Pokaż pełną wersje : Furora, 27 stycznia >masslog<
Sir_Elioth
27-01-2008, 21:18
Furora, dzisiejszy masslog :)
http://rapidshare.com/files/87096337/tyrtumpyrtum.rec.html
http://upload2.net/page/download/MMe5QBZEBjqmJpR/tyrtumpyrtum.rec.html
EDIT
W końcu sie doczekałem na m@ila od tibicams proszę bardzo:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36731
Maskotka
27-01-2008, 21:33
Szkoda taifa. Mógł jebnąć SDka w tego nooba, potem się mfować, albo nie zauważył że utamki niema. Też chujowo że nikt go siorać niemógł. Wogóle po co Się pchał?
Naprawdę nie rozumiem tego człowieka. Czy tak trudno puścić jest przed siebie mw? czy nie warto pomyśleć 2x zanim się gdzieś stanie?
Nawet po trapie, zamiast s*ać w portki i czekać na koniec many, nie lepiej ją uzupełniać i albo przesunąć, albo zabić nooba który blokuje przejscie? Coraz bardziej mi go żal.
20:30 Kolek el'Baq [131]: MOWILEM DABILE
szkoda, że nie posłuchali...
KozkaOpole
27-01-2008, 21:40
hahaha. moim zdaniem taifun dzis pokazal jego pvp i jego umiejetnosc grania.... -.- ;]
Radzik15
27-01-2008, 21:41
rapid - limit
ten drugi host - nie działa,
Daj na coś innego błagam :)
Michael Rzotkiewka
27-01-2008, 21:43
Moze mi ktos w skrocie napisac co sie dzieje teraz na Furorze? ;> bo z tego co pamietam to Inshon bylo w sojuszu z Duskami w war przeciw Vision... ?
@up
Oj to jest naprawde zamieszane...
Jedni dochadza do drugich i tak na zmiane;o
Sir_Elioth
27-01-2008, 21:58
rapid - limit
ten drugi host - nie działa,
Daj na coś innego błagam :)
Musisz odczekać czas jaki sie odlicza potem kliknąć w " Click HERE to start download file" i gotowe... no cóż nie każdy jest geniuszem ;)
Moze mi ktos w skrocie napisac co sie dzieje teraz na Furorze? ;> bo z tego co pamietam to Inshon bylo w sojuszu z Duskami w war przeciw Vision... ?
Furora, strasznie pogmatwany server aktualnie rozgrywa sie wojna (ahh... te transfery) Duskiness & We Rule Again & Vision VS. Inshon & Teh Hard Way
T3H_VirUs
27-01-2008, 21:58
hahaha. moim zdaniem taifun dzis pokazal jego pvp i jego umiejetnosc grania.... -.- ;]
Moim też... Można powiedzieć ze sam sie zabił :D
Jucha Furora
27-01-2008, 22:08
Kerston dobra robote od*******a trzeba to Jemu przyznac.
Gratulacje ;)
ładnie obmyślane miejsca
19:12 Astaro [107]: to jest target nr 1 doom harvestor
Ragnus_Firedhea
27-01-2008, 22:12
pff wg mnie został spingowany. Nie użył ani jednego mfa czy jak to sie teraz zwie stał i padł. Chyba ze coś przeoczyłem :P
Sir_Elioth
27-01-2008, 22:21
The Best Texty :p
21:09 Arherox [163]: odejdz
21:09 Arherox [163]: musze odpalic
21:09 Arherox [163]: bola
21:09 Arherox [163]: bota
21:09 Arherox [163]: qrwa
21:13 Etteron [96]: masz katrila new ip??
21:13 Etteron [96]: masz katrila new ip??
