PDA

Pokaż pełną wersje : Jak expią h lvle, czyli botting dlair by 175ek...

Loel_owy
27-01-2008, 21:46
Jak w temacie, film nie mój:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36696

Lynx
27-01-2008, 21:55
Jak w temacie, film nie mój:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36696

eee na tym lvl to już lajtowo może bocić na frostach :(

leopard
27-01-2008, 23:08
eee na tym lvl to już lajtowo może bocić na frostach :(

Pewnie zajęte były:D

Loel_owy
27-01-2008, 23:15
Pewnie zajęte były:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Raditz Saiya-jin
27-01-2008, 23:40
hehe ale podnieceni byli chlopaki, jakby ufo zobaczyli

Tiaur
01-02-2008, 19:19
co zrobić jak mi error wyskakuje??

Don_Kustosz
01-02-2008, 19:39
co zrobić jak mi error wyskakuje??

skrocic nazwe filmiku albo wykasowac pare filmikow =*:confused:albo w formacie zmienic z RE na REC

DuRi_Zmc
01-02-2008, 19:57
hehe ale podnieceni byli chlopaki, jakby ufo zobaczyli

A propo Ufo...Mozecie mi niewierzyc albo wierzyc,na wlasne oczy dzisiaj widzialem obiekt na niebie ktory sie krecil i migał czerwonymi swiatłami.zawsze z kumpla sie smialem ze wierzy w ufo,a teraz po tym co zobaczylem doszedlem do wniosku ze ufo jest i to co pokazywali w tv to nie sciema

KoXiS
01-02-2008, 20:40
@DuRi_Zmc
Porwali Cie?!8o
hehe :)

@DuRi_Zmc
Tez widziałem takie cos jak mialem 7 lat. [to było dawno (informacja dla tych, którzy zaraz sie przyczepia z roznymi tekstami obrażającymi moją godność)] Wracajac do tłumaczenia to widzialem, a na dzien dzisiejszy już wiem, ze samoloty maja w nocy czerwone światła zeby wrazie czego je zauważyć (cos takiego jak wysokie budowle) Jak to nie bylo w nocy to w zime, a w zime to pewnie tak jak samochody to i samoloty musza miec cały czas takie światła wlaczone.
P.S. Juz sie nie musisz bać (to taki zart:p)

Caruel
01-02-2008, 20:51
też widziałem ufo ;] nawet parę razy na tym forum ;o

Hugo
01-02-2008, 20:58
A propo Ufo...Mozecie mi niewierzyc albo wierzyc,na wlasne oczy dzisiaj widzialem obiekt na niebie ktory sie krecil i migał czerwonymi swiatłami.zawsze z kumpla sie smialem ze wierzy w ufo,a teraz po tym co zobaczylem doszedlem do wniosku ze ufo jest i to co pokazywali w tv to nie sciema

Też kiedyś widziałem UFO z balkonu, jak miałem z 10 lat.
W następnym dniu dowiedziałem się, że to helikopterem kogoś do szpitala przenosili ;). Do dziś się z tego śmieje.

Emok
01-02-2008, 22:08
też widziałem ufo ;] nawet parę razy na tym forum ;o

Jeśli widziałeś niezidentyfikowany obiekt latający na forum to radzą udać się do specjalisty.

@film
E tam, nic nadzwyczajnego :P

Juzefek
01-02-2008, 22:11
Jaki piękny offtop o UFO-jeszcze troche i książkę ze zwierzeniami napiszemy xd

@topic
W sumie nic specjalnego poxd

Xr3
01-02-2008, 22:22
Jak ma na imię Paweł?

a) Xeremon.
b) Paweł.
c) Nie wiem.

BLONDE GIRL WITH HUGE TITS IS GANGBANGED BY HORDE OF BLACK NIGGERS WITH MONSTER DICK!!! - WWW.MDWNAWOJNIE.JOŁJOŁ.PL

@temat
Czego to panowie od BlackD nie wymyślą :)

Gucias
01-02-2008, 22:26
Pamiętaj:
Zanim cokolwkiek zażyjesz:
Przed zażyciem przeczytaj ulotkę ,albo skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Ankel
01-02-2008, 22:36
Jak ma na imię Paweł?

a) Xeremon.
b) Paweł.
c) Nie wiem.

BLONDE GIRL WITH HUGE TITS IS GANGBANGED BY HORDE OF BLACK NIGGERS WITH MONSTER DICK!!! - WWW.MDWNAWOJNIE.JOŁJOŁ.PL

@temat
Czego to panowie od BlackD nie wymyślą :)

A co to coś nadzwyczajnego expic na bocie na smokach, teraz to mozna loozem na wlach botowac, bynajmniej ja tak robie.

Mati1298
01-02-2008, 22:54
A ja tam minimu 2 razy dziennie widze na tym forum Ufo (czyli dzieci, które dają codziennie linki do KEYLOGERÓW)

Co do botera, poco sie męczyć NG pod 8.1 Cię wyręczy:D

Vlad Dracula
01-02-2008, 23:06
@film
E tam, nic nadzwyczajnego :P
Interesująca wypowiedź nooba z supportu...w dodatku spam i wiocha bo takie wypowiedzi często wywołują "falę" takich wypowiedzi...

