na to ze tak..
Piękne marzenia!
Prędzej zdusisz kloca.Już widze 13-latka zapatrzonego w Tibi który idzie się uczyć do szkoły...Powodzenia!
Jeżeli Tibia przestanie istnieć,to są jeszcze inne gry mmorpg...I powstaną nowe teksty typu"Będę bronił WoWa krzesłem!"Lub"Zosta mój Dragon Armor+3+12 bo uderze Cię krzesłem!"
Nooby i tak znajdą inne gry...
Napweno powstanie OTS na podstawie RL Tibia...
1/8 kobieta w wieku średnim leżała by w szpitalu w cięzkim stanie i belką od krzesła na czole!
@topic
Zwisało by mi to...Tak pierwsze dni było by dziwne ale poszedłbym grać w WoWa,Mu,CS itp..
Pozdro!
Mi tam by to wisiało. gram w tibię, bo mi się nudzi.
np. w piątek gram sobie w tibię trochę, a jak mi się nudzi to chodzenie po ekranie to włączam inną grę, a jak mi żadna nie pasi, lub patrze na zegar i jak widzę czas spędzony przed Tibią to... biorę książkę, siadam, i czytam, bo to równie fajne zajęcie. ale martwię się o innych, popełniających samobójstwa, rozwalających monitory i "broniących tibii krzesłem". To jest straszne, nie śmiejmy się z tego. Przemyślmy tę sprawę dobrze, bo chyba nie chcemy, jak to ktoś określił "Spadku populacji Brazylii o 40%, a Polski o 20%".
P.S.Mam prośbę: Nie rzucajcie stereotypami o 13 latkach, że to zapatrzeni w Tibię kretyni, n00by itp. Oceńcie mnie, moje posty, i powiedzcie czy pasuje do tych waszych zapatrzonych w Tibię 13 latków. Mnie to naprawdę uraża, a uznawane przez was "13 lat" to tak naprawdę "8 lat"
Prośba jest do tych, którzy używają tego stereotypu, żeby nie było, że ja też używam stereotypu :p
neopostman
31-01-2008, 22:45
Trzeba tylko kretyna żeby napisać taki temat. Jestem za zamknięciem. Ps. ludzie zaczną grać w cs'a(nieeeeeeeee)
Nie wiem czemu mowisz ze jakis "kretyn" napisal ten temat.. Ten temat ma przynajmniej sens bo poszlo sensowne i "filozoficzne" pytanie. A tematy w ktorych trzeba myslec widocznie nie naleza do twoich ulubionych =/
Tibia jest jak moda na sukces - niegdy się nie skończy.
Tibia jest jak moda na sukces - niegdy się nie skończy.
A właśnie, że tak bo Tejlor nie żyje a Brock<?> Ożeni się z Ridżem : <
kapi4572753
01-02-2008, 10:21
a jak myslicie czy jak tibia sie skonczy to te 200-300 lvle benda sie temu tak spokojnie przygladac ich wiele lat ciezkiej pracy pujda na marne przecierz
niezwracajcie uwagi na bledy ortograficzne
up
A co? Jesteś zwolniony z pisania poprawną polszczyzną przez ministra edukacji?
Sardendor
01-02-2008, 16:20
nie wiem dlaczego wiekszosc smieje sie z zalozyciela tematu. przeciez wiadomo ze koniec nadejdzie. nie rozumiem was czasem, dobrze ze zalozyl taki temat bo moze do kogos dotrze ze pora zajac sie czyms innym niz tibia bo jak to sie skonczy to znow te osoby beda nikim.
PS: Nie gram w tibie od roku. Forum przegladam bo czasem fajnie sobie poogladac fotki.
Lechista
01-02-2008, 16:37
Jeden z moich kolegow popelnilby samobojstwo:p
Pewnie nie tylko jeden :D
Duch Niespokojny
01-02-2008, 17:23
nie wiem dlaczego wiekszosc smieje sie z zalozyciela tematu. przeciez wiadomo ze koniec nadejdzie.
To nieprawda! Nie! NIE! NIEEEEEEEEEEE!
/me wyskakuje przez okno
Za rok-dwa i tak w Tibię będą grały same boty, więc nikt nawet nie zauważy...
Wylansowany
01-02-2008, 19:19
nie wiem dlaczego wiekszosc smieje sie z zalozyciela tematu. przeciez wiadomo ze koniec nadejdzie.
Zauważyłem, że ludzie boją się prawdy, dlatego takie ich postepowanie :baby:
Jak to co?
Poszedłbym expić na szczurki w kanałach of course.
Owszem wsyzstko kiedys przemija. Ale na razie przez kilkanascie lat Tibia bedzie istniaja chocby z tego wzgledu ze CipSoft duzo zarabia na tej grze i po co ma usuwac cos co daje zyski? :)
Odpowiedz na to pytanie znajdziecie w apokalipsie św. Jana :]
Musiało by powstać wiele, zakładów dla ludzi Uzależnionych od Tibii.
Ja bym zrobil polowanie z kosa w centrum szczecina ; p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.