Pokaż pełną wersje : Walki Graczy II
Unique_Johny
29-01-2008, 11:51
Niektorzy zapewne juz widzieli taki temat (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=149399)
Mi strasznie sie spodobal tylko ze zalozyciel przestal zaglodac (X( ) wiec postanowilem "ozywic" ten temat.
Chodzi tu o tworzenie walk w postaci gifa przez autora tematu(prze ze mnie).
Oto przyklad zrobiony jeszcze z postaciami z tamtego tematu.
http://pl.youtube.com/watch?v=qeGLXX6ndkw
Animacje musilem dodac na youtube bo byla za duza na gifa.
Zeby uczestniczyc w walce trzeba zrobic WLASNOM postac.
REGULAMIN:
1. Pierwsze dwie osoby które się zgłoszą, zostają przyjęte, jednak muszą spełniać parę podpunktów:
- musisz dać outfit(moze byc nawet w co najmniej 12 pozach ( tj. stojący i chodzący )
- wybrać nick
2. W czasie robienia gifa, w kolejce ustawiam conajwyżej 1 kolejną parę - zgłoszenia natępne nie bedą przyjmowane, aż do czasu skończenia jednej walki.
3. Nie wysyłajcie mi żadnych priv'ów, wszystko ma być tutaj.
Przyklad postaci:
http://img166.imageshack.us/img166/2861/magicznylowcaee0.png
Outfit postaci mozna zrobic z broniom(tak jak ten knight na animacji).
-Bedzie pasek hp
-Na poczotku bedo napisy kto z kim walczy
-Bedzie inna arena
-Bedo lepsze grafiki...
http://img184.imageshack.us/img184/9647/xlaviostd3.png
Xlavios Pozbawiony mocy banowania ( xD ) GM walczący o porządek na świecie. Używa swojej laski i wali z energii LUB Skumulowanej kuli mocy ( no co, sam wymyśliłem ) LUB piekielnej strzały. POTRAFI SIE TELEPORTOWAĆ.8o8o8o
P.S. Sorka, że nierówno :p
Turok-.-
29-01-2008, 14:46
Upadnie równie szybko co poprzednie
a ty kup sobie słownik ortograficzny a nie bierzesz się za animacje i co masz na myśli mówiąc "pierwsza animacja tego typu" pełno już takich było
Wiesz i nic nie robisz?! ... też jestem beznadziejny ale jest coś takiego jak Mozilla która ma wbudowany słownik naprawdę chwilka ściągania nic ci nie zrobi
Unique_Johny
29-01-2008, 14:51
Upadnie równie szybko co poprzednie
a ty kup sobie słownik ortograficzny a nie bierzesz się za animacje i co masz na myśli mówiąc "pierwsza animacja tego typu" pełno już takich było
Wiem ze jestem beznadziejny z ortografii a slownika nie hce kopowac bo szkoda kasy xD. A apropo pierwszej animacji tego typo mowilem ze jest sporo bhledow bo to pierwsza MOJA animacja tego typu :P.
Niestety do walki trzeba dwoch..... Trza czekac
Niestety do walki trzeba dwóch..... Trza czekac
Czekam cierpliwie... :P A co do tej animacji, jedna z lepszych, jakie JA widziałem. Tyle, że trochu za szybka, ale jak mówisz, że będą lepsze, to powinny wyjść git ^.-
Wiesz i nic nie robisz?! ... też jestem beznadziejny ale jest coś takiego jak Mozilla która ma wbudowany słownik naprawdę chwilka ściągania nic ci nie zrobi
No, Unique, ale tu Turok ma racje, ja nie koniecznie mam kłopoty, ale "nie patrze, co pisze" ;p A dzięki Mozili mogem poprawic od razu:D
Poprostu Pitbul
29-01-2008, 15:35
Gostek spamuje na org.pl, na .pl...
