Pokaż pełną wersje : @elita berylii. [pk team]
PlacekZJagodami
28-01-2008, 00:44
Witam!!:)
Przychodzi taki czas w życiu gracza (prawie 4 lata, god blessed me:])
kiedy expienie, wojny, kolejne annihilatory nie przynoszą już tej frajdy co kiedyś. Kilka dni temu wpadłem na pomysł, żeby zorganizować PK Team. Ale nie taki jak znane Wam pk teamy, 20-30 levele z miesięcznym stażem w tibii którzy nie odróżniają platynki od crystala.;) Chodzi mi o zebranie Elity, śmietanki z wielu serverów (chodzi mi o graczy którzy mają doświadczenie,potrafią się bić <w Tibii oczywiście, pvp skills i mean>, mają pacca, chęć, motywację i zapał do gry...)tak koło 100-120 osób, i o robienie w wolnym czasie przemyślanych akcji na hlvli danego servera.(masslogi, rushe na respy, sneaki, nawet ob z gorszymi gildiami.) Chodzi mi nie o 100+ ale 200~ lvl :) Tak więc ile osób miało by chęci i czas żeby w czymś takim brać udział? Moje gg: 12615541. dajcie znać, od razu piszcie jaki lvl i jak długo grasz.
Pozostaje kwestia servera, wiadome że każdy będzie chciał zrobić na swoim własnym, mając tu jakieś noobchary 40-50 lvle no ale aż tak dobrze nie ma ;) trzeba coś ustalić. tak więc proponuje abyście pisali po 3 servery, np. 1)Aldora 2)Iridia 3)Danubia
Uprzedzam pytania, grałem i gram na iridii 90+rp i 130~ ek, od 2 miesięcy jestem retired i pkowałem w słynnym bongo teamie (ostatnio 2x 198ek dead, chcieli wbic 200 przed moim kumplem:( nicki: Sir Slaviax, Imperatorce, niestety nie dobiłem;/) swoim 50~ ed.
Jak będe wiedział coś więcej i miał ekipkę w miare to odezwe sie do was bezpośrednio na gg.
aha, skołuje oczywiście elite z iridii (patrz Arcanium guild.)
//Wodny Spawacz!
POZDRO!!B)B)B)B) :cup::cup::cup:
wez mi powiedz ile razy dzisiaj biles glowa o sciane?
jaki jest sens robienia PA na servie tylko dla wlasnej zabawy? licz sie z innymi , oni to tez gracze :confused: chyba....
walczyc ze slabszymi gildiami , ej to moze odrazu wbijemy 4x 100lvl na jakis resp goblinow i zabijemy 15 lvl co?
PlacekZJagodami
29-01-2008, 00:06
wez mi powiedz ile razy dzisiaj biles glowa o sciane?
jaki jest sens robienia PA na servie tylko dla wlasnej zabawy? licz sie z innymi , oni to tez gracze :confused: chyba....
walczyc ze slabszymi gildiami , ej to moze odrazu wbijemy 4x 100lvl na jakis resp goblinow i zabijemy 15 lvl co?
wiesz co jest co najmniej kilka setek graczy którczy chętnie w zamian za PA na własnych światach zrobili to samo gdzie indziej... Np mnie w*****ają Szwedzi, i takowych blondasków mam zamiar tu bić ; )
Your's truly,
Wodny
wiesz co jest co najmniej kilka setek graczy którczy chętnie w zamian za PA na własnych światach zrobili to samo gdzie indziej... Np mnie w*****ają Szwedzi, i takowych blondasków mam zamiar tu bić ; )
Your's truly,
Wodny
haha wpier*& cie szwedzi? dlaczego bo sa lepsi od Ciebie? ZAL mi takich ludzi ktorzy ocneiaja OGOLEM a nie po osobach , to ze kilku szwedow zaszlo Ci za skore nie oznacza ze wszyscy sa tacy jak Ci co cie gnebili.
zal mi ciebie elo
PlacekZJagodami
29-01-2008, 11:09
haha wpier*& cie szwedzi? dlaczego bo sa lepsi od Ciebie? ZAL mi takich ludzi ktorzy ocneiaja OGOLEM a nie po osobach , to ze kilku szwedow zaszlo Ci za skore nie oznacza ze wszyscy sa tacy jak Ci co cie gnebili.
zal mi ciebie elo
kolejny z typu "wiem wszystko mówie Ci s*******aj"... Jak wiesz gówno to się nie odzywaj.. Co z tego że nie bierzesz udziału w wojnie, expisz sobie normalnie na vdl, przybiega po Ciebie 30 (nie przesadzam) Szwedków all 150~lv, udupcają Cię i cieszą mordę robiąc tematy na forum tibia.com... to jest dopiero żal ; ) Nie mówię że wszyscy szwedzi są baaad, na naszym servie jest to ~50%... Mało tego, Szwedzi z Arc to moje dobre ziomki, 2 nawet może do Polski przyjedzie na meeting :) Źle się wyraziłem, mówiąc o OGÓLE, chodziło mi o OGÓŁ TYCH ZŁYCH. baj
uogólnianie na temat narodowosci jest tak glupie i prostackie ze ciezko mi sie nie zasmiac , omg co komu przeszkadza narodowosc? mozna powiedziec ze mnie zabilo 30 szwedow i oni sa glupi dlatego(cos w tym stylu) ale blagaaaaaam nie mowcie ze dlatego caly narod jest zly
taka zawisc i postrzeganie swiata jest zalosne
btw. plx no spam
ps. znajdz se otsa , tam takich rozumieja
PlacekZJagodami
29-01-2008, 19:17
uogólnianie na temat narodowosci jest tak glupie i prostackie ze ciezko mi sie nie zasmiac , omg co komu przeszkadza narodowosc? mozna powiedziec ze mnie zabilo 30 szwedow i oni sa glupi dlatego(cos w tym stylu) ale blagaaaaaam nie mowcie ze dlatego caly narod jest zly
taka zawisc i postrzeganie swiata jest zalosne
btw. plx no spam
ps. znajdz se otsa , tam takich rozumieja
tu też mnie rozumieją, nie wszyscy, aczkolwiek sądząc po zainteresowaniu i nowych wiadomościach na gg i pw, jest ich trochę.. A ja rasistą nie jestem, aczkolwiek niektórze ze mnie takiego chcą zrobić. przykładowa rozmowa:
pl [xx] : Why u killed me? What was the reason?
