zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa wojna... znowu... :)

Igrexou
28-01-2008, 01:34
Wczoraj zaczęła się nowa wojna.

Pathfinders + Kilku Rexis postanowili rozpocząć nową wojnę przeciwko Rexis.

Powstała w ten sposób gildia Surprise, która ma na celu pokonanie słynnego Rexis.

Co pokaże czas to się dopiero okaże :)

Życzcie szczęścia nam, tzn. Surprise :)

Mydlarz
28-01-2008, 03:00
Z czasem się przekonamy co z tego będzie:))

Good Luck.:)

Dazah
29-01-2008, 01:06
no był ob na ank, miliony noobów, wynik nie jasny, nie wiadomo których helpersów powinno się liczyć a których nie ;p ale było gdzieś koło 5-4, 4-4. Gl ;]

Igrexou
29-01-2008, 01:29
damy rade... :D następnym razem Surprise wygra ^^

elton_
29-01-2008, 13:03
Nutty ma szanse się odegrać na swifcie :) Mam nadzieje, że więcej osób się ogarnie, w szczególności tych, którzy obiecywali już dawno pomóc. Zauważyłem również, że Ci którzy odeszli z rexów mają honor.

GL

prezesvsc
29-01-2008, 20:07
adwa darion do boju prowadz Surprise do zwyciestwa zeby zylo nam sie lepiej

$moq
29-01-2008, 20:08
5-5
Arterossy Oddina:
Jan 29 2008, 16:15:46 CET Killed at Level 157 by Pher Zen

elton_
29-01-2008, 22:46
adwa darion do boju prowadz Surprise do zwyciestwa zeby zylo nam sie lepiej

adwa, nie komanderuje , tylko uczestniczy w sneak/ob etc.
a wynik tych działań jest dziełem całego teamu, a nie jednej osoby.

filobossek2
30-01-2008, 09:25
For freedom ! :D

Igrexou
30-01-2008, 15:48
oho Zunri wrócił :D bedzie fajnie ;)

Kraken999
31-01-2008, 11:36
Cala Askara powinna sie zlaczyc jezeli chce spokoju. Ale noobki boja sie o swoje chary zeby ich nie stracic po rocznym graniu. Wola sie podlizywac i padac od rexow niz z nimi walczyc. Polacy wlasnie tacy sa;/;/
Hail Surprise and Coma!!!B)

Xavierek
31-01-2008, 21:42
Pewnie rexy stwierdziły że to może być poważniejszy konfilikt niż ten z pokemonami , i że już nie będzie szło tak lekko.

A wtedy zaspamowali Zunriemu , Blz blz Zunri , help us or !; no i zunri aktywował pacca , teraz Pewnie już ma jakąś genialną strategie , jak roz^&* przeciwnika . Wiec tylko czekać aż Rexy zrobią jakiś mass owned. ...:PP

Zunri To przecież pro pvp Commander .. itp....

Kraken999
31-01-2008, 23:17
Zobaczymy jak to bedzie... Moze Zunri stracil swoje zdolnosci strategiczne;) Ale i tak pewnie Reexy wygraja, bo jesli beda do tylu z fragami to dolaczy do wojny hurricane druga najlepsza gildia na askarze i bedzie wtedy masakra. Rexis ma w swojej gildi najpotezniejszego druta i knighta wiec i tak mamy przejebane.

elton_
31-01-2008, 23:29
@up

1/haha knight? teraz ani nie podbiegnie taki 200 ek do 5+ magów, bo będzie się bał...

2/ rexy mają w ciul kasy, i to jest właśnie problem, bless/aol dla nich to nic, kasy gildiowej+swojej mają tyle, że głowa mała. Ewentualnie dokupią na allegro/ebay :D hehe.

rapco
01-02-2008, 00:14
Cala Askara powinna sie zlaczyc jezeli chce spokoju. Ale noobki boja sie o swoje chary zeby ich nie stracic po rocznym graniu. Wola sie podlizywac i padac od rexow niz z nimi walczyc. Polacy wlasnie tacy sa;/;/
Hail Surprise and Coma!!!B)

wogole nie myslisz przyszlosciowo... jakby surprise wygralo to na askarze tylko chlew by sie zrobil, swift wszystko dobrze ogarnia i nikt tak dobrze nie bedzie rzadzic na askarze jak on, a juz napenwo nie gildia abuserow i random pkerow dlatego nie wszyscy chca pomagac surprise

Uriel-san
01-02-2008, 01:02
Nie jestesmy zadnymi PA czy tez random PK, wiec prosze Cie, nie obrazaj nas... Pozatym slysze co chwile "Zunri to, Zunri tamto" bla bla bla ^^. Chlew mowisz ? Kazdy ma prawo do swojego zdania, ale zaufaj mi, bylo by lepiej i to o wiele. Najbardziej mi zal tych co biegaja jak pudelki ahh =/. Zobaczymy co czas przyniesie :)

Btw. Hurricane to nie 2 najlepsza gildia na servie B)

elton_
01-02-2008, 11:01
Napewno gildiami nie bedą dołączać do wojny, tylko pojedyńczymi osobami.

rapco
01-02-2008, 11:06
Nie jestesmy zadnymi PA czy tez random PK, wiec prosze Cie, nie obrazaj nas... Pozatym slysze co chwile "Zunri to, Zunri tamto" bla bla bla ^^. Chlew mowisz ? Kazdy ma prawo do swojego zdania, ale zaufaj mi, bylo by lepiej i to o wiele. Najbardziej mi zal tych co biegaja jak pudelki ahh =/. Zobaczymy co czas przyniesie :)

Btw. Hurricane to nie 2 najlepsza gildia na servie B)

wyrzuciliscie mi guild membera z respa to jak to sie nazywa jak nie pa ? :)

a random pk jest quaits djurico djeltra etc

a co do hurricane to 2/3 sa retired i jakby polowa do war doszla to byloby to max

Oris Palladyn
01-02-2008, 12:22
Ja tam nie uwazam,ze Hurricane jest druga najlepsza gildia :o a co do war to nie wiem jak bedzie i kiedy byloby lepiej. Na poczatku bylo dobrze, ale Rexis zaczelo sobie randomic i wojna wybuchla, teraz to sam nie wiem :p ale i tak Rexy maja taka przewaga ze maja od zaje&&&& kasy a Surprise raczej nie. Aczkolwiek sadze, ze Surprise ma duze szanse bo ma duzo magow, a to jest wazne. Zobaczymy co bedzie B)

Igrexou
01-02-2008, 13:04
Najebiemy ich...I chuj ;d

elton_
01-02-2008, 13:06
repco, Nie zauważyłeś, że pare z osób odeszło by walczyć przeciwko nim? Przypadkiem bajaxe nie podpierdolił kolesiowi 400 k, jako payment za poi ostatnio? Rexy wyrzucają jak chcą z respów...

co do hurricane? Są to pewnie te 2/3 bez doświadczenia ( nie widzialem ich na żadnych ob na askarze) które nie chciałyby walczyć. Mam wymienic już pare nicków, które na 100 % by nie walczyły przeciwko surprise?

co do djurico, djurico i djeltra się dziwisz im? Zrokowali Kartisa, i raczej nie mają szans się wypłacić, bo zrobią ich w chu*a jak Nuttiego, bądz nie mają kasy na to. Byś nie pkował jak oni, wiedząc z góry, że char jest stracony na tym świecie?

Bourne
01-02-2008, 13:10
Wlasnie quzwa najebiemy im i juz!