Unique_Johny
29-01-2008, 15:56
A oto postac Godoraj'a:
TP:
http://img151.imageshack.us/img151/6575/tpim2.gif
Czy podoba sie styl walki jak nie moge zmienic:
http://img213.imageshack.us/img213/7521/111qq0.gif
Poprostu Pitbul jak Ci sie nie podoba to po prostu tu nie wchodz. Na .pl byly juz takie tematy (ale nie bylo ciebie) tylko ze upadly. Na org.pl ten temat jest w dziale OWiON wiec dla Ciebie jest niczym.
Rada:
Nie wchodz na te tematy. Czy to takie trudne...
A oto postac Godoraj'a:
TP:
Czy podoba sie styl walki jak nie moge zmienic:
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO8o8o8o8o
Jasne, że sie podoba! Czekam na przeciwnikaB).
P.S. Nie zapominaj, że te kula i strzała to specjalne :P Normalnie wale z energii; tak jak WoV
P.P.S. Jak go pindolnął z kuli, to powinny polecieć NIEBIESKIE cyferki ;p
ściągnij fake font corvertera.
P.P.P.S. Godoraj to polskie :P czyli nie "Godoraj'a" tylko "Godoraja":P
Pacz_knight
29-01-2008, 16:03
@up
Wez sie opanuj. Chyba nie widziales czegos superowego... <slini sie>
@topic
Nie zabardzo ci wyszla ta walka. Co wogule mial oznaczac ten teleport? o.O
A po drugie to ta druga super, evul walka jest strasznie dluga! Dwa hity i przeciwnik pada. -.-"
@Gordaj-zul monopolowego
Wyjdz i nie wracaj nedzny dzieciaku! -.-""""
Napewno nie zrobil bym takiego shitu, tylko bym go dokladnie dopracowal, a to ze siedzisz tu zaledwie 2 miechy i nie widziales prawdziwego fakeu to sie tu nie udzielaj...
Poprostu Pitbul
29-01-2008, 16:04
NIE BYŁO MNIE!?!?! KURWA!
Pojebany jesteś? Widziałem takie tematy 4-5x a to jest 5-6, więc nie kozacz mi tu. W dodatku zrobiłeś 2 temat.
Unique_Johny
29-01-2008, 16:06
2 raz hp troche krzywo polecialo ale w orginalnym tak nie bedzie B)
A jednak komos sie podoba a na org.pl pisali ze: "ten temat nie wypali, nikt nie będzie chciał uczestniczyć w twoich gifach...", "Żenada, po co komu uczestnictwo w Twoim porytym gifie, co?"... A jednak takie zenady ludziom sie podobajo (wiekszosci)
@up
Wez sie opanuj. Chyba nie widziales czegos superowego... <slini sie>
@topic
Nie zabardzo ci wyszla ta walka. Co wogule mial oznaczac ten teleport? o.O
A po drugie to ta druga super, evul walka jest strasznie dluga! Dwa hity i przeciwnik pada. -.-"
"Wez sie opanuj. Chyba nie widziales czegos superowego..." Ok, zaraz pokażesz mi pewnie twojego ivul-wypas-hiper fake'a animowanego prosto z wytwórni w Hollywood?
Ten teleport miał oznaczać, ze postac znika w jednym miejscu i pojawia sie w drugim ;p
TO BYŁ PRZYKŁAD TA WALKA.
NIE BYŁO MNIE!?!?! KURWA!
Pojebany jesteś? Widziałem takie tematy 4-5x a to jest 5-6, więc nie kozacz mi tu. W dodatku zrobiłeś 2 temat.