Even
02-02-2008, 00:52

Taa. Pewnie kumpel świecił ci laserkiem po oczach a ty już tam ufo widziałeś ;]

Chuli
02-02-2008, 00:58
Kurde pomylilo ci sie z samolotem lub helikopterem.Szukaj dalej

Ok'rzes
02-02-2008, 02:08
A ja tam minimu 2 razy dziennie widze na tym forum Ufo (czyli dzieci, które dają codziennie linki do KEYLOGERÓW)

Co do botera, poco sie męczyć NG pod 8.1 Cię wyręczy:D

NG<BlackD

Na Ng - 3 miesiące 10h+ dziennie z małymi zyskami 75lv ek, low skills.

Na blackD - 5 tyg. 81+ Ek (obecnie banned ale to przez pisanie głupot xD ). Więc ? :D:baby:

Krajzel
02-02-2008, 11:48
@up
i czym sie jarasz dzieciaku? jestes zwyklym oszustem i do tego tchorzem,
takim sposobem zawsze będziesz nikim na serverze.
co do filmu to nie ma nawet co komentować

Even
02-02-2008, 12:00
pffffffff ale mi to nowość :D

@Co do pana Ok'res
Dobrze robi :D w sumie to dobry sposob na wzbogacenie sie, troche ryzykowny, ale oplacalny :D wbije 100 zrobi anni dhq i inne pierdoły chara opchnie i bedzie mial sporo siana na początek na nowego chara :)
Poza tym, 85% tibiczyków gra TYLKO dla lvla, wiec po co marnować czas na expienie jak elegancki cudotwórczy programik moze zrobic to za ciebie :D

Kojotes
02-02-2008, 12:06
Poza tym, 85% tibiczyków gra TYLKO dla lvla, wiec po co marnować czas na expienie jak elegancki cudotwórczy programik moze zrobic to za ciebie :D

To po co w ogóle grać? Skoro jak sam mówisz głównym sensem gry jest expienie, to gdzie jest sens w tym, żeby coś expiło za gracza? Może w ogóle lepiej nie grać?

Ganci.
02-02-2008, 12:18
Niedługo boty pojawią się nawet na poi dl xd

@ Co do ufo

Na naszej planecie nie ma wiele inteligentnych istot a wy liczycie że są w kosmosie?

Phi...

Lynx
02-02-2008, 12:58
Niedługo boty pojawią się nawet na poi dl xd

już są, na wrl też

Shadowsong
02-02-2008, 13:04
Co jak co, ale botowanie na serwerach non-pvp jest smieszne, bo ze tak powiem gowno ci tam ten lvl daje :)

Veretheog
02-02-2008, 18:10
Co jak co, ale botowanie na serwerach non-pvp jest smieszne, bo ze tak powiem gowno ci tam ten lvl daje :)

Sama prawda, żeby przynajmniej jakieś areny były, albo na party można byłoby się nawalać to by było coś, a tak to exp i nic więcej.

Even
02-02-2008, 18:19
To po co w ogóle grać? Skoro jak sam mówisz głównym sensem gry jest expienie, to gdzie jest sens w tym, żeby coś expiło za gracza? Może w ogóle lepiej nie grać?

Dlatego ja nie gram :D Bo to nie ma sensu ;)

Veretheog
02-02-2008, 18:25
Czasem sie logne na 4 godziny, ale mimo ekipy nawet 40 osobowej i tak wszystkich ubijam =| ta gra nie ma sensu, ktoś wbija skile 100/100 w kilka ładnych miesięcy a ja w kilka sekund swoim czarem zeruje skile i odstawiam gościa do Eremo, czasem pomaga mi Juggernaut którego opłacam bo zbiera on na hotsa ale nie cieszcie się jemu aolów niebrakuje i gówno dostaniecie.

Even
02-02-2008, 20:03
Czasem sie logne na 4 godziny, ale mimo ekipy nawet 40 osobowej i tak wszystkich ubijam =| ta gra nie ma sensu, ktoś wbija skile 100/100 w kilka ładnych miesięcy a ja w kilka sekund swoim czarem zeruje skile i odstawiam gościa do Eremo, czasem pomaga mi Juggernaut którego opłacam bo zbiera on na hotsa ale nie cieszcie się jemu aolów niebrakuje i gówno dostaniecie.

Co ty tu pierdolisz jebany dzieciaku OTSów? Idź lepiej dalej expic na tych swoich Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach i miej podniete, że masz mpa, bo na rl pewnie tego nigdy nie zdobyłeś/nie masz/nie zdobędziesz.

Veretheog
02-02-2008, 23:48
Co ty tu pierdolisz jebany dzieciaku OTSów? Idź lepiej dalej expic na tych swoich Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach i miej podniete, że masz mpa, bo na rl pewnie tego nigdy nie zdobyłeś/nie masz/nie zdobędziesz.

Nawet mam bakpak mpów, a mam pytanie co do Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach , a właściwie ile on expa daje, bo jak z 200000000 milionów to proszę podaj mi adres ip tego otsa, chętnie bym sobie zagrał bo już mnie nudzi mój otsik na którym żeby wbić 100 lvl trzeba expić godzine, a ja bym chciał mieć taki lvl powiedzmy na miarę smoczucha wielkiego, a na moim serwerze to jakieś 8 godzin grania czyli nieosiągalne dla mnie :<