PDA

Pokaż pełną wersje : Black list

bobek z antici
07-11-2004, 16:08
Mam takie pytanko odnoście "Black List".
Po 1: wiem, żę taki temat był, ale to było bardzo dawno temu i nic z tego nie wynikało. ;(
Po 2: Nie piszcie, że coś takiego nieistnieje X( , bo wiem, że tak; tylko powiedzcie jak tam kogoś zapisać i gdzie są takie listy...Proszę o wszystkie informajce na ten temat. ;)

Karteazusz
07-11-2004, 16:29
Mam takie pytanko odnoście "Black List".
Po 1: wiem, żę taki temat był, ale to było bardzo dawno temu i nic z tego nie wynikało. ;(
Po 2: Nie piszcie, że coś takiego nieistnieje X( , bo wiem, że tak; tylko powiedzcie jak tam kogoś zapisać i gdzie są takie listy...Proszę o wszystkie informajce na ten temat. ;)

Nom, są takie listy, a właściwie jedna lista na Securze. Po twoim nicku wynika, że chyba na niej nie grasz, ale...

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=6981 - i wszystko jasne...

Gallos Anonimos Rafcios
07-11-2004, 16:31
Na innych światach są takie nieoficjalne Black Listy. Ja znam strone do jednej Black Listy z Harmonii, taka mała Blask Lista (nie na forum tibia.com, to jest strona z Black Listą)

bobek z antici
07-11-2004, 20:47
DZieki za wszystko. Faktycznie nie gram na Securze. Ale czy mógłby ktoś podać adresy, czy coś takiego do tych nieoficjalnych black list np. Antica?? :baby:

$corcerer
08-11-2004, 17:40
Takie Blacklisty występują prawie wyłącznie na światach non-pvp, z tego względu, że na wszystkich innych można komuś spokojnie nakopać za lurowanie/kradziez.

bobek z antici
08-11-2004, 21:21
Oki, dzięki. Masm jeszcze 1 pytanko. Moja koleżanka zbijała z napoxtera(antica, elite knight) no i on ją na blackliste zapisał. Po co??

Po odpowiedzi na to pytanie temat do zamknięcia. Dziękuję... :)

Magic"Reviio
30-07-2006, 20:40
pewnie z tego goscia jakis debil i tyle8o :] B)

NervGal
30-07-2006, 21:59
@UP: Nie, z Ciebie debil jakich mało. Zobacz na datę napisania pierwszego posta...

Tahrus
30-07-2006, 23:08
@2up warna ci sie dostanie
@up a zobacz na jego date rejstracji................. wszystko jasne