Pokaż pełną wersje : Plik odpowiedzialny za mapę [help]
Witam. Są ferie i jak wiadomo niektórzy wyjeżdżają z domu na różnego rodzaju obozy itd. Ja właśnie na taki wyjazd się wybrałem. Mam już Tibię ale jest problem....nie mam mapy :O żaden teren nie jest odkryty. Czy jest możliwe żeby mapa, którą odkryłem w domu na własnym PC przenieść na obecnie używany komputer? Prosiłbym o podanie nazwy pliku lub czegoś podobnego ;/
Mapy są w folderze
C:\Documents and Settings\nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap
żebyś miał na 2 kompie musisz skopiować caly ten folder i wrzucić na 2 kompa do tej samej lokalizacji
A czy dostępne są pliki z odkrytą całą mapa? Czy to jest legalne? Bo ja jakoś nie mogę znaleźć tego pliku u siebie na kompie ;/ nie ma takiej lokalizacji umnie ( wersja 8.1 Tibii, Windows XP professional SP1 )
Batman666
28-01-2008, 20:08
Co ma to gdzie sa zamieszczone mapy do tego ze napisales ze masz sp1 i profesional lol widac ze 12 latki goruja na tym forum niestety.
Najpierw trzeba zdobyć pliki z reszta mapy.. To nie są Kozacy, że wpisujesz kody i masz całą mapę widoczna..
Co ma to gdzie sa zamieszczone mapy do tego ze napisales ze masz sp1 i profesional lol widac ze 12 latki guroja na tym forum niestety.
No tak, guroja. Wybacz, lecz nie kazdy musi sie znac.
Nie moglam sie powstrzymac...
Przy instalacji tibi ten folder chyba sie nie tworzy, pojawia sie razem z pierwszymi mapami. Musisz wziac mapy z tej lokalizacji ze starego kompa, a nastepnie przeniesc je.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.