Tak, ale on to zrobił dlatego, że poprzedni temat zastał olany przez jego zarządce (czy jak go tam zwał xD)
Torog Velrock
29-01-2008, 16:20
zaraz shostuje mojego fightera... ;p
Pomysł stary ale dobry ;] szkoda że takie coś się długo robi ;/ i szybko pada;/
edit. cholera - skasowałem outfit ;/ zrobię to dam do następnej <chyba że się zmieszczę i zdążę dodać do tej> walki
Unique_Johny
29-01-2008, 16:25
zaraz shostuje mojego fightera... ;p
Pomysł stary ale dobry ;] szkoda że takie coś się długo robi ;/ i szybko pada;/
Tak dlogo to w sumie nie... okolo 3h, tak bylo z 1st animacjom.
_______
Te tematy krutko stojo bo programy gifowe majo krutkie licencje :p ...
Jak sie skoczy licencja to bede robil hypercamem i na youtube.
Ten temat upadnie równie szybko co wszystkie inne które go poprzedzały... Dlaczego? Bo to bardzo praco chłonna robota i na dłuższą metę dość nużąca, dlatego ludzie szybko sie tem nudzą.
POzatym nie wiedzieć czego wszystkie fake'i interaktywne prędko upadają, nawet Misza przy swojej sesji RPG nie wytrwał do końca, ale i tak długo w porównaniu z resztą :P
Btw.
Pit jest z torgu! Ahaha! <joke> xD
Poprostu Pitbul
29-01-2008, 16:29
Drakon :<. Wpierw byłem na .pl.
Johny@
Warn za podpis. Max 20 kb - twój - 71 kb.
Ahh... a nie pomyślałeś czasem że tamten temat upadł bo ludzie bluzgowali na twórce? Wiesz ile było takich tematów?
Człowieku, następnym razem zachowaj to dla siebie lub stwórz Fake w animacji... wtedy "może" coś wyjdzie.
Pozdrawiam, Red
@Edit:
Co do tej walki...
*Bardzo krótka, lecz jak mówisz że to tylko walka "przykładowa"
*Uczestnicy - no widzę na razie jedną osobę która skusiła się na uczestniczenie w "tym czymś".
Chodzi o to że outlift jest bardzo denny jak dla mnie, twórz je sam jeśli umisz, lub niech uczestnicy tej ehm... zabawy... dają coś lepszego.
*Conventer - Bardzo by ci się przydał, to co ujrzałem nie było denne... można powiedzieć że gorsze niż średnie. Conventer ściągniesz za pewno z poradnika Cloy'a.
Życzę powodzenia...
@Edit2:
Zapomniałem... ta arena wymiata heh...
Heja, to ja !!
Pora zaczac robic WLASNOM postac z BRONIOM
Unique_Johny
29-01-2008, 16:51
Ahh... a nie pomyślałeś czasem że tamten temat upadł bo ludzie bluzgowali na twórce? Wiesz ile było takich tematów?
Człowieku, następnym razem zachowaj to dla siebie lub stwórz Fake w animacji... wtedy "może" coś wyjdzie.
Pozdrawiam, Red
@Edit:
Co do tej walki...
*Bardzo krótka, lecz jak mówisz że to tylko walka "przykładowa"
*Uczestnicy - no widzę na razie jedną osobę która skusiła się na uczestniczenie w "tym czymś".
Chodzi o to że outlift jest bardzo denny jak dla mnie, twórz je sam jeśli umisz, lub niech uczestnicy tej ehm... zabawy... dają coś lepszego.
*Conventer - Bardzo by ci się przydał, to co ujrzałem nie było denne... można powiedzieć że gorsze niż średnie. Conventer ściągniesz za pewno z poradnika Cloy'a.
Życzę powodzenia...
"To cos" jest dopiero jeden dzien...
"To cos" jest dopiero jeden dzien...
Człowieku, co z tego że jeden dzień, ja tylko mówię co myślę.
A w ogóle o co ci chodzi? że to jest jeden dzień, to ma znaczenie?
Unique_Johny
29-01-2008, 17:00
Mowiles ze w "tym czyms" jest dopiero jedna osoba...
wojcio14
29-01-2008, 17:05
Się Godoraj podniecił nowym tematem i od razu zaczął robić o.O
temat głupi albo jak niektórzy mówią gópi
Mowiles ze w "tym czyms" jest dopiero jedna osoba...
