Pokaż pełną wersje : Life of Miecio.
Oto Fake pod tytułem "Life of Miecio".
1 part: przedstawienie Miecia.
http://img147.imageshack.us/img147/3931/beztytuuck8.png
Pacz_knight
27-01-2008, 21:51
Jest fajny fake! Nie. Fake jest jednak glupi. Miecio zeczywiscie nie jest fajny! Miecio musi isc do domu. Fakei paskowe sa beznadziejne.
Tworzysz super zdania na poziomie 1klasy podzstawowki. Moj brat jest akurat na tym etapie tworzenia zdan...
Fake nuuuudny. Jest wiele takich fakeow ze idzie sobie noob i ma swoja super evul historyjke.
Nick nowego i fake nie podoba mi sie. Zreszta kolejny paskowiec, to juz sie robi nuuudne. -.-"
Fake mi się nie podoba w ogóle nie lubię nie śmiesznych paskowców nie w ogóle nie lubię paskowców jedyne, co mi się spodobało to te teksty, przez które zapragnął zostać rookstayerem.
wojcio14
27-01-2008, 22:00
dis ys lajf óf mjecio de wery wery stink fejk JU HÓNDET ON MAJN!1!!!!!!1!111111111111!oneoneoneone
tabela patrz podpis
|
\/
Ocena 1
ps:za rata dostaje sie 5 exp
Tworzysz super zdania na poziomie 1klasy podzstawowki. Moj brat jest akurat na tym etapie tworzenia zdan..
Na poziomie 1 klasy podstawówki? A jakie na przykład?
Mówisz, że jest "duuuzo" takich fake'ów że noob sobie idzie i ma historyjke... A ja ci powiem, że wiecej jest pro-evul-hiper fake'ów z super-hero i zuymi demonami, itp., itp... A ja chcialem zrobić cos krótkiego i śmiesznego... Poza tym jestem tu nowy:baby:...
wojcio14
27-01-2008, 22:03
Poza tym jestem tu nowy
no i co z tego a fejka nie kontynuuj bo sie pozygam
Pacz_knight
27-01-2008, 22:05
Tja wdze ze jestes nowy i od tego jest temat nasze pierwsze fakei.
Poza tym nie udalo ci sie z tym "chcialem zrobic cos smiesznego"...
Dragonek95
27-01-2008, 22:24
Takie sobie....;(
A ja ci powiem, że wiecej jest pro-evul-hiper fake'ów z super-hero i zuymi demonami, itp., itp...
Ty się dzisiaj obudziłeś czy rok temu jak super hero było od cholery, bo teraz zdarza się raz na ... 3 miesiące...no, albo mi się wydaje xD
@fake:
tak jak wyżej.
Ten fake jest gożej niż fatalny...
Do tego obraźliwy, myślisz że nabijanie się z kogo kolwiek (nawet wymyślonej postaci) jest śmieszne? Otóż rozczaruje cię, to nie tylko jest nie śmieszne, ale wręcz żałosne, tak jak żałośni są ludzie którzy nabijają się z innych by dowartościować siebie, lub popisać się przed kolegami...
no i co z tego a fejka nie kontynuuj bo sie pozygam
Nie chce cię zmartwić, ale akurat tobą to mało kto się tutaj przejmuje.
@fake: za dużo tekstu.
/me obwąchuje monitor
Hm...Nie wyczuwam Oroga...
Wiesz co? Nie rób więcej fake paskowych. A tym bardziej o orientacji pionowej ^^.
wojcio14
28-01-2008, 08:34
Nie chce cię zmartwić, ale akurat tobą to mało kto się tutaj przejmuje.
No i co z tego jestem i nie pojde bede walczyl o uznanie itd.
lol
ale ja dziwny
EvilPwned
28-01-2008, 13:52
No i co z tego jestem i nie pojde bede walczyl o uznanie itd.
lol
ale ja dziwny
faktycznie, ty dziwny. lol
bedziesz walczyl o uznanie a inni cie wysmieja i juz na zawsze bedziesz nubem itd.
lol
ale ja dziwny
Lagon Night
28-01-2008, 16:28
lol
ale ja dziwny
Dziwny to mało powiedziane. lol
faktycznie, ty dziwny. lol
lol
ale ja dziwny
HUSHEHEHE
Dla tych nie myślących: prowokacja mająca na celu podkreślenie "hierarchii" na forum. Oczywiście tej, której powinno nie być i możliwe, że kilka osób (khę?) tworzą ją podświadomie, bez własnej wiedzy.