Jak by Szwedzi zaczeli jeszcze pomagac to bylo by pieknie.
Chodzi mi o Dana E~, Sain Onixa, Fraziusa itp.

Ale i tak wygramy!

Kochac Mnie i Legiony Polskie!"!"!

elton_
01-02-2008, 13:24
żeby włączył się pełny skład poke ;D bez tych co tam się wypłacili

Znając rexis, wjebią spy'a... Inaczej nie potrafią grać.

Kraken999
01-02-2008, 18:30
Macie racje moze hurricane nie sa tacy dobzi:P No i rexis ma pelno kasy, ale jesli rexis napisze do jakiegos neutralnego kolesia czy by chcial wejsc do gildi napewno sie zgodzi!! Ich by moglo byc pelno tylko niechca miec za duzo ludzi w gildii bo z kim by sie bili.

Szacunek dla tych co wyszly z rexis i dla walczacych z nimi nie lubie rexow i tyle. Oni najwieksze Pa robia na tym swiecie nawet na kopalni nie mozna sobie poexpic bo zaraz Ci wpadnie ktos z nich a do POI szkoda gadac

rapco
01-02-2008, 23:40
tyle ze ci co wyszli tez robili takie same pa tyle ze teraz jakby wygrlai nie byloby swifta ktory by jako tako ogarnial

elton_
01-02-2008, 23:41
swift ogarniał payementy co najwyżej :D

Kraken999
02-02-2008, 11:32
hah swift sie nadaje do grabienia wody:D:D Jak by swift wszystko ogarnial to na askarze by wogule nie bylo PA. A jest tak: Że sobie expisz na kopalni i wchodzi Ci np. taki Hurek i on mowi ze tu hunci a ty zeby nie pasc to wychodzisz z kopy, pozniej patrzysz a tu jakis jego kumpel expi!! Czy to jest sprawiedliwosc??? I swift wszystko ogarnia?? Rexy wszystko robia by pomagac swoim kumplom i by Ci przeszkodzic w expieniu!!

A i moze Rexy nie pkuja swoimi real Charami tylko maja noob chary ktorymi pkuja. Takich pkowcow zabijesz to jestes na czarnej liscie rexow. I masz pewnosc ze niedlugo padnieszB) Ale mam nadzieje ze niedlugo skonczy sie panowanie przez rexow na askarze!!

Bourne
02-02-2008, 14:24
Hail Legiony Polskie!
Hail Legiony Polskie!
Hail Legiony Polskie!
Hail Legiony Polskie!
Hail Legiony Polskie!

rapco
02-02-2008, 15:28
hah swift sie nadaje do grabienia wody:D:D Jak by swift wszystko ogarnial to na askarze by wogule nie bylo PA. A jest tak: Że sobie expisz na kopalni i wchodzi Ci np. taki Hurek i on mowi ze tu hunci a ty zeby nie pasc to wychodzisz z kopy, pozniej patrzysz a tu jakis jego kumpel expi!! Czy to jest sprawiedliwosc??? I swift wszystko ogarnia?? Rexy wszystko robia by pomagac swoim kumplom i by Ci przeszkodzic w expieniu!!

A i moze Rexy nie pkuja swoimi real Charami tylko maja noob chary ktorymi pkuja. Takich pkowcow zabijesz to jestes na czarnej liscie rexow. I masz pewnosc ze niedlugo padnieszB) Ale mam nadzieje ze niedlugo skonczy sie panowanie przez rexow na askarze!!

chyba mowimy o innych servach bo chyba pa nie widzieliscie powinniscie sobie na thori pograc jakby rexis mialo robic pa to by wpadli po was za nic kazali placic bohy bno padniecie a i tak potem by ubili i a zajkis czas znowu to samo a takie rzeczy na askarze sie nie dzieja

can_dy
02-02-2008, 15:49
Jeżeli chodzi o moją gildię, to chciałabym tylko dodać, iż jesteśmy neutralni. Chociaż, ostatnio Suprise "trochę" przegieli zabijając mojego membersa noob charami, ale mam nadzieję, że uda się nam rozwiązać tą sprawę polubownie.

elton_
02-02-2008, 16:48
chyba mowimy o innych servach bo chyba pa nie widzieliscie powinniscie sobie na thori pograc jakby rexis mialo robic pa to by wpadli po was za nic kazali placic bohy bno padniecie a i tak potem by ubili i a zajkis czas znowu to samo a takie rzeczy na askarze sie nie dzieja

haah a co oni noob charami robią ? chyba specjalnie nimi Pa robią, żeby nikt nie mówił iż to oni ... a kto paymenty z poi kradnie? chlopak się wypłacił z wojny, i nie dali dalej mu spokoju, chyba każdy wie o kim mowa
Kto narzucał limit expa na askarze?? Kto za PG huńcił ludzi?

Oris Palladyn
02-02-2008, 23:32
Elton i inni
Jesli uwazacie ze na Askarze jest tak wielkie PA to proponuje gre na Eternii :) Tam zobaczycie co to prawdziwe " PA " :)

Dark Immolator
03-02-2008, 09:38
Elton i inni
Jesli uwazacie ze na Askarze jest tak wielkie PA to proponuje gre na Eternii :) Tam zobaczycie co to prawdziwe " PA " :)

Ciekawe jest to ze Swift na eterni robi pa a na askarze jest spokojny... xD tak samo zunri

Oris Palladyn
03-02-2008, 13:18
Na to nie potrafie odpowiedziec, aczkolwiek tam jest ladne PA :) nie ma dnia zeby kogos nie ubili badz wywalili z respa zabijajac przy tym lub tekstami "armor!!" XD

rapco
03-02-2008, 13:35
moze daltegoz e tam nie maja serva wiec nie maja nic do stracenia

elton_
03-02-2008, 13:43
Elton i inni

He, rexis to banda frajerów, oni robią PA tak, że mało kto widzi, ludzie się boją napisać, na forum tibi.com, że ktoś go tam okradł z rexów...
Zef - 400 k , Nutty - 1,5 kk, Psiaku - wyplacil sie ze wczesniejszej ale dostał limit expa. Takie okradanie ludzi na askarze jest na porządku dziennym tylko boją się pisać/pruć do rexis.

Oris Palladyn
03-02-2008, 15:26
Z tego co wiem to z Zefem byl fake, zeby mial hunta ale nie wiem dokladnie. Tak mowisz, ze takie PA, to dziwne, bo maja wladze i tu i na Eternii a tam PA o wiele wieksze, dlaczego hmm ? Moze maja jebane na tamten server ludzi itp. Na askarze nie jest jak tam, ze co chwila robia random na kims, albo bija i pier^^^^ zeby placic jak dasz item to i tak upierd^^^ etc etc

Palladni
03-02-2008, 15:27
Chyba troszke przesadzacie, jeszcze nigdy na Askarze SAM nie spotkalem sie z zadnym PA ze strony Rexow czy tez Surprise (gwoli scislosci).

Co do samej wojny, o ile mi wiadomo to...
Devil Spocony Hacked, Max rowniez, oraz dwoch innych ktoryc nickow nie pamietam. Tak czy owak, w ciagu jednego dnia 4 czlonkow Surprise zostalo shackowanych, a sam na wlasne oczeta widzialem jak paru Rexow probowalo 'odtrapowac' Devila, strapowanego w temple, zeby sie nie rookowal.