swe [xxx] : ur pl ;]
pl [xx] : and?
swe [xxx] : lol, that is reason. bb
roX a wy się nie czepiajcie, coś wam się w random pk nie podona, wasz problem. A to że to nie będzie typowe pk nupków z pod carlin na 17 sorcu tylko kilkunastu 60 na 200~ to inna kwestia...
Mat_erialista
30-01-2008, 11:51
Rev'ico
Najbardziej żal to Ciebie.. Za bardzo wkręciłeś się w tibie i chorych szwedów :)
Ci z którymi gadasz tacy są ... tibia , tibia , tibia , nie wiesz jak w szwecji na prawdę jacy są ludzie hahah idz kamieniami porzucaj i krzycz że sd leci :)
Sai...
Dobrze że na nonpvp się przeniosłeś bo tam się tylko nadajesz..
Autor tematu
Pierwszy twój post , myślałem że sensowny...
Drugi i reszta sprowadzają cię do poziomu downa..
Zresztą po co 60 osób na 200lv ? ? ?
Wystarczy 20 osób 50lvle i 200lvl śpi.. więc dla mnie też jesteś noobem i to co napisałeś o swoich lvlach także jest bajkąąą...
PlacekZJagodami
30-01-2008, 23:24
Rev'ico
Najbardziej żal to Ciebie.. Za bardzo wkręciłeś się w tibie i chorych szwedów :)
Ci z którymi gadasz tacy są ... tibia , tibia , tibia , nie wiesz jak w szwecji na prawdę jacy są ludzie hahah idz kamieniami porzucaj i krzycz że sd leci :)
Sai...
Dobrze że na nonpvp się przeniosłeś bo tam się tylko nadajesz..
Autor tematu
Pierwszy twój post , myślałem że sensowny...
Drugi i reszta sprowadzają cię do poziomu downa..
Zresztą po co 60 osób na 200lv ? ? ?
Wystarczy 20 osób 50lvle i 200lvl śpi.. więc dla mnie też jesteś noobem i to co napisałeś o swoich lvlach także jest bajkąąą...
po to mi 60 osób, żeby co kilka dni można było robić akcje, a nie np raz w miesiącu bo akurat wszyscy mają czas.. Dajmy na to że z całego teamu w dzień powszedni na taką akcje wybierze się 20 osób, i będzie lajtowo... Wątpie żeby jednego dnia udało się zebrać więcej niż 30 osób ;o A co do autora powyższych postów, przyznam wam rację w jednym, nie można oceniać ludzi po narodowości, i próbuje tego nie robić, a kiedy już mi się zdarzy to żałuję.. Aczkolwiek na Iridii trudno jest praktykować taką idee widząć że 85% z naszych kolegów z północy to PA... Zostaję to 15%, oni są na prawdę chillowi... Pozatym zrozumcie, bardzo trudno jest się Polakowi ze Szwedem dogadać, a nie dlatego że Polak nie chcę, tylko że Szwed nie chcę...
Mat_erialista
31-01-2008, 03:36
Nawet jak napiszesz największa rację a będziesz używał polak..szwed.. to będę cię krytykował..
W tibii nie ma polak , szwed , rusek..
W tibii jest character , jego name ewentualnie gildia ;]
Niedługo zaczniesz pisać że nie wyjedziesz nigdy za granicę bo zrobią na tobie "pa" w rl :D:D
nie szwed nie chce tylko polak po angielsku nie umie :P
PlacekZJagodami
01-02-2008, 12:23
nie szwed nie chce tylko polak po angielsku nie umie :P
niektórzy potrafią, przynajmniej w takim stopniu żeby się dogadać...
rakus , takie pytanie , kiedy kolejny ban na konto tibia.pl? xdd
tekst o kamieniach jest juz stary , wymyslilbys cos nowego.
good luck na berylii :*
@placek~ widac ze rownierz ty mnie zle zrozumiales xd
osoba ktora pisze (jak juz sam wspomniales) "ur pl" w odpowiedzi na pytanie o powod jest rasista ale generalizowanie ze kazda osoba z jego kraju jest z tego powodu rasista jest przesadne
ps. pewnie nie znasz tej historii ale dla osob z berylii , pamietacie moze jak arma krzyczal ze hunci polakow? xdd
ps2. rakus naucz sie pisac po polsku
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.