Eh... nie będę sie z tobą sprzeczał, ten nade mną też myśli że to do d**y.
Inni też więc nie czepiaj sie mnie or die...
Się Wojcio podjarał, że nowy temat, i można kogoś zjechać i robić za znawcę. żal.pl
A może zabronisz mi robić?
Poza tym ten temat nazywa się "walki graczy II" , a nie
"oczernianie innych i komentarze że to sie nie uda III"
Z tego co widzę, już 2 strony tematu, a tylko ja sie zapisałem.
Nie pożyje nawet tygodnia. To rzekłem ja, jarząbek.
Co do próbki: jak każda inna. Krótka, bez płynności, kompletna amatorszczyzna.
wojcio14
29-01-2008, 19:33
A może zabronisz mi robić?
Nie zabronie to już twój problema masz ich dużo
Dobra nie wtrącam sie bo nie warto nikt juz nic nie zrobi mam nadziejeniepotrzebny spam robi sie na tym forum
PS: Od tej pory kto sie odezwie temu śmierdzą giry...
Unique_Johny
30-01-2008, 12:55
Oto jak poprawilem:
-obrazenia
-to jak idzie postac
-nick i pasek hp
http://img245.imageshack.us/img245/8519/obrazeniaxy4.gif
Do wszystkich co tak krytykujom: jesli cos zle zrobilem mam cos poprawic to napisac ze np: za malo klatek itp, a nie "co za..." lub "guwno do dupu 1/10". Jak mowicie ze takie gowno to uzasadnijcie to poprawie bledy.
To akurat dobre :D ... temat przetrwa jesli inni bedo uczestniczyc a nie tylko 1.
Co do próbki: jak każda inna. Krótka, bez płynności, kompletna amatorszczyzna.
po 1 primo jak upadnie to będzie to wina głównie twoja i tobie podobnym
po 2 primo jak sie nie podoba zrób lepsze komentować najłatwiej ale robić to nima komu
Czubanty
02-02-2008, 00:17
Nick: (jak trudno sie domyślić) Czubanty
Umiejęntnosci: Chodzi, summonuje słabsze wersje demonów (żeby przestraszyć xD), atakuje z SDkó, i wali z axa.
Oto outfit:
http://img220.imageshack.us/img220/2842/qubonnt3.png
Pacz_knight
02-02-2008, 00:23
Umiejęntnosci: Chodzi,(...)
No nie moge, rozwalilo mnie to...
Unique_Johny
02-02-2008, 00:31
Hmm demony... Ok postaram sie cos zrobic, przynajmniej jest para do walki.
Gotowom walke prawdopodobnie dam w edicie.
I co z tą walką...?
Lepiej zamiast animacji,które są pracochłonne,dać pojedyncze screeny.
Takie moje zdanie.
po 1 primo jak upadnie to będzie to wina głównie twoja i tobie podobnym
po 2 primo jak sie nie podoba zrób lepsze komentować najłatwiej ale robić to nima komu
Synku, jak chcesz zaszpanować wyliczaniem w obcym języku, to przynajmniej to potraf.
I co z tego? Przecież mówię prawdę. Poza tym, dał to na forum, czyli wystawił publice. To normalne, że można komentować, jednak ty o tym nie pamiętasz.
Nie zrobię lepszego, gdyż nie mam ochoty i czasu na zabawy w takie bzdety. Więcej się przy tym narobię. Jacyś kretyni jak z automatu będą dawać swoje outfity i żebym ich dał do takiej animacji dał, a chwały mi to nie przyniesie.
tym niby "kretynom" jak ich pieszczotliwie nazwałeś być może taka robota sie podoba więc jak lubią niech robią a po za tym "tatku" komentować można po to w końcu jest forum ale niech to będzie konstruktywna krytyka a nie "do dopy" jak to niektórzy mają w zwyczaju komentować
a poza tym nie widzę nic szpanerskiego w znajomości języków obcych może u ciebie na wsi to coś dziwnego ale tutaj to chleb powszedni...
