Pokaż pełną wersje : Jak expią h lvle, czyli botting dlair by 175ek...
Loel_owy
27-01-2008, 21:46
Jak w temacie, film nie mój:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36696
Jak w temacie, film nie mój:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36696
eee na tym lvl to już lajtowo może bocić na frostach :(
eee na tym lvl to już lajtowo może bocić na frostach :(
Pewnie zajęte były:D
Loel_owy
27-01-2008, 23:15
Pewnie zajęte były:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Raditz Saiya-jin
27-01-2008, 23:40
hehe ale podnieceni byli chlopaki, jakby ufo zobaczyli
co zrobić jak mi error wyskakuje??
Don_Kustosz
01-02-2008, 19:39
co zrobić jak mi error wyskakuje??
skrocic nazwe filmiku albo wykasowac pare filmikow =*:confused:albo w formacie zmienic z RE na REC
DuRi_Zmc
01-02-2008, 19:57
hehe ale podnieceni byli chlopaki, jakby ufo zobaczyli
A propo Ufo...Mozecie mi niewierzyc albo wierzyc,na wlasne oczy dzisiaj widzialem obiekt na niebie ktory sie krecil i migał czerwonymi swiatłami.zawsze z kumpla sie smialem ze wierzy w ufo,a teraz po tym co zobaczylem doszedlem do wniosku ze ufo jest i to co pokazywali w tv to nie sciema
@DuRi_Zmc
Porwali Cie?!8o
hehe :)
@DuRi_Zmc
Tez widziałem takie cos jak mialem 7 lat. [to było dawno (informacja dla tych, którzy zaraz sie przyczepia z roznymi tekstami obrażającymi moją godność)] Wracajac do tłumaczenia to widzialem, a na dzien dzisiejszy już wiem, ze samoloty maja w nocy czerwone światła zeby wrazie czego je zauważyć (cos takiego jak wysokie budowle) Jak to nie bylo w nocy to w zime, a w zime to pewnie tak jak samochody to i samoloty musza miec cały czas takie światła wlaczone.
P.S. Juz sie nie musisz bać (to taki zart:p)
też widziałem ufo ;] nawet parę razy na tym forum ;o
A propo Ufo...Mozecie mi niewierzyc albo wierzyc,na wlasne oczy dzisiaj widzialem obiekt na niebie ktory sie krecil i migał czerwonymi swiatłami.zawsze z kumpla sie smialem ze wierzy w ufo,a teraz po tym co zobaczylem doszedlem do wniosku ze ufo jest i to co pokazywali w tv to nie sciema
Też kiedyś widziałem UFO z balkonu, jak miałem z 10 lat.
W następnym dniu dowiedziałem się, że to helikopterem kogoś do szpitala przenosili ;). Do dziś się z tego śmieje.
też widziałem ufo ;] nawet parę razy na tym forum ;o
Jeśli widziałeś niezidentyfikowany obiekt latający na forum to radzą udać się do specjalisty.
@film
E tam, nic nadzwyczajnego :P
Jaki piękny offtop o UFO-jeszcze troche i książkę ze zwierzeniami napiszemy xd
@topic
W sumie nic specjalnego poxd
Jak ma na imię Paweł?
a) Xeremon.
b) Paweł.
c) Nie wiem.
BLONDE GIRL WITH HUGE TITS IS GANGBANGED BY HORDE OF BLACK NIGGERS WITH MONSTER DICK!!! - WWW.MDWNAWOJNIE.JOŁJOŁ.PL
@temat
Czego to panowie od BlackD nie wymyślą :)
Pamiętaj:
Zanim cokolwkiek zażyjesz:
Przed zażyciem przeczytaj ulotkę ,albo skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Jak ma na imię Paweł?
a) Xeremon.
b) Paweł.
c) Nie wiem.
BLONDE GIRL WITH HUGE TITS IS GANGBANGED BY HORDE OF BLACK NIGGERS WITH MONSTER DICK!!! - WWW.MDWNAWOJNIE.JOŁJOŁ.PL
@temat
Czego to panowie od BlackD nie wymyślą :)
A co to coś nadzwyczajnego expic na bocie na smokach, teraz to mozna loozem na wlach botowac, bynajmniej ja tak robie.
Mati1298
01-02-2008, 22:54
A ja tam minimu 2 razy dziennie widze na tym forum Ufo (czyli dzieci, które dają codziennie linki do KEYLOGERÓW)
Co do botera, poco sie męczyć NG pod 8.1 Cię wyręczy:D
Vlad Dracula
01-02-2008, 23:06
@film
E tam, nic nadzwyczajnego :P
Interesująca wypowiedź nooba z supportu...w dodatku spam i wiocha bo takie wypowiedzi często wywołują "falę" takich wypowiedzi...
