Pokaż pełną wersje : Xantera - Serwer nOObów??
Witam. Nie wiem jak wam, ale mi od pewnego czasu wydaje się ze Xantera "noobieje". Nie chodzi tu już tylko o kradzieże lootbagów, czy okradanie ludzi za pomocą kostki, bo te incydenty występują na każdym świecie (choć wydaje mi się, że na Xanterze wyjątkowo często). Tu chodzi już o prawdziwą plagę nOObków. Czy was nie denerwuje gość, który zabija wam potworki do skillowania i albo broni się tym, że on musi expić (2 potworki!!), lub udaje (albo naprawde jest taki tempy), że nie rozumie słów typu: mine plx, don't kill my monsters, I'm skilling. To "noobostwo" Jest już bardzo powszechne. Kilka dni temu jakiś facet zamienił się w crystal coin (chameleon) i fala noobów zablokowała pierwsze piętro w depo w Carlin próbując go podnieść. A gdyby potem takiemu napisać "hahaha", to albo rzuca "kur*wami" na lewo i prawo, albo się okazuje, że on zna najlepszych graczy na servie.
Proszę, powiedzcie co sądzicie o tym "znoobieniu" Xantery.;)
ja tam nie gram :baby:
ale mysle ze to z powodu np. problemuw rodzinnych czy 1 w szkole :confused:
ja tam nie gram :baby:
ale mysle ze to z powodu np. problemuw rodzinnych czy 1 w szkole :confused:
Może masz rację. Noobek dostał pałę, to się musi wyżyć, najlepiej na innych. Tylko czmu na normalnych ludziachX(
Swoją drogą to chyba ty jedynki dostajesz za dyktanda (problemuw).
Dzisiaj kolejny przypadek... Włazi do depo w carlin 11 newbie sorc red hp ostro i zatruty. Przy skrzynce blokuje go trzech polaków i 1 chrzani mu, że on chce tylko na trupa popatrzeć i rzeczy odeśle... W ostatniej chwili rzucam chłopakowi life fluida. Ja czuję się zadowolony on mi dziękuje. A polacy, ci którzy go blokowali? Otóż zostaje przez nich zwyzywany od nOOba i pojechali mi po matce i jeszcze słynne HUNTED 4EVER... NO COMMENT
Rasta-Bob
05-02-2008, 00:05
niestety, takie życie tibii...pełne od noobów... xD
Porada: zmień serwer! xD
@Pjoj kto Ty jestes?
Wg mnie Xantera jest jak inne servery gralem troche na innych i powiem ze wcale nie mamy az tak wielkiego noobostwa :).
Shinhoshu
12-02-2008, 18:22
Omg... A myślisz że na innych servach to nie ma noobów? Przykład Harmonia... Tam jest nawet gorzej jak 500 osób ma nick Mateusz Dragonek Wielki, Mateusz Dragon Wielka itp...
Dark_Ozax
16-05-2008, 19:49
http://www.dmassobot.yoyo.pl Zobacz t jest stronka z pomocniczymi botami np sam ci lota pchac wszystko co chcesz i naprawde nie ma keylogerow...
PozDrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.