21:13 Dart Amil [101]: noone got
21:13 Etteron [96]: oki
pff wg mnie został spingowany. Nie użył ani jednego mfa czy jak to sie teraz zwie stał i padł. Chyba ze coś przeoczyłem :P
Nie był pingowany, po prostu "znoobił" tym razem no bywa :confused:
Michael Rzotkiewka
27-01-2008, 22:22
Duski w sojuszu z Vision? o lol xD przeciez to sa wrodzy odkad pamietam :P
Numenorian
27-01-2008, 22:24
Nie no nie moge, jak sie patrze jak Orzech(lub ktoś inny) psuje chara to żal dupe ściska.. naprawde... i nie piszcie że był pingowany bo naprawde żal to czytać co każdą śmierć większego lvla...
Ten kto grał jest takim samym idiotą jak ty :)
Petro nie grał taifem w tym momęcie :)
Radzik15
27-01-2008, 22:48
Musisz odczekać czas jaki sie odlicza potem kliknąć w " Click HERE to start download file" i gotowe... no cóż nie każdy jest geniuszem ;)
Furora, strasznie pogmatwany server aktualnie rozgrywa sie wojna (ahh... te transfery) Duskiness & We Rule Again & Vision VS. Inshon & Teh Hard Way
MISTSZÓ, ÓCZ MNJE! Miałem na myśli to, że strona mi sie nie ładuje .. czyt. Nie można wyświetlić strony. Geniuszu!
thx za rehosta ale podbiłeś mi ciśnienie.......................
Foq Soul
27-01-2008, 23:14
Mówicie żeby zabił nooba, ale jakby go zabił mógłby dostać RS (tak przypuszczam) i wtedy wszystko jasne.
Nie wszyscy są PRO.
Fajna melina xD
Wiec tak..... gram na furorze i wiem ze to nie Orzech padl lecz niejaki Dinox ;o to takie sprostowanie
Ragnus_Firedhea
27-01-2008, 23:45
@ Retrio zal mi Ciebie doslownie, widac takie dziecko tibi jestes i nic poza nią nie widzisz. Pewnie jak bym sprawdzil twoj czas online to dzinnie by bylo jakies 10h. No ale coz. Wogole nie interesuje sie tym co dzieje sie na innych swiatach wiec nie mow mi ze taif~ to moj idol. Poprostu lubie ogladac filmy z tej gry. Obejrzalem film drugi raz i zobaczlyem ze jednak sie manasowal tak wiec tylko i wylacznie byla to jego wina. Sry za to ze wypowiedzialem sie na temat filmu co przyczynilo sie do debilnych komentarzy pewnych osob ktore jak widac sa tu tylko zeby obrazac inne osoby.
Ciekawe jak wy "elo ziomy" byście wyszli z takiego trapa... Poza tym, zjebał(li), że w ogóle zdecydowali się tam wejść, że nie miał uhów itd itd, ale nie pie*dolcie, że się nie manasował / nie miał utamy, bo to żałosne...
suchy_yo
28-01-2008, 01:52
koncowka nazwy tematu z podkresleniem wyglada jak "massloq". MASS LOQ=MASS LOKU.
"haha"
Jak zwykle pan Orzech po raz kolejny pokazał klase :D
Pan Dinox.
Sebcio :)
28-01-2008, 02:01
01:02 Etteron [96]: 400gp and if u guess right u win klegs
01:03 Poyan [98]: 3
01:03 Poyan [98]: fuck
01:03 Poyan [98]: 2
haha sie chlopaki potrafia bawic xD
a taifun hmm nie raz juz sie podnisol, ale tym razem spierdolil po calosci
Marecki666
28-01-2008, 08:04
Na pewno taka? Jeżeli zacytowany pan się myli, to prosiłbym o odpowiedź, jaka jest wojna teraz, kto z kim, bo całkowicie już nie ogarniam tego.