Topic@
Zmień format wstawiania, a będzie ok. Nie przejmuj się noobami (tak, Wojcio, to o tobie) i dostosuj się do obecnego stanu forum. Teraz takich paskowców jak myślałeś (super hero, "iwul" demony) nie ma. Jest idiota wciągnięty, często niedobrowolnie lub przez autora w jakąś durną historię, lub bezfabułowe (precel (chociaż tylko w opisie nie ma fabuły, a jednak ma), nieme cośtam). Przynajmniej te robione ostatnio (co nie znaczy że nie dawno).
Zobaczymy jak się potoczy dalej.
2xDown@
Nie no, nie jest tak źle na tym forum, niektórzy krytykują tak jak mówiłeś, ale nie tyko nowych. Zdarza się że ktoś daje złą ocenę, bo "mandarynki są importowane [chyba] z Islandii", itt. (i takie tam). Takie "komentarze" ignoruj, lub jak ten pod moim, możesz reportować, bo naruszają regulamin działu (2.d - ten o krytyce).
Jednym Slowem ......BEZNADZIEJA X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Topic@
Zmień format wstawiania, a będzie ok. Nie przejmuj się noobami (tak, Wojcio, to o tobie) i dostosuj się do obecnego stanu forum. Teraz takich paskowców jak myślałeś (super hero, "iwul" demony) nie ma. Jest idiota wciągnięty, często niedobrowolnie lub przez autora w jakąś durną historię, lub bezfabułowe (precel (chociaż tylko w opisie nie ma fabuły, a jednak ma), nieme cośtam). Przynajmniej te robione ostatnio (co nie znaczy że nie dawno).
Zobaczymy jak się potoczy dalej.
Lagon, jesteś jednym z niewielu userem komentującym fake'i rozsądnie, a nie po to, żeby miec podjare ze sie zjechało jakiegoś nowegoX(
Po namyśle zdecydowałem, ze tylko prolog bedzie paskowy, reszta normal. Zobaczymy, jak ocenicie ( sprawiedliwie )
Zobaczymy, jak ocenicie ( sprawiedliwie )
Oceniłem. Sprawieliwie jakby co.
a tak na serio to ile robiłeś tłooo?
Poprostu Pitbul
29-01-2008, 15:39
Słabiutko. Skończ prace nad tym fake'iem, radzę Ci. Nic nowego nie przyniesie. Elita zarzuci ci "-1000000000000000000/1" i tyle. Wymyśl coś innego.
Philozof_
29-01-2008, 15:57
Czy ja wiem, czy z tego cokolwiek wyjdzie? Ramka do kitu, pomysł powtarzany miliony razy. Czy nikt nie mógłby raz zrobić fake`u o pr0? Czy noobostwo to taki wdzięczny temat?
Nie widzę przyszłości Miecia. Jest ciemność ;_;
Nie oceniam. Bo bez sensu oceniać szit. Do cholery, róbcie coś lepszego.
@wojcio
lol.
ale ty dziwny.
Słabiutko. Skończ prace nad tym fake'iem, radzę Ci. Nic nowego nie przyniesie. Elita zarzuci ci "-1000000000000000000/1" i tyle. Wymyśl coś innego.
"elita"... posłucham rady i nie bedę go robił, żeby jaśnie-pan Wojcio się nie "pozygal" -.- A na serio : zrobie podobny, ale nie paskowy, bo widze ze sie nie przyjmują.X(
Czy szanowni moderatorzy byliby łaskawi skasować ten temat? Bo nie moge patrzeć na wypowiedzi niektórych userów -.-
Elita zarzuci ci ...
Elita? Na tym forum nie ma elity (mam na myśli większą ilośc dobrych fake'owców) "x" czasu...
@up
Skoncz spamować...
Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to po prostu nei pisz!
@Langon
Hierarchii? Ja tu widze tylko totalną samowolkę...
wojcio14
30-01-2008, 10:34
Koniec zamknąć temat
*Wojcio14 błaga Boga żeby tak się stało
EvilPwned
30-01-2008, 14:46
Koniec zamknąć temat
*Wojcio14 błaga Boga żeby tak się stało
Koniec. Przestań pieprzyć głupoty.
EvilPwned błaga Boga żeby wojcio14 skończył wreszcie pisać totalne głupoty.
@top
Słabo. Skończ z tym.
