zaloguj się

Pokaż pełną wersje : <<Black Knight Quest solo by 52 Pall>>

Yamaroo
30-01-2008, 10:52
Elo! Kumpel mnie prosił by to wstawić, więc wstawiam! Dziś wybrał się na BK Quest sam swoim 52lvl Pallkiem. Jak sam przyznał "znoobił". Możecie się śmiać:). Po Queście polazł na Dragon Lair expić:)

http://rapidshare.com/files/87759028/BKQUESTSOLO.rec

Proszę oglądać i komentować:)

RZal
30-01-2008, 10:55
Co niby mamy oglądać? to?:
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 114 minutes)

poki17a
30-01-2008, 11:00
Elo! Kumpel mnie prosił by to wstawić, więc wstawiam! Dziś wybrał się na BK Quest sam swoim 52lvl Pallkiem. Jak sam przyznał "znoobił". Możecie się śmiać:). Po Queście polazł na Dragon Lair expić:)

http://rapidshare.com/files/87759028/BKQUESTSOLO.rec

Proszę oglądać i komentować:)

mam wielka prozbe jestem tu pierwszy raz i nie wiem gdzie mam sie zarejestrowac zeby dostac haslo i numer aby grac jezeli mozesz mi pomoc z gory dziekuje

Yamaroo
30-01-2008, 11:06
mam wielka prozbe jestem tu pierwszy raz i nie wiem gdzie mam sie zarejestrowac zeby dostac haslo i numer aby grac jezeli mozesz mi pomoc z gory dziekuje

Wbijasz na tibia.com i tam jest takie coś jak "Create Account"

Shorty_Master
30-01-2008, 12:44
zOMG zOMG zOMG n1n1n1

Etoric
30-01-2008, 13:59
wytłumaczcie mi jedno, jak można dać film z bk questa który ma prawie półtora godziny?
btw. nazwa tematu jest myląca '.-(
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA FILM 11/10! hahahahahaha

Yamaroo
30-01-2008, 15:21
wytłumaczcie mi jedno, jak można dać film z bk questa który ma prawie półtora godziny?
btw. nazwa tematu jest myląca '.-(
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA FILM 11/10! hahahahahaha

Dałem taki tytuł bo podstawą w filmie był BK Quest. Kolega mnie prosił więc dałem. Proszę o komentowanie filmu, co wam się najbardziej podobało itp.

KozkaOpole
30-01-2008, 15:46
ahhahah nie no plakac mi sie chcialo ze smiechu xD:D na pocztaku;d dobry filmik;] wygladalo to jakby robil tego questa 8 latek... ;] moze robil?;> :D

@down

tez mnie to zdziwilo...

Un$i
30-01-2008, 15:49
14:47 Zdzichu Szprycha [52]: BYLEM W WC
Skoro byles w wc... widac, ze bota uzywasz, bo miedzy tym jak zaczales byc afk a twoim powrotem "cos" ci wszamalo rybe... ogolnie filmik dobry, ale nie lubie oszustow:confused:

Yamaroo
30-01-2008, 15:58
Rehost:

link wycofany na życzenie kolegi
@Kozka

Koleś nie kozacz bo jest na peeewno od ciebie starszy. Nie jesteś fajny:(

Smerf.Secura
30-01-2008, 16:04
15:05 Zdzichu Szprycha [52]: KURWA
15:05 Zdzichu Szprycha [52]: ZAPOMNIALEM
15:05 Zdzichu Szprycha [52]: O PARCELACH

Boze.
Noobiłeś na każdym kroku.

Xario'Darkside
30-01-2008, 16:12
Ehhhhh, zal ;) :baby:
Ile twoj kolega gra w tibie? 2 tygodnie? xD

Yamaroo
30-01-2008, 16:31
@up

2 lata -.-

Potwierdza sie ze tandetne filmy są najczęściej oglądane:D

Flemessssss
30-01-2008, 16:31
Takie sobie. Serio. Bez sensu.:):)

lycha_ziom
30-01-2008, 16:45
koleś 87 hp i biega z bk jakby to był troll ,na początku z przerażenia zapomina klucza i drogi też nie zna ŻAL

Un$i
30-01-2008, 17:01
Potwierdza sie ze tandetne filmy są najczęściej oglądane:D
I tu masz racje... mnie np bardziej takie filmy interesuja, niz perfekcyjne akcje. Fajnie jest zobaczyc czyjes codzienne zycie na tibii... na bym poprosil o wiecej takich filmikow :D pozatym nie wydaje mi sie ze wszystko sa juz tacy doswiadczni ze nie zapomna czegos ze soba zabrac, typu wlasnie parceli;)

Loel_owy
30-01-2008, 17:02
Nice eq i nice skile masz, ile zajęło Ci skilowanie? A film nic ciekawego, troche noobostwa :)

Timox
30-01-2008, 17:10
Nice eq i nice skile masz, ile zajęło Ci skilowanie? A film nic ciekawego, troche noobostwa :)
Żebt to było "troche"
@topic
Noob jak ich mało, na każdym kroku tylko noobił, a film wcale nie ciekawy:confused:

Yamaroo
30-01-2008, 17:30
Po pierwsze koleś był nie wyspany, film kręcony z rańca! Po drugie każdemu może się zdażyć!