Bongozzpl
28-01-2008, 13:37
Na pewno taka? Jeżeli zacytowany pan się myli, to prosiłbym o odpowiedź, jaka jest wojna teraz, kto z kim, bo całkowicie już nie ogarniam tego.
taka taka . . . .
matekk fst bolt
28-01-2008, 14:01
Oboje Maja zerowe pvp tak samo jak wiekszosc osob po update 7.92 HOTKEY AIM _/ mastah pro button pushah.
http://foteka.pl/full/cc36ffe436d0d6cda8bd5ff3ec381bad.jpg (http://foteka.pl/cc36ffe436d0d6cda8bd5ff3ec381bad)
A ty jesteś taki zajebisty że ty byś tam wlazł i wszystkich rozwalił zapytaj się dusków może dostaniesz taką samą fuche jak dinox
matekk fst bolt
28-01-2008, 18:33
A ty jesteś taki zajebisty że ty byś tam wlazł i wszystkich rozwalił zapytaj się dusków może dostaniesz taką samą fuche jak dinox
stul pysk i idz sie przewietrzycz na 100% nei zlamił bym jak petro albo lukasz
Oboje Maja zerowe pvp tak samo jak wiekszosc osob po update 7.92 HOTKEY AIM _/ mastah pro button pushah.
http://foteka.pl/full/cc36ffe436d0d6cda8bd5ff3ec381bad.jpg (http://foteka.pl/cc36ffe436d0d6cda8bd5ff3ec381bad)
hahahaha odezwał się wymiatacz na wymiataczami, chłopcze Dinox ma 100x razy lepsze doświadczenie niż ty a że zrobił głupotę to każdemu może się zdarzyć :)
Sir_Elioth
28-01-2008, 19:12
stul pysk i idz sie przewietrzycz na 100% nei zlamił bym jak petro albo lukasz
Sam stul pysk lamusie gówno wiesz kto gra Taifunem i jakie ma pvp. Ty pewnie masz 340+ ed i masakrujesz wszystkich kto stanie Ci na drodze swoim pefaupe rzal.
Veretheog
28-01-2008, 19:13
Co ktoś padnie to zaraz wylęgają się pro evul pvpowcy co by to nie zrobili, ale ja też bym nie znoobił tylko puścił 5 razy pod rząd ue i by 90 % się wyłożyła, dołożył bym jeszcze niektórym po sd i gfb i zsummonował 5 deerów, wbił bym drugim charem na mc i już totalnie by nikt nie przeżył, no ale to jakiś dinox który umie tylko puste backpacki otwierać i utamke włączyć =) w końcu jestem pro i potrafię bo mnie w shaolin nauczyli x)
@down: powinni Cię powiesić albo nabić na pal za "terz" & "ideolem"
wg jestes idiota...
Czy zawsze musi byc tak, ze jak padnie kogos idol to musial byc pingowany??
hah Taifun Byl ideolem ale terz juz nie jest bo nie gra wiec nie sap...
typ myslal ze orzech nie jest az takim noobem jak to pokazal poprostu nie wierzyl w to ze mozna tak naabsko pasc wiec pomyslal ze pinguja go (ale kto wie :P)
Salarigoth
28-01-2008, 21:27
Co ktoś padnie to zaraz wylęgają się pro evul pvpowcy co by to nie zrobili, ale ja też bym nie znoobił tylko puścił 5 razy pod rząd ue i by 90 % się wyłożyła, dołożył bym jeszcze niektórym po sd i gfb i zsummonował 5 deerów, wbił bym drugim charem na mc i już totalnie by nikt nie przeżył, no ale to jakiś dinox który umie tylko puste backpacki otwierać i utamke włączyć =) w końcu jestem pro i potrafię bo mnie w shaolin nauczyli x)
@down: powinni Cię powiesić albo nabić na pal za "terz" & "ideolem"
Mam ndzieje ze to jest ironia ;d
DuRi_Zmc
28-01-2008, 22:01
Szacun dla tego pana.Jak to mozna miec takie pvp?Xd.Nie mogl zabic tego nooba i zucic m walla?ohh.:D
xoo widze m3t4k xD Fajnie sie o nich wypowiadasz szkoda tylko ze sam masz marne pvp... a co do filmu to po cholere taifun sie tam pchal? Co myslal ze zabije ich wszystkich? SZKODA GADAĆ!!
