PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie expić magiem?

Graventer
29-01-2008, 19:28
Witam. Wszyscy wiemy, że sorc/druid musi czasami zrobić trochę runek. Jednak nie chce mi się tracić czasu na staniu pod depo, dlatego wolałbym trochę poexpić :). Doradźcie mi gdzie jest fajne miejsca (FACC) gdzie mógłbym spokojnie zabijać potworki bez większej utraty hp/many, oczywiście expiąc z broni (może z summonem?). Najlepiej, żeby rosły również soule :p. Jak coś to mam 26 club fighting.

Proszę o pomoc :)

Arack
29-01-2008, 19:29
lool grasz druidem a expisz clubem??gz;p
proponuje mount sternum(nie wiem czy dobrze napisalem;p)
albo poh;p

Graventer
29-01-2008, 19:31
Nie wiem czy mnie zrozumiałeś, ale chcę expić tak żeby nie tracić many...

dymek890
29-01-2008, 19:34
roty na fibuli lub kopalnie obok kazz (pierwsze dwa pietra)

Kastia
29-01-2008, 19:40
Polecam Mount Sternum ;) Duzy resp Ghouli, Crypt Shamblerow, Mummi, Beszko, Ghosty B) Sama tam expie i soul ostro leci :]

Tatard
29-01-2008, 20:41
Polecam Mount Sternum ;) Duzy resp Ghouli, Crypt Shamblerow, Mummi, Beszko, Ghosty B) Sama tam expie i soul ostro leci :]

K***a następny temat w którym ktoś niema pojęcia, albo nie czyta ze zrozumieniem !!!! Chyba napisał że niechce tracić many i wali z CLUBA. No chyba że twoim zdaniem uklepie crypta, mumie itd.
Nie umiesz czytać, nie pisz.

@topic
Jak ktoś up pisał roty ew dwarfy tyle jest różnica miedzy nimi w defie i na takim skilu dość istotna. Więc lepiej roty.

bartii10
29-01-2008, 20:51
@kastia
to zdjecie w avatarze twoje jest ?? ;)

@coby nei bylo offtopa
walenie druidem z cluba to idiotyzm, jak nie chcesz zeby ci mana schodzila pograj knightem.

dizzrol
29-01-2008, 21:09
@kastia
to zdjecie w avatarze twoje jest ?? ;)

@coby nei bylo offtopa
walenie druidem z cluba to idiotyzm, jak nie chcesz zeby ci mana schodzila pograj knightem.

Żałosny jesteś :/ Napalony dzieciuch próbujący nie walnąć offtopa! Nie wyszło Ci!
Tak się składa że to naprawdę dobry sposób chodzić na hunty bez używania różdzki, cluby są lekkie więc dla druida / sorca w sam raz a do tego w czasie huntu może robić runki i zarabiać podwójnie... :) ;)

@topic:
Zdecydowanie najlepsze są roty, jeśli chcesz z summonami to polecam dwarfy (niższe poziomy), zresztą na roty też można z monkami chodzić bo sam próbowałem, wtedy exp jest średni ale szybko się bije ;) (pamiętaj że dostajesz wtedy 20 expa za rota czyli na Twoim lvlu - 35 jak wnioskuje z opisu postaci - nie będą ci odnawiały się soule).

@2xdown
Jakbyś Ty mi takimi głupotami w rlu walił a potem próbował się mądrzyć (mimo że twój pierwszy post wykazywał stosunkowo niski iloraz inteligencji autora) to z chęcią bym Ci tak powiedział...
Jestem anonimowy? Jak dla kogo.. Każdego można zlokalizować...

no rzeczywiście podwójnie, 1k gp w godizne + kilka runek. do tego marny exp i mlv rosnie w slimaczym tempie jak nie uzywa sie mfow.
strata czasu a nie dobry sposob.
A może niektórym sie to opłaca? Nie wszyscy na bocie jadą i runki robią.. Afk też jest oficjalnie nielegalny więc czemu przy okazji nie expić i nie zarobić tego 1-2-3-4k na godzinke? Jemu to może się przydać.

Ciekawe czy będziesz miał ostatnie zdanie.. Bo ja nie i odpisywać już nie będe. Specjalnie zrobiłem edit posta żeby nie zaśmiecać forum.

kijwieco
29-01-2008, 21:16
Hmmmm.... jak to serv no-pvp to zrob fire elementala i idz na dark cathedral ladny exp potworki dosc slabe: slimy, bandity, wild warriory, itp. Exp szybko leci ;]]

bartii10
29-01-2008, 22:16
Żałosny jesteś :/ Napalony dzieciuch próbujący nie walnąć offtopa! Nie wyszło Ci!
nie rozumiem skad u ludzi tyle złości. skąd ta hipokryzja sie u ciebie wzięła? moze dlatego ze na forum w jakimś stopniu jest sie anonimowym. ciekawe czy byś mi to powiedzial w rzeczywistości. rozumiem ze pisanie na forum jest jakimś sposobem odreagowania zyciowych problemow, ale bez przesady, szanujmy sie.

Tak się składa że to naprawdę dobry sposób chodzić na hunty bez używania różdzki, cluby są lekkie więc dla druida / sorca w sam raz

chyba w tibii 7.5

a do tego w czasie huntu może robić runki i zarabiać podwójnie...

no rzeczywiście podwójnie, 1k gp w godizne + kilka runek. do tego marny exp i mlv rosnie w slimaczym tempie jak nie uzywa sie mfow.
strata czasu a nie dobry sposob.

Beniro
29-01-2008, 22:36
Nie warto walić z broni magiem(drutem) z różdżki jak bedziesz wwalił to mana będzie ci się spokojnie odnawaic ( oczywiście jeśli będziesz najedzony ;))

bartii10
29-01-2008, 22:57
widze ze wale grochem w sciane. bicie clubem jest taka sama strata czasu co robienie runek. jeżeli nie zdajesz sobie sprawy z tego to świadczy tylko o tobie.

nie wiem skąd wywnioskowałeś jaki jest moj iloraz inteligencji. moze pokażesz mi zdanie, ktore na to wskazuje, oraz przebieg twoich wnikliwyhc badań w tym temacie.
notabene nic nie usprawiedliwia twojego chamskiego zachowania, które defakto nie powinno mnie dziwić gdyż jest ono powszechne w tibijskim świecie.