zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Aata Arhari - PA Ile to jeszcze bedzie trwac ? (wywalanie z expowisk)

Lorden
27-01-2008, 16:21
Witam , chciałbym zwrócić sie o pomoc szczególnie do graczy na Arcania . Od wczoraj jestem huntowany przez Aata Arhari . Nasuwa sie pytanie za co . Za to ze expilem sobie na frostach pozostawiając label . Musze zaplacic 90k aby być free ... Ale ja przeciez nic nie zrobilem . Nikt nie może mi pomóc rozwiązać ten problem ponieważ jak wiemy Aata ma wielu dobrych kolegów z gildi którzy zabiją kazdego kogo sobie . Prosze pozostawic komentarze , ewentualnie pisać na PW gwarantuje anonimowość . Pozdrawiam .......

Lorden
27-01-2008, 16:24
Zamieszczam poniżej screen z wczorajszą rozmową .

http://img176.imageshack.us/img176/9561/aataarharifq9.jpg

Prosze nie robić nowych tematów na forum z podobnymi sytuacjami (sporami) z graczami DPFT . To jest orginalny temat objaśniający owe sytuacje .

LoluU$
27-01-2008, 16:31
i co ci to da ze napiszesz na forum i sie poskarzysz ;|... n.c

dpft to dpft nic nie poradzisz ze mają wladze i mają Private Resp :| zrob sobie wojnie i zmien to !!
osobiscie nie jestem za tymi priv respami ale jak podchodzi do mnie ktos z DPFT i mowi "hi>bye" czy cos takiego no to wychodze i sie nie kloce : *

your Nearek

Viste
27-01-2008, 16:32
Dziwne ze hackerzy hackuja nie tego co trzeba zawsze... Arcania bez aaty plax [i lukiego, i jw team, i wodzislaw team-ich tez nie lubie]

Lorden
27-01-2008, 16:35
Dziwne ze hackerzy hackuja nie tego co trzeba zawsze... Arcania bez aaty plax [i lukiego, i jw team, i wodzislaw team-ich tez nie lubie]

Dokladnie , gdyby ich nie bylo (wiekszosci graczy DPFT) była by bardzo dobra , spokojna gra bez zbednego power abussingu ... Ahh.. te mazenia ;/

Itachi
27-01-2008, 16:44
norma: polak = cham
Daltego tam gdzie gram nie przyznaje sie ze jestem polakiem.

Lorden
27-01-2008, 16:47
i co ci to da ze napiszesz na forum i sie poskarzysz ;|... n.c

dpft to dpft nic nie poradzisz ze mają wladze i mają Private Resp :| zrob sobie wojnie i zmien to !!
osobiscie nie jestem za tymi priv respami ale jak podchodzi do mnie ktos z DPFT i mowi "hi>bye" czy cos takiego no to wychodze i sie nie kloce : *

your Nearek

Chcialbym zrobic wojne, ktora by odmienila przyszlosc "skutej" Arcani . Mam kilka osób chętnych ale jak wiemy jest to bardzo mało a nawet jeszcze mniej... Pisze na forum aby ostrzedz innych graczy , ze takie sytuacje istnieją i trzeba naprawde zjednoczyć siły i zrobić porządek z dpft ...

Lafa
27-01-2008, 17:07
ostrzedz =]

na tibia.com jest taki sam temat a napisala go postac ktora pisze do kazdego ze ma placic 10k ;D

10:17 Porzeracz smalcu [14]: wyzywales mnie wczoraj
10:17 Porzeracz smalcu [14]: dla mnie sprawa jest jasna
10:17 Porzeracz smalcu [14]: czekam 10 minut w thais na twoja zaplate
10:17 Porzeracz smalcu [14]: nie zaplacisz padniesz w kilka sekund
10:17 Porzeracz smalcu [14]: jestem tak mily ze daje ci szanse zaplacic
10:18 Porzeracz smalcu [14]: lepiej mnie nie fatyguj abym relognol
10:18 ***** [83]: nie pamieta
10:18 ***** [83]: zebym cie wyzywal
10:18 Porzeracz smalcu [14]: bo beda zle dla ciebie konsekwencje
10:19 Porzeracz smalcu [14]: 8 minut pozostalo
10:19 Porzeracz smalcu [14]: narazie 10k
10:19 Porzeracz smalcu [14]: po 10 minutach bedziesz padal
10:19 Porzeracz smalcu [14]: czyli hunted bedzie
10:19 Porzeracz smalcu [14]: bedzie tez mozliwosc zaplaty okolo 30k
10:19 Porzeracz smalcu [14]: lepiej przygotuj gotowke
10:19 Porzeracz smalcu [14]: albo poprostu zmien swiat
10:20 Porzeracz smalcu [14]: 6,5 minuty pozostalo
10:21 Porzeracz smalcu [14]: nie pozwole zeby mi jakis pierdolec sral na glowe
10:21 Porzeracz smalcu [14]: nie bedziesz wyzywac mnie a szczegolnie moich rodzicow
10:21 Porzeracz smalcu [14]: powinnem cie odrazu zajebac
10:21 Porzeracz smalcu [14]: ale masz szanse zaplacic

gigoro
27-01-2008, 17:08

<obrazek>

Prosze nie robić nowych tematów na forum z podobnymi sytuacjami (sporami) z graczami DPFT . To jest orginalny temat objaśniający owe sytuacje .

No co, jak co, aate troche znam i znam go na tyle ze wiem, ze tak by nie napisal, on nawet usmieszkow nie robi jak z kims gada

Lorden
27-01-2008, 17:12
No co, jak co, aate troche znam i znam go na tyle ze wiem, ze tak by nie napisal, on nawet usmieszkow nie robi jak z kims gada

Rozumiem , ze bronisz swojego kolegę/znajomego ale prawda jest prawdą i nie tylko ja mam podobny problem ze DPFT hunci za free , żąda payment'ów , wywala z expowisk ... Wiec twój post jest zbędny bo sam chyba wiesz ze to co napisaleś nie jest prawdą. Gdy ktoś sie tłumaczy to kłamie ;) .

Mlodzieniaszek
27-01-2008, 17:19
Gdy ktoś sie tłumaczy to kłamie ;) .

Jestes zalosny.... To po co tlumaczyles sie Aacie ze byles pierwszy? Klamales ze tam byles??

Papken
27-01-2008, 17:25
Ogolnie to PA na aracni jest :p i to dosc sporawe ;>

Ale co do tego przypadku to wierzyc mi sie troche nie chce....

Do autora tematu:
Czemu zakryles swoj nick?

Lorden
27-01-2008, 17:26
Jestes zalosny.... To po co tlumaczyles sie Aacie ze byles pierwszy? Klamales ze tam byles??

Nie kłamałem . Zaś mam dowody , że Gigoro wierutnie kłamie mówiąc , że Aata w żadnym wypadku nie jest i nie był Power Abusserem . Screen i komentarze innych graczy potwierdzają wszystko ;-)

Lorden
27-01-2008, 17:32
ostrzedz =]

na tibia.com jest taki sam temat a napisala go postac ktora pisze do kazdego ze ma placic 10k ;D

10:17 Porzeracz smalcu [14]: wyzywales mnie wczoraj
10:17 Porzeracz smalcu [14]: dla mnie sprawa jest jasna
10:17 Porzeracz smalcu [14]: czekam 10 minut w thais na twoja zaplate
10:17 Porzeracz smalcu [14]: nie zaplacisz padniesz w kilka sekund
10:17 Porzeracz smalcu [14]: jestem tak mily ze daje ci szanse zaplacic
10:18 Porzeracz smalcu [14]: lepiej mnie nie fatyguj abym relognol
10:18 ***** [83]: nie pamieta
10:18 ***** [83]: zebym cie wyzywal
10:18 Porzeracz smalcu [14]: bo beda zle dla ciebie konsekwencje
10:19 Porzeracz smalcu [14]: 8 minut pozostalo
10:19 Porzeracz smalcu [14]: narazie 10k
10:19 Porzeracz smalcu [14]: po 10 minutach bedziesz padal
10:19 Porzeracz smalcu [14]: czyli hunted bedzie
10:19 Porzeracz smalcu [14]: bedzie tez mozliwosc zaplaty okolo 30k
10:19 Porzeracz smalcu [14]: lepiej przygotuj gotowke
10:19 Porzeracz smalcu [14]: albo poprostu zmien swiat
10:20 Porzeracz smalcu [14]: 6,5 minuty pozostalo
10:21 Porzeracz smalcu [14]: nie pozwole zeby mi jakis pierdolec sral na glowe
10:21 Porzeracz smalcu [14]: nie bedziesz wyzywac mnie a szczegolnie moich rodzicow
10:21 Porzeracz smalcu [14]: powinnem cie odrazu zajebac
10:21 Porzeracz smalcu [14]: ale masz szanse zaplacic

Nie mam wpływu co piszą inni na forach . Zaś ty spamujesz historią rozmowy nie adekwatną z zaistniałą sytuacją . Być może ktoś mnie poparł i chce mi pomóc "zareklamować" wątek, który ukazuje okrutne traktowanie gildi DPFT do innych słabszych graczy .

PS Nikt nie wmówi żadnemu doświadczonemu graczu na Arcani ze DPFT nie jest jednym wielkim "Power Abussingiem"

Xefuron
27-01-2008, 17:43
Wojne dpft ?
Dowiem sie jaki masz nick, to Ci taka wojne zrobie ...

Thuygioshok
zaplac bo nic nie zrobisz z tym

Picinhoxs
Do czego juz do arcani dochodzi :
16:55 Picinhoxs [47]: to chcesz zaplacic za to ze mnie zabiles?
16:56 Biteq [116]: iile
16:56 Picinhoxs [47]: tak z 50
16:56 Biteq [116]: 25?
16:57 Picinhoxs [47]: nieprzeginaj>.<
16:57 Picinhoxs [47]: 40 minimum
16:57 Biteq [116]: to niew
16:57 Biteq [116]: 30
16:57 Picinhoxs [47]: ...
16:57 Picinhoxs [47]: 40
16:57 Biteq [116]: nie amm tyle
16:58 Picinhoxs [47]: to daj te 30 ...
16:58 Biteq [116]: pod 1 warinkiem
16:58 Biteq [116]: ze mi ogolicz piety
16:59 Picinhoxs [47]: .i.

Lorden
27-01-2008, 17:45
Wojne dpft ?
Dowiem sie jaki masz nick, to Ci taka wojne zrobie ...

To chyba jest najlepszy dowód co sie dzieje na Arcani ...

Picinhoxs
27-01-2008, 17:47

Aaaatam ma w glowie boota i dlatego nie daje ty mordek :s
Jak mu boot sie debuguje to napewno jest tak jak jest
i tak ci dobrze poszlo ze ten hit niebyl za 500hp o/

Lorden
27-01-2008, 17:47
zaplac bo nic nie zrobisz z tym

Za darmo sie nie płaci . To taka zasada działająca w grach i rl życiu . Wiem , może głupio zrobiłem , ale niestety jestem jedyną osobą z takim lvl która ujawniła beszczelność i tak bezlitosne traktowanie graczy DPFT .

Thuygioshok
27-01-2008, 17:51
zapomnialem dodac ze dostaniesz 50k+ za napisanie na forum bo on napewno bedzie wiedzial ze to ty elo

_

nie mowiac ze xefuron sie wtraci zapyta go o twoj nick i bedzie kolejne 50k
elo

Golradir
27-01-2008, 18:18
hmm w dpft jest kilku niezbyt rozgarniętych dzieciaków którzy tylko myślą o PA i hunceniu wszystkich za wszystko ale akurat Aata na bank nie jest jednym z nich

Thuygioshok
27-01-2008, 18:27
ale xefuron jest, na aacie mogl byc wtedy ktos z Jarosław City, wiec nic nie jest pewne

RavaLuno
27-01-2008, 18:30
chcesz wojny ? Wielu chciało i widzisz jak skończyło ... myśle że z tobą ziom będzie podobnie (jeśli zaczniesz) a za samo mowienie o tym na forum już mozesz miec kolejne problemy, a z 3 miesiecznymi charami raczej nic nie zdziałacie.