matekk fst bolt
28-01-2008, 23:15
xoo widze m3t4k xD Fajnie sie o nich wypowiadasz szkoda tylko ze sam masz marne pvp... a co do filmu to po cholere taifun sie tam pchal? Co myslal ze zabije ich wszystkich? SZKODA GADAĆ!!
ja mam marne pvp ? moze sparing na hysterii ?
jestemlodowympingwinem
28-01-2008, 23:17
ja mam marne pvp ? moze sparing na hysterii ?
Hysterii ?? co to za swiat??8o
Veretheog
28-01-2008, 23:23
Hysterii ?? co to za swiat??8o
A może chodzi mu o ots, w sumie niech ktoś założy taki real ots, każdemu pro z tego tematu jakiś 140 lvl, i nagrajcie film kozaki, zobaczymy kto się wyłoży pierwszy i ostatni i co będzie miał do powiedzenia.
matekk fst bolt
28-01-2008, 23:43
A może chodzi mu o ots, w sumie niech ktoś założy taki real ots, każdemu pro z tego tematu jakiś 140 lvl, i nagrajcie film kozaki, zobaczymy kto się wyłoży pierwszy i ostatni i co będzie miał do powiedzenia.
jest taki ots
www.thehysteria.com
7.6
Sir_Elioth
28-01-2008, 23:44
up
Niech wygra lepszy bot :D
Veretheog
28-01-2008, 23:53
up
Niech wygra lepszy bot :D
Co jak co ale sam bot napewno nie wygra, w grupie liczą się też umiejętności każdego gracza.
może mi ktoś wyjaśnić pewną sprawę? Czasem jest mowa o jakimś Orzechu, Petrze i teraz Dinoxie. Wiem że Petro to był pierwszy (i najlepszy) owner Taifuna, kilka miesięcy Petro zrezygnował i sprzedał konto. Konto kupił Orzech (Magiq i Laen Loys). A ten Dinox to kto? Mam rozumieć że do konta ma dostęp kilka osób i czasem któryś z nich siada i gra? Kto mi to wyjaśni?
DuRi_Zmc
29-01-2008, 16:47
Gówno wiesz czy Orzech kupił czy nie.xd,ale po umiejetnosciach gracza co teraz gra taifun to chyba łatwo się domyśleć xd.
DuRi_Zmc
29-01-2008, 16:49
Double plx!
Po ty waszych wszystkich postach, musiałem zrobić konto i sie wypowiedzieć ;)
Wiec na moje oko, ten noob char bodajże 34 knight, popchnął taifuna do przodu i właśnie dlatego wpadł w tego trapa, gdyby go nie popchnął Taifun by nie padł, takie jest moje zdanie :)
DuRi_Zmc
29-01-2008, 18:49
Lol odkryłeś ameryke,myślisz ze Taifun wszedł sam tam?HAHAHAHH zal mi takich jak ty.Ewidetnie widac ze Taifun jest pchany.Good Job Bro!
17:42 Arherox [163]: odejdz 17:42 Arherox [163]: musze odpalic17:42 Arherox [163]: bota 17:42 Arherox [163]: qrwa
Znoobli sie ladnie ten Taifun czy jak on tam ma
Jak zwykle perfekcyjna rozkimna noobkow z pod carlin xD
macie teorie ;p
DuRi_Zmc
29-01-2008, 22:22
NIe masz juz sie czego czepic tylko wieku?:>No i co ze mam tyle lat?rotfl.
Napisalem ze mi go zal poniewaz on dopiero obczail ze taifun zostal popchniety przez tego 34 knighta_/,jak to juz dawno było ustalone po obejrzeniu filmu.