15:05 Zdzichu Szprycha [52]: KURWA
15:05 Zdzichu Szprycha [52]: ZAPOMNIALEM
15:05 Zdzichu Szprycha [52]: O PARCELACH

Boze.
Noobiłeś na każdym kroku.

A ty taki kozak a sam pewnie czegoś nie raz zapomniałeś. Jeśli ktoś coś zapomnie to odrazu noob?

koleś 87 hp i biega z bk jakby to był troll ,na początku z przerażenia zapomina klucza i drogi też nie zna ŻAL

Gdzie niby drogi nie znał? Po 2 zapomniał że klucz już kiedyś brał czego efektem było to że jak podeszedł do drzewa by go zabrać pisało "empty". A i żebyś ty się nie przeraził jak ci wjazd zrobi

Mi się najbardziej podobało jak na BK latał na redzie z około 80hp, a i filmik się tak nagle kończy bo z tego co wiem to na Dragon Lair Zdzichu miał debbuga, ale nie padł:)

jest oszustem bo uzywa bota... a moze nie uzywal ? tylko byl w przerwie na sianie 1 rybke wszamac... a tak pozatym uzywanie bota nie jest oszustwem ? pewnie ze jest...

No niech będzie, ale też mi coś jak bocik rybkę zje.

Żebt to było "troche"
@topic
Noob jak ich mało, na każdym kroku tylko noobił, a film wcale nie ciekawy:confused:

Odezwał się super pro evul z 400lvl nie?

Skoro byles w wc... widac, ze bota uzywasz, bo miedzy tym jak zaczales byc afk a twoim powrotem "cos" ci wszamalo rybe... ogolnie filmik dobry, ale nie lubie oszustow:confused:

A czy on jest oszustem bo polazł do wc? czy napisał gdzieś że bota nie używa?

www.tibia.com >>> zoba jego postać, jak widać padł kilka razy więc skille też poszły, potem przestał grać i tera wrócił

psyhopatka
30-01-2008, 17:37
Trochę skile kiepskie :S
I uważaj możesz paść kiedyś przez tą "oszczędność"( bieganie po venore na 200hp.)

Sr@x
30-01-2008, 17:39
jest opcja edytuj a nie robisz 5 postów po kolei, i nie tłumacz tak swojego "kolegi" tylko od razu powiedz że to twój film 8o i że ty tak n00biłeś tylko nie chcesz się do tego przyznać :D

Yamaroo
30-01-2008, 17:51
Gdzie niby drogi nie znał? Po 2 zapomniał że klucz już kiedyś brał czego efektem było to że jak podeszedł do drzewa by go zabrać pisało "empty". A i żebyś ty się nie przeraził jak ci wjazd zrobi

Odezwał się super pro evul z 400lvl nie?

jest opcja edytuj a nie robisz 5 postów po kolei, i nie tłumacz tak swojego "kolegi" tylko od razu powiedz że to twój film 8o i że ty tak n00biłeś tylko nie chcesz się do tego przyznać :D
omg. co za kolo. widzisz co mam w podpisie? postać z podpisu jest moja a Zdzichu to mój kumpel, sam by założył temat ale ma na tym forum bana (Zdzichu_Szprycha) więc ja założyłem za niego.

lycha_ziom
30-01-2008, 18:02

po 1
ogladałeś film on nawet do drzewa nie doszedł
po 2
zapraszam na zrobienie wjazdu dzieli nas pare kilometrów :)

Yamaroo
30-01-2008, 18:12
po 1
ogladałeś film on nawet do drzewa nie doszedł
po 2
zapraszam na zrobienie wjazdu dzieli nas pare kilometrów :)

Jesteś pewien że nie doszedł? Screen z filmiku:
http://images29.fotosik.pl/149/73077be8afaeef61.jpg
Zanim coś napiszesz zastanów się 2 razy albo i 3

PS. Zdzichu planuje zrobić w najbliższych porankach OF Quest Solo:)

lycha_ziom
30-01-2008, 18:18
hmm jestem graczem starej daty i jeżeli się nie mylę to drzewo było w trochę innym miejscu LOL

robiłem ten quest ostatnio druidem parę miechów temu ,więc wybacz jeżeli sie pomyliłem...

PanKracy
30-01-2008, 18:42
Takie rzeczy to tylko na Guardii..