Smieszy mnie rowniez to ciagle marudzenie, ze druga strona uzywa noob charow - Rexis mowi, ze to chary Surprise, Surprise ze to chary Rexow - a imo prawda lezy po srodku, te noob chary to po prostu noobki chcace obejzec wojne : )

Oris Palladyn
03-02-2008, 17:13
@up
co do noobcharow to masz racje. Aczkolwiek z PA sie nie zgodze, co bylo jak byl 2x exp ? Wyrzucali z exp jak popadnie i to przyznac trzeba :p ale takie sa zasady, kto ma wladze ma lepiej

Palladni
03-02-2008, 20:08
@up
co do noobcharow to masz racje. Aczkolwiek z PA sie nie zgodze, co bylo jak byl 2x exp ? Wyrzucali z exp jak popadnie i to przyznac trzeba :p ale takie sa zasady, kto ma wladze ma lepiej

Akurat wtedy gdy exp byl 2x nie gralem aktywnie w Tibie : ) Wiec ciezko mi powiedziec.

Poki co, Rexis niczym sie mi nie narazilo, nic nie przeskrobali przy mnie wiec ciezko mi sie wypowiadac na ich temat ; )

MordercaCienia
03-02-2008, 20:30
Rexis jest zbyt pewne siebie ;x

Moja gildia wygrała z Nocturnals 10:0, Rexis wpadło i...

to jedyny efekt:

Freddie Goudin

Feb 03 2008, 19:23:49 CET Killed at Level 156 by Soul Dran
and by Wizzaroth

xD

Uriel-san
03-02-2008, 21:14
No woman no cry ;P

Brawa dla Vadis :)

Bourne
03-02-2008, 22:51
potem supra i coma zajebali kogos z Nocturnals

czyli wynika ze jest:

Rexis + Nocturnals Vs Supre/Coma + Vadis

Uriel-san
04-02-2008, 08:11
Nie nie nie

Nikogo nie zabijalismy od Nocturnals, my walczymy z Rexis. A jezeli mowisz o King Smacku cyz jak mu tam, to padl od noobcharow Rexis... wiec tak jak mowie, my walczymy z Rexis :)

filobossek2
06-02-2008, 08:32
Ja ze strony Rexis, również nie spotkałem się z PA, ale i tak za nimi nie przepadam, bo są zbyt pewni siebie i zajebali parę osób, za którymi "przepadam" ;p

Surprise ? 1/7 przynajmniej z mojego city to życzę powodzenia ;D

Btw.
Filmiki rox ! ;] Zwłaszcza ten z Freddie Goudin

Hissashi
07-02-2008, 03:23
Rexis jest zbyt pewne siebie ;x

Moja gildia wygrała z Nocturnals 10:0, Rexis wpadło i...

to jedyny efekt:

Freddie Goudin

and by Wizzaroth

xD

"Nie chwalmy dnia przed zachodem slonca."

Kraken999
07-02-2008, 14:35
Rexis przegina wj****i sie w wojne vadis z Nocturnals bo Ci drudzy przegrywali!! I kto mowil ze na askarze nie ma Pa. Nawet powojowac sobie niemozna bez wtracania sie przez rexis;/ Mysla ze sa panami servu ale to nie jest prawda jak widzialem filmiki to wygrywaja tylko wojny przez to ze jest ich wiecej i maja wieksze lvle.:P

Reif
10-02-2008, 18:34
Rexis przegina wj****i sie w wojne vadis z Nocturnals bo Ci drudzy przegrywali!!

Rexis nie pomaga nocturnals tylko walczy przeciwko vadis :>

filobossek2
10-02-2008, 18:59

I tak rexis dostanie w dupe ;] Za duża mobilizacja teraz jest przeciwko nim...
Ja tam się z tego world dawno wypisałem, ale skoro Gippo ma war to może zaexpie ;D

MordercaCienia
10-02-2008, 19:31

To wytłumacz to nocturnals, bo ciagle w grze slysze ze przegrywamy z nimi, i cos ze jestescie ich supporterami...

A takie nooby tak mowic nie moga :(

Shade'Chaos
10-02-2008, 19:53
Moim skromnym zdaniem moge powiedziec ze na askarze dobrze jest tak jak jest tzn. Rexis gildia rzadzaca a war jest tylko dlatego ze ktos chce wprowadzic nowa gildie ktora bedzie rzadzic serwerem czyt. Suprise pewnie dziwicie sie dlaczego? a ja wam powiem ze bycie gildia panujaca to same zyski:
-ludzie najczesciej biora Pro z gildii panujacej gdyz wtedy mysla ze sa bezpieczni
-gildia bierze forse za czyszczenie roznych questow POI itp.
-respekt
-paymenty...
-itd

Po prostu ktos chce zyskow i jak zawsze wszystko spowodowane jest jednym czynniiem ktory od zawsze klocil ludzi ten czynnik to...

...pieniadze

Princess Agusia
10-02-2008, 21:50
Moim skromnym zdaniem moge powiedziec ze na askarze dobrze jest tak jak jest tzn. Rexis gildia rzadzaca a war jest tylko dlatego ze ktos chce wprowadzic nowa gildie ktora bedzie rzadzic serwerem czyt. Suprise pewnie dziwicie sie dlaczego? a ja wam powiem ze bycie gildia panujaca to same zyski:
-ludzie najczesciej biora Pro z gildii panujacej gdyz wtedy mysla ze sa bezpieczni
-gildia bierze forse za czyszczenie roznych questow POI itp.
-respekt
-paymenty...
-itd

Po prostu ktos chce zyskow i jak zawsze wszystko spowodowane jest jednym czynniiem ktory od zawsze klocil ludzi ten czynnik to...

...pieniadze

tu nie chodzi o kase tu chodzi o wladze !!!

Shade'Chaos
10-02-2008, 22:07
wladza=kasa :D

rapco
10-02-2008, 22:20

nareszcie w rexis co ? :) pewnie jestes dumny z siebie

Tash
10-02-2008, 23:04
ehh... myślę że jeśli Surprise wygra PA będzie o wiele większe... gram tu krótko ale z nudów rpześledziłem forum itd... kiedyś grałem tutaj innym charem i nie spotkałem się z wielkim PA, Askara w porównaniu do innych PVP serwów jest jednym z najspokojnieszych myśle że Rexis dobrze pilnuje porządku, a co do ich PA no to jak już wspomniałem wielkie nie jest... poza tym na każdym serwie jest PA zagrajcie np. na Eterni, Thorii, Obsidii...
sytuacja z Obsidii... pewien szwed o imieniu Nivre nudził sie i stwierdził ze wykopie polaków z serwera tak poprostu zabili Xusodove i innych ścigali i rozpętała się wojna do Nivre dołaczyło NG z którego zostali chwile wcześniej wykopani wszyscy polacy praktycznie... i teraz polska niema życia tam ^^ poza kilkoma asslickerami i ich RL... porównanie Askary do Obsidii Thorii lub eterni to jak 1 do 1000000000000000000000000000

rapco
10-02-2008, 23:41
ehh... myślę że jeśli Surprise wygra PA będzie o wiele większe... gram tu krótko ale z nudów rpześledziłem forum itd... kiedyś grałem tutaj innym charem i nie spotkałem się z wielkim PA, Askara w porównaniu do innych PVP serwów jest jednym z najspokojnieszych myśle że Rexis dobrze pilnuje porządku, a co do ich PA no to jak już wspomniałem wielkie nie jest... poza tym na każdym serwie jest PA zagrajcie np. na Eterni, Thorii, Obsidii...
sytuacja z Obsidii... pewien szwed o imieniu Nivre nudził sie i stwierdził ze wykopie polaków z serwera tak poprostu zabili Xusodove i innych ścigali i rozpętała się wojna do Nivre dołaczyło NG z którego zostali chwile wcześniej wykopani wszyscy polacy praktycznie... i teraz polska niema życia tam ^^ poza kilkoma asslickerami i ich RL... porównanie Askary do Obsidii Thorii lub eterni to jak 1 do 1000000000000000000000000000

a nie wydaje ci sie ze jak tylko rexis poczuloby sie bezpieczniej zaczeli by atakowac innych Polakow tylko dlatego ze nie maja oni kumpli w rexis wiec nie wiadomo czy nie wspieraja surprise a poki co tak nie robia bo i tak nie maja łatwo :)

Bourne
11-02-2008, 00:50
Rapco na 100% moge Ci powiedziec ze mam info ze jak wlasnie "Rexis poczuje sie lepiej" to padniesz zarowno Shokei, Ice mial pasc ale Phale za niego porecza bo niby Rexis ma pomagac, wiem ze chca jeszcze zabic Wyslanca i Azzertisa~.