Rzążysz, koleś.
Skończ z tym.
@autor:
Porzuć fake paskowe to zawsze była populistyczna szmira, nigdzie z tym nie dojdziesz
Elita zarzuci ci "-1000000000000000000/1" i tyle."elita"i odpowiedź
Elita? Na tym forum nie ma elity (mam na myśli większą ilośc dobrych fake'owców) "x" czasu...
Są starzy fake'owcy, którzy trzymają sie jako grupa.
Nie jakaś bzdurna elita.
Po prostu sie znamy, razem uczylismy robić fake i sobie pomagamy do teraz.
Ot tyle.
Dla tych nie myślących: prowokacja mająca na celu podkreślenie "hierarchii" na forum. Oczywiście tej, której powinno nie być i możliwe, że kilka osób (khę?) tworzą ją podświadomie, bez własnej wiedzy.A hierarchia ta tworzy się poprzez podbijanie własnego ego i wywyższanie się. A nowi się podpasowują i tak to się dzieje.
A ty wojcio lepiej przestań cokolwiek psiać, bo ani nie krytykujesz, zniechęcasz nowych i zachowujesz się jakyś wszystkie rozumy pozjadał.
Nie wiem czy chcesz się bawić w krytyków z Twórczości (których szczerze popieram ^^), ale ci to nie wychodzi.
Jedynie pokazujesz jakim niedorośnietym gówniarzem jesteś.
Więc zastanów sie co piszesz, albo przestań to robić.
Albo ja - naczylny myszcz elyty skażę cię na wieczną banicję
Po tych bzdurach o elicie jakie tu przeczytałem musiałem napisać coś w tym stylu ;P
@up: uważaj, bo jeszcze Koper wykorzysta swoje wtyki i każe cię zbanować.
@down i 2down: ejno, ale on przecież straszy ludzi wtykami, musicie być ostrożni.
Do tego @down: nowy owner forumowego konta, czy spadło ci IQ? ;[
@up
Koper i wtyki...
Prędzej go zbluzga na gg, za byle gówno lub wręcz bez powodu, tak jak mnie :P
@topic
Jak już mówiłem fake jest wręcz żałosny, totalnie pozbawiony chumoru i nikogo raczej nie śmieszy nabijanie się z wirtualnej postaci... Ten fake jest na poziomie wrzutów typu "Twoja stara jest taka gruba że spada z łóżka... z dwóch stron", lub nawet niższym...
Fake paskowe są (obecnie) bez przyszłości, ludzie są wybredni, nie śmieją się z byle czego, trzeba wiele trudu, lub wielkiego talentu by za każdym razem trafić w gust widza... A tobie to totalnie nei wychodzi.
Matixek007
30-01-2008, 21:30
@up
Koper i wtyki...
Prędzej go zbluzga na gg, za byle gówno lub wręcz bez powodu, tak jak mnie
Koper tak ma mnie tez bluzga :D
Nie oceniam. Bo bez sensu oceniać szit. Do cholery, róbcie coś lepszego.
Sluszna uwaga...
Topic:
Paskowiec jak na paskowiec ciagnie sie na jakies 5/10 ale, ze nienawidze paskowcow tak jak pewnie 3/4 forum to wstrzymam sie z ocena.
Triplonq
02-02-2008, 18:44
Super fake 10/10!!!!
Ojojojjj znowu mnie glowa rozbolala ;/
Po namyśle zdecydowałem, ze tylko prolog bedzie paskowy, reszta normal. Zobaczymy, jak ocenicie ( sprawiedliwie )
Jeśli będzie tak jak powiedziałeś to z tego fake'a powinno coś-niecoś wyjść, chociaż wymyśl ciekawą fabułę. Niech nawet będzie super hero ważne będzie to, że się postarałeś i potrafiłeś zrobić coś sam od zera (Przypomina mi się mój Shrek, Osioł i Fiona... :D).
A na przyszłość jeśli będziesz robić fake'i paskowe to rób poziomo, bo czytając to pogubiłem się na początku :D
Ludzie..No ja staję się rozsądny(pomocfake potwierdzi) a wy coraz bardziej debilni się robicie. Popieram was że fake raczej cienki ale zamiast "to Ci nie wyszło,próbuj co innego" to "nie rób już fake" ?? Co ku*** bo jest nowy to można go obrzucać mięsem? Albo jeszcze lepiej:
"Wojcio prosi Boga aby tak się stało" to już pożal się Boże do końca. Ostatnio wielu nowych przychodzi i większość z nich próbuje być fajna jak elyta, a nawet jebanego żartu nie umieją wymyślić. (Tak wojcio, wiem że tu długo siedzisz ale gówno fake robisz i oto mi chodzi)...
