Pokaż pełną wersje : @elita azury. [pk team]
PlacekZJagodami
28-01-2008, 00:43
Witam!!:)
Przychodzi taki czas w życiu gracza (prawie 4 lata, god blessed me:])
kiedy expienie, wojny, kolejne annihilatory nie przynoszą już tej frajdy co kiedyś. Kilka dni temu wpadłem na pomysł, żeby zorganizować PK Team. Ale nie taki jak znane Wam pk teamy, 20-30 levele z miesięcznym stażem w tibii którzy nie odróżniają platynki od crystala.;) Chodzi mi o zebranie Elity, śmietanki z wielu serverów (chodzi mi o graczy którzy mają doświadczenie,potrafią się bić <w Tibii oczywiście, pvp skills i mean>, mają pacca, chęć, motywację i zapał do gry...)tak koło 100-120 osób, i o robienie w wolnym czasie przemyślanych akcji na hlvli danego servera.(masslogi, rushe na respy, sneaki, nawet ob z gorszymi gildiami.) Chodzi mi nie o 100+ ale 200~ lvl :) Tak więc ile osób miało by chęci i czas żeby w czymś takim brać udział? Moje gg: 12615541. dajcie znać, od razu piszcie jaki lvl i jak długo grasz.
Pozostaje kwestia servera, wiadome że każdy będzie chciał zrobić na swoim własnym, mając tu jakieś noobchary 40-50 lvle no ale aż tak dobrze nie ma ;) trzeba coś ustalić. tak więc proponuje abyście pisali po 3 servery, np. 1)Aldora 2)Iridia 3)Danubia
Uprzedzam pytania, grałem i gram na iridii 90+rp i 130~ ek, od 2 miesięcy jestem retired i pkowałem w słynnym bongo teamie (ostatnio 2x 198ek dead, chcieli wbic 200 przed moim kumplem:( nicki: Sir Slaviax, Imperatorce, niestety nie dobiłem;/) swoim 50~ ed.
Jak będe wiedział coś więcej i miał ekipkę w miare to odezwe sie do was bezpośrednio na gg.
aha, skołuje oczywiście elite z iridii (patrz Arcanium guild.)
//Wodny Spawacz!
POZDRO!!B)B)B)B) :cup::cup::cup:
100 osób to prawie, że 1/4 azury :D , śmiech na sali, 100+osób na monitorze to masakra, nie bedziecie mieli gdzie uciekac w takim tłumie, wyrżną was jak kaczki, nawet 1/4 tego teamu atakowac nie bedzie mogla bo nie bedzie widziala celu, i ruszyc sie nie bedzie mogła
ej naprafde grałeś sto czyciestym palatynem na iriti i zdzedziłeś sto czydziestego eka? <sarkazm>
PlacekZJagodami
28-01-2008, 15:20
100 osób to prawie, że 1/4 azury :D , śmiech na sali, 100+osób na monitorze to masakra, nie bedziecie mieli gdzie uciekac w takim tłumie, wyrżną was jak kaczki, nawet 1/4 tego teamu atakowac nie bedzie mogla bo nie bedzie widziala celu, i ruszyc sie nie bedzie mogła
ej naprafde grałeś sto czyciestym palatynem na iriti i zdzedziłeś sto czydziestego eka? <sarkazm>
zdedzilismy go w 20~ osob 20-50 lvlami, what's ur point ? ;o
I wątpie żeby na jakiejś akcji było 100 osób online, jak będzie nawet 40-45 jak za dawnych czasów w bongo to bedzie zajebiście ; ) I jak jest zgranie to nei ma tłoku, jest gdzie uciekać... :)
AdiZgOlek
28-01-2008, 18:14
Elitą to ja nie jestem :) Ale jakiegoś noobchara do pk mogę zrobić xD
I to na byle jakim serwerze, mi tam obojętnie...
zdedzilismy go w 20~ osob 20-50 lvlami, what's ur point ? ;o
I wątpie żeby na jakiejś akcji było 100 osób online, jak będzie nawet 40-45 jak za dawnych czasów w bongo to bedzie zajebiście ; ) I jak jest zgranie to nei ma tłoku, jest gdzie uciekać... :)
No i nie będzie, w swoim 1 poście napisałeś, że masz doświadczenie w tych sprawach, jak widać go nie masz, skoro liczysz dalej iż być może bedzie więcej niż 50+. Dla h lvl z różnych światów byście byli chlopcami do bicia, zakładająć iż zrobią na was mass loga, taką openke z noob charami. Jeszcze różnica lvli w waszym teamie 20 - 50 lvl, 20 lvl by tylko kłopoty sprawiał, chyba że byłby na paccu, poprostu spowalniałby team.