Btw: good news

Hassanno

Feb 10 2008, 22:32:54 CET Killed at Level 224 by Furry Zen and by Misutti

Igrexou
11-02-2008, 01:11
Misutti lucker ;d

Oris Palladyn
11-02-2008, 10:23
a ja mysle, ze Rexis nie bedzie bilo azzertissa,wyslanca, shokeia itp.. zobaczcie sami wynik wojny jest bardzo wyrownany, myslicie ze na sile beda szukali nowych wrogow? To jest oczywiscie moja opinia i nie kazdy musi sie z nia zgadzac. Pozdro _/

rapco
11-02-2008, 10:42
a ja mysle, ze Rexis nie bedzie bilo azzertissa,wyslanca, shokeia itp.. zobaczcie sami wynik wojny jest bardzo wyrownany, myslicie ze na sile beda szukali nowych wrogow? To jest oczywiscie moja opinia i nie kazdy musi sie z nia zgadzac. Pozdro _/

dla nich kazde wiekszenie expienie polaka poza wojna oznacza teraz pg i w krotce dolaczenie do surprise wiec najlepiej nie expic :P

Tash
11-02-2008, 10:49
a nie wydaje ci sie ze jak tylko rexis poczuloby sie bezpieczniej zaczeli by atakowac innych Polakow tylko dlatego ze nie maja oni kumpli w rexis wiec nie wiadomo czy nie wspieraja surprise a poki co tak nie robia bo i tak nie maja łatwo :)

nie maja łatwo, ale łatwiej niż na innych servach, a wojny meidzy br swe ger vs pl były zawsze... w Rexis jets kilku polaków wiec jesli dojdzie do zbyt wielkiego tępienia może coś się w nich obudzi i zmienią strony a wtedy Rexis bedzie miało słabszy team... bo nie są oni specjalnie zgrani, ani nic poprostu mają siłe i kasę :)

Oris Palladyn
11-02-2008, 12:07
E tam, jezeli Rexis zacznie zabijac Polakow takich jak Wyslaniec, shokei, azzertiss, atthis to watpie czy beda mieli jakies szanse, duzo osob dolaczy wtedy do surprise i sie zacznie dopiero, a w rexis zostanie paru polaczkow dupolizow. Tak, tak mysle xD

rapco
11-02-2008, 14:10
nom, nie pota Askarian tak sie staral zeby teraz opuszczac Rexis B)

Reif
11-02-2008, 15:34
To wytłumacz to nocturnals, bo ciagle w grze slysze ze przegrywamy z nimi, i cos ze jestescie ich supporterami...

A takie nooby tak mowic nie moga :(

Napisalismy juz to na forum. W waszym war thread : p

Tash
11-02-2008, 16:09
nie rozumiem co wy macie przeciwko polakom w Rexis... rozumiem że macie war jesteście przeciwko sobie, ale to wyglada jakbyscie zazdroscili im. To źle że są w Rexis też trzebało się postarac a nie tylko krytykowac...

rapco
11-02-2008, 18:04
nie widzi mi sie szpiegowanie kumpli i lizanie dupy swiftowi tylko po to zeby w grze miec wiecej wladzy

Uriel-san
11-02-2008, 18:35
Rapco
Taak zgadam sie z toba :) Wole wywalczyc wladze droga wojenna niz wlizac sie do rzadzacej gildii ^^

Tash
Nie widziales tutaj PA ? to chyba krotko tu grasz, nie znasz chyba pana banana i jego br mates'ow :P

MordercaCienia
11-02-2008, 19:52
Taa wcale nie ma pa :D

A to, że finchy wpada na dlair i pisze "leave, kthxbye" to tylko taka prosba tak?:P

Hissashi
12-02-2008, 04:16
Hmm...
Z tego co zdążyłem zauważyć w całej wojnie Nocturnals/Vadis chodziło o pieniądze. Gildia po prostu chciała sobie zarobić, no ale cóż... chłopakom trochę nie wyszło. 1 Openka 10-0 Dziękuje dowidzenia. To co zrobić jak sie ma kolegę w Rexis? -Freddie, Svante Ratujcie!

(Probował ktoś kiedyś atakować Rexis?)

Szacunek dla gildi Vadis
and by Wizzaroth
Za co ich bil? Za to ze sie bronili?
"Gwoźdź, który wystaje będzie wbity w ścianę."
Efekt widać na kolejnej opence Vadis
I co może nigdzie tu nie widać pa?

Co do wywalania z respa hmm.... Jestem przekonany ze każdy większy lvl na Askarze został wyrzucony kiedykolwiek przez Rexis, a jeśli nie to miał przynajmniej kłopot bo ktoś chciał wejść na jego respa.
Nie mowie tu o 15 lvl co siedzi na goblinach bo przecież Rexis nie będzie expic na Goblinach ( ale takie przypadki sie tez zdążały)
2x Exp week? Pamięta to ktoś wogóle ? (chyba nawet przyszedł gm i powiedział 2x exp week jest dla wszystkich nie tylko dla Rexis)

Ale po co ja sie tak rozpisuje. I tak większość z was tego pewnie nie przeczyta bo za długie.

rapco
12-02-2008, 10:36
raczej chodzilo o ot ze vadis mialo kuimpi w surprise i rexis balo sie ze vadis mzoe zrobic pg i dojsc do woleli ich czyms zajac a ze nocturalns mialo juz zatarg z vadis

Soulicitour
12-02-2008, 11:32
nie maja łatwo, ale łatwiej niż na innych servach, a wojny meidzy br swe ger vs pl były zawsze... w Rexis jets kilku polaków wiec jesli dojdzie do zbyt wielkiego tępienia może coś się w nich obudzi i zmienią strony a wtedy Rexis bedzie miało słabszy team... bo nie są oni specjalnie zgrani, ani nic poprostu mają siłe i kasę :)

Jakby Rexis nie było zgrane nie rządziłoby serwerem przez tyle czasu.

^tinup^
12-02-2008, 14:25
Jakby Rexis nie było zgrane nie rządziłoby serwerem przez tyle czasu.
tu nie chodzi o zgranie... tzn w pewnym sesie o zgranie tez ale nie bylo teamu ktory by mugl wygrac z rexis a ze teraz jest do dupy healing to sa wyrownane szanse :)

rapco
12-02-2008, 16:02
i wczesniej rexy mieli zawsze spziegow wiec wiedzieli co sie szykuje prawda Askarian ? ;)

Seba'rivel
15-02-2008, 10:43
Nie jestesmy zadnymi PA czy tez random PK

Doprawdy?;

Bourne
15-02-2008, 20:25
13-1 dla Rexis.