I prawda jest co pisze Thuygishok, możesz dostać jedynie więcej za płakanie na forum.

Near ... nie dziwie się że schodzisz bez gadania, po twoich kilku akcjach z DPFT tylko to Ci zostało by znowu przeczytać: "armor & boh".

No a z PA nic nie zrobisz Lorden, ciesz się że Turtle rzadza a nie kto inny, tym bardziej bez Lukiego, który to jeszcze jako tako w ładzie stara się trzymać. Ciesz się ze kto inny przy władzy na servie nie jest.

Thuygioshok
27-01-2008, 18:44
czemu mam przeczucie ze zaraz bob zaspamuje? bedzie wypracowanko znow ;(

co do wladz to pa jest zawsze i zawsze jest jakis Ksefuron czy Rejlin ;P co do Neara spoko koles aczkolwiek co 5min placi xdd za moich rzadow bedzie lepiej! glosuj na mnie! lista wyborcza nr 13 pozycja 666

a i btw
jakby dalaj'lamy wygraly wara to by musieli straty na pay boh odrobic pa jest bylo i zawsze bedzie elo

a no i fajnei bylo tylko za lindleja

<.<
27-01-2008, 19:04
Wszyscy co tu jesteście spamujcie do Aata Arhari, żeby dostał kicka i padł na cave racie!

Szefie :)
27-01-2008, 19:52
To chyba jest najlepszy dowód co sie dzieje na Arcani ...

a kurwa wedlug ciebie jak "planujesz" wojne i naklaniasz ludzi do uczestniczenia w niej przeciwko dpft (Hahaha) to dlaczego maja cie nie zabic? zaloze sie ze w czasie SB vs DPFT biegales za nimi na kazdej akcji, liczac na uznanie. :)

bemo
27-01-2008, 19:52
tak to juz jest :P na arcani nie popieram aaty no ale hlvl to hlvl i dpft to dpft

Poll
27-01-2008, 19:53
nie wierze że to Aata.xD!
To w ogóle nie jego styl wypowiedzi,ktoś z jw teamu musiał grac:P,ale kto wie:P...itak to nie Aatowe teksty:)

notabene to był głupi pomysł ten post:),nikt Ci nie pomoże;d...

inna sprawa jesteś pewny że to była cała konwersacja?
Pozatym zwróć uwagę na swoje słownictwo,nie zacząłes dyplomatycznie czemu Cie wyrzucił z expowiska,tylko "czemu mi się wjebałeś".Problem dzieci w tej grze tkwi w tym również że ustalacie sobie ze "to jest super expowisko" i tylko tam chceciei expić,a to g*** prawda,w tibi jest mnóstwo expowisk,czemu ja expie bez labeli?w większości przypadków?bo expie w takich miejscach do których światło nie dochodzi,a większości tibijskich graczy nie chce się tam iść,bądź nawet nie maj.ą pojęcia ze takowe miejsca istnieją.Pozdrawiam

gigoro
27-01-2008, 19:56
Rozumiem , ze bronisz swojego kolegę/znajomego ale prawda jest prawdą i nie tylko ja mam podobny problem ze DPFT hunci za free , żąda payment'ów , wywala z expowisk ... Wiec twój post jest zbędny bo sam chyba wiesz ze to co napisaleś nie jest prawdą. Gdy ktoś sie tłumaczy to kłamie ;) .

DPFT nie hunci za free, nie żąda paymentów za free ani nie wywala z publicznych expowisk. Przynajmniej ja tego nie praktykuje. Poza tym w kazdej rodzinie moze znalezc sie czarna owca ktora robi na przekor wszystkim innym.

Nie kłamałem . Zaś mam dowody , że Gigoro wierutnie kłamie mówiąc , że Aata w żadnym wypadku nie jest i nie był Power Abusserem . Screen i komentarze innych graczy potwierdzają wszystko ;-)

Twierdzac, ze ja klamie sciagasz na siebie ciemne chmury. Pamietaj, ze Aata pamieta z kim rozmawia i piszac bzdety na forum pogarszasz swoja sytuacje.

A poza tym, naucz sie czytac posty ze zrozumieniem, ja tylko sugerowalem fake.

Thuygioshok
27-01-2008, 20:02
DPFT nie hunci za free, nie żąda paymentów za free ani nie wywala z publicznych expowisk. Przynajmniej ja tego nie praktykuje. Poza tym w kazdej rodzinie moze znalezc sie czarna owca ktora robi na przekor wszystkim innym.
ehehe po 1 jesli nie hunci za free to nie slyszales o huncie na orallu? ehehe pozatym jak downhil xalin czy jak mu tam mnie bil na cycach jak pkowalem seyn adisem z marcolem <on mnie zaczal bic> trapnelismy go we 2 i ublismy 50~ rp by 2x30 ed ehehe no i pozniej miedzy innymi ty sie na nas wbiles jaki byl reason? ze nie dal nam rady? ehehe co do oralla to jaki kayetan ma reason go huncic? za to ze uderzyl keyetana ktory byl na charze swojego rla i wyzywal wszystkich na gc? ehehehe przeciez jak on go insultowal to orall mial powod a tu 300k payment ehehehehe a i jeszcze skoro bylo juz wyzej to te wszystkie smieszne hunty na nearu ehehehe a i dobrze ze mamy takich kulturalnych ludzi jak Divox'roy ktory nie wchodzi i mowi wy*******aj z frostow tylko "could you leave?" jak powiesz i cant to zaczyna sie problem :( albo jak kolega expil na frostach i nie pamietam kto przyszedl i stwierdzil ze on mu forsty bije odrazu payment :(
znaczy troszke zle to napislem xdd z orallem bylo tak ze kayetan na charze swojego rl insulty puszczal to orall poszedl go bic i 300k payment ;)
sr za "ehehhe" ale robilem questa z Shadowcrying on tak co chwile mowi xd a aby mu smutno nie bylo to tez tak mowilem i troszki sie przyzwyczailem

Picinhoxs
27-01-2008, 20:07
Jaki Orall chyba anal :/

Pozatym pamietam ta sytuacje z orallem taki hunt eheheheheheh przez powod : Kurwa nie mam co robic ty masz fajny lv plac 30cc

Ciacho1920
27-01-2008, 20:29

Ohh Kaziu! Mi posyla buziaczki ;d jestem lepszy<lol>

DFDP nie hunci za free, nie żąda paymentów za free ani nie wywala z publicznych expowisk. Przynajmniej ja tego nie praktykuje. Poza tym w kazdej rodzinie moze znalezc sie czarna owca ktora robi na przekor wszystkim innym.

Huahuahuauahuahua xD

Twierdzac, ze ja klamie sciagasz na siebie ciemne chmury. Pamietaj, ze Aata pamieta z kim rozmawiam i piszac bzdety na forum pogarszasz swoja sytuacje.

Zły Kaziu:(

Filush
27-01-2008, 20:41
Z typami typu Kendzio ziom i jw team race nie zaczynac. Najbardziej pokruiweni ludzie z jakimi mialem przyjemność rozmawiać. Poza tym nie wiem po co pokazywać komuś "dowody na PA" skoro nie dość, ze nic z tym nie zrobisz i kazdy ma na to wyjebane to dostaniesz wiekszy pejment. I nie placisz za free tylko placisz za wolność.

Widze też, że masz pojęcie o walce. Nigdy nie wpadl bym na to aby napisać na forum, że zorganizuje wojne. Jak bedzie tyle chetnych co na POI to to jest na prawde dobra taktyka. I przy tym zaden z DPFT sie nie dowie.

Medivh Shady
27-01-2008, 20:42

Dla mnie to denny tekst napisany na ots , tak jak to niektorzy pisza to nie jest styl aata i ja sie pod tym podpisuje , zreszta i tak ci to nic nie da ze bedziesz spamowal tu czy na tibia.com ;>

Thuygioshok
27-01-2008, 20:55
to mogl byc kazdy ile jaroslaw ma osob?

Picinhoxs
27-01-2008, 21:03
Ponad milion

gigoro
27-01-2008, 21:16
Dla mnie to denny tekst napisany na ots , tak jak to niektorzy pisza to nie jest styl aata i ja sie pod tym podpisuje , zreszta i tak ci to nic nie da ze bedziesz spamowal tu czy na tibia.com ;>

Ta, aata robi wiecej bledow :D

@Ciacho
A Ty wisisz mi g arma, demonke i crusa :D

Mordor
27-01-2008, 21:29
Lipny fake :/

No ale zawsze sie znajdzie jakis noobek oczerniajacy innych :)

Jan 26 2008, 12:00:02 CET Died at Level 268 by a frost dragon

a looknij na godzine swojej rozmowy cos kolo 15. no chyba ze odrobil lvl w 3h xD, w co jakos nie wierze

gigoro
27-01-2008, 21:31

a looknij na godzine swojej rozmowy cos kolo 15

Haha, owned!

Lorden
27-01-2008, 21:37

a looknij na godzine swojej rozmowy cos kolo 15

Lipny to Ty jestes , a wiesz dlaczego ? Juz mówie . Jestem polakiem to nieznaczy ze żyje w Polsce ;) . A jaśniej nie mieszkam w Europie . Więc prosze nie unikać gorzkiej prawdy kłamiąc "nie ta godzina , to nie ten styl" i inne warjacje, które sobie wymyśliliście . Aata dobrze wie o kogo chodzi, no chyba ze wiecej osób o podobnym lvl prosił o payment :) Miejscowości ani kraju nie musze podawać , ponieważ ja nie ingeruje w wasze sprawy i oczekuje tego samo od was . Pozdrawiam

PS Nazywanie mnie "noobem" tylko psuje postawę "mecenasów" Aaty Arhari . Mam szacunek do Ciebie więc szanuj mnie, bo bedzie ci w życiu bardzo trudno ...

Lorden
27-01-2008, 21:42
Haha, owned!

Nabijanie postów niekonstruknywnymi wypowiedziami możesz pisać sobie na własnym forum , lub w innych temacie . Ale ja zastrzegam abyś w moim temacie pisał teksty w stylu "lol, noob , owned itd.itp."

gigoro
27-01-2008, 21:44
Mam szacunek do Ciebie więc szanuj mnie, bo bedzie ci w życiu bardzo trudno ...

HAHAHAHAHAHAHAH

Koles, najpierw placzesz na forum i zalisz sie ze DPFT PA, PK i wogole, a teraz zgrywasz niewiadomo kogo. Wez sie zdecyduj, glabie. :"DDDDD

Nabijanie postów niekonstruknywnymi wypowiedziami możesz pisać sobie na własnym forum , lub w innych temacie . Ale ja zastrzegam abyś w moim temacie pisał teksty w stylu "lol, noob , owned itd.itp."

OMFG :'DDDDDDDDDDDDDDD

Przepraszam ze zasmiecam Twoje prywatne forum, ktore miescisz na swoim HDD i hostujesz za swoje pieniadze, oraz na ktore masz wstep tylko i wylacznie Ty i ludzie przez Ciebie upowaznieni.

Skad sie urwales?

