Pokaż pełną wersje : Missclick i biały skull - CIPSoft i zmiany?
Karteazusz
07-11-2004, 16:05
Używałem opcji "SZUKAJ", lecz nie znalazłem tego co chciałem...
Ostatnio podczas gry zaliczyłem missclicka (jakiś low-level) i pojawił mi się biały skull. Dawno go nie miałem, lecz pamiętam, że trwał on do 3 minut (za zaatakowanie osoby). Teraz miałem go ok. 20 minut. Czy CIPSoft wprowadził jakieś zmiany do systemu skulli?
Skulla za missclicka ma się minute. Jednak tylko gdy znikną ci krzyżyki. Jeśli miałeś missa i poszedłeś sobie na rotki czy coś innego to ci nie zniknął. Być może ktoś cie atakował i ci krzyżyki zniknąć nie chciały.
Karteazusz
07-11-2004, 17:00
Dzięki za odpowiedź. Miałem skulla i poszedłem sobie na guard`y (ciekaw jestem, jak się tam znalazł low-level... :o ). Znikł mi dopiero, kiedy wybiłem cały spawn. B)
fil0nson
07-11-2004, 17:30
Dziwne że człowiek o takich skillach, lv i eq no i do tego z PACCEM tego nie wiedział :D . Jesteś pewnien że to co masz w opisie to twój char ? Jak się nazywa twoja postać ? Tak z ciekawości sprawdze czy można wierzyć 11 latkowi. :tongue:
@edit: Ale ja nie mówie że jesteś 11 latkiem który ciągle kłamie. I broń Borze nie chce się z tobą kłócić. Małolaty [wybacz jeśli cię uraźiłem] często lubią puszcząc delikatną ścieme. Po co ? Nie mam pojęcia. Ale podaj ten nick tak z ciekawości.
@edit2: Aha powiedz mi dokładnie w którym poście śmiałem się z Polaków.
@edit3: Dalej ciebie nie rozumiem. Mnie tamtamten post po prostu rozbawił i tyle. Dla mnie kto inny jest żałosny[ mianowicie ty ]. Chcesz możesz się zapytać koleżki mojego że jestem 212 lv i 90 m lv Knight z MLS. Po prostu nie uwieże twojemy koledze. Aha zauważyłem że cały czas się przechwalasz [ cały spwan guradów, hunted przez paladyny ]. Jesteś małota który nie mówie prawdy. Tyle.
@edit4: Ja mam knighta na 23 lv, Filnon [ups powiedziałem imię teraz jestem hunted :D ]. Posłuchaj chłopie [dzieciaku], powiedz już tą prawde nikt z ciebie nie będzie się śmiał. Jestem pewnien na 95% że ściemniasz :evul: .
@edit5last: Dobra może mówisz prawde może nie [ ja uważam że nie ]. Le pamiętaj ludzie i tak będą cie oceniali za to co piszesz a nie za głupie wypisanie skilli i lv w opisie.
Karteazusz
07-11-2004, 17:59
Dziwne że człowiek o takich skillach, lv i eq no i do tego z PACCEM tego nie wiedział :D . Jesteś pewnien że to co masz w opisie to twój char ? Jak się nazywa twoja postać ? Tak z ciekawości sprawdze czy można wierzyć 11 latkowi. :tongue:
Sorry, nie będę się kłócił, ale...
- mówiłem, że dawno nie miałem skulla (ostatni raz ta postać miała skulla na 11 lvl., kiedy byłem totalnym newbie)... - huh, zamiast na trolla kliknąłem na jakiś lvl. > 20 - tłumaczenia nie poszły na marne, uffff...
- PACC`a mam od 2 dni...
- od czasu, kiedy byłem hunted, bo gościu blokował korytarz i trenował z trollem, którego mu zabiłem - nicku nie podaje... ;)
- nie jestem 11 latkiem, który umie tylko kłamać i wymyślać historię o spike swordach i brass armorach na Rooku... chcesz historyjkę o mage`u z fista? idź do kogoś innego - nie do mnie...
- aha, bardzo mądre wątki... żałosny jesteś, skoro śmiejesz się z Polaków (przeglądałem twoje posty) ...
Karteazusz
07-11-2004, 18:09
OK, rozumiem... nie uraziłeś mnie, lecz mówiłem, że nicku nie podaje od chwili kiedy ostatni raz miałem hunted... :( - goniło mnie dwóch gości z jego gildii (Master Sorcerer - lvl. 37 i Royal Paladin - lvl. 45)... X(
A jeśli chcesz mieć dowody, to spytaj się mojego kumpla: - GG: 6628960...
@edit:
Zjawisko polskiej wsi w Tibii - sam Magus (moderator tego forum) powiedział, że jest to załosne i kretyńskie, a nie śmieszne...
@edit2:
Chwale się? Dla Ciebie to że miałem hunta od sorca i palladina - to jest przechwałka? Spawn guardów - rozumiem. Ale, że mam hunta to jest dla Ciebie wychwalanie się? Nie grałem 1,5 tygodnia i się skończyło.
Według mnie typowa przechwałka + kłamstwo 11-latka:
"Mój kolega zabił demona na 17 levelu, wieszzzz? I mu wypadł magic golden super armor! I powiedział, że mi go sklonuje, jak mu zapłacę."
Aha, mieliśmy się nie kłócić... :evul: + gratz za fake`a z Fionkiem (Fionek RuleZz... :tongue: )
@edit3:
Co mam mówić? Jaką prawdę? Jest to moja druga postać. Pierwszą był Lossenmar - 25 lvl. knight - Hiberna - już nim nie gram. To jest jak ja bym miał 14 lvl. i powiedział do Ciebie: "Lol, pokaz screnn, daj nick... kłamiesz!"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.