Nie wiem co wy kurwa robicie ale moge zyczyc wam milego kupowania blessow i wastowania kasy pozwalajcie sobie na wiecej bledow takich a napewno wygracie.

Nienawidze Rexow ale jak patrze co wy robicie to az sie smiac z was chce. Jak dzieci z przedszkola co im rodzice chary kupily.

Teraz mozecie pisac z checia poczytam co nieco na moj temat.

Hissashi
16-02-2008, 05:33
13-1 dla Rexis.

Nie wiem co wy kurwa robicie ale moge zyczyc wam milego kupowania blessow i wastowania kasy pozwalajcie sobie na wiecej bledow takich a napewno wygracie.

Nienawidze Rexow ale jak patrze co wy robicie to az sie smiac z was chce. Jak dzieci z przedszkola co im rodzice chary kupily.

Teraz mozecie pisac z checia poczytam co nieco na moj temat.

Ciekawi mnie tylko... Jak byś ty to zrobił... Hmm... Na pewno masz chara na tym świecie. Dlaczego i ty nie wyjdziesz przeciwko Rexis? A może jednak masz dobre zdolności przywódcze i ogarniesz ekipe 30-40 osobowa?
A co do tej akcji, prawda znubiona totalnie, ale to przez sprawy organizacyjne ponieważ kilka osób ma "więcej do powiedzenia"
ze tak powiem...

"Człowiek mądry uczy się na błędach innych.
Człowiek zwykły uczy się na błędach swoich.
Człowiek głupi nie uczy się nigdy."
Może kolejnym razem pójdzie lepiej...

rapco
16-02-2008, 11:59
nie wiem na co liczyliscie wychodzac tak okrojona ekipa w piatkowe popoludnie na sneaka przeciez to jasne ze rexis moze zwolac sporo osob w krotkim okresie

Bourne
16-02-2008, 21:30
Ciekawi mnie tylko... Jak byś ty to zrobił... Hmm... Na pewno masz chara na tym świecie. Dlaczego i ty nie wyjdziesz przeciwko Rexis? A może jednak masz dobre zdolności przywódcze i ogarniesz ekipe 30-40 osobowa?
A co do tej akcji, prawda znubiona totalnie, ale to przez sprawy organizacyjne ponieważ kilka osób ma "więcej do powiedzenia"
ze tak powiem...

"Człowiek mądry uczy się na błędach innych.
Człowiek zwykły uczy się na błędach swoich.
Człowiek głupi nie uczy się nigdy."
Może kolejnym razem pójdzie lepiej...

Spokojnie 27 leveli wiecej i jestem z wami ;p

Igrexou
16-02-2008, 23:15
Bourne możesz podać nick w PW? :>

Soulicitour
17-02-2008, 00:30
Ma ktoś camy ostatnich bitew?

Bourne
17-02-2008, 01:40
Bourne możesz podać nick w PW? :>

Nie moge poniewaz Rexy i tak wiedza za duzo..

Wacox
18-02-2008, 16:40
Everius Zen
Feb 17 2008, 20:27:45 CET Killed at Level 160 by Aewyn Dark
and by Coocer

Salzino
Feb 17 2008, 20:42:41 CET Died at Level 119 by fire

Co do tego drugiego fraga,to mysle ze powinien się liczyc,biorac pod uwage to, że salzino zostal ofiara sneaka,dal exita i wylogowalo go z 10hp .Po zalogowaniu padl od ognia,ktory byl skutkiem sneaka.

Dark Immolator
12-03-2008, 19:34
Zunri oszukany na 3kk i osmieszony na cala askare ;p

Jak tam morale... Troche wieksze co? ^^

Tibinosss
13-03-2008, 07:02
hmm ja lubie rexow (za styl ich gry, czyli pk, wojny) ale mam chara na Askarze a opuściłem ten serv tylko dla tego ze rexis mi kumpli zrookowali i poszlismy gdzie indziej, ale gdyby rexy padly, surprise rządziło by serwem ale tak bez wojen i pk to chętnie bym wrócił :)

Dark Immolator
13-03-2008, 20:36
hmm ja lubie rexow (za styl ich gry, czyli pk, wojny) ale mam chara na Askarze a opuściłem ten serv tylko dla tego ze rexis mi kumpli zrookowali i poszlismy gdzie indziej, ale gdyby rexy padly, surprise rządziło by serwem ale tak bez wojen i pk to chętnie bym wrócił :)

pk bedzie na kazdym servie pvp... jakbys mial noob chara na pk to sam bys pkowal...

jesli surp wygra wara... pa bedzie o wiele wieksze...

Bourne
15-03-2008, 00:55
pk bedzie na kazdym servie pvp... jakbys mial noob chara na pk to sam bys pkowal...

jesli surp wygra wara... pa bedzie o wiele wieksze...

Przemowa osoby ktora wie najwiecej.. powiedz mi czlowieku skad wiesz jak oni wygraja wojne jak bedzie na servie.

Rexis przegra ten war bo FE i ta druga gildia Polakow Heaven (czy cos takiego) dolaczy do Suprise.

Dobranoc.

Dark Immolator
15-03-2008, 11:18
Przemowa osoby ktora wie najwiecej.. powiedz mi czlowieku skad wiesz jak oni wygraja wojne jak bedzie na servie.

Rexis przegra ten war bo FE i ta druga gildia Polakow Heaven (czy cos takiego) dolaczy do Suprise.

Dobranoc.

Ehh sorki napisalem to tak jakby mialo tak z gory byc

To sa tylko moje przemyslenia anyways...

No i jeszcze jedno... lvle i ludzie nie oznaczaja wygranego war... Moze byc nawet guild z 100 osobami na 30 rexis i tak rex moga wygrac... Skad to wnioskuje? na antice war Dark side vs Alliance... wszyscy stawiali na ally ale nagle zaczeli dostawac w dupe i DS wygralo wszystko... liczy sie po prostu teamplay... chociaz patrzac na filmy surp na prawde ladnie idzie... pelne poklony dla Jakonaxa albo Max Askara za bieganie przed m walami :)

MordercaCienia
15-03-2008, 17:24
Sinnergy banned na miesiac za unsoficial software :D

Master Coksun deleted za sharing.

Djurico banned na miesiac, ale podobno to pomylka :P

no to sinnergy sobie nie wbije 200 tak szybko...

Wariat92
15-03-2008, 21:40
ej co to jest to acc sharing ? chcial kupic acc czy jak ? bo niekapuje ;d

milibi
15-03-2008, 22:02
dzielil konto z 2 osobom :P czyli grali we 2-3-4-5 itd

Wariat92
15-03-2008, 22:46
aha :) ok thx :] rozumiem ;D

Reif
16-03-2008, 16:09
ej co to jest to acc sharing ? chcial kupic acc czy jak ? bo niekapuje ;d

XDDDD

123456

Wariat92
16-03-2008, 16:22
zjedz ;))) xd;););)

niemoja wina ze bez szpiega w innym teamie nieumiecie wygrac :]

Bourne
16-03-2008, 22:12
Sinnergy total noobek wyslal screeena gdzie widac bylo jak ma bota mushuaha owned <3

Aurii
18-03-2008, 22:37
Sinnergy total noobek wyslal screeena gdzie widac bylo jak ma bota mushuaha owned <3

podobno to nie wystarczy :o

ciekawy temat ...