A, i btw, LOL, NOOB, OWNED! xD

Lorden
27-01-2008, 21:48
HAHAHAHAHAHAHAH

Koles, najpierw placzesz na forum i zalisz sie ze DPFT PA, PK i wogole, a teraz zgrywasz niewiadomo kogo. Wez sie zdecyduj, glabie. :"DDDDD

Chyba Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem . Szacunek do osoby jako osoby a szacunek do postaci w grze to co innego ;) . Twoje lipne posty świadczą o Twoim idiotyźmie :)

Lorden
27-01-2008, 21:51
HAHAHAHAHAHAHAH

OMFG :'DDDDDDDDDDDDDDD

Przepraszam ze zasmiecam Twoje prywatne forum, ktore miescisz na swoim HDD i hostujesz za swoje pieniadze, oraz na ktore masz wstep tylko i wylacznie Ty i ludzie przez Ciebie upowaznieni.

Skad sie urwales?

A, i btw, LOL, NOOB, OWNED! xD

A pokarz mi gdzie napisalem, ze zasmiecasz mi moje forum ? Zaśmiecasz mi mój temat ;) Nie umiesz czytać ze zrozumieniem , być może to oznaki zbyt intensywnego grania w tibie ? Hmm.. raczej tak

gigoro
27-01-2008, 21:53
A pokarz mi gdzie napisalem, ze zasmiecasz mi moje forum ? Zaśmiecasz mi mój temat ;) Nie umiesz czytać ze zrozumieniem , być może to oznaki zbyt intensywnego grania w tibie ? Hmm.. raczej tak

Zaluje, ze nie umiescilem swojej wypowiedzi w znacznikach <irony> </irony>, bo widocznie jestes zbyt ograniczony aby zrozumiec istote mojego posta i trzeba Ci wszystko wytlumaczyc jak 3-letniemu dziecku :/

Ah, i na Twoim miejscu zaczalbym uzywac slownika ortograficznego przed napisaniem posta :<

Thuygioshok
27-01-2008, 21:54
spokoj chcecie sie klucic to won na podworko chill out kucze!

pa jest i poprostu zaplac bo tego nei unikneisz mam przyjsc do venore moim 6 knightem z carlin i razem ubijemy aate?

gigoro
27-01-2008, 21:56
spokoj chcecie sie klucic to won na podworko chill out kucze!

pa jest i poprostu zaplac bo tego nei unikneisz mam przyjsc do venore moim 6 knightem z carlin i razem ubijemy aate?

Uwazaj, bo wpadnie moim 7 sorcererem i Cie rozwale!

Thuygioshok
27-01-2008, 21:58
Pro by Los Grandes Senior Banana -.-'

a tak na powaznie to przestancie bo jest jeden wielki spam chociaz przyznaje sie ze na stronie nr 2troszki przegialem ze spamem

Lorden
27-01-2008, 21:58
Zaluje, ze nie umiescilem swojej wypowiedzi w znacznikach <irony> </irony>, bo widocznie jestes zbyt ograniczony aby zrozumiec istote mojego posta i trzeba Ci wszystko wytlumaczyc jak 3-letniemu dziecku :/

Ah, i na Twoim miejscu zaczalbym uzywac slownika ortograficznego przed napisaniem posta :<

Odpowiedz na moje pytania zadane powyżej B) . Przypominam jest to temat o Power Abussingu stwarzanego przez DPFT a nie o ortografi .

gigoro
27-01-2008, 22:00
Odpowiedz na moje pytania zadane powyżej B) . Przypominam jest to temat o Power Abussingu stwarzanego przez DPFT a nie o ortografi .

Dyskusja z osoba Twojego pokroju, posiadajaca zawezony swiatopoglad nie ma sensu. EOT.

Thuygioshok
27-01-2008, 22:00
@up i pewnie zaraz down

nie spamujcie juz bo zmuszacie mnei do tego

Exori Gran ""Cya in temple!

06:66 You see a dead human. You rekonize gigoro. He was killed by Thuy Demon Sredni.

payment 50k masz czas do 30stego lutego

gigoro
27-01-2008, 22:10
@up i pewnie zaraz down

nie spamujcie juz bo zmuszacie mnei do tego

Exori Gran ""Cya in temple!

06:66 You see a dead human. You rekonize gigoro. He was killed by Thuy Demon Sredni.

payment 50k masz czas do 30stego lutego

FEJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Character Thuy Demon Sredni does not exist.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!11111!!11oneone

raven
27-01-2008, 22:14
haha z tego co tu widze.. reylin pa , nie zaczynac z kendzio ziomem.. jak ja zaluje ze przestalem tam grac.. sami kumple sie wybili :D klawe zycie by bylo ;)

Thuygioshok
27-01-2008, 22:26
jak koles ma name "Kendzio ziom" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd no to sorry ale musi sie wyrzyc xDDDD neich za namelocka zaplaci xD

pozatym to nie fake a za mowienie ze niby oszukuje dodaje 50k do paymenta "chcesz dalej negocjowac" pamietasz jak mnie na seyn adisie zcombiliscie?:D miales fraga na mnie :D ale sie trzymalem azm i 4 mf zostaly, ja nie mialem pz tylko kolega i jak to ma ult "razem walczymy razem lezymy" blocknalem przejscie zamiast dac loga a tu 3x 100+ :Dto na trollach kolo veno bylo za to ze downhil xalin nie mogl nas ubic padlem :D

gigoro
27-01-2008, 22:49
Ta, pamietam xD

Tam obok dwarfen bridge to bylo?

Btw troche sie nam offtop zrobil :p

Thuygioshok
27-01-2008, 22:55
troche tak no ale co zrobic xdd ty sie nie chcesz zalogowac teraz chyba sie mnie boisz ;o no coz po tym jak mnie ublisicie mielismy z marcolem bk niezla ;) dla nas sie liczyla zabawa a tutaj sie nam udalo :D a no i z pod kurtyny pozniej z ormo sie nawinal downhil xalin przed dp venore ubilismy go drugi raz na mass sd i sciagnalem z niego paymenta 10k xD to nei jest joke xD

lognij sie to pogadamy w pz cie przeciez nie dojade

21:53 Dacjanos dwa [10]: sell giant smithhammer(pl)

rethond nubie jests na forum a na gg nie piszesz musze cie za wywiad z szefem pochwalic ..

Bartholomew
27-01-2008, 23:03
eh, ciekawe co by pomysleli twoi rodzice jakbys im to powiedzial ;x

idz sie jebnij w leb

Ciacho1920
27-01-2008, 23:03
Użytkowników czytających ten temat: 13 (zarejestrowanych: 7, gości: 6)
Ciacho1920, Nacpany_Wlodek, Thuygioshok, Deathwind, MasterTusk, Dawidekkkk, Ulverin

Mozecie w niego wbijac, ale takiego zainteresowania jedna osoba dawno nie widzialem...

Thuygioshok
27-01-2008, 23:06
tylko dlatego ze ja tworze ten zajebiaszczy klimat w temacie ;o ktos ma wlaczona stronke i expi ;o

rexsi mnei ubil ;( w sensie seyna

Lorden
27-01-2008, 23:13
Dobra juz jest po dobranocce ide spac . Jutro bede i odpowiem na wszelakie żenujące pytania skierowane w moją strone ;) . Pozdro

Thuygioshok
27-01-2008, 23:38
22:33 Edus Lythex [17]: Zapraszam Na Konkurs!! Tibia Hunted Organizuje Super Konkurs, Nagroda To Miedzy Innymi Laptop, 90 Dni Pacca I Wiele Wiele Innych! http://www.tibia-hunted-konkurs.go.pl/

mam nadzieje ze beda jeszcze wolne miejsca:confused:

temat jest do zamkniecia pa jest bylo i bedzie a za pisanie na forum najwyzej ci podniosa payment

Filush
28-01-2008, 00:25
Pierwszy raz widze typa który żali sie na PA jednoczesnie zgrywajac kozaka ktory wyjechal do Irlandi na budowe. Próbuje tworzyć bardzo rozwiniete zdania i oblewać je słowami "unikalna formuła" a jednoczesnie robiac bledy ortograficzne. No i organizuje wojne jak green djin quest.

Ciekawa osobowość. Nie zamykać tematu, robi sie ciekawie...

Haselbanik
28-01-2008, 01:09
Heheheheehehehehehehehehehehehehehehehehe

Haselbanik
28-01-2008, 01:20
Bawi mnie to ze ludzie nazywaja Lukiego PA . On robi wszystko zeby nie bylo PA ale oczywiscie i tak kazdy powie ze LUKI TO PA zal.br ...

hahahahahahahahahahaahhaahah

Doom Terror
28-01-2008, 01:41
ahahahah detektyw sledczy Mihau Lópa znany w tibijskim swiatku jako Boroth Flam rozwiklal cala zagadke xD nie no temat do wyjebania ;p

Thuy~ nie mam sily na referat ;p

czerwony aka down* nie wyganiaj mnie plz,dopiero przyszedlem z dworu zazyc troche no lajfu i chce sie poczuc jak barwny element naszej wielkiej tibijskiej rodziny :cup: a wlasnie slyszalem ze masz nocne mazy dlatego taki nerwowy jestes :*

korzystajac z okazji...
00:59 Rycerski Cinek [34]: 00:58 Bobek Kozak [1]: jeste
00:59 Rycerski Cinek [34]: to ty?

Nacpany_Wlodek
28-01-2008, 01:42
@ap
Weź wyjdź.

gigoro
28-01-2008, 08:41
Pierwszy raz widze typa który żali sie na PA jednoczesnie zgrywajac kozaka ktory wyjechal do Irlandi na budowe. Próbuje tworzyć bardzo rozwiniete zdania i oblewać je słowami "unikalna formuła" a jednoczesnie robiac bledy ortograficzne. No i organizuje wojne jak green djin quest.

Ciekawa osobowość. Nie zamykać tematu, robi sie ciekawie...

No to mnie rozwalilo :"DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dobra, ja juz nie bede odswiezal tego tematu, bo zaraz i tak zostanie zamkniety. W sumie fajnie sie bylo posprzeczac.

Ah i btw, Lorden z tibiaforum = Lord Bilu. Proof tu (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1553831#post1553831).

Xou_AzoK
28-01-2008, 13:18
i dlatego nie gram na arcanii wprawdzie mam tak kumpli z RL ale co to da jak i tak darmowy hunted bedzie

Haselbanik
28-01-2008, 15:11
i dlatego nie gram na arcanii wprawdzie mam tak kumpli z RL ale co to da jak i tak darmowy hunted bedzie

Arcania jest bardzo spokojnym serwerem :)

Lafa
28-01-2008, 15:14
Lord Bilu ma 85 lvl a ten z ssa 104 :O? xD

Thuygioshok
28-01-2008, 15:36
ss to fake, kazik ma racje, aata zupelnie inaczej pisze :D

Picinhoxs
28-01-2008, 16:07
@ap

Boże jeszcze nigdy niepojawil sie usmiech na mojej twarzy jak wlodek tego uzyl /o/

Picinhoxs
28-01-2008, 16:13
Kazik nie jestem pewnien czy to jest Lord Bilu znalem bila jeszcze jak mial78lv wtedy hacked i sellnol chara wiec lordem nie gra ten gosc z forum kupil chara? Ale aata i tak wie lepiej ;s

Lorden
28-01-2008, 17:49
Kazik nie jestem pewnien czy to jest Lord Bilu znalem bila jeszcze jak mial78lv wtedy hacked i sellnol chara wiec lordem nie gra ten gosc z forum kupil chara? Ale aata i tak wie lepiej ;s

Popieram ;) , czysta prawda.. Jak już pędzicie w moją historie to miałem jeszcze kilka charów 50 + lvl ;)

Lorden
28-01-2008, 17:52
ss to fake, kazik ma racje, aata zupelnie inaczej pisze :D

Z tego co wiem nie znasz Aaty , ale może twoja imaginacja jest wyższa od samego rozumu :D

Lorden
28-01-2008, 17:53
Arcania jest bardzo spokojnym serwerem :)

Gdybym był graczem najlepszej gildi na serverze też bym miał takie same zdanie ;) To co teraz napisałeś jest dowodem , że nie widzicie zła które sami tworzycie .

