PDA

Pokaż pełną wersje : Uderzenie w zbroje=skill?

Goggo
28-01-2008, 23:41
Mam pytanko.
Czy jak uderzę w zbroję potwora (żółte kreseczki) to rośnie mi wtedy skill np. swordingu?
A czy to samo jest z shieldem czy zamiast blooda moge walnąć w zbroje aby advanced

virrus
28-01-2008, 23:48
Mam pytanko.
Czy jak uderzę w zbroję potwora (żółte kreseczki) to rośnie mi wtedy skill np. swordingu?
A czy to samo jest z shieldem czy zamiast blooda moge walnąć w zbroje aby advanced

Aby skill np. sword rósł Ci w 100% wydajnie, musisz zadawać blood hita co 15 sek. na dwóch potworach a na jednym - 30sek..
Skill rośnie Ci ciągle o ile zadajesz te blood hity. Aby Tobie rósł Shielding musisz obrywać Chmurki, kreski (chyba) nie zaliczają Ci się jako % do Shieldingu.
Aha, te blood hity są dobrze powiedziane o ile, cały czas obrywasz "chmurkami".

Pzdr

Goggo
28-01-2008, 23:52
Ale daje uderzenie w pancerz ileś tam procent do advanced?!

virrus
29-01-2008, 00:12
Ale daje uderzenie w pancerz ileś tam procent do advanced?!

Eee... jak Cię uderzy nie, jak Ty uderzysz, tak.

Van_Cesar_Ghotic
30-01-2008, 01:30
Mam pytanko.
Hmm.. raczej nie...
jak mialem knighta (mam druta) i walilem a zolte kreseczki byly to nic skilla nie lecialo:D

Dagus
30-01-2008, 01:36
Jeśli trenujesz z dwoma potworami zbieraj tylko chmurki gdyż tylko one liczą się do shieldingu oraz koniecznie raz na 15 uderzeń zadaj blood hit.