Don_Kustosz
03-02-2008, 19:41
fajny ten fake :D smiechowy ;)
Orog masz racje. Wojciem sie nie przejmuje, bo on chce byc fajny ( nie udaje mu się to ) Don - WOWOWOWOWO jedna osoba skomentowała pozytywnie. Ale i tak już nie robię TEGO fake'a.
wojcio14
04-02-2008, 08:56
o boshe o.oorog!!!!!on wrocil !!!!!!help !!!!
Matixek007
04-02-2008, 09:09
Ludzie..No ja staję się rozsądny(pomocfake potwierdzi) a wy coraz bardziej debilni się robicie...
Rotfl! Ty stajesz się rozsodny? Omlet staje się rozsodny. Jak oznakiem rozsądności jest twój avek, syga, i sposób w jaki rozmawiasz z ludzmi. To każdy inny człowiek przy tobie jest poprostu geniuszem... Wiec już masz jednego usera z PomocFake, który tego nie potwierdza, a zapewne jest ich wiecej.
@Topic
Pisałem pare postów wyżej, ale nie mogłem się powstrzymać, aby to napisać.
wojcio14
04-02-2008, 09:14
@up ja jestem drugim
@up3
Nie wróciłem. Jesteś na tyle debilny(i starasz się być fajny jak elyta-gónwo Ci wychodzi) że przyciągasz krytykę.
@up2
Na omlecie siedział vasudanin,inteligencie. Ja założyłem tylko. Zobacz na morda.
Kogucik302
04-02-2008, 17:53
@up
starasz się być fajny jak elyta
rzal.afryka
Matixek007
04-02-2008, 18:17
Nie wróciłem. Jesteś na tyle debilny(i starasz się być fajny jak elyta-gónwo Ci wychodzi) że przyciągasz krytykę.
I tu sie mylisz. To krytyka przyciąga mnie. Myślisz, że na tym forum znajdzie sie chociaż JEDEN użytkownik, który powie, że Orog jest fajny i da sie z nim pogadać? Próbujesz siebie chwalić a tym samym krytykować innych. Jeżeli nikt Cie nie pochwali to jak widać nie jesteś tego godny i twój mózg mówi Ci:
-Pochwal się sam i bedzie szącił1!!111
Nie staram sie być fajny, mówię co myślę zabronisz mi? A co do Ciebie mam już wyrobione zdanie a jest nim:
-Orog to najgroszy noob na forum (nie wiem czemu nie ma tytułu nooba 2007) Uważasz siebie za Pana tego forum, a co chwile dajesz nowe fake'i bez kontynuuacji i zakładasz nowe konta szkoda, że jeszcze nia ma pod twoim nickiem Zbanowany. Pewnie gdyby to użytkownicy zobaczyli baardzo by się ucieszyli.(łącznie ze mną)
Nie Wróciłem...
Całe szczęście jednego nooba mniej.
Myśle, że dużo użytkowników się ze mną zgodzi.
Btw. I tak wiemy, że to własnie ty na Omlecie przesiadywałeś większość czasu więc nas nie nabierzesz.
Pozdro Matix.
Myślisz, że na tym forum znajdzie sie chociaż JEDEN użytkownik, który powie, że Orog jest fajny i da sie z nim pogadać?
Żebyś wiedział, że się znajdzie. Ja na przykład. Jednak on dopieru uczy się używać mózgu, a ty go nie masz. Zwłaszcza, jak wyparłeś się pomocfake z jakiegoś powodu... Przypomnisz mi?
Matixek007
04-02-2008, 18:51
@up
Wyparłem się, ponieważ poziom intelektualny wiekszości użytkowników na tamtym forum nie sięga nawet Orogowi. Mój qmpel wbił na forum napisał pare postów i dostał bana! Za co? Inteligencja moderatora podsunęła mu do głowy to, że to jestem ja i dostał bana! Oczywiście już tam nie wchodzi i ma o was opinie. Właśnie dlatego odszedłem!
Myślisz, że na tym forum znajdzie sie chociaż JEDEN użytkownik, który powie, że Orog jest fajny i da sie z nim pogadać?