Lorden
28-01-2008, 17:58
22:33 Edus Lythex [17]: Zapraszam Na Konkurs!! Tibia Hunted Organizuje Super Konkurs, Nagroda To Miedzy Innymi Laptop, 90 Dni Pacca I Wiele Wiele Innych! <link>

temat jest do zamkniecia pa jest bylo i bedzie a za pisanie na forum najwyzej ci podniosa payment

Od zamykania tematów jest administrator forum, Ty nim nie jesteś i na pewno nie bedziesz ;(

PS Podaj mi jeden powód aby ten temat został zamknięty ? Czyżby zakrycie prawdy ? Jest to temat informacyjny więc zamknięcie go wiąże się z ukryciem rzeczywistości panującej na Arcani

Dodam na rozluźnienie , że link, który podałeś w powyższym poście jest nielegalny . Prowadzi przede wszystkim do banicji konta na forum oraz do odpowiedzialności cywilno karnej (KK)

LoluU$
28-01-2008, 18:04
@ap
pwn3d, own3d srown3d i sobie literki dobierz...
tak jak boroth mowi... popatrz sobie na twoja godzine i godzine "smierci" Aaty i ja tez watpie ze tak szybko odrobil ; O

own3d... fajne masz wypowiedzi .. mieszkasz w Tybecie ~ ? w jednej wypowiedzi powiedziales cos wspaniałego !!!!!!11one RAZ !
Szacunek do osoby jako osoby a szacunek do postaci w grze to co innego
mistrzuniu muj kohany !1raz... JEZ(-)ELI ktos ma postac w tibi... to sie szanuje tego kogos tak jak ludzia... przeciez bot nie gra 24/7 ^^(szkoddaaaa) jestes moim mastah po Bedurionie

@ktos(?)milo slyszec ze jestem jakis fajny, "choc co 5 min placi" : )
@ten z jakiem
kims ty !? PW

gigoro
28-01-2008, 18:36
Z tego co wiem nie znasz Aaty , ale może twoja imaginacja jest wyższa od samego rozumu :D

Z tego, co wiem to Ty Aaty tez nie znasz :/

Thuygioshok
28-01-2008, 18:49
ehehehe ale mi pocsinal nie?:D niezly jestes w 100% zgadzam sie z opinia filusha :)

Od zamykania tematów jest administrator forum, Ty nim nie jesteś i na pewno nie bedziesz

serio?
PS Podaj mi jeden powód aby ten temat został zamknięty ? Czyżby zakrycie prawdy ? Jest to temat informacyjny więc zamknięcie go wiąże się z ukryciem rzeczywistości panującej na Arcani

dlatego, iz to jest fake, pozatym wiem jak jest na arcani, moj kolega ma 300k za nic i nikt tego nei ukrywa, poprostu nie widze sensu plakania na forum
Dodam na rozluźnienie , że link, który podałeś w powyższym poście jest nielegalny . Prowadzi przede wszystkim do banicji konta na forum oraz do odpowiedzialności cywilno karnej (KK)
teraz to mnei rozjebales xDDDD czlowieku skopiowalem to co koles napisal na trade, aby pokazac jego glupote, czy jestes taki glupi, iz myslales, ze dalem linka bo chce twoj p armor?
Z tego co wiem nie znasz Aaty , ale może twoja imaginacja jest wyższa od samego rozumu
ale mi pocsinales niezly jestes co?;)
na inne tego typu odzywki z twojej strony nie bede odpisywac, nie chce spamowac jak kazmirz xd

Papken
28-01-2008, 18:49
Teraz sie bedzie dochodzic kto zna Aate a kto nie ;p?
Do autora tematu - ten temat nie ma sensu PA jest i bedzie na Arcani prowadze przez DFPT ;p nic z tym nie zrobisz wkoncu jakby nie patrzec to najlepsza gildia na tym świecie ;]

Przestaw sie na Non-Pvp to nie bedziesz mial PA zadnego ;] oraz wyżalal i spamowal na forum ;s

Lafa
28-01-2008, 18:55
Popieram ;) , czysta prawda.. Jak już pędzicie w moją historie to miałem jeszcze kilka charów 50 + lvl ;)

Miedzyinnymi Euronymos co? xD

Lorden
28-01-2008, 19:07
Thuygioshok , upublicznianie linków, które prowadzą do shakowania poufnych danych jest karalne . Wiec nikogo nie bedzie interesować to czy ty sobie zartowales czy zamiesciles nie ten link co trzeba czy też wysmiewasz sie z hakera upubliczniającego link . Poczytaj sobie KK aby zobaczyć jakie mogą byc konsekwencje owego reklamowania (nawet nie świadomego)

Thuygioshok
28-01-2008, 19:27
tak, jest ogromne pa na arcani, wszyscy zdaja sobie z tego sprawe, ale wierz mi plakanie na forum nic nie da :)

Picinhoxs
28-01-2008, 19:50
Euronymons mial nick UNV na forum

Lorden
28-01-2008, 19:54
Euronymons mial nick UNV na forum

Euronymos ładnie pekował :D, a tak na poważnie to mój rl

gigoro
28-01-2008, 20:04
22:33 Edus Lythex [17]: Zapraszam Na Konkurs!! Tibia Hunted Organizuje Super Konkurs, Nagroda To Miedzy Innymi Laptop, 90 Dni Pacca I Wiele Wiele Innych! <HACKLINKHACKLINKHACKLINK>

Od zamykania tematów jest administrator forum, Ty nim nie jesteś i na pewno nie bedziesz ;(

Thuygioshok , upublicznianie linków, które prowadzą do shakowania poufnych danych jest karalne . Wiec nikogo nie bedzie interesować to czy ty sobie zartowales czy zamiesciles nie ten link co trzeba czy też wysmiewasz sie z hakera upubliczniającego link . Poczytaj sobie KK aby zobaczyć jakie mogą byc konsekwencje owego reklamowania (nawet nie świadomego)

Widzisz, koles, sam sobie zaprzeczasz. Z Twojej wypowiedzi wynika, ze kazdy kto GDZIEKOLWIEK podaje jakies hack-linki, cytuje je czy cokolwiek, jest hmm... nazwijmy go 'przestepca' i podlega karze. W tym momencie sam zacytowales Thuygioshoka i tym samym stales sie potencjalna osoba ktora powinna stanac przed reprezentantem odpowiedniego organu (w tym momencie wladza sadownicza).

Lafa
28-01-2008, 20:51
Euronymos ładnie pekował :D, a tak na poważnie to mój rl

W takim razie pozdrow Damianka, ciekawe czy sie domysli od kogo.

Podpowiedz (sski z arcani albo ten 2 temat nives i lio friends)

Filush
28-01-2008, 21:09

Poszukaj w KK czy nie ma tam czasami czegoś o wrodzonych zdolnościach do robienia z siebie pajaca. Wiesz, może od razu poszukaj czy nie ma czegoś o PA, pozniej 997 i Aata podziwia świat zza krat.

To taka moja mała wskazówka. I nie cytuj mnie, bo pójde siedzieć.

Lorden
28-01-2008, 21:20
W takim razie pozdrow Damianka, ciekawe czy sie domysli od kogo.

Podpowiedz (sski z arcani albo ten 2 temat nives i lio friends)

You are valoth~~ ?

Lafa
28-01-2008, 21:41
You are valoth~~ ?

Jak juz chcesz byc zajebisty to "are you" xDDD

Ta

Lorden
28-01-2008, 21:51
Jak juz chcesz byc zajebisty to "are you" xDDD

Ta

Podaj mi gg na PW

gigoro
28-01-2008, 22:04
Podaj mi gg na PW

Ja bym nie podawal, bo slyszalem ze mozna za to isc siedziec ;\

Picinhoxs
28-01-2008, 22:20
APnolem was!!!

Haselbanik
28-01-2008, 22:31
Gdybym był graczem najlepszej gildi na serverze też bym miał takie same zdanie ;) To co teraz napisałeś jest dowodem , że nie widzicie zła które sami tworzycie .

My nie tworzymy zla tylko Tobie i takim posladkom jak Ty wydaje sie ze wam sie wszystko nalezy i pozniej piszesz na forum i myslisz ze jestes super , nie od poczatku bylem graczem najlepszej gildi na serwerze i wiem jak jest ;)

bemo
28-01-2008, 22:33
szada mada faka o_0

owned pwned OMG LOL ROFL !

nie no tak na serio to juz wyszlo ze to jest fake i dobrze :P temat do zamkniecia
valoth czemu sie tak dlugo nie odzywales ===((((((((((((((((((?????????????????????

wiesz ze wujo leonek tesnil ho ho ho? taaaaaaaak !

ehehhehehehehehehe xd

Lafa
28-01-2008, 22:36
@Lio

Odzywalem sie ale z dp carlin slabo slychac ;d

Picinhoxs
28-01-2008, 22:38
1:55 Picinhoxs [47]: hahaha
21:55 Picinhoxs [47]: dojebales na forum xD
21:55 Lord Bilu [85]: jakim?
21:55 Picinhoxs [47]: tibia.pl
21:55 Picinhoxs [47]: xD
21:55 Lord Bilu [85]: o czym?
21:56 Picinhoxs [47]: lol poczytaj
21:56 Picinhoxs [47]: tibia.pl .forum arcania
21:56 Picinhoxs [47]: ;s
21:56 Lord Bilu [85]: Nic nie pisalem
21:58 Lord Bilu [85]: co takiego napisalem?
21:58 Picinhoxs [47]: zobacz xD
OPIS GG NOTOPA:
18:26 Damoon [191]: kurwa piotrek pedal

OWN3D

Lafa
28-01-2008, 22:42
[img=http://img507.imageshack.us/img507/7803/glupekpicinrd4.th.jpg] (http://img507.imageshack.us/my.php?image=glupekpicinrd4.jpg)

paxton
28-01-2008, 22:47
Ja jestem ownerem Lord Bilu, i nie mam zamiaru wpadać w jakie kol wiek problemy. Pozdro. Jak ktoś nie wieży, to mogę jebnąć SS.

Koszyk
28-01-2008, 23:14
dpft pa!1!!11 one oneo neo neon one one !

Nacpany_Wlodek
28-01-2008, 23:16
tutle mnie bijom
pomocy help

Koszyk
28-01-2008, 23:19
tutle mnie bijom
pomocy help

padash, 10k meysher flam //venore! mhuahuahu evul pa ze mnie prawie jak aata

btw. niezly spam :o

Nacpany_Wlodek
28-01-2008, 23:21
dobże zaplace ci

mezowski86
29-01-2008, 00:17
Pisanie o tym, że na arcanii dpft nie stosuje PA to kłamstwo. Osobiście spotkałem się wielokrotnie z PA ze strony tej gildii. Mam nawet film jak gracze dpft ubijali wszystkich ws, rs (nie friendsów) tylko dlatego, że mieli skulla. Kolejny przykład to żądanie paymentów nie mając dowodów winy (to im trzeba udowadniać niewinność, a jak nie masz ssów to jesteś przegrany z góry). Ale co by mówić trzeba się cieszyć z tego co jest, w sumie zawsze mogło być gorzej (np. tak jak na premii;p). Kazi już pokazał jak działa dpft - wyzwiska, zarzucanie sfałszowania screena (ciekawe jaki ma dowód, że screen jest fałszywy?).

