PDA

Pokaż pełną wersje : @obisidia inhabi. [pk team]

PlacekZJagodami
28-01-2008, 00:54
Witam!!:)

Przychodzi taki czas w życiu gracza (prawie 4 lata, god blessed me:])
kiedy expienie, wojny, kolejne annihilatory nie przynoszą już tej frajdy co kiedyś. Kilka dni temu wpadłem na pomysł, żeby zorganizować PK Team. Ale nie taki jak znane Wam pk teamy, 20-30 levele z miesięcznym stażem w tibii którzy nie odróżniają platynki od crystala.;) Chodzi mi o zebranie Elity, śmietanki z wielu serverów (chodzi mi o graczy którzy mają doświadczenie,potrafią się bić <w Tibii oczywiście, pvp skills i mean>, mają pacca, chęć, motywację i zapał do gry...)tak koło 100-120 osób, i o robienie w wolnym czasie przemyślanych akcji na hlvli danego servera.(masslogi, rushe na respy, sneaki, nawet ob z gorszymi gildiami.) Chodzi mi nie o 100+ ale 200~ lvl :) Tak więc ile osób miało by chęci i czas żeby w czymś takim brać udział? Moje gg: 12615541. dajcie znać, od razu piszcie jaki lvl i jak długo grasz.

Pozostaje kwestia servera, wiadome że każdy będzie chciał zrobić na swoim własnym, mając tu jakieś noobchary 40-50 lvle no ale aż tak dobrze nie ma ;) trzeba coś ustalić. tak więc proponuje abyście pisali po 3 servery, np. 1)Aldora 2)Iridia 3)Danubia

Uprzedzam pytania, grałem i gram na iridii 90+rp i 130~ ek, od 2 miesięcy jestem retired i pkowałem w słynnym bongo teamie (ostatnio 2x 198ek dead, chcieli wbic 200 przed moim kumplem:( nicki: Sir Slaviax, Imperatorce, niestety nie dobiłem;/) swoim 50~ ed.

Jak będe wiedział coś więcej i miał ekipkę w miare to odezwe sie do was bezpośrednio na gg.

aha, skołuje oczywiście elite z iridii (patrz Arcanium guild.)

//Wodny Spawacz!

POZDRO!!B)B)B)B) :cup::cup::cup:

Slayer-Nuddle
28-01-2008, 08:54
Ja nie dupcze ale lamus xD Czlowieku w zyciu ci sie to nie uda. Wiesz dlaczego? Za bardzo sie angazujesz i za bardzo leniwi sa ludzie zeby ci pomagac.

Ptak~
28-01-2008, 10:33
poza tym w pkowaniu cala przyjemnosc, zeby pkowac z kumplami albo przynajmniej ludzmi ktorych sie zna, a nie jakis random, pińcet osob. tylko w jak najmniej osob zdzialac jak najwiecej ;)

PlacekZJagodami
28-01-2008, 16:54
Ja nie dupcze ale lamus xD Czlowieku w zyciu ci sie to nie uda. Wiesz dlaczego? Za bardzo sie angazujesz i za bardzo leniwi sa ludzie zeby ci pomagac.

tak sobie do mamy możesz mówić i to jak ci na to pozwoli ;) Angazuje się?? Chyba kpisz, jak nie bedzie chociaz 50 osob chetnych to pier*ole cały projekt.. A ludzie nie są tacy leniwi żeby nie ustawić na kilka dni bota na larvach ; )

a już jest 20+ osób, a to dopiero 2gi dzień... I to nie jakieś tam nuubki tylko m.i. 110 ms ze stażem jeśli chodzi i wojny, 117ek, 120rp z Furory, 90 rp z Obsidii... i lud z mojego serva ;o Więc jak gówno wiesz to stfu babe...

Slayer-Nuddle
28-01-2008, 22:47
Made my day xD

S*******aj z tad bo cie zparalizuje.

PlacekZJagodami
29-01-2008, 00:20
Made my day xD

S*******aj z tad bo cie zparalizuje.

walne exure i walne cie z esda. i dedaczysz lamo! ; o tak samo śmieszne jak Twój post ;]

Slayer-Nuddle
29-01-2008, 11:50
Nikt sie nie smieje oprocz ciebie "Mastach evul madafaka pefałpe". Idz ze sobie na otsie poklep trolle bo to ci najlepiej wychodzi:baby::baby::baby:

PlacekZJagodami
29-01-2008, 12:23
Nikt sie nie smieje oprocz ciebie "Mastach evul madafaka pefałpe". Idz ze sobie na otsie poklep trolle bo to ci najlepiej wychodzi:baby::baby::baby:

don't waste my time and forum space ; o nie no trolli nie bije bo nie masz ruszczki chociaz majonc 29 lew to jusz powinna byc co -.-'

Slayer-Nuddle
29-01-2008, 13:55
Przez ciebie nie lubie juz plackow z jagodami :(:(;(

A tak by the way:

WY*******AJ

PlacekZJagodami
29-01-2008, 15:54
Przez ciebie nie lubie juz plackow z jagodami :(:(;(

A tak by the way:

WY*******AJ

wygrywaj?? kyky.. a ty wy*******aj ;]

Thavenix
29-01-2008, 16:36
don't waste my time and forum space ; o nie no trolli nie bije bo nie masz ruszczki chociaz majonc 29 lew to jusz powinna byc co -.-'

to co, ze ma 29 level? tak sie srasz tym projektem, zachowujesz sie jak prawiczek przed swoim pierwszym razem,ze mam wrazenie ze nigdy nie osiagnales nic swoja postacią, wiec chcesz zablysnać jako evul pogromca hlvli z servow z banda przypadkowych ludzi.

jak juz ktos wczesniej pisal, 6,7mio osobowy team, ventrilo, kazdy kazdego zna, wtedy to jest atmosfera z pekando i wtedy czerpiesz prawdziwa przyjemnosc z zabijania ;)

btw

wy*******aj x/

Pyro Aris
29-01-2008, 17:23
wy*******aj elo

Matov1
29-01-2008, 18:10
wy*******aj kutasie z Obsidii ;D

Slayer-Nuddle
29-01-2008, 18:38
Wy*******aj po raz drugi

NyGuS19
29-01-2008, 19:04
Dzieci znacie tylko to jedno slowo? mama was jego uczyla po urodzeniu czy co ze tak spamujecie?... Bluzgaj sobie na podworku a tu zachowaj kulture jesli wogole ja posiadasz.

PlacekZJagodami
29-01-2008, 19:29
Dzieci znacie tylko to jedno slowo? mama was jego uczyla po urodzeniu czy co ze tak spamujecie?... Bluzgaj sobie na podworku a tu zachowaj kulture jesli wogole ja posiadasz.

dzieci... :(

Pyro Aris
29-01-2008, 20:12
to ile juz osob zdedziliscie ?!!111?!

Thavenix
29-01-2008, 20:13

w ogóle* (hehheHEHE)

Don'Pussy
07-02-2008, 18:36
No... Nagadales się?
TO WY*******AM MYSTER BUDOWNICZY TIMUF!

_LordMitt_
16-03-2008, 18:03
ja chce do pk team :D