Dwa.
Nie staram sie być fajny, mówię co myślę zabronisz mi? A co do Ciebie mam już wyrobione zdanie a jest nim:
-Orog to najgroszy noob na forum (nie wiem czemu nie ma tytułu nooba 2007)
Sry, na forum jest dużo więcej noobów, o wiele gorszych. M. in. ty i tobie podobni, próbujący być fajni i mondrzylololol.
]Uważasz siebie za Pana tego forum, a co chwile dajesz nowe fake'i bez kontynuuacji i zakładasz nowe konta szkoda, że jeszcze nia ma pod twoim nickiem Zbanowany. Pewnie gdyby to użytkownicy zobaczyli baardzo by się ucieszyli.(łącznie ze mną)
Nie kontynuując fejków i zakładając nowe konta nie łamie regulaminu.
Całe szczęście jednego nooba mniej.
Myśle, że dużo użytkowników się ze mną zgodzi.
Zgodzi się, bo jedzie na fali nienawiści do Oroga po tym, jak Michoss, zajebisty fejkowiec - przecież stworzył przezabawnego Precla! - zaczął na niego najeżdżać. Nie wiem czy słusznie, mało mnie to interesuje, ale IMHO Orog został zwyczajnie tutaj poszkodowany, zjechany bez powodu przez połowę tego elitarnego działu 'Fake'i'.
Pozdro Matix.
Yo yo, siemkas, narx.
wojcio14
04-02-2008, 20:36
@up nie no ja do precla nic nie mam ani do jego tworcy ale orog ma u mnie hóntet
Dwa.
Pisze się dwóch.
A co, ty nie masz multi kont? Ja dsię przyznaje.
Miałem wiele kont, te które pamietam to:
Darkss, Zasalamel, Tronic, to. Więc nie gadaj, jak nie wiesz. Myślisz, że jak ktoś ma kilka kont to ssie?
@Down
DARKS to mój kolega, a ja mu ukradłem nick, przyznaję się.
Darkss
Kiedyś mówiłeś że Darkss to Twój kolega.
@edit:
Ups...nie to konto.
@edit2:
Muahahah! Oskarżam Cię!
Dobra, a kim jestem?
Ja jestem nowy na forum, ale patrząc na komentarz Oroga, widzę, że on nie pisze "skończ z tym", "wyjdz", "nie rób fake'ów". Więc myślę, że nie jest taki, jak wy go nazywacie. Wręcz odwrotnie. Don kustosz, albo Orog, albo Lagon. Albo inni, którzy nie piszą "ołołó skoncz z tym po sem porzygam". Ja wolę ich od "pseudo-elyty", która chce być fajna przez jechanie po innych. Tak, wojcio, o ciebie m.in. chodzi
Matixek007
04-02-2008, 21:29
I myślicie, że tyrając mnie daleko zajdziecie? Ja sram na to, że mówicie na mnie noob itp. Tak jak nie próbuję być fajny tak sram na wasze wypociny o mnie... Tym pokazujecie swoją inteligencje...
btw. Każdy popełnia błędy ja jestem z tych, którzy popełniają ich mnóstwo więc...
'Sram na to, że mnie jedziecie, darujcie se, naprawdę nie musicie, no, już przestańcie, no, zupełnie mnie to nie rusza, no weźcie przestańcie już, no kurde, plizzzz...'
Wiesz, ty sobie od tak innych 'tyrasz'. My też byśmy czasem chcieli.
A na serio, to jesteś po prostu kolejnym zadufanym śmieciem, którego trzeba sprowadzić do parteru.
A ty Suhayl, siedź cicho. ;p Dobrze wiem, co chciałem napisać. I napisałem.
Raz, dwa, trzy - tak się liczy.
Aha, dziwne, ale ja nie mam multikont. Nie potrzebuję.
Chciałem raz założyć jedno, żeby dawać 'gorące tematy' - jakieś kontrowersyjne fake'i w dziale Zdjęcia, żeby ludzie się tygodniami kłócili, czy prawda, czy fałsz. Odrzuciły mnie te głupie 'rangi' - 'Nowy Użytkownik' i takie tam. Nikt nie uwierzy 'Nowemu Użytkownikowi'.
.
btw. Każdy popełnia błędy ja jestem z tych, którzy popełniają ich mnóstwo więc...