Bourne
19-03-2008, 12:07
Eee jak nie wystarczy skoro on sam tego screena dal.

Sam potwierdzil ze jest to orginal a ze on mu go dal o sobie i gm bota zauwazyl to Sinnegry maly walek ;s

Aurii
20-03-2008, 23:22
askara zyje jeszcze wogle ?

bo jakos cicho tu...:confused:

Asho
27-03-2008, 12:16
askara zyje jeszcze wogle ?

bo jakos cicho tu...:confused:

No..Cisza xP Nic na tym forum sie nie dzieje prawie ehh.xP

sibkods
29-03-2008, 10:59
Chodząc moim palkiem po górze goblinów w celu poszukiwania kamieni natknałem się na bitwę Rexis vs Surprise.Wydarzyło sie to wczoraj, zaczeło się niewinnie 2 Surprise klepało 1 Rexis, a za chwile wysyp 20 osób z dywanu ;]. Poniżej zamieszczam 1 screen.

http://img254.imageshack.us/img254/5632/1111bd6.png

MordercaCienia
30-03-2008, 15:18
Sinnergy oszukany na 2kk :D

Battle wygrane 7:2

sibkods
30-03-2008, 22:52
Tak o to byłem świadkiem kolejnego pojedynku. Tym razem w przejściu na statek w Venore. Nie była to równa walka ok. 10 osób szybko uporało sie z jednym dzielnym człekiem, który utrzymał sie prawie całe pół minuty.
Xeris shadowmage był tym nieszczęśnikiem.

http://img177.imageshack.us/img177/8185/fffzo9.png

Wariat92
02-04-2008, 09:54
Jedziecie Surprise :)

Licze na Was ;D :):):):):):):):):):):):):):):)

Reif
02-04-2008, 21:45
yeye gogo suprice...

a po co niewinnych ludzi jak thar zabijacie : (

MordercaCienia
03-04-2008, 14:41
yeye gogo suprice...

Znudził ci sie sorc czy co?;)

Wacox
07-04-2008, 20:38
yeye gogo suprice...

Przynajmniej na forach udawaj, że nie jestes palantem.
Wielkie Rexis musi kupowac chary zeby wygrac wojne z "suprice"?

elton_
08-04-2008, 00:56
Przynajmniej na forach udawaj, że nie jestes palantem.
Wielkie Rexis musi kupowac chary zeby wygrac wojne z "suprice"?

no widzisz, życie :( przynajmniej suprise ma 2kk na blessy :)

może jeszcze coś kupią :D

elton_
10-04-2008, 15:48
Last open battle:

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=y6jmzh (http://www.tiibicam.yoyo.pl/)

KEYLOGER !!!!!!!!!1

Bourne
12-04-2008, 19:01
No jak narazie ta openka 23-22(?) byla najlepsza czarny team prowadzony przez Zunriego byl duzo gorszy od zielonego prowadzonego przez Yure Moot (Beuna).

W miare noobow nie bylo i jak widac probowali zrobic co na Eterni z Dark Legion jednak bardzo im to nie wyszlo ;p

Jestem bardzo dumny z Supre/Comy/LH.

GL Guys.

Xannixov
14-04-2008, 23:29
to forum to żyje jeszcze??
jakieś .rec z dzisiejszych akcji??X(

Shade'Chaos
18-04-2008, 10:56
Super jestescie po prostu zajebisci!! Askara SS zostala zbanowana a proba zalozenia nowego tematu z gory skazana jest na niepowodzenie:

Chcialem zalozyc nowy Askara ss:

Temat skasowany przez Shinjix
Powód: Askara jest zbanowana

Gratuluje inteligencji.

Dymbik
18-04-2008, 11:47
@up
ta brak slow na tych debili.. ;/

@top
no moze bys ktos wrzucil jakies cam'ki ehm?
Rex 299 - 190 Surprise na dzien dzisiejszy

Hail

@edit
teraz kłótnie przeniosą sie tu pewnie :D
:P
nie wydaje mi sie... po tym jak wszyscy wylapali bany ;]
no chyba ze na sec koncie...

Mydlarz
18-04-2008, 14:35
Możliwe że odbanują:). Ssy Harmoni nieraz były zamykane...

Tash
18-04-2008, 14:53

Reif
18-04-2008, 20:45

Tak to jest jak debile spamuja, i sie ciesza ze duze literki moga, ale coz... ; )

Tash
27-04-2008, 10:42
po czym nastała cisza

Sienx
01-05-2008, 14:14
Nielubie rexów,a duzo ludzi niezaówaza Surprise jakie jest wyjatkowe. Rexy zadzily i tylko Surprise dlolalo im sie przeciwstawic niemówiac juz o Pokemon lub BO ale Surprise polaczyla Idea a rexów gowno mojego psa:]

Reif
02-05-2008, 18:55
Nielubie rexów,a duzo ludzi niezaówaza Surprise jakie jest wyjatkowe. Rexy zadzily i tylko Surprise dlolalo im sie przeciwstawic niemówiac juz o Pokemon lub BO ale Surprise polaczyla Idea a rexów gowno mojego psa:]

Pl?

4567890

Igrexou
03-05-2008, 23:29
Pl?

4567890

Wannabecool?

MordercaCienia
04-05-2008, 15:44
Tak o to byłem świadkiem kolejnego pojedynku. Tym razem w przejściu na statek w Venore. Nie była to równa walka ok. 10 osób szybko uporało sie z jednym dzielnym człekiem, który utrzymał sie prawie całe pół minuty.
Xeris shadowmage był tym nieszczęśnikiem.

Hmm, nie wiem jakby ci to powiedzieć, ale pojedynek jak sama nazwa wskazuje to jest 1 vs 1, a nie 1 vs 15...

Sienx
08-05-2008, 14:08
http://img180.imageshack.us/my.php?image=fullmagaskarabm8.jpg

Zunri Full Mage 8o 8o

SpawN<3
11-05-2008, 11:03

AAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA, idź do kabaretu człowieku, dzieki tobie pojawil sie na mojej twarzy usmiech XD AHAHHA
Nie filozofuj tylko idz dobic 20 skill

Srry za OFFtop:

Btw. cos cicho tutaj...

Sienx
12-05-2008, 22:40
AAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA, idź do kabaretu człowieku, dzieki tobie pojawil sie na mojej twarzy usmiech XD AHAHHA
Nie filozofuj tylko idz dobic 20 skill

Srry za OFFtop:

Btw. cos cicho tutaj...

Zamknij morde bo nawet niewiesz jaki mam lvl i lepiej sama idz do cykru moze cos zarobisz jak pokarzesz im ja sie robi ,,Downa" ;)

Tibinosss
23-05-2008, 09:38
siemka, e kto wygrał tą wojne ?? albo kto narazie prowadzi ??

Keedzie
23-05-2008, 18:48
wg mnie suprice czy jak im tam maja jaja umnieja sie przeciwstawidz rexis
a nie tak jak inni lizadupe xd

Oris Palladyn
24-05-2008, 14:08
Czyzby koniec war ? B)

Tibinosss
24-05-2008, 16:44
Czyzby koniec war ? B)

jeśli to koniec to kto wygrał ??

Oris Palladyn
24-05-2008, 18:23
No Ci co zawsze ;]

Igrex_reincarnated
24-05-2008, 19:13
shit happenz... ;d

Tibinosss
25-05-2008, 10:21
omfg, tyle było gadane, że niby Surprise nieźle idzie z Rexami a tu dupa ?? Może by kurwa Pokemonki zrobiły soja z Surprise i zaczeliby wojne z Rexis...

