Pokaż pełną wersje : Podsumowanie 8 letniej gry Sashry/Ember'a
http://img182.imageshack.us/my.php?image=showoffhe9.jpg
http://aycu14.webshots.com/image/42533/2005998417969490680_rs.jpg
Holy crap in the air!
nie no respekt dla goscia o O Winged , Golden Helmet , Greath Shield i Demon Legi Respekt dla niego8o
E tam daniel z blackd ma 4x wiecej kasy ;]
We have a total of 107 millions of tibia gold for sale, and some items.
E tam daniel z blackd ma 4x wiecej kasy ;]
Nie znaczy to, ze jego kasa jest cenniejsza. Ciezko znalesc sprzedawce winged helma , great helma czy ksiazki ktora ember kupil za 8,5kk
KrEmAs KAc
29-01-2008, 18:24
Teraz tylko na allegro i na Golfa by stykało :D
Gratz
On tam ma 10k euro, wiec nie tylko na golfa.
@down
Zle pamietasz, to bylo dobrze ponad 3kk.
Nie znaczy to, ze jego kasa jest cenniejsza. Ciezko znalesc sprzedawce winged helma , great helma czy ksiazki ktora ember kupil za 8,5kk
Chodziło Ci chyba o golden helmet... a jeśli dobrze pamiętam, gdzieś widziałem filmik, jak koleś sprzedawał Sash'rze (nie wiem jak to odmienić) golden helmet za 1kk bodajże... Na antice jest ich wiele...
Jak nie znacie faktów, to się nie wypowiadajcie.
Wszystkie Golden Helmety chodzą na Antice po okolo 3-4KK nie jest wcale trudno kupić ten hełm (wystarczy być cierpliwym :p).
Poza tym Sashra/Embermane został shackowany bodajże 4 lata temu więc jest to dorobek z 4 max 5 lat gry.
Największymi z tej kolekcji "rarami" są Winged Helmet, Shield of Honour i Grey Tome (za którego Embermane/Sashra zapłacił 7,8KK).
To takie małe sprostowanie z mojej strony. :)
@Edit
well, im leaving tomorrow morning for navy, so it'll b useless posting insults cause i wont see them anyways =( haha, so no cams for a while <stolen from tibia.de> ]:->
Szkoda, że Embermane/Sashra jest teraz w Marynarce więc nie będzie przez pewien czas filmików od niego. :D
@Down
Ja wiem tylko że HotS kupił za około 3KK, a Grey Tome za 7,8KK. Kilka z nich samodzielnie zdobył blocząc PoI (Heavy Mace, Butcher's Axe,
Shadow Sceptre, Golden Figurine, Assassin Dagger, NK Shield, War Horns). ;P
Przykro mi panie Kup.Se.Musk, ale większości z tych rarków po prostu nie da się zdobyć "samodzielnie", co z pewnością wiesz.
Jedyny sposób to je kupić, co też uczynił nie mając co robić z kasą. :)
Yach.
Kup.Se.Musk
29-01-2008, 19:11
Pokaźna kolekcja. Szkoda, że nie zdobyta samodzielnie, lecz kupiona. Satysfakcja byłaby o wiele większa.
Btw.
Zna ktoś cenę jaką Sashra wybulił na każdego tego rarka?
Kropka997
29-01-2008, 19:19
a co to za army po lewej stronie?? na tibia.pl w armach ich niema:P
@down
ty:p
Darth_Sheen
29-01-2008, 20:08
o kuźwa 8o 8o 8o ale glanckie itemy :baby: :baby: :baby:
A fuj.. x/ W domku miał to dużo ładniej ułożone. No i HOTS ma 2 sztuki :P
hmm co to jest ten grey tome skad mozna go bylo zdobyc ? kiedys kiedys? i dlaczego jest on az tak drogi.... chyba najdrozszy item o ktorym slyszalem tansze byly g botsy:D o ile sie nie myle
hmm co to jest ten grey tome skad mozna go bylo zdobyc ? kiedys kiedys? i dlaczego jest on az tak drogi.... chyba najdrozszy item o ktorym slyszalem tansze byly g botsy:D o ile sie nie myle
Nie mylisz sie.
dla porownania, ekwipunek 150 ek z eterni-Krin
http://i25.photobucket.com/albums/c100/wojen/pweeeri5.png
Nie wiem czy akurat Grey Tome czy jakas inna, ale na pewno jedna albo nawet 2 mozna bylo otrzymac razem z demon legsami (dzisiejszy demon helmet quest)
Nie wiem czy akurat Grey Tome czy jakas inna, ale na pewno jedna albo nawet 2 mozna bylo otrzymac razem z demon legsami (dzisiejszy demon helmet quest)
Chodzi Ci o blue tom.
01:58 You see a blue tome. It weighs 19.00 oz. It's a volume of The Mystic Secrets of Tibia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.