Twoim największym błędem było to, że się urodziłeś. Myślisz, że na forum znajdzie się ktoś, kto cię uważa za fajnego? Kto powie, że fajnie się z tobą gada? Nie, bo jak ktos cie nie posłucha bedziesz go nabkajem hitał.
Odrzuciły mnie te głupie 'rangi' - 'Nowy Użytkownik' i takie tam. Nikt nie uwierzy 'Nowemu Użytkownikowi'.
A mi się szary nick podoba :> xD
A masz prawa autorskie do mojego nicku xd ?
wojcio14
04-02-2008, 23:07
Myślisz, że na forum znajdzie się ktoś, kto cię uważa za fajnego? Kto powie, że fajnie się z tobą gada?
Znajdzie sie ktos.Ja matixka(chyba blad jakis)calkowicie popieram.Az zal mi d**e sciska od tego tematu on jest teraz zupelnym spamem
PS:BYDGOSZCZ RLZZ
Pisay_666
05-02-2008, 08:09
Lol, tu już offtop się zaczyna
Tak żeby nie było- nie stoje po żadnej stronie... póki co, to lubię każdego z działu FAKE
@Topic
Nie wiem czemu, ale podoba mi się ;)
Zrób next parta ;>
Suhayl i Misza thx. Ten debil myśli że staram się być fajny , kiedy po prostu jak widzę nikt nie wytrzymuje na widok jego pojebanych postów : np - ktoś piszę "skończ z tym fake"(nawiasem - walona elyta obrzuca mięsem nowych -.-) a po chwili on "nie karz nam tym oczu i skończ!11". Nie umie sobie opini wyrobić to się próbuje podlizać elicie kurwa.
A co do tego że jestem noobem : mów sobie co chcesz. Noobem nie jestem od dawna. Jak nie nadązasz to mamusi się możesz poskarżyć aby Ci poczytała dokładnie pomocfake - bo było pisane że tam siedział vasudanin nie ja. Więc nie pisz znowu że ja to ten debil omlet. Ja go tylko założyłem. Wszyscy zaczynają to rozumieć tylko ty upierdoliłeś się na tym że noob to ja. To świadczy o twoim noobstwu co widać po samych postach.
Kogucik302@
Bo wielce Drakon powiedział to nie znaczy że ma rację, inteligencie.
Matix!@
Nie komentuje tych żałosnych postów. Misza się tym zajął(Dobra! suhayl też).. n/c
Kogucik302
05-02-2008, 14:09
*Kogucik302 zaczyna myśleć czy to nie układ.
Dziwi mnie to ,że najpierw wszyscy jadą Oroga tekstami brzydkimi nawet bardzo (wiem ,że to nie po polsku ,ale jakoś nie chcę mi się pisać po polsku). A teraz nagle stają w jego obronie! (Nie mówię tu o Miszy bo on rzadko gada o takich sprawach).
Faktycznie Orog zaczął grać na dwa fronty ,gdy wyszedł "przezabawny Precel" autorstwa Michossa. Jako ,że Michoss był kimś w głowie Orog zaczęły powstawać idee ,jak by tu stać się fajnym!
Ale biedny Orożek został odepchnięty przez Michossa więc jego łeb zaczął knuć idee jakby tu go wypi******ć z elity (,która i tak nie istnieje).
Akcja anty-michoss była żenująca i to bardzo. Orog jako cwany wilk wycofał ją szybko i postanowił wrócić do Precla. Michoss nie jest taki głupi na jakiego wygląda i postanowił go odrzucić.
Zły, wkur****y Orguś postanowił uprzykrzyć nam życie swoimi niedokończonymi fake'ami oraz multikontami (nie łamiąc przy tym regulaminu).
Ja osobiście nie lubię Oroga ,ale naszła mnie wena i musiałem coś napisać. =]
up
Prosze Prosze kto sie odezwal :P
@Orog
Trochę szacunku. Nicki z wielkiej litery się pisze.
@Wojcio
Maił być ktoś, a nie dziecko bijące matkę krzesłem.
@FAKE
Fake jest słaby. I to bardzo. Nie mówię tego, żeby cię zniechęcić, ponieważ widać u ciebie zalążki talentu, więc trenuj, rozwijaj i pielęgnuj go w sobie.
@up3
No i co to ma być? żal. Mówie poraz ostatni - taki byłem i już nie jestem , więc odpieprzcie się z tym preclem. (kolejny - próbuje być fajny jak elyta , a kiedy tak mówią to pieprze głupoty że jej nie ma!!11)
EvilPwned
05-02-2008, 18:06
Sorry, ale ludzie już zawsze będą Cię kojarzyć z noobem, bo przez długi czas właśnie z takiej strony się pokazałeś (i czasami nadal się pokazujesz). Musi minąć trochę czasu.