Szacun dla tego pana.Jak to mozna miec takie pvp?Xd.Nie mogl zabic tego nooba i zucic m walla?ohh.:D
łatwo ci mowic 60 lewelu co orzech robi to w 2 dni, ciekawe czy ty bys tak zrobil jak mowisz, on torobil na goraca to byly jego nerwy i panika wiec latwo ci sie wypowiadac z forum co mogl a co nie mogl, ty nigdy nie bedziesz w takiej sytuacji wiec dlaczego wypowiadasz sie co ty bys zrobil lub co on mial by zrobic ?
NIe masz juz sie czego czepic tylko wieku?:>No i co ze mam tyle lat?rotfl.
Napisalem ze mi go zal poniewaz on dopiero obczail ze taifun zostal popchniety przez tego 34 knighta_/,jak to juz dawno było ustalone po obejrzeniu filmu.
A mi Ciebie zal, bo "obacziłem" to od razu, jak mi pokażesz posta gdzie ktoś napisał ze ten knight go popchnął jesteś zajebisty :)
Napisałem tamtego posta bo może ktoś nie zauważył i obwinia go ze sie tam wjebał, zresztą nie będę sie kłócił z dzieciakiem ...
Psycho-Tata
30-01-2008, 04:39
łatwo ci mowic 60 lewelu co orzech robi to w 2 dni, ciekawe czy ty bys tak zrobil jak mowisz, on torobil na goraca to byly jego nerwy i panika wiec latwo ci sie wypowiadac z forum co mogl a co nie mogl, ty nigdy nie bedziesz w takiej sytuacji wiec dlaczego wypowiadasz sie co ty bys zrobil lub co on mial by zrobic ?
to nie byl orzech tylko dinox lol...
A mi sie wydaje, że to Michal nim gral...chociaż może Zbyszek? Ah albo Marcin? A moze jednak Kaśka?
Tyle jest tych ownerów, ze nigdy nie dojdziecie do tego kto nim gra w danym momencie ^^
Grzeeesiu
30-01-2008, 13:13
A mi sie wydaje, że to Michal nim gral...chociaż może Zbyszek? Ah albo Marcin? A moze jednak Kaśka?
Tyle jest tych ownerów, ze nigdy nie dojdziecie do tego kto nim gra w danym momencie ^^
Pożartowałeś jak rasowy dowcipniś... <pęka ze śmiechu>
ty wiesz kto to byl idz bocic dalej moze bana nie dostaniesz jak kiedys z etteronem na 1 miech pozatym czy orzech czy inny idiota kogo to obchodzi to juz nie jest taifun padl i tyle :S
jak bys czytal moje posty to bys mi yu nie lolowal teraz -.-!
tak jak wczesniej napisalem to nie juz juz Taifun i nie jest juz niczyim idolem a ze padl jak noob to jego sprawa, nie wazne czy dijnoks czy SRORZECH czy moze jakis inny bogaty dzieciak -.0!
DuRi_Zmc
30-01-2008, 19:12
czlowieku kogo to obchodzi w ile on robi lvl taki jak ja?jestem zadowolony z 60 i co?Jakbys chcial wiedziec tibia nie polega na biciu lvla tylko umiejetnosci pvp.Niestety nawet uhow nie mial hahaha,a gra 275ms o/.Nie wiem co to za problem walnac 2x sd w noobchara i uciec?
Salarigoth
30-01-2008, 19:48
@up
Jabys lvl robil 2-3dni po pare h to napewno bys nie myslal tak logicznie w takiej sytulacji. btw a skad wiesz ile mial fragow ? moze mial 2 w tym dniu juz i jakby zabil bylby rs ? ja bym nie ryzykowal.
Jakbys chcial wiedziec tibia nie polega na biciu lvla tylko umiejetnosci pvp.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!! UMARLEM!!!!
nie bede ci udawadnial ze tibia polega na robieniu lvli bo nie moge poswiecic tyle czasu na takiego nooba jak ty
m3t4k moze sparing na furorze? xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.