Pokaż pełną wersje : Runki - Druid
Witajcie. Mam Druida i jestem FACC. Powiedzcie mi jakie mam robić runki żeby zarobić? <--- Dotyczy Tibi 8.1 ;(
Explo/Avalanche. Może ktoś kupi :P
Ja na twoim miejscu zrezygnowalabym z runek, robilabym je tylko na wlasny uzytek. Teraz chyba najlepiej schodza lodowe hmm, lecz sa dla premmy. Hmm juz nikt nie kupuje, czasem nadal ktos chce ihy (czyt. raz sprzedalam), moze explo i ten drugi (co emlok napisal).
Lecz obserwujac trade moge stwierdzic, ze nikt juz run nie kupuje.
Emok. A ty sprzedajesz runki?
Kurde. I jak tu zarobić na Blue Seta?
Avallach
27-01-2008, 14:04
dobij 33 lvl i do mint, tylko znajdz kumpla z postmanem ^^
Ja robię Icicle, ale tylko wtedy, gdy wstaję z łóżka (po update nie robię runek przed domkiem). Rozdaję je FACC kolegom, którzy nie mają Exori Frigo :P Na trade schodzą po 2k za backpack.
Ja robię Icicle, ale tylko wtedy, gdy wstaję z łóżka (po update nie robię runek przed domkiem). Rozdaję je FACC kolegom, którzy nie mają Exori Frigo :P Na trade schodzą po 2k za backpack.
Dlaczego nie robisz runkow pod domkiem?
Dlaczego nie robisz runkow pod domkiem?
Bo mi się nie chce. Już nie jest to takie opłacalne jak przed update. Wole pograć noob charem knightem :P
Bo mi się nie chce. Już nie jest to takie opłacalne jak przed update. Wole pograć noob charem knightem :P
No to wlasnie noob druidem robie runki przed domem, a knight spi i odpoczywa ;P.
@down
Jak sobie zyczysz ;P.
No to wlasnie noob druidem robie runki przed domem, a knight spi i odpoczywa ;P.
Jak kto woli ;) Ale nie róbmy offtopa.
Najlepiej icicle.
Avalanche dużo mniej schodzi od icicle.
Bardzo często jakiś mag kupuje icicle na demki, avalanche może się uda sprzedać, ale na pewno nie w masowych ilościach.
Najlepiej icicle.
Avalanche dużo mniej schodzi od icicle.
Bardzo często jakiś mag kupuje icicle na demki, avalanche może się uda sprzedać, ale na pewno nie w masowych ilościach.
Icicle jest dla pacc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.