PlacekZJagodami
29-01-2008, 13:36
No i nie będzie, w swoim 1 poście napisałeś, że masz doświadczenie w tych sprawach, jak widać go nie masz, skoro liczysz dalej iż być może bedzie więcej niż 50+. Dla h lvl z różnych światów byście byli chlopcami do bicia, zakładająć iż zrobią na was mass loga, taką openke z noob charami. Jeszcze różnica lvli w waszym teamie 20 - 50 lvl, 20 lvl by tylko kłopoty sprawiał, chyba że byłby na paccu, poprostu spowalniałby team.
na tych 20 lvlach siedziały zawsze 100+ lvle, i to mało kto z nas miał pacca : ] Wszystkie akcje bongo były na facc area, przylecieli po nas z 20 razy, wybili all tak z 5, z 10 razy jak przylatywali np. na vdl na mostek szedł mwall za jakiegoś 120ek i padał, reszcie się odechciewało nas bić, ja padłem na akcjach bongo raz, ujebał mnie najwyższy ek z iridii po tym jak zabiłem mu rla ;) ale bp i tak do rzeki poszedl więc chuja mu spadło... A raz padłem z głupoty, jak bił mnie 90 master bo zabiłem mu kumpla, minął mi pz i s*******ałem do dp, lajtowo na exurce, w końcu jebnął ue i z full hp mi zjechał 390 gp ; o
to tyle.
Numenorian
29-01-2008, 15:05
na tych 20 lvlach siedziały zawsze 100+ lvle, i to mało kto z nas miał pacca : ] Wszystkie akcje bongo były na facc area, przylecieli po nas z 20 razy, wybili all tak z 5, z 10 razy jak przylatywali np. na vdl na mostek szedł mwall za jakiegoś 120ek i padał, reszcie się odechciewało nas bić, ja padłem na akcjach bongo raz, ujebał mnie najwyższy ek z iridii po tym jak zabiłem mu rla ;) ale bp i tak do rzeki poszedl więc chuja mu spadło... A raz padłem z głupoty, jak bił mnie 90 master bo zabiłem mu kumpla, minął mi pz i s*******ałem do dp, lajtowo na exurce, w końcu jebnął ue i z full hp mi zjechał 390 gp ; o
to tyle.
Dasz podpis?
PlacekZJagodami
29-01-2008, 15:51
Dasz podpis?
pinczlotych
"Byście byli chłopcami do bicia" powiadasz ? No i ... ? Sądzę, że w takim teamie chodzi o to, żeby wbić trochę lvli, najpewniej botująć, zebrać się, iść kogoś zabić i dać loga/paść. Przejmujesz się, że padasz 30 lvlem noob charem ? A ... i zdziwiłbyś się ile taki 20 lvl z dużym teamem zrobić może. ^^' PACC podczas takich akcji się nie przydaje nawet ...
Co do samego pomysłu, myślę, że to może nie wypalić, żeby sd używać zdaje się trzeba mieć 45lvl, mnie nawet botować by się tyle nie chciało. A bez sorców/drutów to nikogo nie zabijecie nawet.
Pozdrawiam ...
PlacekZJagodami
30-01-2008, 11:04
"Byście byli chłopcami do bicia" powiadasz ? No i ... ? Sądzę, że w takim teamie chodzi o to, żeby wbić trochę lvli, najpewniej botująć, zebrać się, iść kogoś zabić i dać loga/paść. Przejmujesz się, że padasz 30 lvlem noob charem ? A ... i zdziwiłbyś się ile taki 20 lvl z dużym teamem zrobić może. ^^' PACC podczas takich akcji się nie przydaje nawet ...
Co do samego pomysłu, myślę, że to może nie wypalić, żeby sd używać zdaje się trzeba mieć 45lvl, mnie nawet botować by się tyle nie chciało. A bez sorców/drutów to nikogo nie zabijecie nawet.
Pozdrawiam ...
1dzien 20 lvl, 2 dzien 30, 3-4dzien 40, 5 recznie wklepac 45... : ) Trzeba tylko wiedzieć jak i gdzie botować;]]]
Koleś ktory zalozyl temat przypuszczam ze 4 lata robil tego 130 ek , i on ma doswiadczenie w pk? o.O koles mi bardzo yavimave przypomina stylem opowiadania swoich histori tibijskich haha ;D
PlacekZJagodami
01-02-2008, 12:21
Koleś ktory zalozyl temat przypuszczam ze 4 lata robil tego 130 ek , i on ma doswiadczenie w pk? o.O koles mi bardzo yavimave przypomina stylem opowiadania swoich histori tibijskich haha ;D
tego ek robiłem rok, wiem że długo, ale nie jestem noliferem jak niektórzy ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.