Sienx
25-05-2008, 11:01
Pokemony już nieistnieja,większość niegra juz na askarze niemaja kasy albo sie wypłacili niektórzy mają delete hara z Poke pomagają ,Frazius,Ala'naste,Djurico,Ghostic Imortal,Nutty Wilashee (Caramban sie wypłaćil B) )

Tibinosss
25-05-2008, 11:08
pff, to Askara juz na zawsze zostanie w rękach Rexis, chyba, że skończą z tibią...

Serdzanek
04-06-2008, 14:35
o ja cie pie.... patrzcie na te fotke ! XD

http://*********/rexus-dead Omg jakie cipki :D 8o

:cup: Pzdr

Taziu
27-06-2008, 07:08
Ok! juz sciagamy!!!!!!! dzieki!!! mistrzu :*!

Legendanebuli
29-06-2008, 23:26
omfg, tyle było gadane, że niby Surprise nieźle idzie z Rexami a tu dupa ?? Może by kurwa Pokemonki zrobiły soja z Surprise i zaczeliby wojne z Rexis...

Szło nam nawet zajebiście, ale później 2 "openy" na veno i edron, które przegrywaliśmy 35 do 5, a później kolejne 2 openy przegrane i totalna załamka

MordercaCienia
02-07-2008, 16:33
pher zen retired... ciezko wam bedzie bez niego.

Sienx
02-07-2008, 16:49
Ciezko o to bylo zawsze i bedzie B)

Koszmar1212
04-07-2008, 08:34
Nie Zle Zdiecie :)

Sienx
04-07-2008, 11:02
http://img204.imageshack.us/img204/8915/oldwidownp5.jpg

To zobacz jaki ze mnie kozak xDB)B)

Wacox
06-07-2008, 15:31
Niestety można już uznac,że wojna skończona.
Zabrakło pieniędzy,leveli. Nie udało sie wyeliminowac głupoty niektórych ludzi wn naszych szeregach.
Rexy dostawały napływ asslickerów od poczatku wojny.
Miejmy nadzieje,że szybko jakas gildia uświadomi sobie jak jest naprawde na Askarze i podejmie rękawice. Wtedy jest jakaś szansa na sukces.
Mam nadzieje ze ścierwa pokroju Finchiego szybko zostana zgładzone:)

Pozdrowienia

Sienx
07-07-2008, 11:55
Teraz Last Desire i Gumisie pomagają Ambush :evul:

$moq
07-07-2008, 16:06
@up
a Equal z rexami

Hokoczu
10-07-2008, 18:24
Na każdym servie wojna!
Pokemony, Gumisie, ludzie...
Wojna potworków...

MOTOMYSZY ROX:cup:

Kraken999
19-07-2008, 11:02
za Rexami jest 120+ ludzi, za Ambush jest 60+ ludzi. Ambush niemoga wyjsc na Ob bo to jest z gory przegrany pojedynek. W szeregach rexow jest duzo Ms i Ed, duze lvle np. Bajexe on Askara(218 ED), Royal Zara(190 Ms), Candy Evil(177 Ed) a w Ambush najwieksi sorcowie i druci to Impasek Di'Vinci(159 Ms),Sinners'Conqueror (128 Ms). Caly swiat jest za rexami nie wiem nawet dlaczego Ambush tylko pozostalo robic trapy. Srednia lvl-owa jest zblizona.
GoGo Ambush!!

Bourne
19-07-2008, 16:37
^ Masz racje w 50 %.. To ze ludzie sa za Rexami to pozory boja sie ich i tyle...
Co do open wczoraj Ambush pokazalo ze moze wygrac pokonujac Rexow 8:0 i tyle Ambush wczoraj byl na fali grali przepieknie :*

Dla fanow gildi Ambush:

"Rex To Pies Rex To Buc Zyje Po To By Go Tluc Kopaj Rexa Kopaj Rowno Dobrze Wiesz Ze Kopiesz W Gowno"

Gl Ambush!

Sienx
20-07-2008, 00:00
Ehh

Dzisiaj 16-2 for Ambush
;)

Bourne
20-07-2008, 12:09
Hym myslalem ze 17-2 :D

Legendanebuli
21-07-2008, 11:36
za Rexami jest 120+ ludzi, za Ambush jest 60+ ludzi. Ambush niemoga wyjsc na Ob bo to jest z gory przegrany pojedynek. W szeregach rexow jest duzo Ms i Ed, duze lvle np. Bajexe on Askara(218 ED), Royal Zara(190 Ms), Candy Evil(177 Ed) a w Ambush najwieksi sorcowie i druci to Impasek Di'Vinci(159 Ms),Sinners'Conqueror (128 Ms). Caly swiat jest za rexami nie wiem nawet dlaczego Ambush tylko pozostalo robic trapy. Srednia lvl-owa jest zblizona.
GoGo Ambush!!

Co z tego że Bajexe ma 218 lvl jeżeli grać nie umie? Zresztą różnica levelowa nie zawsze musi świadczyć o tym jak dana gildia walczy, Rexy akurat ogarniają, i walczą w jednym teamie już ponad rok, więc są w miarę zgrani i nie boją się openek. Dużo ludzi śmieje się z nas że nie chcieliśmy wychodzić na openy, że się baliśmy, ale my się nie baliśmy, tylko nie było sensu wychodzić w 20 na 40. Zresztą rexy też bali się wychodzić.
@Kraken~, cały świat nie jest za rexami, rexy wcale nie mają 120 ludzi, a co do wojen to lepiej mieć 30 ogarniętych ludzi, niż 100 pedałów którzy biegają jak boty i nie wiedzą jak rzucić m walla albo paraliża.

Kraken999
21-07-2008, 15:22
Co z tego że Bajexe ma 218 lvl jeżeli grać nie umie? Zresztą różnica levelowa nie zawsze musi świadczyć o tym jak dana gildia walczy, Rexy akurat ogarniają, i walczą w jednym teamie już ponad rok, więc są w miarę zgrani i nie boją się openek. Dużo ludzi śmieje się z nas że nie chcieliśmy wychodzić na openy, że się baliśmy, ale my się nie baliśmy, tylko nie było sensu wychodzić w 20 na 40. Zresztą rexy też bali się wychodzić.
@Kraken~, cały świat nie jest za rexami, rexy wcale nie mają 120 ludzi, a co do wojen to lepiej mieć 30 ogarniętych ludzi, niż 100 pedałów którzy biegają jak boty i nie wiedzą jak rzucić m walla albo paraliża.

Tak masz racje, ale zeby wygrac wojne trzeba miec nie tylko ogarnietych ludzi. Bo jesli chcecie przejac swiat to musicie miec kase i sprzymiezencow. Teraz Ambush nie ma kasy i nie expia. A rexy maja w h*j kasy i expia. Jak straca lvl to odrazu odrobiaja. Nie beda sie wyplacac bo wiedza ze i tak wygraja ta wojne teraz albo pozniej(tylko Zunri sie zaloguje). A co do Ob, jak wyjdziecie w 30, a ich bedzie z 80 na opence to nawet jesli byscie byli zgrani zajebiscie to wam nie starczy run zeby wygrac ta bitwe(Wlasnie tak mysle).
Wiec szukajcie sprzymiezencow i niewyplacajcie sie bo tylko dorabiacie Rexow, niepozwolcie zeby qesty robili i badzcie jak najwiecej czasu online.
GoGo Ambush!!