SnoziSF
29-01-2008, 00:24
Pisanie o tym, że na arcanii dpft nie stosuje PA to kłamstwo. Osobiście spotkałem się wielokrotnie z PA ze strony tej gildii. Mam nawet film jak gracze dpft ubijali wszystkich ws, rs (nie friendsów) tylko dlatego, że mieli skulla. Kolejny przykład to żądanie paymentów nie mając dowodów winy (to im trzeba udowadniać niewinność, a jak nie masz ssów to jesteś przegrany z góry). Ale co by mówić trzeba się cieszyć z tego co jest, w sumie zawsze mogło być gorzej (np. tak jak na premii;p). Kazi już pokazał jak działa dpft - wyzwiska, zarzucanie sfałszowania screena (ciekawe jaki ma dowód, że screen jest fałszywy?).

Jakbys nie byl taki leniwy i przeczytalbys caly temat to bys nie zadawal głupich pytań.

Doom Terror
29-01-2008, 00:24
omg skonczcie juz z tym spamem o pa,pa zawsze bylo i bedzie...od was zalezy jak bedziecie czesto placic,bedziecie frajerami to bedziecie placic codziennie,jak nie bedziecie spinac dupy co chwile to bedziecie placic rzadko <regula sie tyczy tych co nie maja wtykow w rzufiach>

Filush
29-01-2008, 00:29
Ja tam nie placilem ani razu ....

Haselbanik
29-01-2008, 01:08

Jak widze teksty " daj mi dowod " albo " pokaz ss " to mi sie plakac chce , kto to wogole wymyslil, jeszcze chwilke i zaczne expic z tibiacam .

Blejdzik
29-01-2008, 08:20

popieram...
Kiedys gdy zaczynalem przygode z Tibia (serv pvp) gralem sobie spokojnie moim magiem, poznalem kolege... Br* :) byl spoko, kiedys to on zapytal mnie jakiej jestem narodowosci to mowie PL, zostalem zwyzywany i po brazylijsku i po angielsku...Ja tutaj byłem fair, jeszcze nasze kontakty Pl vs. Br, my sie rozstalismy w suemi w zgodzie :) ale ostatnio bylem swiadkiem jak Pl vs. Pl wymierzyl mu hunted, za to, ze ten powiedzial do niego Move, s powodu blokowania depo... i gdzie tu solidarnośc???

@Topic
PA staje sie coraz mnie popularne, ze wzgledu na to ze h-lvl nie maja czasu na pierdoly :) czasem wlepia payment za hunta, ale z jego splata czekaja znacznie dluzej, a jak ktos im sie wbije na spota, leca dwa hity ostrzegawcze i tyle... :)

@Itachi
polak=cham
100% racji :(

P.s.
prosze nie pisac postow typu urzekla mnie Twoja historia... ja podaje mój przykład i moje zdanie...

*rozmawialismy w jezyku angielskim dla niekumatych :)

Koszyk
29-01-2008, 08:40
@Topic
PA staje sie coraz mnie popularne, ze wzgledu na to ze h-lvl nie maja czasu na pierdoly :) czasem wlepia payment za hunta, ale z jego splata czekaja znacznie dluzej, a jak ktos im sie wbije na spota, leca dwa hity ostrzegawcze i tyle... :)

Idz pograj na swoją Shivere a nie zawracasz dupe na Arcani. Jak nie wiesz co tutaj sie dzieje to sie nie wypowiadaj, dwa hity ostrzegawcze i tyle? :o fajnie by bylo! :D

Thuygioshok
29-01-2008, 09:21
teraz jak mamy jakis problem to jestesmy kul, i kazdy swiat chce byc tak samo kul jak my, wiec pierdolnie posta od rzeczy ;)

Adow Adan
29-01-2008, 09:26
Ja tego nie rozumiem , co za idioci(DPFT) moga przylaczac sie do brazoli i innych odrzutkow tylko po to zeby zabic polak(uff)ow? Na wiekszosci serwerow Polacy sie wspieraja ale Arcania zawsze musi byc inna , i idioci którzy panuja nie moga sie pogodzic. Dawniej tak samo bylo na Xerenie , polak ze szwedem , na polaka . Naszczescie teraz sie zmienilo i wszyscy na 1 Gildie atakuja. Tylko czemu nie moze byc tak na Arcani ze caly sewer bedzie z tymi ****** walczyl ?

Poll
29-01-2008, 10:07
Ja tego nie rozumiem , co za idioci(DPFT) moga przylaczac sie do brazoli i innych odrzutkow tylko po to zeby zabic polak(uff)ow? Na wiekszosci serwerow Polacy sie wspieraja ale Arcania zawsze musi byc inna , i idioci którzy panuja nie moga sie pogodzic. Dawniej tak samo bylo na Xerenie , polak ze szwedem , na polaka . Naszczescie teraz sie zmienilo i wszyscy na 1 Gildie atakuja. Tylko czemu nie moze byc tak na Arcani ze caly sewer bedzie z tymi ****** walczyl ?

aktualnie Arcania jest w 70% Polskim serverem,bo my Polacy tak sie wspieraliśmy ze wyjebaliśmy już szwedów(z pomoca hiszpanów),potem hiszpanów,a brazole na tym serverze zdaja sobie chya sprawe ze są pomiotem i nie mają nic do gadania;d.
tak samo Ci wszysyc hiszpanie którzy dotrwali do dziś też wiedza że nie mają po co zaczynać.Więc teraz jeśli miałaby być jakaś wojna to musiałaby być z Polakami.lol

Thuygioshok
29-01-2008, 10:44
kocham sytuacje jak przyjdzie ktos z innego swiata i pierdolnie posta chociaz nawet rukstayera na arcani nie ma

Haselbanik
29-01-2008, 15:00

W najlepszej gildi na serwerze jest 95 % PL , a to ze jest jakis szacunek do graczy typu Alunir czy Xenho~ ktorzy walcza od poczatku dla DPFT to jest idiotyzm no to spoko ;)

29-01-2008, 15:15
popieram...
(...)ale ostatnio bylem swiadkiem jak Pl vs. Pl wymierzyl mu hunted(...) i gdzie tu solidarnośc???

Ja tego nie rozumiem , co za idioci(DPFT) moga przylaczac sie do brazoli i innych odrzutkow tylko po to zeby zabic polak(uff)ow? Na wiekszosci serwerow Polacy sie wspieraja ale Arcania zawsze musi byc inna(...)

To jest gra, a nie jakas jebana wojna na rl gdzie walczysz za Polske. Walczysz po tej stronie po ktorej ci wygodniej, po ktorej masz wieksze korzysci, po ktorej masz wiecej znajomych. Teoretycznie lepiej odejsc od znajomych szwedow/brazylijczykow/hiszpanow do jakichs random polakow?... NIE!

gigoro
29-01-2008, 15:30
Kazi już pokazał jak działa dpft - wyzwiska, zarzucanie sfałszowania screena (ciekawe jaki ma dowód, że screen jest fałszywy?).

Oh noes!1 Like I care...

A jaki Ty masz dowod ze ss jest prawdziwy? Ja mam dowod, to nie jest styl pisania Aaty.

A z reszta mi powiedz, jesli nawet jest prawdziwy to na chuj sie tu wyzalacie? Co to, konfesjonal jakis czy kurwa 'Pod napieciem'? Co wam to da, ze ss jest prawdziwy? Nie podoba sie wam, to wyjazd na inny server, albo zrobcie z nami wojne.

Elo.

To jest gra, a nie jakas jebana wojna na rl gdzie walczysz za Polske. Walczysz po tej stronie po ktorej ci wygodniej, po ktorej masz wieksze korzysci, po ktorej masz wiecej znajomych. Teoretycznie lepiej odejsc od znajomych szwedow/brazylijczykow/hiszpanow do jakichs random polakow?... NIE!

Word...

Thuygioshok
29-01-2008, 15:36
wbilem lvl spadam bb

co do tematu to nie ma co tutaj rozpaczac, bo to nic nie da, jak bedziesz musial placic to wdech wydech do mamy i popros o 50k z allegro na urodzinki :) taka moja skromna rada

Filush
29-01-2008, 15:48
Przestańcie sie wyzywać jestesmy Polakami kruwy jebnae.

Adow Adan
29-01-2008, 16:08
kocham sytuacje jak przyjdzie ktos z innego swiata i pierdolnie posta chociaz nawet rukstayera na arcani nie ma

Nie znasz mnie , wiec nie pierdol ze nic nie wiem o Arcani a na dowod tego pokazujesz ze nie mam chara na Arcani. I co z tego? Moze mialem? Moze mam tam kumpli?
Arcania jest takim zacofanym serwerem ze tam nie mozna nikomu wierzyc , czemu? Bo raz pan X jest po 1 stronie barykady a raz po 2.

@topic

Ta Tiuso,Bedu,Fosfik i inne "mniej" wartosciowe osoby moze PL sa?
Taka prawda ze teraz coraz wiecej 100+ to sa br/hiszp.

A w 2 czesci mojego posta chodzilo mi o to zeby wszystkie gildie zjednoczyly i pokonaly "rozwalajaca" sie((Przykad Leszczu,Damoon,Bedu,Moru dawniej Arcash,Fosfik,Tiuso) Gildie DPFT.

Kazda wojna , ktora wywolala 1 Gildia przeciw DPFT zawsze konczyla sie kleska(TTT,SB,7K,Occt~) wiec czemu wszystkie gildie(te lepsze) nie moga sie zjednoczyc na jedna zgrana gildie?

29-01-2008, 16:20
a moze NIE CHCA?

Haselbanik
29-01-2008, 16:22
Top 50 Arcania
Na 50 osob jest 40 polakow , zostaje 10 osob z innych narodowosci z tego 4 jest hunted ... no jest ich wiecej zacznijmy sie bac :/

Retukss
29-01-2008, 16:35
Co do Bedka to z tego co pamietam to do 200~lvla był polakiem.. no chyba że się mylę :)

Lorden
29-01-2008, 16:57
Co do Bedka to z tego co pamietam to do 200~lvla był polakiem.. no chyba że się mylę :)

Bedek kupil postac za okolo 4,000 zl. I wbil nią 10 lvl'i w ciagu prawie 2 lat ;) . W sumie to umie expic :D

Koszyk
29-01-2008, 17:06
topic

Ta Tiuso,Bedu,Fosfik i inne "mniej" wartosciowe osoby moze PL sa?
Taka prawda ze teraz coraz wiecej 100+ to sa br/hiszp.

Bedu i Fosfik kiedys byli to polacy ;) ( nie jestem pewien co do fosfika ale 90% ze tak )

LoluU$
29-01-2008, 17:20
Przestańcie sie wyzywać jestesmy Polakami kruwy jebnae.

own3d...

@
Bedek kupil postac za okolo 4,000 zl. I wbil nią 10 lvl'i w ciagu prawie 2 lat . W sumie to umie expic

noooo wiec go znasz na er eell ??? omgf... z tego posta na temat Aaty to sie zrobil temat ss'ki z arcani czy co !?

nc

Bartholomew
29-01-2008, 17:24
Bedu i Fosfik kiedys byli to polacy ;) ( nie jestem pewien co do fosfika ale 90% ze tak )
nom, co do fosfika to sie myslisz

Filush
29-01-2008, 17:29
Tak na serio to Fosfik jakiej narodowosci jest teraz ? Nie uczestnicze juz w "rzyciu" arcani jak kiedyś to nie wiem.

gigoro
29-01-2008, 17:32
Kazda wojna , ktora wywolala 1 Gildia przeciw DPFT zawsze konczyla sie kleska(TTT,SB,7K,Occt~) wiec czemu wszystkie gildie(te lepsze) nie moga sie zjednoczyc na jedna zgrana gildie?

