Pokaż pełną wersje : Animal I have become - Tibia
Po pięciu dniach reżyserowania, stworzyłem kolejny film z muzyką zespołu Three days grace na czele :) Tytuł widzicie wyżej. W związku z tym, iż ten typ muzyki spodobał się większości użytkowników odwiedzających mój poprzedni temat (KLIK (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=162866)) z dumą przedstawiam Wam kolejny film. Moim skromnym zdaniem wyszedł dużo lepiej niż poprzedni. Odstąpiłem od kręcenia scenek o rozdzielczości równej ekranowi Tibii, oraz użyłem ich więcej , by uniknąć ich powtarzania się w kółko ;) Efekt? Oceńcie sami.
http://www.youtube.com/watch?v=8wp2wCeX21o
Na prośbę użytkownika <^>Skorupa<^> z poprzedniego tematu wstawiam film na rapidshare. Z pewnością lepiej się go ogląda, gdy jest odtwarzany Vplayerem
http://rapidshare.com/files/87890249/Animal_I_have_become_tt.avi.html
Co do aluzji filmowego 'kłamania' , nie kręciłem tych scen na faktach z huntów. Chcę żeby wszyscy wiedzieli, że było to potrzebne tylko i wyłącznie na potrzeby filmu, w grze nigdy nie oszukałbym kolegi w ten sposób. ;)
Forestyer
30-01-2008, 22:03
Ano, juz sie doczekac nie moglem ;-). Mysle, ze wiesz co napisze. Film wprost swietny! Bardzo mi sie podoba ten pomysl, wszystko dopasowane do muzyki, muzyka ofc tez super(mysle, ze nawet lepsza od time of dying). Nie dostrzegam bledow, 10/10 : ). A ta scena z gitarka...super sprawa xd.
Pozdrawiam
Fores~
Najlepsza scenka z gitara. Filmik nie byl nudny, jak dla mnie. Jest lepszy niz poprzedni. Jezeli bedziesz robil coraz lepsze filmiki, to nic tylko czekac na nastepny...
10/10
lycha_ziom
30-01-2008, 22:21
fajne ,idealnie dopasowane i wszystko dobrze widać ,spróbuj mieszać muzykę bo jeden utwór może się niektórym nudzić :)
czekam na kolejne filmiki :)
Kleczajek
30-01-2008, 22:22
beautiful film B)
Ale nie spędzaj tyle czasów na filmach bo prawie ciągle czerwony w vip jesteś :<
nie no zajebiste najb ardziej mnie dojebalo to z to gitaro nice 10/10
Moim zdaniem film po prostu świetny.
Jest w tym coś głębszego niż "pr0 hardcore pwn3d".
I te słowa dopasowane idealnie do obrazów na filmie...
GREAT!
Podoba mi się pewnie dlatego że Three Days Grace to mój ulubiony zespół :)
Ano, jak mówi Kleczaj, mam zamiar teraz trochę podexpić. Nie będę się zajmował kolejnym filmem na dzień dzisiejszy, choć nie ukrywam, że mam pomysł na kolejne dwa twory :p
Dziękuję wszystkim za oceny i oczekuję ich więcej. Chciałbym wiedzieć, co Waszym zdanie wyszło dobrze, co w filmie powinno/nie powinno się znaleźć... :)
Ano, jak mówi Kleczaj, mam zamiar teraz trochę podexpić. Nie będę się zajmował kolejnym filmem na dzień dzisiejszy, choć nie ukrywam, że mam pomysł na kolejne dwa twory :p
Dziękuję wszystkim za oceny i oczekuję ich więcej. Chciałbym wiedzieć, co Waszym zdanie wyszło dobrze, co w filmie powinno/nie powinno się znaleźć... :)
Jak dla mnie wszystko wyszło świetnie, najbardziej podobały mi się sceny z momentami "I cant escape this hell" i "Animal i have become".
Tak samo świetne było z "So what if you can see the darkest side of me? " i lootami.
Także naprawdę muszę przyznać, że ogląda się z przyjemnością.
Masz do tego talent.
Nieźle zrobiony film :)
Co nie zmienia faktu, że Three Days Grace jest do %#$& >.>
player331
12-02-2008, 17:38
Film taki sobie nic specjalnego, a ta muzyka to... nie będę komentował ;]
<^>Skorupa<^>
12-02-2008, 19:10
Obejrzałem na yuotube i jakość nawet nawet. Czekam, aż miną limity i ściągam film z rapida. :D Film ładny. Czekam na więcej.
Perfekcyjnie ;) Świetny film względem słów piosenki tak jak poprzedni ale nawet i lepszy ;). Czekam na next
Gretis Snow
culA~
Eman Elamef
others. Refugia.
Thourivel
13-02-2008, 00:29
<pod wielkim wrazeniem a nawet jeszce wiekszym>
Thor-Kolega
13-02-2008, 00:39
Skoro tak dobrze robisz filmiki pod muzykię to polecam kawałek Papa Roach'a "Getting Away With Murder". Myśle że można pod niego zrobić też coś ciekawego ;)
Film świetny.
Szkoda, że do takich filmów nie pasuje muzyka bardziej złożona/zaawansowana/lepsza? ...
Chociaż może dałoby się coś nakręcić do kawałków np. Dream Theater
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.