Przepraszam, że się wtrącam, ale...
Ech.
I tak mnie nikt nie posłucha. No ale.
Nie wiem, może się nie znam, ale w nazwie tematu nie ma nic na temat "kłócimy się kto elita kto noob itd.!!!". Więc? Wszystkie wasze wypowiedzi ( moja też teraz jest "nieodpowiednia" ) są spamem. Chcecie się posprzeczać? Zapraszam na PW, PM, GG, czat czy cokolwiek. Ale na litość....nie w temacie o fake'u.
Wracając do fake'a.
Cóż...Jest taki sobie, nawet nie ma w nim nic śmiesznego, no ale.
Dam ci te 2/10, bo "coś" zrobiłeś. Teraz to doszlifuj i będzie...może...dobre.
Do autora fake'a:
Musisz nauczyć się przyjmować krytykę. Nie każdemu musi się podobać to, co zrobiłeś. Gdyby każdy akceptowałby wszystko, świat byłby...hmm...Może lepszy? A może i gorszy? Cóż...ale do tego czasu jeszcze długa droga. Jesteś nowy, rozumiem - chcesz być oceniany nie za surowo, ale to nie powód aby krzyczeć na każdego, komu się nie podoba twój fake. Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie.
Dziękuję.
Nie ma za co.
Alanus Lutinum
06-02-2008, 09:22
Na tym forum to tylko bluzgać się umieją.
Kogucik302
06-02-2008, 12:13
@up
Trafne stwierdzenie.
@Matox
up
Prosze Prosze kto sie odezwal
Nie rozumiem...
@Orog
rzal.zjednoczone-emiraty-arabskie
@down
Oczywiście o ciebie chodzi ,tak?
ehh...pojeb*** dziecko podnieca się że napisało jakąś zjebaną wersje żalu...
@up
Nie? ty.
@down
Ty też.
wojcio14
07-02-2008, 10:20
www.żal.com www.żal.pl www.żal.eu www.żal.org.pl www.żal.net www.żal.com.pl
ten topic
ŚmIeRdZi
www.żal.com www.żal.pl www.żal.eu www.żal.org.pl www.żal.net www.żal.com.pl
ten topic
ŚmIeRdZi
No... Jak ty sie do niego dobrałeś...
@down - ej, jakbyś ty i inni nie mówili "denne" itp., tylko próbowali tak jak ja rozkrecic topic, to by było fajnie.
wojcio14
07-02-2008, 20:27
lol nikt prawie fejka nie komentuje tylko klotnie klotnie klotnie
DELETE TOPIC GROOOOOOOOOOOOOOOOOAR
GROOOOOOOOOOOOOOOOOAR
Nie strasz mnie , bandyto.
Tibia-Man
15-02-2008, 14:26
Moze prolog ci nie wyszedl aledaj 1 part zobaczymy co bedzie...
Klołz Topik plax0r!!!!1111111oneoneonejedenjedenjeden
Aha i Tibia-Man : WARN ZA PODPIS! 29 kb!
Torog Velrock
15-02-2008, 16:53
@up
29 kb ? !@? on waży 292.13 kb ;] xD
@Topic
wy gadacie w tym temacie bo nie macie gdzie indziej spamować ? x.x dajcie spokój chcecie zamknięcie tematu a sami cały czas piszecie posty
Tibia-Man
15-02-2008, 16:59
Klołz Topik plax0r!!!!1111111oneoneonejedenjedenjeden
Aha i Tibia-Man : WARN ZA PODPIS! 29 kb!
Nom zeczywiscie bedzie trza cos z tym zrobic...Cos innego wymysle
garfieldo
18-02-2008, 13:23
to jest gz :)
wojcio14
18-02-2008, 22:00
@up jaki...
Nie przejmuj się, rób dalej. Z czasem nauczysz się rozśmieszać.
wojcio14
25-02-2008, 21:58
nie odswiezaj tego glupiego tematu
Rób dalej!
Czekam na kolejnego parta!
8/10
Triplonq
29-02-2008, 21:11
Fake jest lepszy niz moj a wy jedziecie go wiecej niz mnie zal.
a ja tera mu dam 10/10 i co?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.