Pokaż pełną wersje : @elita elysi. [pk team]
PlacekZJagodami
28-01-2008, 00:45
Witam!!:)
Przychodzi taki czas w życiu gracza (prawie 4 lata, god blessed me:])
kiedy expienie, wojny, kolejne annihilatory nie przynoszą już tej frajdy co kiedyś. Kilka dni temu wpadłem na pomysł, żeby zorganizować PK Team. Ale nie taki jak znane Wam pk teamy, 20-30 levele z miesięcznym stażem w tibii którzy nie odróżniają platynki od crystala.;) Chodzi mi o zebranie Elity, śmietanki z wielu serverów (chodzi mi o graczy którzy mają doświadczenie,potrafią się bić <w Tibii oczywiście, pvp skills i mean>, mają pacca, chęć, motywację i zapał do gry...)tak koło 100-120 osób, i o robienie w wolnym czasie przemyślanych akcji na hlvli danego servera.(masslogi, rushe na respy, sneaki, nawet ob z gorszymi gildiami.) Chodzi mi nie o 100+ ale 200~ lvl :) Tak więc ile osób miało by chęci i czas żeby w czymś takim brać udział? Moje gg: 12615541. dajcie znać, od razu piszcie jaki lvl i jak długo grasz.
Pozostaje kwestia servera, wiadome że każdy będzie chciał zrobić na swoim własnym, mając tu jakieś noobchary 40-50 lvle no ale aż tak dobrze nie ma ;) trzeba coś ustalić. tak więc proponuje abyście pisali po 3 servery, np. 1)Aldora 2)Iridia 3)Danubia
Uprzedzam pytania, grałem i gram na iridii 90+rp i 130~ ek, od 2 miesięcy jestem retired i pkowałem w słynnym bongo teamie (ostatnio 2x 198ek dead, chcieli wbic 200 przed moim kumplem:( nicki: Sir Slaviax, Imperatorce, niestety nie dobiłem;/) swoim 50~ ed.
Jak będe wiedział coś więcej i miał ekipkę w miare to odezwe sie do was bezpośrednio na gg.
aha, skołuje oczywiście elite z iridii (patrz Arcanium guild.)
//Wodny Spawacz!
POZDRO!!B)B)B)B) :cup::cup::cup:
LaresCotton
28-01-2008, 01:42
good luck mens
pogromcar
28-01-2008, 09:19
Chciałbym ostro pkować ale mam słaby lvl i skile mam chara tylko na jednym świecie, z 20lvl może bym wbił jakbym zaczął grac na jakimś innym świecie, jak już świat będzie ustalony to powiedzcie
PlacekZJagodami
28-01-2008, 15:24
Chciałbym ostro pkować ale mam słaby lvl i skile mam chara tylko na jednym świecie, z 20lvl może bym wbił jakbym zaczął grac na jakimś innym świecie, jak już świat będzie ustalony to powiedzcie
20 lvl r u kiddin' ? ;o
pogromcar
28-01-2008, 16:22
plz translat me in to polish
te anahilatory i te 198 lvl to na jakim ots?
podkarpacki??
www.zal.pl
PlacekZJagodami
29-01-2008, 00:09
te anahilatory i te 198 lvl to na jakim ots?
podkarpacki??
www.zal.pl
lame, jak mam ci te anni udowodnić? ;o A te 198 sam sobie sprawdź;
Sir Slaviax
Jan 18 2008, 02:36:26 CETKilled at Level 198 by Diego de Sorrcerer
Imperatorce
Jan 22 2008, 22:27:30 CETKilled at Level 198 by Anumrati and by Diego de Sorrcerer
belive me now?
Pyro Aris
29-01-2008, 15:21
gaworisz po polski ?
PlacekZJagodami
29-01-2008, 15:52
gaworisz po polski ?
gaworisz tak
Pyro Aris
29-01-2008, 17:19
jo myslom ,ze nie
PlacekZJagodami
29-01-2008, 19:18
jo myslom ,ze nie
a bo gupi <znaki>
Pyro Aris
29-01-2008, 20:11
a hoj ci w dope
LaresCotton
30-01-2008, 19:24
"co to kurwa chat jakis ?"