Un$i
30-01-2008, 18:53
A czy on jest oszustem bo polazł do wc? czy napisał gdzieś że bota nie używa?
jest oszustem bo uzywa bota... a moze nie uzywal ? tylko byl w przerwie na sianie 1 rybke wszamac... a tak pozatym uzywanie bota nie jest oszustwem ? pewnie ze jest...

bajerfull
30-01-2008, 18:54
daj ktos rehost

Glon Elriel
30-01-2008, 19:24
/\Skile też pewnie na bocie :c

Un$i
30-01-2008, 19:26
dobra nie istotne.. uzywasz bota... twoja sprawa... ale wez wrzuc jeszcze jakies filmiki z tego cyklu

Yamaroo
30-01-2008, 19:45
dobra nie istotne.. uzywasz bota... twoja sprawa... ale wez wrzuc jeszcze jakies filmiki z tego cyklu

Małe sprostowanie,
po 1 ja bota nie używam tylko Zdzichu
po 2 nie skiluje na bocie.

A co do filmików z takiego cyklu Zdzichu chce się wybrać na jakiś Quest w najbliższym czasie więc pożyjemy zobaczymy

EDIT:
Jeśli was interesuje jeszcze jakiś filmik z moim kumplem zapraszam do tego tematu gdzie wykonywaliśmy innego Questa
<<GS Hole Quest by 54 Pall>> (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1872074#post1872074)

Yamaroo
30-01-2008, 19:54
pomyłka, jak ucunąć post?

Smerf.Secura
30-01-2008, 20:48
Raczej autor tematu dostanie bana,bo 5 postów z rzędu rzadko się zdarza.

Hugo
30-01-2008, 20:49
pomyłka, jak ucunąć post?

Ja mam taką propozycje.
S*******aj z tego forum.
Jeśli uważasz, że zrobienie 20 postów w jednym temacie jest fajne, to się mylisz.
Nie odpowiadaj mi kolejnym postem, jeśli chcesz podyskutować to po prostu użyj opcji edytuj, w swoim ostatnim poście wpisując "@2x down: +treść"

Salarigoth
30-01-2008, 20:54
Topic
Jedyne co mam do powiedzenia to tlyko to ze zalozyciel tematu jest niezwylym spamerem i nabijaczem durnych postow co drugi post jego zal. Naucz sie czytac albo kup bryle jak nie widzisz opcji edytuj.

kulawy_waldek
30-01-2008, 22:15
Ja mam taką propozycje.
S*******aj z tego forum.
Jeśli uważasz, że zrobienie 20 postów w jednym temacie jest fajne, to się mylisz.
Nie odpowiadaj mi kolejnym postem, jeśli chcesz podyskutować to po prostu użyj opcji edytuj, w swoim ostatnim poście wpisując "@2x down: +treść"

Topic
Jedyne co mam do powiedzenia to tlyko to ze zalozyciel tematu jest niezwylym spamerem i nabijaczem durnych postow co drugi post jego zal. Naucz sie czytac albo kup bryle jak nie widzisz opcji edytuj.

A wy to mogliście napisać kolesiowi na pw, bo jak NIE WIDAĆ temat dotyczy BK Questu!!

Hugo
30-01-2008, 22:56
A wy to mogliście napisać kolesiowi na pw, bo jak NIE WIDAĆ temat dotyczy BK Questu!!

Przeczytaj temat, a zobaczysz ;D.

PanKracy
30-01-2008, 23:11
22:12 Zdzichu Szprycha [52]: KTO DA ROBAKI NALOWIE MU RYBEK!! JA BIORE TYLKO 20%!! ZLECENIA OD 60+ ROBAKOW!!----venore-----KTO DA ROBAKI NALOWIE MU RYBEK!! JA BIORE TYLKO 20%!! ZLECENIA OD 60+ ROBAKOW!!----venore-----KTO DA ROBAKI NALOWIE MU RYBEK!!

Wiadomości sprzed dp venore xD

..::QRAS::..
31-01-2008, 00:01
Yamaroo : moze bys pajacu zaczal edytowac posty ?

kulawy_waldek
31-01-2008, 00:29
Yamaroo : moze bys pajacu zaczal edytowac posty ?

Po co powtarzać wkoło to samo. Chłopak został już pouczony, więc nie ciągnijmy tego dalej. Może on wie o edycji postów tylko pod wpływem emocji o tym zapomniał. Ja też się denerwowałem jak noobki obrażają gracza nickiem Zdzichu Szprycha, którego znam osobiście. Wiem że to jest bardzo dobry gracz bo sam nie raz z nim robiłem wypad na coś mocniejszego. Chłopak po prostu miał gorszy dzień.
Proponuję już nie wracać do edycji postów itp. Od teraz tylko komentarze dotyczące filmu, ok?:)