Dlatego ze:
1) boja sie zeby znow nie przegrac
2) moze nie beda zgrani
3) TTT = SB = 7K = Occitane w 90%

Filush
29-01-2008, 17:39
Siemka co tam ?

Thuygioshok
29-01-2008, 17:49
ej cze <znaki>

Filush
29-01-2008, 17:52
? ?

RavaLuno
29-01-2008, 18:22

Fosfik od poczatku do końca to był hiszpan (to że jest film na youtube z napisem "Fosfik PL" pod koniec, nie znaczy że był polakiem). Wiem że niedawno sprzedał chara, słyszałem ploty że kupił go ktoś z DPFT, nie wiem czy to prawda... :confused:

Koszyk
29-01-2008, 18:37
No mi sie wydawalo ze kiedys gral nim jakis polak...

Lafa
29-01-2008, 18:40
Fosfik od poczatku do końca to był hiszpan (to że jest film na youtube z napisem "Fosfik PL" pod koniec, nie znaczy że był polakiem). Wiem że niedawno sprzedał chara, słyszałem ploty że kupił go ktoś z DPFT, nie wiem czy to prawda... :confused:

Kupil go picinhoxs ale wszedl na stronke freepacc.yoyo.pl i stracil chara

bemo
29-01-2008, 18:40
kazi zmien ten avatar bo mi staje jak go widze :evul:8o:p

tyyyyy znawca chyba jestes? jakby bylo tak jak piszesz, to w dpft byloby 5 polakow o.o zastanow sie jak cos napiszesz...

rava mowilem ci juz dawno ze fofik byl kiedys polakiem

btw. nie czepiac mnie sie jak pisze bo z roboty zmeczony po 8h przyszedlem :P

Bartas15
29-01-2008, 18:47
Do twórcy tematu.
Piszesz do Aaty dlaczego wpierdoliłes mi się na resp i masz jeszcze pretensje ,że ci payment wystawił??To ,że on jest po 7 klasach i teraz na dokształcanie chodzi nie oznacza ,że paymentu wystawic nie potrafi :P

Lorden
29-01-2008, 19:00
Do twórcy tematu.
Piszesz do Aaty dlaczego wpierdoliłes mi się na resp i masz jeszcze pretensje ,że ci payment wystawił??To ,że on jest po 7 klasach i teraz na dokształcanie chodzi nie oznacza ,że paymentu wystawic nie potrafi :P

Heh, a jednak wystawił ;) - tobie sie nie wpierdolilem ani nikomu innemu . A tak jak juz jesteśmy w temacie nauki Aaty na rl to z tego co wiem Aata Arhari (jeden z ownerów) nie zdał 4 razy w gimnazjum . Ja tego nie potwierdzam , poprostu dowiedziałem sie od pewnego znajomego (może być to plotka) . Czy ktoś wie ile Aata ma ownerów ? A może sprzedał postać i dlatego nadaje paymenty za nic ?

gigoro
29-01-2008, 19:45
kazi zmien ten avatar bo mi staje jak go widze :evul:8o:p

Noo, o to chodzi :D

Czy ktoś wie ile Aata ma ownerów ? A może sprzedał postać i dlatego nadaje paymenty za nic ?

Ma jednego ownera i nie sprzedal postaci, ale niestety nie mam screenow zeby Ci to udowodnic :\

Haselbanik
29-01-2008, 20:00
No mi sie wydawalo ze kiedys gral nim jakis polak...

Zle Ci sie wydawalo ;)

RavaLuno
29-01-2008, 20:05
rava mowilem ci juz dawno ze fofik byl kiedys polakiem

a j ci mówiłem że to nie prawda i nie masz wierzyć noobkom stojącym pod dp w AB całymi dniami, zresztą, po co to powiedziałeś, skoro nikt nie zaprzeczył temu co napisałem? Wierz mi, w tym wypadku to ja mam racje :P :D i tym razem byś przegrał :D

zresztą kolega wyżej widać ze się zna i zna dobre info ;)

Haselbanik
29-01-2008, 20:53
Heh, a jednak wystawił ;) - tobie sie nie wpierdolilem ani nikomu innemu . A tak jak juz jesteśmy w temacie nauki Aaty na rl to z tego co wiem Aata Arhari (jeden z ownerów) nie zdał 4 razy w gimnazjum . Ja tego nie potwierdzam , poprostu dowiedziałem sie od pewnego znajomego (może być to plotka) . Czy ktoś wie ile Aata ma ownerów ? A może sprzedał postać i dlatego nadaje paymenty za nic ?

Aata jest jeden jedyny niezastapiony ... :DDD

Oj widze ze pod dp Carlin bo pewnie tam przesiadujesz kraza juz zywe legendy o Pawelku ;PPP

29-01-2008, 21:20
hehe alen nudy hehe :)

Thuygioshok
29-01-2008, 21:38
rafal2 18:32:48
super zajebali mnie
Adrian 20:11:56
kto
rafal2 20:12:22
za nic
rafal2 20:12:30
nick
rafal2 20:12:32
kayetan
Adrian 20:12:37
ale pytales sie
Adrian 20:12:39
za co?
rafal2 20:12:50
no pytalem
rafal2 20:12:55
sluchaj bylo tak
rafal2 20:12:59
expie sobie na malpach
rafal2 20:13:03
i bije sobie
rafal2 20:13:06
kongre
rafal2 20:13:15
nagle
rafal2 20:13:19
70ek
rafal2 20:13:23
jebnal w koja kongre
rafal2 20:13:25
moja
rafal2 20:13:27
i mowi
rafal2 20:13:29
do mnie
rafal2 20:13:29
lol?
Adrian 20:13:32
nie rob spacji co slowo
rafal2 20:13:54
ja mowie co? a on moj byl ja mowie lol jak ja pierwszy bilem-.-
rafal2 20:13:58
i expie dalej
rafal2 20:14:06
nagle przyszedl 155ek
rafal2 20:14:08
i w dwoch
rafal2 20:14:10
mnie lali
rafal2 20:14:14
zylem 5sec
rafal2 20:14:15
max
rafal2 20:14:18
napisalem za co?
rafal2 20:14:20
a on
rafal2 20:14:24
naucz sie expic
rafal2 20:14:28
i wyzwal
rafal2 20:14:30
od debili
rafal2 20:14:32
itd
rafal2 20:14:33
pojebow
rafal2 20:14:42
i mowi ze jestem uposledzony

dobrze ze paymenta nie dostal ;) moj rl kuzyn btw
Adrian 20:46:54
a moze mial nick
Adrian 20:46:58
sir van hypia
Adrian 20:46:59
?
rafal2 20:47:04
ta
rafal2 20:47:08
na 100%
rafal2 20:47:10
on
rafal2 20:47:12
kurwa

wiecej nie mam pytan :) juz chyba wiadomo ze padl za free ;)

Doom Terror
29-01-2008, 21:58
heh orall payment wannabe...ale mnie w*****a takie cos,a jeszcze bardziej to ze gowno na taka sytuacje poradzic mozna...

zostalem zmuszony do edytowania posta bo zbieram na poi,a nie chce placic za nazywanie rzeczy po imieniu aka insult xd

Lorden
30-01-2008, 12:21
@up,up

To chyba wyjaśnia wszystko , dpft hunci za free i nie tylko ja jestem przykładem (ofiarą, poszkodowanym) X(

Thuygioshok
30-01-2008, 12:25
tak jest pa nikt nie mowi ze nie, ale nic z tym nei zrobimy :) na poczatku mialem watpliwosci co do tego ze za free padl, ale jak uslyszalem ze tam byl sir van hypia to juz 100% za darmo

Lorden
30-01-2008, 12:36
Wywiad z sua mea - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=149224

"Sua Mea [200]: wiec przedewszystkim chcialbym pwoiedziec abyscie pamietali ze rabac cos gupiego komu innemu jestescie smieszni,a jezeli jestescie bici krzeslem od urodzenia przez rodzicow,a pozneij kupujecie sobie chara,to nieznaczy ze jestescie fajni,jestescie zalosni "

Gracze DPFT są nie tolerancyjni , wyśmiewają sie z osób , dzieci , którzy mają problemy w swoim środowisku. Takim osobą trzeba pomagać a nie wyśmiewać się z nich , w końcu to nie ich wina ze mają takich a nie innych rodziców . A więc sua mea pisząc, o nich jako żałosnych osobach pisze sam do siebie . Ty sua mea jesteś żałosny i nietolerancyjny , z takim podejsciem bedziesz miał trudno w życiu . Ale to twoja decyzja, wybrałeś "faszyzm" .

Lorden
30-01-2008, 12:41
Sua Mea [200]: najgorszy frajer dla mnie na tibi to MDW,pozniej orzel, drazharm,najwieksze scierwo na calej tibi,zlodzien ktory spzredalby wlasna matke za 1 gp,mam nadzieje ze go wkoncu wykopia z azury bo i tak zaduzo smierdzial na tym swiecie,jest dla mnie mniej niz zerem,pokusze sie nawet stwierdzic ze gorszym frajerem niz Eizix i MDW a na koncu wszystkei dupki ktore grajac na noob pvp mysla ze sa fajni bo maja wiekszy lvl.. zal.pl

Zazdrościsz im ? Frajerem, który nie umie pisać po Polsku można by ciebie nazwać . Oni cie nie wyzywali , ty ich wyzywasz, wierutnie kłamiesz . Jesteś żałosny bo zniżasz sie do poziomu najmniejszego ogórka który siedzi , pierdzi w stołek i gra w tibie . Nie masz powodu żeby ich tak wyzywać, ale widać twój patologiczny poziom intelektualny ...

Mordor
30-01-2008, 14:00
Sua Mea [200]: najgorszy frajer dla mnie na tibi to MDW,pozniej orzel, drazharm,najwieksze scierwo na calej tibi,zlodzien ktory spzredalby wlasna matke za 1 gp,mam nadzieje ze go wkoncu wykopia z azury bo i tak zaduzo smierdzial na tym swiecie,jest dla mnie mniej niz zerem,pokusze sie nawet stwierdzic ze gorszym frajerem niz Eizix i MDW a na koncu wszystkei dupki ktore grajac na noob pvp mysla ze sa fajni bo maja wiekszy lvl.. zal.pl

Zazdrościsz im ? Frajerem, który nie umie pisać po Polsku można by ciebie nazwać . Oni cie nie wyzywali , ty ich wyzywasz, wierutnie kłamiesz . Jesteś żałosny bo zniżasz sie do poziomu najmniejszego ogórka który siedzi , pierdzi w stołek i gra w tibie . Nie masz powodu żeby ich tak wyzywać, ale widać twój patologiczny poziom intelektualny ...

Hahah po pierwsze po co to wyciagasz? Daje ci to jakas satysfakcje, ze probujesz oczerniac dpft?

Anyway Sua sie ucieszy ze sie go czepiasz bo juz dawno nikt nie robil:D, a on tylko na to czeka

gigoro
30-01-2008, 15:29
Lorden jest nekrofilem i lubi wykopywac trupy : ]

@Lorden
Jesli tego jeszcze nie zauwazyles, to zwroc uwage na to ze wszyscy sie z Ciebie smieja, bo 'nobody gives a fuck about you'. Jak sie nie podoba, to przeczytaj jeden z moich wczesniejszych postow w tym temacie. Aight?

Filush
30-01-2008, 15:56
Kurwa wypiredalaj z tego forum !

Haselbanik
30-01-2008, 15:57
Gosc co nie prezentuje soba zal.br to omg ;DDDDD

Filush
30-01-2008, 15:59
Gosc co nie prezentuje soba zal.br to omg ;DDDDD

a do tego owned !

