zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Xantera - Serwer nOObów??

Pjoj
29-01-2008, 20:32
Witam. Nie wiem jak wam, ale mi od pewnego czasu wydaje się ze Xantera "noobieje". Nie chodzi tu już tylko o kradzieże lootbagów, czy okradanie ludzi za pomocą kostki, bo te incydenty występują na każdym świecie (choć wydaje mi się, że na Xanterze wyjątkowo często). Tu chodzi już o prawdziwą plagę nOObków. Czy was nie denerwuje gość, który zabija wam potworki do skillowania i albo broni się tym, że on musi expić (2 potworki!!), lub udaje (albo naprawde jest taki tempy), że nie rozumie słów typu: mine plx, don't kill my monsters, I'm skilling. To "noobostwo" Jest już bardzo powszechne. Kilka dni temu jakiś facet zamienił się w crystal coin (chameleon) i fala noobów zablokowała pierwsze piętro w depo w Carlin próbując go podnieść. A gdyby potem takiemu napisać "hahaha", to albo rzuca "kur*wami" na lewo i prawo, albo się okazuje, że on zna najlepszych graczy na servie.
Proszę, powiedzcie co sądzicie o tym "znoobieniu" Xantery.;)

Paciuch
29-01-2008, 22:19
ja tam nie gram :baby:
ale mysle ze to z powodu np. problemuw rodzinnych czy 1 w szkole :confused:

Pjoj
29-01-2008, 22:40
ja tam nie gram :baby:
ale mysle ze to z powodu np. problemuw rodzinnych czy 1 w szkole :confused:

Może masz rację. Noobek dostał pałę, to się musi wyżyć, najlepiej na innych. Tylko czmu na normalnych ludziachX(

Swoją drogą to chyba ty jedynki dostajesz za dyktanda (problemuw).

Pjoj
30-01-2008, 21:12
Dzisiaj kolejny przypadek... Włazi do depo w carlin 11 newbie sorc red hp ostro i zatruty. Przy skrzynce blokuje go trzech polaków i 1 chrzani mu, że on chce tylko na trupa popatrzeć i rzeczy odeśle... W ostatniej chwili rzucam chłopakowi life fluida. Ja czuję się zadowolony on mi dziękuje. A polacy, ci którzy go blokowali? Otóż zostaje przez nich zwyzywany od nOOba i pojechali mi po matce i jeszcze słynne HUNTED 4EVER... NO COMMENT

Rasta-Bob
05-02-2008, 00:05
niestety, takie życie tibii...pełne od noobów... xD

Porada: zmień serwer! xD

Ake'en
06-02-2008, 15:57
@Pjoj kto Ty jestes?

Wg mnie Xantera jest jak inne servery gralem troche na innych i powiem ze wcale nie mamy az tak wielkiego noobostwa :).

Shinhoshu
12-02-2008, 18:22
Omg... A myślisz że na innych servach to nie ma noobów? Przykład Harmonia... Tam jest nawet gorzej jak 500 osób ma nick Mateusz Dragonek Wielki, Mateusz Dragon Wielka itp...

Dark_Ozax
16-05-2008, 19:49
http://www.dmassobot.yoyo.pl Zobacz t jest stronka z pomocniczymi botami np sam ci lota pchac wszystko co chcesz i naprawde nie ma keylogerow...

PozDrawiam