Sienx
21-07-2008, 16:26
51-12 dla Ambush :o:]

Oby tak dalej ;)

Bourne
22-07-2008, 01:53
Tak masz racje, ale zeby wygrac wojne trzeba miec nie tylko ogarnietych ludzi. Bo jesli chcecie przejac swiat to musicie miec kase i sprzymiezencow. Teraz Ambush nie ma kasy i nie expia. A rexy maja w h*j kasy i expia. Jak straca lvl to odrazu odrobiaja. Nie beda sie wyplacac bo wiedza ze i tak wygraja ta wojne teraz albo pozniej(tylko Zunri sie zaloguje). A co do Ob, jak wyjdziecie w 30, a ich bedzie z 80 na opence to nawet jesli byscie byli zgrani zajebiscie to wam nie starczy run zeby wygrac ta bitwe(Wlasnie tak mysle).
Wiec szukajcie sprzymiezencow i niewyplacajcie sie bo tylko dorabiacie Rexow, niepozwolcie zeby qesty robili i badzcie jak najwiecej czasu online.
GoGo Ambush!!

Co do expienia to tak nie jest Ambush expi z tego co wiem d lair w venor byl ostatnio zajety przez Miro keradda i Remikosa, Emir Osman zgarnol jeden lvl i jeszcze kilka osob tak zle nie jest co do kasy ludzie placa im ale porpstu nie robia tematow na forum ze sa free zeby nie byli hunted przez Rexow i tyle..

Tibinosss
22-07-2008, 08:36
@offtop

lol, co wy macie z tym Zunrim ?? w każdym temacie o wojnie na Askarze widze tylko "gdy Zunri sie zaloguje będzie już po wojnie" on jakiś geniusz ?

@topic

niema co się tą wojną przejmować ^^ będzie tak jak z Surprise ;/ na początku troche powalczą a na koniec sie wypłacą albo bana dostaną xD

filobossek2
22-07-2008, 10:41
51-12 dla Ambush :o:]

Oby tak dalej ;)

No chyba cię pogrzało ! :baby:

Kraken999
22-07-2008, 10:57
@offtop

lol, co wy macie z tym Zunrim ?? w każdym temacie o wojnie na Askarze widze tylko "gdy Zunri sie zaloguje będzie już po wojnie" on jakiś geniusz ?

@topic

niema co się tą wojną przejmować ^^ będzie tak jak z Surprise ;/ na początku troche powalczą a na koniec sie wypłacą albo bana dostaną xD

Zunri na 3 swiatach commanderuje i jest w tym bardzo dobry!!

Nie bedzie tak ja z surprise, bo to juz jest nowa wojna, ale jesli przegraja to im dziekuje ze przeciwstawili sie rexom, a nie jak pelno ludzi im lize dupe;p
GoGo Ambush

Kraken999
22-07-2008, 10:58
No chyba cię pogrzało ! :baby:

O widze nastepny dupoliz:P

GoGo Ambush

Legendanebuli
22-07-2008, 11:12
Zunri na 3 swiatach commanderuje i jest w tym bardzo dobry!!

Nie bedzie tak ja z surprise, bo to juz jest nowa wojna, ale jesli przegraja to im dziekuje ze przeciwstawili sie rexom, a nie jak pelno ludzi im lize dupe;p
GoGo Ambush

No to na jakim serverze Zunri commanderuje? Bo po za jego commanderowaniem na askarze nie słyszałem o żadnym innym serverze

Igrex_reincarnated
22-07-2008, 14:21
jeszcze Eternia i Inferna chyba ;D

Bourne
22-07-2008, 14:59
Dla tych noobkow co sa za Rexami ludzie wiecie ciagle dlaczego ich jest tak duzo i czemu zawsze maja przewage bo zunri ma passy do ich charow i jak nie ma jednego idzie ktos z Eterni na tym charze, elf boty ostro nie wszyscy ale takie osoby jak Silc, Furry, Qaniolek, Freddi, Svante itp
Ludzie ogarnijcie sie kazdy rywal jest do pokonania ;p

Sienx
22-07-2008, 15:15
Hmm... co to harów to ja w watpie bo taki Silc to by sie bal dac passy zeby jakis kolega zunriego z Eterni mógl wbic na hara i jescze walczyc :o

Legendanebuli
22-07-2008, 15:30
jeszcze Eternia i Inferna chyba ;D

Na Eterni nie commanderuje Zunri, commanderuje taki koleś, który później sprzedał postać dla Zunriego, nie pamiętam jak on się nazywa. Na infernie też chyba nie Zunri commanderował. Zresztą na eterni Bysen ma więcej do powiedzenia niż Zunri.

Bourne
23-07-2008, 16:30
Hmm... co to harów to ja w watpie bo taki Silc to by sie bal dac passy zeby jakis kolega zunriego z Eterni mógl wbic na hara i jescze walczyc :o

HAHAH czlowieku Rl owner Silca sprzedal chara do rl Qaniolka zreszta ktorego tez kupili tak samo jak Tante Soesa, Emerora Dooma(?), Furry Zena itp

Zreszta ten co gra na silcu to chlop bez rl life wiec zapewne ciagle jest ;p

Pedriku
23-07-2008, 20:53
HAHAH czlowieku Rl owner Silca sprzedal chara do rl Qaniolka zreszta ktorego tez kupili tak samo jak Tante Soesa, Emerora Dooma(?), Furry Zena itp

Zreszta ten co gra na silcu to chlop bez rl life wiec zapewne ciagle jest ;p

zgadzam sie z panem up, gosciu jest na spalonej pozycji

Legendanebuli
23-07-2008, 22:24
Wracając do tematu commanderowania Zunriego, to się dowiedziałem
Zunri to Shadow of Mozes, a ludzi na eterni commanderował Tha Maverick Sorcerer, lecz on wyjechał więc ich commanderuje teraz Bysen i/albo Spash.

Wacox
24-07-2008, 12:53
Wczoraj openka miedzy Venore a Thais
17:0 dla Ambush

Legendanebuli
24-07-2008, 12:57
Wczoraj openka miedzy Venore a Thais
17:0 dla Ambush

A nie lepiej powiedzieć, w okolicach wolf tower? ;]

Sienx
24-07-2008, 19:47
Widzialem filmik jak 8 rexis goniło Miro Keradda i niepadl :p respect dla niego :]

Kraken999
27-07-2008, 09:48
Widzialem filmik jak 8 rexis goniło Miro Keradda i niepadl :p respect dla niego :]

Widzialem ten sam filmik, buahaha Miro dobry gosciu, a na tym filmiku widac jakie z rexis sa nooby xDxD bravo Miro!!

GoGo Ambush!!

Sienx
01-08-2008, 13:18
Ten kto chce dołączyć do Ambush Academy pisac do mnie na priv Sienx Palladin B)

Solar271
27-09-2008, 08:35
MOze ja zrobie chara i dolacze :] a jaka wojna kto z kim ^^?

Retrio
27-09-2008, 14:31
@up

gl <znakuf pincet>

Sienx
18-10-2008, 10:23
Arte hacked hahahaahahaha Jupi :D

Sienx
21-10-2008, 22:13
a tu co sie stalo Squall w Unbreakable ?xD

Tibinosss
22-10-2008, 15:55
podajcie dokładny wynik wojny Rexis vs. Ambush, aha i co z Zunrim ?? nie gra ??

Sienx
22-10-2008, 19:53
Ambush 217-263 Rexis

pewnie wiekszy wynik dla rexis po wczorajszym zwyciestwie