30-01-2008, 17:27
widze tutaj ladnie pa braniewskie sie szerzy beze mnie

Nacpany_Wlodek
30-01-2008, 17:30
szefo trzyma się asfaltu

Foni
31-01-2008, 15:05
ech dzieje sie dzieje. nie chcialo mi sie pytac aaty czy to prawda czy nie ale dobrze, ze samo wyszlo, ze sciema. znaczy pewno nie sciema, ino screen sfabrykowany. tworca tematu chcial nam pokazac jaki to z niego kozak ^_^.
czesc z was pewnie wie, ze sa priv respy dpft i jak takowy przychodzi to niezrzeszony w ichnich szeregach powinien ustapic, zeby nie narazac sie na klopoty.
placza niektorzy, ze hunty za nic itp. ale na to jest jedno proste wytlumaczenie. majac 40 lvl masz wyjebane na lvl 8. majac 60 - na 15. 80-25. 100-40 itd itd. nie ma co sie dziwic. ludzie spedzaja kupe czasu albo kupe kasy na postaci i czuja sie w pewien sposob lepsi (slusznie badz nie)
jak mnie jakis noob 20 lvl wyzywa to przeciez mam na niego wylane cieplym moczem. 20 lvl to w kilka godzin mozna zrobic

PA na arcanii jest tak male, ze samo dpft nad tym ubolewa. podam dwa przyklady z innych swiatow (niestety nie wiem jakich ;/)
1. za expienie gdziekolwiek (!!) musisz placic gildii rzadzacej. zwykly wynajem miejscowek typu dragi czy cylopolis.
2. po wbiciu 60 lvla za kazdy nastepny placisz. za 61 lvl placisz 61k, za 62 lvl 62k itd itd.

zle wam na arcanii?? dopoki nic nie zrobisz nikt cie nie ruszy... ale kozaczenie, fikanie czy inny brak okazywania respektu czy tez szacunku jest ostatnimi czasy nietolerowane i bedzie gnebione ;-) szczegolnie niedlugo jak dpft sie zjednoczy i wzmocni.
hunty macie z reguly za wlasne czyny. wiadomo.. sa ludzie ktorzy wyrzucaja z miejscowek pomimo iz teoretycznie nie moga tego robic ale nawet jesli zaczna was bic to rpzesana jak wyjdziesz z meijscowki.. jak zaczniesz sapac - payment
nauczcie sie ludzie. nie kozaczcie

thoro
31-01-2008, 15:09
Jedyny sposob to walka ;]
Skoro mowicie ze on tak duzo PA'busuje, to zbierzcie sie w koncu.
Ew zawsze mozecie placic ;]

gigoro
31-01-2008, 21:30
@Fonrar
Dokladnie!

@Thoro
Wlasnie! :D

Thuygioshok
31-01-2008, 21:39
hell kazi pa bil mi reala :/

Lorden
31-01-2008, 21:39
@Fonrar
Dokladnie!

@Thoro
Wlasnie! :D

Lubisz lizać stopy podlizywaczu ? "Wlasnie, dokladnie, oh jaki ty fajny, masz racje, jestes boski, jestes najlepszy" Takie teksty mnie dobijają, włącznie z podlizywaczami takimi jak ty :D

gigoro
31-01-2008, 21:41
Lubisz lizać stopy podlizywaczu ? "Wlasnie, dokladnie, oh jaki ty fajny, masz racje, jestes boski, jestes najlepszy" Takie teksty mnie dobijają, włącznie z podlizywaczami takimi jak ty :D

Lubisz, gdy inni sie z Ciebie smieja? Bili Cie wiaderkiem w piaskownicy, czy co? ;\

Koszyk
31-01-2008, 21:46

Hmm, mysle ze on nie potrzebuje//nie musi sie podlizywac nikomu ;)

Thuygioshok
31-01-2008, 21:51
mi sie podlizuje bo chce katane na rooku

Haselbanik
31-01-2008, 21:52
Hail Fonrar !

btw. ja lubie lizac dupy ;O

mezowski86
31-01-2008, 23:11
Ale dziecinada... Powiem krótko: kurwa koniec jush;D

Doom Terror
31-01-2008, 23:40
zle wam na arcanii?? dopoki nic nie zrobisz nikt cie nie ruszy... ale kozaczenie, fikanie czy inny brak okazywania respektu czy tez szacunku jest ostatnimi czasy nietolerowane i bedzie gnebione ;-) szczegolnie niedlugo jak dpft sie zjednoczy i wzmocni.
hunty macie z reguly za wlasne czyny. wiadomo.. sa ludzie ktorzy wyrzucaja z miejscowek pomimo iz teoretycznie nie moga tego robic ale nawet jesli zaczna was bic to rpzesana jak wyjdziesz z meijscowki.. jak zaczniesz sapac - payment

To co tu napisales to jest wiadomka,z tym ze w waszych szeregach tez sa ludzie co spinaja posladki,besztaja,kozacza itp.(z roznych charow) czasami tak przeginaja ze odpowiadasz i co masz payment...Jezeli sie chce oczekiwac szacunku,to trzeba go tez okazywac i posluze sie tu przypadkiem Oralla,gdzie Kayetan z chara Sir van hypia(nie wiem jak sie pisze) pojechal orallowi,on odpowiedzial i sie skonczylo na tym ze 30cc mial placic.No i sa jeszcze moi ulubieni zaszufladkowani jako "rl of" ci to sie dopiero woza...No i czasami strach ubic bijacego cie 30 lvlka bo to mozebyc noobchar.No wystarczy moich wywodow i tak na nikogo to nie ma wplywu xD.A i to co napisalem nie tylko odnosi sie do dpft ale tez do ih,czy tez roznych wysokopoziomwych postaci powiazanych z waszymi czlonkami(rodzinki,znajomi) PA jest srednio-male,ale fonrar zbyt rozowo to opisal,wiec musialem przedstawic to z perspektywy szarego arcanijczyka(?) bez wtykow w gildii panujacej :P znowu sie potwierdzilo stare porzekadlo ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
wyjdz na dwor,zakladajac ze ironizujesz to nie masz poczucia humoru,a jak pisales powaznie to mi ciebie zal.

Nacpany_Wlodek
31-01-2008, 23:58
a wogóle skąd wiecie, że to fonrar? Ja założe zaraz konto "Aata" i też uwierzycie, że to on?

Doom Terror
01-02-2008, 00:02
omg czerwony idz ze swoimi pro kolegami sobie loota kroic xd

Wiatrak
01-02-2008, 00:02
Ale wy macie problemy dzisiaj kulturalna rozmowa z Kajkiem o POI dle to nie dosc ze obydwaj poexpilismy to jeszcze mial mi przywiezc kebaba z miast ale nie dotarl :( :D

Badzcie mili dla innych to inni beda mili dla was

Thuygioshok
01-02-2008, 00:11
tak mnie rethond w*****les tymi twoimi koleszkami ze ci pierdolne zaraz, naszczescie nasz old szkul tim sie nei poddajei zaraz idziemy normalnie cos zrobic

Zyggy
01-02-2008, 00:13
@Nacpany_Wlodek

Nie uwierzymy, bo aata tylko expi... (czasami dla rozrywki kupuje manasy xD).

Nacpany_Wlodek
01-02-2008, 00:39
tak mnie rethond w*****les tymi twoimi koleszkami ze ci pierdolne zaraz, naszczescie nasz old szkul tim sie nei poddajei zaraz idziemy normalnie cos zrobic

Ta wy też zajebiści, nikt z was nie otwierał loota, ale wiedzieliście co było w środku. KK ukradłem ja, mam czar "telekineza" i zwinąłem demon armor, sca, golden helmet i chain legi

Thuygioshok
01-02-2008, 00:42
ale ten idiota przesowal cialo :| tam moglo byc empea nawet

Nacpany_Wlodek
01-02-2008, 00:45
To skąd wiecie jaki był loot? Inne ciała też były przesuwane, wypadł p amulet, pytałem się kto, cisza. Tak samo ja mogłem z kumplem was lać za przesuwanie ciał i oskarzyć o byle gówno.

Thuygioshok
01-02-2008, 00:58
on przesowal ciala ;F a pozniej waidomo nooby to samo robily

Jan 31 2008, 23:57:23 CET Killed at Level 29 by Sath Yauros
23:56 You see a diamond sceptre (Atk:34 Def:18).
It can only be wielded properly by players of level 25 or higher.
It weighs 15.00 oz.
The beautiful jewel on the top of this sceptre is sharp enough to cut through glass.

Fagaro
01-02-2008, 01:22
ech dzieje sie dzieje. nie chcialo mi sie pytac aaty czy to prawda czy nie ale dobrze, ze samo wyszlo, ze sciema. znaczy pewno nie sciema, ino screen sfabrykowany. tworca tematu chcial nam pokazac jaki to z niego kozak ^_^.
czesc z was pewnie wie, ze sa priv respy dpft i jak takowy przychodzi to niezrzeszony w ichnich szeregach powinien ustapic, zeby nie narazac sie na klopoty.
placza niektorzy, ze hunty za nic itp. ale na to jest jedno proste wytlumaczenie. majac 40 lvl masz wyjebane na lvl 8. majac 60 - na 15. 80-25. 100-40 itd itd. nie ma co sie dziwic. ludzie spedzaja kupe czasu albo kupe kasy na postaci i czuja sie w pewien sposob lepsi (slusznie badz nie)
jak mnie jakis noob 20 lvl wyzywa to przeciez mam na niego wylane cieplym moczem. 20 lvl to w kilka godzin mozna zrobic

PA na arcanii jest tak male, ze samo dpft nad tym ubolewa. podam dwa przyklady z innych swiatow (niestety nie wiem jakich ;/)
1. za expienie gdziekolwiek (!!) musisz placic gildii rzadzacej. zwykly wynajem miejscowek typu dragi czy cylopolis.
2. po wbiciu 60 lvla za kazdy nastepny placisz. za 61 lvl placisz 61k, za 62 lvl 62k itd itd.

Zawsze bylem przewinikiem PA, ale gram na innym swiecie i moze opowiem jak jest na eterni. Jest pewna gildia, nie maja ani leveli, ani duzej ilosci graczy, poprostu sa zajebisci w pvp. Przyklady tego co Dessus, bo o niej mowa zrobilo:
-slaba gildia miala ladny gh, teraz jest slaba gildia co ma ladny gh i wojne az nie oddadza gh, payment dla kazdego membersa 100k
-byla sobie ladna gildia skupiajaca ludzi co potrafia bic tylko levele, powbijali po 100-150 i zaplacili po 400k od glowy bo lider dessus takim payment im dowalil
-slaba gildia miala farta, znalezli demondrasa i ubili w cala gildia, teraz maja hunta(wojne) az oddadza lape
-dessus biega po spawnach i od przypadkowo spotkanych ludzi rzada oddania eq, kto nie da to pada.

Tak nie ma sensu plakac ze ktos kogos wywala ze spawnu, mnie tez krew zalewa jak ide na frosty a tam siedzi 70 ek razem z 60 ed i mowia ze beda 5h. Tyle ze ja to akceptuje i ide na inny spaw, ale nie wiem co bedzie za 100 leveli. Wywalanie ludzi ze spawnow nie jest czyms nadzwyczajnym, jesli nie towarzysza temu wyzwiska, obrazanie czy paymenty. A co do samych paymentow, wiele osob na mnie mowi PA, problem w tym ze na kazdego z nich mam powod, sam siebie uwazam za czlowieka dojrzalego i jak slysze od nooba co mowi ze konczy gre jakies wyzwiska pod moim adresem, badz co gorsza pod adresem mojej rodziny to naprawde nie mam zamiaru go widywac na swoim serverze, i jak za miesiac przychodzi na kolanach to nie zmieniam swojej decyzji i poprostu go hunce.