Taa. Pewnie kumpel świecił ci laserkiem po oczach a ty już tam ufo widziałeś ;]
Kurde pomylilo ci sie z samolotem lub helikopterem.Szukaj dalej
A ja tam minimu 2 razy dziennie widze na tym forum Ufo (czyli dzieci, które dają codziennie linki do KEYLOGERÓW)
Co do botera, poco sie męczyć NG pod 8.1 Cię wyręczy:D
NG<BlackD
Na Ng - 3 miesiące 10h+ dziennie z małymi zyskami 75lv ek, low skills.
Na blackD - 5 tyg. 81+ Ek (obecnie banned ale to przez pisanie głupot xD ). Więc ? :D:baby:
@up
i czym sie jarasz dzieciaku? jestes zwyklym oszustem i do tego tchorzem,
takim sposobem zawsze będziesz nikim na serverze.
co do filmu to nie ma nawet co komentować
pffffffff ale mi to nowość :D
@Co do pana Ok'res
Dobrze robi :D w sumie to dobry sposob na wzbogacenie sie, troche ryzykowny, ale oplacalny :D wbije 100 zrobi anni dhq i inne pierdoły chara opchnie i bedzie mial sporo siana na początek na nowego chara :)
Poza tym, 85% tibiczyków gra TYLKO dla lvla, wiec po co marnować czas na expienie jak elegancki cudotwórczy programik moze zrobic to za ciebie :D
Poza tym, 85% tibiczyków gra TYLKO dla lvla, wiec po co marnować czas na expienie jak elegancki cudotwórczy programik moze zrobic to za ciebie :D
To po co w ogóle grać? Skoro jak sam mówisz głównym sensem gry jest expienie, to gdzie jest sens w tym, żeby coś expiło za gracza? Może w ogóle lepiej nie grać?
Niedługo boty pojawią się nawet na poi dl xd
@ Co do ufo
Na naszej planecie nie ma wiele inteligentnych istot a wy liczycie że są w kosmosie?
Phi...
Niedługo boty pojawią się nawet na poi dl xd
już są, na wrl też
Shadowsong
02-02-2008, 13:04
Co jak co, ale botowanie na serwerach non-pvp jest smieszne, bo ze tak powiem gowno ci tam ten lvl daje :)
Veretheog
02-02-2008, 18:10
Co jak co, ale botowanie na serwerach non-pvp jest smieszne, bo ze tak powiem gowno ci tam ten lvl daje :)
Sama prawda, żeby przynajmniej jakieś areny były, albo na party można byłoby się nawalać to by było coś, a tak to exp i nic więcej.
To po co w ogóle grać? Skoro jak sam mówisz głównym sensem gry jest expienie, to gdzie jest sens w tym, żeby coś expiło za gracza? Może w ogóle lepiej nie grać?
Dlatego ja nie gram :D Bo to nie ma sensu ;)
Veretheog
02-02-2008, 18:25
Czasem sie logne na 4 godziny, ale mimo ekipy nawet 40 osobowej i tak wszystkich ubijam =| ta gra nie ma sensu, ktoś wbija skile 100/100 w kilka ładnych miesięcy a ja w kilka sekund swoim czarem zeruje skile i odstawiam gościa do Eremo, czasem pomaga mi Juggernaut którego opłacam bo zbiera on na hotsa ale nie cieszcie się jemu aolów niebrakuje i gówno dostaniecie.
Czasem sie logne na 4 godziny, ale mimo ekipy nawet 40 osobowej i tak wszystkich ubijam =| ta gra nie ma sensu, ktoś wbija skile 100/100 w kilka ładnych miesięcy a ja w kilka sekund swoim czarem zeruje skile i odstawiam gościa do Eremo, czasem pomaga mi Juggernaut którego opłacam bo zbiera on na hotsa ale nie cieszcie się jemu aolów niebrakuje i gówno dostaniecie.
Co ty tu pierdolisz jebany dzieciaku OTSów? Idź lepiej dalej expic na tych swoich Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach i miej podniete, że masz mpa, bo na rl pewnie tego nigdy nie zdobyłeś/nie masz/nie zdobędziesz.
Veretheog
02-02-2008, 23:48
Co ty tu pierdolisz jebany dzieciaku OTSów? Idź lepiej dalej expic na tych swoich Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach i miej podniete, że masz mpa, bo na rl pewnie tego nigdy nie zdobyłeś/nie masz/nie zdobędziesz.
Nawet mam bakpak mpów, a mam pytanie co do Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach , a właściwie ile on expa daje, bo jak z 200000000 milionów to proszę podaj mi adres ip tego otsa, chętnie bym sobie zagrał bo już mnie nudzi mój otsik na którym żeby wbić 100 lvl trzeba expić godzine, a ja bym chciał mieć taki lvl powiedzmy na miarę smoczucha wielkiego, a na moim serwerze to jakieś 8 godzin grania czyli nieosiągalne dla mnie :<
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.