Pokaż pełną wersje : Dziwne zachowanie strażników...
Widziałam jak jakiś człowiek podchodzi do strażnika w północnmej bramie thais, coś do niego pisze, a ten zaczyna go atakowac ogniem 8o Zastanawiem się jak to możliwe i co on do niego napisał (bo było to dosyć dawno temu).
Tak się dzieje kiedy napiszesz do strażnika jakieś niecenzuralne słowo (np. f*ck)
Napisz do niego Hi i f*ck i wtedy dostaniesz 100 lvl :P
Podobnie jest w zamku na zachód od Thais.
Jeśli napiszesz hi i as (ass czy coś w tym stylu) zbiją cię do 1 hp xD
wiem ze w carlin u krolowej jest takie cos ze jak sie napisze cos (moze ass albo fack fuck czy jakos tak) to wtedy spada ci hp do 1. czesto jest to wykorzysywane przez pk
Vlad Dracula
30-01-2008, 21:35
Z tego co pamiętam, to zabiera max 60 HP a nie ściąga do 1 HP
Wypróbowałam to i zabiara równiutko połowę życia. I mi i mojemu koledze z połowe niższym lvl.
ta idziesz do obojetnie jakiego straznika w obojetnie jakim miescie muwisz hi/fuck/ i masz:D
FryzjerZenon
30-01-2008, 22:34
W Carlin napewno zabiera do 1 hp*
Czesto uzywane przez pk, np. noobow tam prowadza niby quest, potem mowia co ma mowic rzucaja mu fire field'a pod nogi, on potem hi, fuck, dead, cya plej set.
* przynajmniej kiedys tak bylo.
secret777777
30-01-2008, 22:38
hahahaha ale jesteś noobem jeśli napisze do strażnika hi ass (lub f*ck) to cie udezy z ognia ;/ :D
Strażnicy ściągają do połowy hp, a Królowie (Tibianus, Królowa Carlin) do 1 hp
@down tak... a niektórzy wolą krzyczeć "kil mi aj hew krołn set!!!" i atakują wszystkich :p
Ludzie często korzystają z tego żeby się zrookować.
Lechista
31-01-2008, 21:23
teraz zaraża cię ogniem, a kiedyś było tak, że spuszczał cię do 1hp :D
Neflonde
01-02-2008, 13:32
Tym sposobem da sie fajnie zarobic
Idziesz do carlin z jakims noobkiem, mowisz zeby powiedzial "fag key" np. jakis quest, a ze jest 2 straznikow to go jedzie do 1 hp, potem jakas runka i koles lezy :P
LLAAAA ameryke odkryliscie tym sposobem w 1 tydzien kilkoma harami zabilem z 50 osob ;p ale glupi bo jak uiekasz z pk to wyzlaza ci wieksze lvle i cie ciskaja i dupa z kaski
bo dobre chlopaki reprezentuja jp
Lechista
01-02-2008, 16:42
Tym sposobem da sie fajnie zarobic
Idziesz do carlin z jakims noobkiem, mowisz zeby powiedzial "fag key" np. jakis quest, a ze jest 2 straznikow to go jedzie do 1 hp, potem jakas runka i koles lezy :P
Nie fag key(bo podejżane), tylko legendary ass assin(gdzie słowo ass znaczy dupa :D)
Tyle, że jak napiszesz do króla "hi" to obydwaj strażnicy mówią:
15:49 Harsky: MIND YOUR MANNERS COMMONER! To address the king greet with his title!
15:49 Stutch: MIND YOUR MANNERS COMMONER! To address the king greet with his title!
i nie reagują na przekleństwa.
secret777777
03-02-2008, 22:22
szkoda tylko że cie nie zabił ;) przynajmniej ktoś mial by loot :]
SmOoTHas
04-02-2008, 11:24
podejdziesz do strażnika/strażniczki i przywitasz się a następnie powiesz jakiś wulgaryzm to on cie podpali i otruje i coś tam jeszcze (chyba zada hita za 50 czy coś w tym stylu)
Michulek
20-02-2008, 16:16
Ja dam ssa na dowód że fuck do 1 hp8o
http://i244.photobucket.com/albums/gg24/Michu_l/fuck.jpg
Niuchwycilem momentu kiedy strzelili xP
@up
WoOoOoW.!
Każdy głupi wie, że zbijają hp do jednego.
@2xdown
Wystarczy pomyśleć.. Czy twórcy zrobiliby coś takiego.?
Jeszcze bylo bynajmniej kiedys ze jak sie do krolowej powiedzialo cos obrazliwego typu hag flower to cie tez zjezdzxa do 1 hp
Michulek
20-02-2008, 16:35
Do 2 up
niekażdy wie xP
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.