Pamietam tez inna sytuacje, pare lat temu, na 70 levelu kupilem sobie sca, caly posikany dostalem od kolegi edl, wtedy to bylo najlepsze miejsce do polowania dla knighta, expilem sobie godizne i przyszedl 120 ms powiedzial ze mam na opuszczenie spawnu tyle czasu ile zajmie mu pujscie do dp po mf. wyszedlem ze spawnu, nie mialem ochoty ginac za niewinnosc, ale poprzysiaglem sobie zemste. teraz ja mam 176 level, on ~150 ale na eterni juz nie gra, glownie dzieki mnie. to samo moge doradzic ludzia ktorzy teraz placza ze inni ich PAuja, ale gwarantuje wam ze jesli wbijecie levele, wywalicie tych co was dzisiaj cisna to wkrotce pojawi sie tutaj podobny topic tylko nie o DPFT a o was.

Haselbanik
01-02-2008, 02:10
Zawsze bylem przewinikiem PA, ale gram na innym swiecie i moze opowiem jak jest na eterni. Jest pewna gildia, nie maja ani leveli, ani duzej ilosci graczy, poprostu sa zajebisci w pvp. Przyklady tego co Dessus, bo o niej mowa zrobilo:
-slaba gildia miala ladny gh, teraz jest slaba gildia co ma ladny gh i wojne az nie oddadza gh, payment dla kazdego membersa 100k
-byla sobie ladna gildia skupiajaca ludzi co potrafia bic tylko levele, powbijali po 100-150 i zaplacili po 400k od glowy bo lider dessus takim payment im dowalil
-slaba gildia miala farta, znalezli demondrasa i ubili w cala gildia, teraz maja hunta(wojne) az oddadza lape
-dessus biega po spawnach i od przypadkowo spotkanych ludzi rzada oddania eq, kto nie da to pada.

Tak nie ma sensu plakac ze ktos kogos wywala ze spawnu, mnie tez krew zalewa jak ide na frosty a tam siedzi 70 ek razem z 60 ed i mowia ze beda 5h. Tyle ze ja to akceptuje i ide na inny spaw, ale nie wiem co bedzie za 100 leveli. Wywalanie ludzi ze spawnow nie jest czyms nadzwyczajnym, jesli nie towarzysza temu wyzwiska, obrazanie czy paymenty. A co do samych paymentow, wiele osob na mnie mowi PA, problem w tym ze na kazdego z nich mam powod, sam siebie uwazam za czlowieka dojrzalego i jak slysze od nooba co mowi ze konczy gre jakies wyzwiska pod moim adresem, badz co gorsza pod adresem mojej rodziny to naprawde nie mam zamiaru go widywac na swoim serverze, i jak za miesiac przychodzi na kolanach to nie zmieniam swojej decyzji i poprostu go hunce.

Pamietam tez inna sytuacje, pare lat temu, na 70 levelu kupilem sobie sca, caly posikany dostalem od kolegi edl, wtedy to bylo najlepsze miejsce do polowania dla knighta, expilem sobie godizne i przyszedl 120 ms powiedzial ze mam na opuszczenie spawnu tyle czasu ile zajmie mu pujscie do dp po mf. wyszedlem ze spawnu, nie mialem ochoty ginac za niewinnosc, ale poprzysiaglem sobie zemste. teraz ja mam 176 level, on ~150 ale na eterni juz nie gra, glownie dzieki mnie. to samo moge doradzic ludzia ktorzy teraz placza ze inni ich PAuja, ale gwarantuje wam ze jesli wbijecie levele, wywalicie tych co was dzisiaj cisna to wkrotce pojawi sie tutaj podobny topic tylko nie o DPFT a o was.

Spoko opisane ;)
Tylko co do ostaniego zdania sie nie zgadzam ;)

Zyggy
01-02-2008, 08:44
@2xUp

Zależy kto, bo jak jest gościu, co się o*ra jak nie naexpi lvl'a to wywali z expa każdego, nie ważne, że robi z siebie nooba, czy co. Pomyślcie sobie jak to było na początku. Najpierw nooby zabijały wam rat'y na rooku. Później było już lepiej, ale... expicie np na dragon lair. Masz położony list, a zaraz wpada ekipa pięciu 20 pali, bo oni chcą sobie sprobować parę dragów ubic. Czy to nie w*****a ? Na guardach np. jest to samo, jesteś wysunięty w dalszą część kopalni, wracasz i patrzysz, cały resp wybity, bo jakiś noob nie wiedział, że jest coś takiego jak list...

Nie mówcie, że na większym lvlu to już nie jest noobowskie -.-

P.s. Aata to noob
P.s.2 offtop - Shavenis ma zryty beret przez tibie

Thuygioshok
01-02-2008, 11:23
@ap
walniesz czopa za 100 i sobie pojdzie

te placenie za expowiska to byla lunara, ale loa (panujaca gildi lunary przez 5 albo 7 lat) rzadzila sie okreslonymi zasadami ;| tu praktycznie tez nie ma takiego duzego pa tylko jest pare idiotow jak kayetan, xefuron, ktorzy sie czepiaja tylko aby payment wstawic. jak cos jest nei tak to poporstu trzeba zaplacic a nie negocjowac bo sie wiecej dostanie ;o

Lorden
01-02-2008, 12:56
Hail Fonrar !

btw. ja lubie lizac dupy ;O

Mi możesz wylizać ;), tylko powiedz kiedy i gdzie 8o

Haselbanik
01-02-2008, 13:13
Mi możesz wylizać ;), tylko powiedz kiedy i gdzie 8o

Ok , odezwij sie do mnie na priv w Tibi , tylko plx nie z noobchara ;(

Lorden
02-02-2008, 18:47
Ja sprawę stawiam jasno. Czekam na zadośćuczynienie oraz przeprosiny ze strony Aaty . Nie chce mi sie już odpowiadać na żenujące pytania DPFT , którzy ukazują swoją patologie i ułomność .

02-02-2008, 18:58
AHahaHAHAHhAH up^ czekaj dalej

Medivh Shady
02-02-2008, 19:00
Ja sprawę stawiam jasno. Czekam na zadośćuczynienie oraz przeprosiny ze strony Aaty . Nie chce mi sie już odpowiadać na żenujące pytania DPFT , którzy ukazują swoją patologie i ułomność .

Widzales kiedys zeby ktos z dpft przepraszal innych xD bo ja jeszcze nie

Thuygioshok
02-02-2008, 19:15
ja widzialem

Picinhoxs
02-02-2008, 19:16
27:89 Medivh Shady [200]: Przepraszam cie boze za moje uczynki z robieniem pa , zabijaniem innych ludzi bez reasona ...etc.
27:89 Picinhoxs [NN]: Odpuszczam ci grzechy i mozesz expic niebojac sie kickof lagof

gigoro
02-02-2008, 20:19

Zenujacy jestes Ty, przenosisz swoje problemy na forum. Wyzalasz sie wszystkim i o dziwo LOL czekasz na przeprosiny za cos, co sam sfabrykowales o_o

Thuygioshok
02-02-2008, 20:29
@ap
no a jak co jest lepszego niz forumowi przyjaciele :)

@topic
nie martw sie stary masz nas, KOFFAMY CIE

silax
02-02-2008, 20:56
Moim zdaniem arcania robi sie coraz gorsza prawie sami bandyci i złodzieje a Aata to cwaniaczek i prostak!:]

Mlodzieniaszek
02-02-2008, 21:11
Moim zdaniem arcania robi sie coraz gorsza prawie sami bandyci i złodzieje a Aata to cwaniaczek i prostak!:]

BANDYCI!!!! Zgwalcili i uciekli.... :<

Thuygioshok
02-02-2008, 21:15
ja za to nie placze, ale wiecie ze jak masz reason ubicia rl kayetana to i tak padasz?:D nawet on sobie noobcharem stworzyl gildie swoich przydopasow i w rl zawsze sie spotykaja i ma free czyszczenei rowa ;) co nie zmienia faktu iz pisanie na forum nic nie da

02-02-2008, 21:24
20:29 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Finlandia of the Bwo Squad (Smiech na sali).

ojj, zrobilo mi sie przykro

Thuygioshok
02-02-2008, 21:49
@ap
no fakt fakt ms slaba profesja to moze sie zrobic przykro:)

Filush
02-02-2008, 23:30
O kurwa hahahahhahahhahahha nie no ten gość wymiata. Postawił sprawe jasno, ma jaja. Mózg to tych jaj by sie przydało podłączyć tylko..

Nacpany_Wlodek
03-02-2008, 01:15
a kiwra pop polsku/?

Haselbanik
03-02-2008, 14:41

To sobie jeszcze poczekasz ...

XCzarnyX
05-02-2008, 20:22

Gigoro to ty myslales ze ataa ma 1 ownera!
Jak czytam twe posty to mam ochote ci za....c z pol obrotu pieta w czolo!!

gigoro
05-02-2008, 20:28
Gigoro to ty myslales ze ataa ma 1 ownera!

No bo ma 1 ownera :p

edit:
No dobra, ma 18 ownerow i graja na zmiane :(

Jak czytam twe posty to mam ochote ci za....c z pol obrotu pieta w czolo!!

Aha, ok : <

Szkoda ze jestes anonimowy :\

Koszyk
05-02-2008, 21:39
No bo ma 1 ownera :p

edit:
No dobra, ma 18 ownerow i graja na zmiane :(

Aha, ok : <

Szkoda ze jestes anonimowy :\

Nie pshejmuj sie nim on jest gópi!

pffnie sjie nie pshysna frajeshyna :(

Aknee
05-02-2008, 21:59
Aata gra prawie sam, z tego co pamiętam na jednej z openbattle to luki grał aata ponieważ miał lepszego skila jest to prawda tak samo jak to ze bedurion to stary troy.

FredHed
09-02-2008, 07:22
Olejcie tą grę i tych pacanów co ich kręci że mają fajny lvl i mogą sobie pouzywac. Nie gram w tibie juz 3 miechy ponadi tak sobie z ciekawosci zajrzalem co sie zmienilo na Arcani i widze ze malo....bardzo malo
Pozdrawiam
Życie 3d jest fajne, nie zaszkodzi spróbować.
A niech te mośki dalej biją konika że mają 200lvl ;) poZdro!

Filush
09-02-2008, 13:58
Koles jakbys mial 200 lvl to też byś sobie od*******al takie rzeczy. Skoncz pierdolić i idz do tego "rzycia".

mezowski86
09-02-2008, 16:13
ja tez juz wolny od tibii, bye bye zycie rl jest piekne;p

09-02-2008, 16:41
Zycie jest piekne, wkoncu przejzalem na oczy!

Filush
09-02-2008, 17:11
Ty nie masz rl wiec zamknij morde i nie wypowiadaj sie.

Bartas15
09-02-2008, 17:36
Leave I hunt here

Lorden
24-03-2008, 20:20
Ja stawiam sprawę krótko , albo dpft płaci za to co sie stało albo moja wieś z rynku (flota) na nich uderzy z twardej pięści .

Thuygioshok
24-03-2008, 22:54
to nie jest ten typ z "za to mozna isc do wiezienia"? w kazdym razie w tube ich!

Thuygioshok
24-03-2008, 23:18
23:05 Aurlynerre [16]: myslisz ze ormo co pany ?
23:06 Aurlynerre [16]: wpierdol na rl dostana i tyle :D

ej pomusz ktos pls

gigoro
24-03-2008, 23:33

Aata mial wtedy jeszcze jakies 27kk expa wiecej :O

Edraon
02-05-2008, 15:17
ataa :"zrób sobie taki lvl" raczej kup :p ile on mial ownerów :P