Philozof_
02-02-2008, 17:57
Nick: (jak trudno sie domyślić) Czubanty
Umiejęntnosci: Chodzi, summonuje słabsze wersje demonów (żeby przestraszyć xD), atakuje z SDkó, i wali z axa.
Buahauhauahuahauhau XDDD
Zownowałeś mnie "waleniem z axa". Przypomniał mi się stary, dobry reportaż o Tibii z Faktów XDD
@temat
Szit. Goł ełej plax0r?
Triplonq
02-02-2008, 18:40
@Up Kto kogo z axa znowu zabil? :o
Torog Velrock
03-02-2008, 23:38
@Up,Up
" Ja jestem knajtem i wale z axa, a mój kumpel jest drutem i wali z 'ruszdzki' "
xD
@topic - kiedy będzie walka ?
wojcio14
04-02-2008, 08:53
w tym temacie juz chyba nic nie bedzie juz mozna go zamknac
lub zabic "z axa" albo "z sdkó" xD
Matixek007
04-02-2008, 09:23
Gratuluje! Najlepiej jeszcze mogłeś napisać w umiejętnościach skacze, biega, kuca... Wtedy byś był miszczem...
Lepiej zamiast animacji,które są pracochłonne,dać pojedyncze screeny.
Takie moje zdanie.
Moje także... Po co robić animacje już tyle tego było, a puki co żadnej walki z pojedynczymi screenami nie było(może kiedyś było ale to na pewno przed moim przyjściem na forum), takie coś byłoby bardziej oryginalne moim zdaniem.
@Topic
Więc jeżeli masz wene i czujesz się dobrze w animacjach rób walki, nie przeszkadza mi to, ale jak one mają wyglądać okropnie to lepiej daj se spokój... To jest właśnie moje zdanie. Pozdro...
@up
Popieram.Ja Robie całom sage(nie ciągle ci same postacie ale
na jednej wielkiej mapie B))Mam kilka gotowych Fake'i i robie
turniej na mistrza a puzniej z graczami(rekrutacja otwarta na
priv ale niepisac umiejentnosci tylko nick i outhif a reszte do uzgodnienia)wlasnie samymi ss8o
Unique_Johny
06-02-2008, 20:55
Tema jeszcze nie upadl tylko wyjechalem na 4 dni i nie zdozylem dodac walki ale oto ona:
http://pl.youtube.com/watch?v=weATOBixbhE
znowo byla za doza na ImageShack
EEE? On padł pierwszy, więc chyba ja wygrałem... Chociaż potem padłem... To remis?!?!?!? Ja k**wa nie cierpie remisów!!!! xD
Kogucik302
07-02-2008, 14:58
To się wrzuca w formacie .gif na imageshack ,a nie na youtube
Torog Velrock
07-02-2008, 15:42
Jeżeli reszta też ma być taka... odpuść se ;/
wojcio14
07-02-2008, 20:32
Jeżeli reszta też ma być taka... odpuść se ;/
o tak
zreszta ty wybierasz kto wygra wiec to takie jakies denne jest
Denne,zero akcji i w ogóle do kitu.
Demony przyzwał w sekunde,rozpixelowane gadanie i wiele więcej...
Istniał kiedyś fajny projekt na:
fakezarena.pun.pl
I takiego stylu popieram,lecz z braku aktywności projekt zamarł..a szkoda.
(Sam z oczywistego braku czasu nie mogłem uczestniczyć w tym projekcie ; /)
Pisay_666
07-02-2008, 22:02
Oerciak... moze mala "reaktywacja"? ;>
A co do tematu... odpusc sobie. Ni to dobre, ni to fajne...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.