Pyro Aris
30-01-2008, 19:44
"co to kurwa chat jakis ?"
a co kurwa nie ?
a co kurwa nie ?
to co kurwa ja tez chce popierdolic troche
LaresCotton
30-01-2008, 23:23
a co kurwa nie ?
cytowalem ciebie z innego posta
PlacekZJagodami
30-01-2008, 23:25
a hoj ci w dope
pliska nie
Pyro Aris
31-01-2008, 00:27
to co kurwa ja tez chce popierdolic troche
to popierdol z nami
kurwa placekzjagodami chyba we wszystkich tematach "elita servera" czy huj wi co reakcja jest jednakowa - albo asudhUAHUSHUdhusudHDUHau, albo pro gejmerzy na 30 lvlach cha sie "zaciągnąć"
gudlak nie ma co masz sile przekonywania
pogromcar
31-01-2008, 22:04
nom placek będziesz miał ostry team z mną prawie że na czele damy rade tym 200lvlom i bedzie git huehe
widzialem przed sec filmik z tego stodziewiedzeisiategoósmego lvla, i powiem tyle - zal
15:03 Glowka [10]: BORZE
15:10 Elaine [25]: troche mi go rzal
15:10 Elaine [25]: AHAH A DZISIAJ NA AWINDISIE ZYCZYLEM MU "GO GO TO 200"
kilka osób poprostu wystrzelał z exori gran, po akcji z 10 osób latało z red hp wołając: food plax food plz
lezalem ze smiechu, tihwd kładzie to całe bongo na łopatki
Tys chyba za duzo kreskowek ogladal
elita elysi o kurwa mac
hasasuhahusausahuauhshuauhshuahushuasuahsaus
lezalem ze smiechu, tihwd kładzie to całe bongo na łopatki
lol
a tihwd co potrafi wcisnac hotkeya na jakis sygnal na vencie??? tez marne pvp maja, bo nie pokazali ANI JEDNEJ akcji na ktorych bylo by cos ciekawego i godnego ogladania. Dla mnie to jest wiara (czyt. w chuj duza ekipa) ktora wali masslogi i wciska hoty.
A Siejnik cale zycie offensive statment w stosunku do tihwd :(
Panowie to nie wyscigi,oralismy tych samych.
lol
a tihwd co potrafi wcisnac hotkeya na jakis sygnal na vencie??? tez marne pvp maja, bo nie pokazali ANI JEDNEJ akcji na ktorych bylo by cos ciekawego i godnego ogladania. Dla mnie to jest wiara (czyt. w chuj duza ekipa) ktora wali masslogi i wciska hoty.
tihwd przynajmniej (chyba ;p ) nie angażowało do trapa wszystkich 8 lvlow z pod ab dp jak to na bongo widać
Pyro Aris
26-02-2008, 22:57
lol
zazdroscisz im ,bo przez dlugo czas byli w ich cieniu
LaresCotton
27-02-2008, 08:14
nikt nikomu nie zazdrosci, takie mamy(mam) zdanie po prostu bo taka jest prawda, niejedna osoba z fl przyznala ze w tihwd 95% to same nooby wciskajace hotkey. piter, taki mamy(mam) stosunek, bo wiekszosc z was nie zasluguje na szacunek, skoro odwraca sie plecami po tym jak kiedys wam pomoglismy. slyszalem ze to wplywy elaro, czego tez nie rozumiem, bo sam przyznal ze latal kiedys za nami z jezykiem na wierzchu i podniecal sie kazda akcja. jaka teraz wdziecznosc okazuje? ;( nie ze zrobilo mi szkode wpadanie fl/tihwd bo chuj na to klade, ale jednak gest to gest ; )
Nikt nie powiedzial ze tihwd to byly same progammery,owszem sam nieraz darlem morde na Elaro ze bierze te wszystkie nooby nie ogarniajace nic. Kazdy wiedzial ze w teamie jest duzo noobow, ale potrzeba bylo pare osob do combo.
A co do tego co pokazalismy a czego nie,wielu camow poprostu nie ma, a udalo nam sie wygrac 1 open battle tihwd vs wri & Teddies pod thais przy cyclopolis 2:0 padl wtedy Ekz De i jakis noob z Teddies co sie exura leczyl. Nie tylko masslogowalismy ,wpadalismy tez po ludzi na spawny,co jest troszke trudniejsze niz to wciskanie hotkeya. Ganianie sie po dlair lub ofie z hlvlami tez nie byle latwe,zwlaszcza kiedy masz low lvl i taki orc warlord Cie poprostu niszczy.
ps. ja plecami sie do nikogo nie odwrocilem, a ze koledzy z FL tak robia, tak maja to we krwi, bo mialem okazje sie przekonac ;)
Pyro Aris
27-02-2008, 17:29
Ganianie sie po dlair lub ofie z hlvlami tez nie byle latwe,zwlaszcza kiedy masz low lvl i taki orc warlord Cie poprostu niszczy.
tylu was tam bylo ,ze warlord padlby w 2 sekundy ,nawet zebyscie z fista bili
ps. ja plecami sie do nikogo nie odwrocilem, a ze koledzy z FL tak robia, tak maja to we krwi, bo mialem okazje sie przekonac ;)
Fl się odwróciło bo musi teraz walczyć o miejsce przy korycie :)
I po co im ta Elysia gdzie zawsze beda nikim :) Ani jednej normalnej wojny, na servie same parodie wojen. Pamietam tylko 1 prawdziwa wojne z udzialem Noctum. Reszta te gipo nie gipo,smiech na sali. A cala przyjemnosc grania na pvp servie to wars.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.